Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo

Η νύχτα πέφτει στην .aNiMe//GR Town: A Game of Popes


  • This topic is locked This topic is locked
242 replies to this topic

#61 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

    名前のない怪物

  • Review Team
  • 2,153 posts

Posted 05 December 2013 - 16:37

Wanda Maximoff/Scarlet Witch

 

wsxd_zps8ab407d3.jpg

 

Καλησπέρα σας άνθρωποι και πλάσματα. Η ισοψηφία είναι αναπόφευκτη, συνεπώς θα επιχειρηματολογήσω για τον μεσιέ Rorschach(Lord Leon), και το τεράστιο λάθος που έκανε στην προσπάθειας αυτής της έρευνας να πάει μπροστά. Με το all-high-and-mighty attitude σας καταφέρατε να μην απαντήσετε ουσιωδώς στην ερώτησή μου, κάνοντας απλές αναφορές στο παρελθόν μου(και εξαρχής μου έκανε εντύπωση που το ξέρετε). Τώρα είστε ή ένας δολοφόνος στην προσπάθειά του να περάσει "απαρατήρητος" ή και το εντελώς αντίθετο, ριψοκίνδυνος, ή ένας αφελής αθώος μου με τα σχόλια και την κυνικότητά σας, γίνεται φορτικός και ύποπτος σε πολλούς από εδώ μέσα.

 

Θα έρθετε όμως να μου πείτε "Όλα είναι μια άτιμη πλεκτάνη των σιχαμερών μπλα μπλα μπλα... και τι επιχειρήματα να βρω στον πρώτο κιόλας γύρω που οι λόγοι κατηγοριών είναι γελείοι;" Εγώ, σαν Wanda, θα σας έλεγα πολύ εύστοχη ερώτηση. Όμως πολλές φορές με το φαινομενικά χαζό και "αθώο" πιάνεις λαυράκια, κατί που εσείς επανειλλημένα αγνοήσατε και αρκεστήκατε στις βομωλοχίες του όχλου.

 

Κάποιοι εδώ όμως έχουμε και προσωπικούς λόγους που κυνηγάμε τους δολοφόνους. Εγώ σας ζήτησα τη βοήθειά σας, και με απορρίψατε! You never scorn the Scarlet Witch! Τα χέρια μου όμως είναι δεμένα. Αν είστε ένας από τους αλήτες που μου έκλεψαν τα όμορφα αγόρια μου, τότε να λιώσεις στη λάσπη, αν είσαι αθώος, τότε good riddance. Δε θέλω να δίνω τις δυνάμεις μου σε συμμάχους που με προσβάλλουν!

 

(And while you're into it, κάνε και για πρόληψη το Test που έχεις πάνω στη μάσκα σου, γιατί για παρανοϊκό ψυχωτικό σε κόβω! Μην το έχεις μόνο για μόστρα! )

 

Ave01ScarletWitch_zpsa5e9cb8a.jpg


84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.


#62 Kai

Kai

    Fluent in sarcasm

  • Review Team
  • 2,722 posts

Posted 05 December 2013 - 17:07

Hades (Kai)

 

Hades-Hercules-disney-villains-1024544_7

 

"Κι ακόμα δεν αρχίσαμε..." μουρμούρισε ο Άδης νιώθοντας ήδη έναν μικρό πονοκέφαλο. "Έχω να ακούσω τόση βαβούρα από τότε που η Έριδα πέταξε το χρυσό μήλο και άρχισαν να τσακώνονται όλες οι καρακάξες του Ολύμπου, και όλοι ξέρουμε πώς κατέληξε η Τροία, ε; Και τώρα πρέπει να διαλέξουμε ανάμεσα σε ένα παθιασμένο κοριτσόπουλο και έναν τύπο που τις μισές που ανοίγει το στόμα του μιλάει για πορδές- σόρρυ Νικόλα, πρέπει να είναι και ευαίσθητο το θέμα σε τέτοια ηλικία. 

 

Από τους δύο μάλλον θα επιλέξω τον δεύτερο, γιατί δεν είναι λογικό να ψηφίσω το άτομο που ψηφίζει το άτομο που υποπτεύομαι, ο οποίος δε με έπεισε με τις άγαρμπες δικαιολογίες του και δε θεωρώ ότι ανήκουν στο ίδιο στρατόπεδο παρόλο που με έχει προβληματίσει η στάση του. Φυσικά," αγριοκοιτάζει τον Lee. "Γιατί να μην τα ρίξουμε όλα στον Άδη, επειδή είναι ο άρχοντας των νεκρών άλλωστε; Εντάξει, μπορεί να διοργάνωσα μια μικρή επιθεσούλα στον Όλυμπο, αδελφικές διαμάχες, αλλά όλοι τα έχουμε περάσει σωστά; Σου παίρνει τα παιχνίδια, πας να βρεις το δίκιο σου, όλοι  σου λένε να μην τον ξεσινεριζεσαι, μικρά αδέρφια, καταλαβαίνεις... Όμως αυτό δεν είναι δικαιολογία! Ο Θάνατος παίρνει ζωές, ο Άδης φταίει για όλα, το έχουμε μάθει το παραμύθι εδώ και χιλιετίες τώρα," τίναξε τα χέρια επάνω αγανακτησμένος και άρχισε να κόβει βόλτες στο δωμάτιο.

 

"Από την άλλη ο τύπος με τη μάσκα, ο κύριος το-παίζω μυστήριο- ο κύριος I'm-too-sexy for my haaaat (Lord Leon), δεν ψηφίζει στην αρχή τη μικρή και αλλάζει τη ψήφο του στο τέλος για να σώσει το τομάρι του, μένοντας πιστός στα λόγια του ότι θα την ψηφίσει μόνο αν είναι τσίμα-τσίμα με έναν αθώο. Άρα είναι αθώος; Μπορεί. Ωστόσο στην αρχή μας λέει..."

 

 

 

Και μιας και λέμε για τσιμπούκια, TheGunsmasha (Furra Kafuka - Sayonara Zetsubou Sensei)

εχεις κανει στροφή 180 μοιρες μεσα σε μια νυχτα. Λογικά εισαι δολοφόνος αλλα δε θα σε ψηφισω αν δε φτασεις τσιμα τσιμα να παιζεσαι με εναν αθωο.
...Ο μονος λόγος που δεν σε ψηφιζω αμεσως, ειναι οτι εχουμε και αλλους να ξετρυπωσουμε, 

 

"Πολλή άνεση, βρε παιδί μου. Όχι μόνο είναι βέβαιος πως θα ζήσει για να ψηφίσει στο μέλλον την κοπελιά, αλλά ταυτόχρονα έχει και τρόπο να γνωρίζει με απόλυτη βεβαιότητα ότι κάποιος είναι αθώος αποκλείοντας την πιθανότητα να έχει ξεγελαστεί και το λέει τόσο ανοιχτά; Αν είναι αρκετά πεπεισμένος για την ενοχή της και είναι αθώος πώς γίνεται να μη φοβάται τους συνεργάτες της και κάνει τέτοιες δηλώσεις; Πράγμα που μου δίνει λόγους να τον ψηφίσω. Είναι άραγε ένοχος ή απλώς το παίζει πολλή μαγκιά; Κάτι βρωμάει, βρε παιδιά... -Ποιηματάκι-

 

Χωρίς παρεξήγηση φιλάρα, Thrall (DemonicMC), δε μιλάω για εσένα."


ySss0UF.jpg


#63 Babba

Babba

    AWMN member!

  • Members
  • 548 posts

Posted 05 December 2013 - 17:42

794451_m3t1w645h430q75v39081_200751_1933

Santa(Babba)

 

Fuura(The Gunsmasha)

 

ps: Το σιχαίνομαι που καλούμαστε να κάνουμε επιλογές σώνει και καλά από ανθρώπους που δε θέλουμε. 


Edited by Babba, 05 December 2013 - 17:47.

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.


#64 Cloudy-Sky

Cloudy-Sky

    ~:vv:~

  • Members
  • 163 posts

Posted 05 December 2013 - 18:09

Hazama Masayoshi
222669.jpg

Αναγκαστικά τον Rorschach(Lord Leon)


Posted Image

#65 Jorg

Jorg

    πηγκουίνοι

  • Members
  • 1,280 posts

Posted 05 December 2013 - 18:40

Gintaro


222907_zpsc25a1a10.jpg

Και η δικιά μου ψήφος πάει στον τύπο με τη περίεργη μούρη (Lord Leon).
Δεν έχω πιστεί ακόμα ότι κάποιος από τους δύο μπορεί να είναι δολοφόνος αλλά αυτό το αφ' υψηλού ύφος που την έχει βρει ντεντέκτιβ και νομίζει πως τα ξέρει όλα μπορεί να μας καταστρέψει.
Αυτά και ελπίζω να μη ξαναενοχλείστε για το υπόλοιπο της ημέρας.
 


Edited by Jorg, 05 December 2013 - 18:41.

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*


#66 Vagelio

Vagelio

    Derp

  • Review Team
  • 1,231 posts

Posted 05 December 2013 - 20:24

Haru

Untitled-1776_zps5e0a9729.jpg

Roscharch (Lord Leon)


Posted Image
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.


#67 demonicMC

demonicMC

    Anpan Spanking

  • Members
  • 611 posts

Posted 05 December 2013 - 20:24

Thrall, Warchief Of The Horde

 

images_zps72aef8f4.jpg

 

 

 

Σου το έλεγα ότι με την ειρωνική σου συμπεριφορά και κυνικότητα θα φας το κεφάλι σου Άνθρωπε (Lord Leon) και πολύ περισσότερο σου το έλεγα ότι θα το φας από εμένα, είτε είσαι αθώος είτε όχι. Αν είσαι αθώος λοιπόν, κρίμα που μέχρι και τη τελευταία στιγμή δε κατάφερες να συνεργαστείς μαζί μας. Αν πάλι είσαι δολοφόνος, ίσως να έπαιξες τα χαρτιά σου πολύ γρήγορα και πολύ απερίσκεπτα. Όπως και να έχει όμως, θα χαρούμε να σε ξεφορτωθούμε. Είθε τα πνεύματα να σε οδηγήσουν στο δρόμο που σου αξίζει.



#68 Black Kaiser

Black Kaiser

    You are part of my plan

  • Members
  • 1,289 posts

Posted 05 December 2013 - 20:51

Deadpool

portrait_incredible.jpg

 

ΝEW HIGHSCORE = 2!!! ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ

Highscore= 5.

Μπορούμε και χειρότερα, dudes. Ήταν μια ευκαιρία να ακούσουμε από τους ήσυχους αλλά μπράβο, συνεχίστε έτσι. Δεν με απογοητεύετε. Ο επόμενος απλά μόνο το όνομα (accomplished!) Ή μόνο τα αρχικά. Λες και δεν βγαίνει κανένα συμπέρασμα ή δεν υπάρχει τίποτα να πεις από μια τέτοια μέρα. Είναι νόμος της φύσης και πρέπει να χαθεί με το ζόρι η πρώτη μέρα.

 

Για αυτούς που μίλησαν:

 

Wanda Maximoff/Scarlet Witch(ΝWS) - Άχου, μωρέ. Αφού σε έβρισε ο αυτός ο κακούλης και κυνικός, ναι, και προσβλήθηκες κουτό.  Και φυσικά θα πρέπει να ήσουν σε άλλη διάσταση όταν έγραφα εγώ ή όταν ξεφούρνιζε αυτά που έλεγε η Fuura(The Gunsmasha) και δεν είδες κανένα λογικό επιχείρημα πουθενά.

 

 

Αν είστε ένας από τους αλήτες που μου έκλεψαν τα όμορφα αγόρια μου, τότε να λιώσεις στη λάσπη, αν είσαι αθώος, τότε good riddance. Δε θέλω να δίνω τις δυνάμεις μου σε συμμάχους που με προσβάλλουν!

LOLOLOL!

 

Thrall, Warchief Of The Horde(demonicMC)

 

Αν είσαι αθώος λοιπόν, κρίμα που μέχρι και τη τελευταία στιγμή δε κατάφερες να συνεργαστείς μαζί μας. Αν πάλι είσαι δολοφόνος, ίσως να έπαιξες τα χαρτιά σου πολύ γρήγορα και πολύ απερίσκεπτα. Όπως και να έχει όμως, θα χαρούμε να σε ξεφορτωθούμε

 

TROLOLOLOL! Προφανώς η "συνεργασία" πράσινη μύξα θεωρείται ο ύπνος στα ανήλιαγα νταμάρια; Να συνεργαστεί πως δηλαδή;

 

Hades (Kai) - Τρία πουλάκια κάθονταν στου Χάρου το ταμπούρι. Τα γνωστά, ξέρεις.

 

Gintaro(Jorg) -  Προφανώς μπορεί και να μας καταστρέψει. Κάνει πολύ θόρυβο και μας ξυπνά. Ας αφήνουμε μέσα τους ήσυχους που κάθονται στην γωνία τους και δεν μιλάνε, από σοφία μάλλον. Περίμενε λίγο, φοράω και εγώ μάσκα και είμαι και εγώ κυνικός... Shit. Don't eat me, τριχόμπαλα. Wolverine #2.

 

Μόνος μιλάω, μόνος κάθομαι και τα ακούω όλη την ημέρα. Εγώ και τα κουτιά μου. Δεν υπάρχει κανένας σοβαρός λόγος να επιλεγεί ο Rorsarch(Lord Leon) από την Fuura(The Gunsmasha). Κανένας. Τα επιχειρήματα που ακούστηκαν για την επιλογή του πρώτου είναι αστεία. Η μια επειδή την προσέβαλε, ο άλλος επειδή τον βρίσκει κυνικό και o παρ' άλλος επειδή δεν του αρέσει η μούρη του και πάει λέγοντας.  Ουσιαστικά επιλέγετε να το πάμε εντελώς στην τύχη με τις πιθανότητες να είναι λιγότερες για διάνα μιας και υπάρχουν μόλις 5 στις 20.  Αντίθετα, έγραψα τόσα κείμενα για την πάνω από περίεργη συμπεριφορά της Fuura(The Gunsmasha), αλλά μάλλον τα έγραψα σε σύστημα Μπράιλ και δεν είναι εδώ γύρω ο Daredevil να τα διαβάσει.

Και στην τελική, ακόμα και 50%-50% να είσαι, δίχως καμία υποψία και καμία γνώμη, ο Ρορσαρχ(Lord Leon) με τόσα φώτα πάνω του, αν είναι δολοφόνος δεν γλιτώνει με τίποτα. Αν είναι αθώος είναι πολύ πιο χρήσιμος από το νιάνιαρο. Δήλαδη τι δεν γίνεται κατανοητό και τί λεω λάθος, μπορεί  να μου εξηγήσει κάποιος; Διαβάστε λίγο τι λέγεται, μην βαριέστε.

 

Yellow Box Says:

l4gn.png

 

Χεχ, δίκιο έχεις, κινεζάκι. Και θα ανάψουμε και πούρο και θα φάμε και μια τεράστια τσιμιτσάνγκα να το γιορτάσουμε.

 

Quote Box Says:

 

Είστε βλάκες; Και εμάς ένα καζάνι μας περιμένει.

 

Yellow Box Says:

ia20.png

 

Quote Box Says:

 

Μα τι θέλω και μιλάω.

 

 



#69 Fandom

Fandom

    Anime Professional

  • Members
  • 551 posts

Posted 05 December 2013 - 20:52

Άλφρεντ Πέννυγουορθ

 

e7xu.jpg

 

Τα ζώα και τα κτήνη γενικότερα δεν περίμενα να μιλάνε πολύ, αλλά πίστευα πως οι άνθρωποι τουλάχιστον θα είχαν να πουν κάτι για αυτά που συμβαίνουν.

 

Στα νιάτα μου τουλάχιστον πριν καταδικάσουμε κάποιον τον κατηγορούσαμε και για κάτι. Και ανάλογα αν είχαμε δίκιο το δείχναμε στους άλλους και αν είχαμε άδικο μας διορθώναν.

 

Αλλά τι να πεις, έτσι είναι η νεολαία σήμερα.

 

Ελπίζω τουλάχιστον να μην το βρείτε μπροστά σας αυτό τις επόμενες μέρες και ζητάτε εξηγήσεις για τυχόν κατηγορίες.



#70 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

    Aku soku zan

  • Members
  • 1,889 posts

Posted 05 December 2013 - 21:18

Lee Hyunsik

*disappointed protagonist is disappointed*

Darker_than_Black_2Hei_by_Dradise1_zpsfa

 

Β-βλέπω φτάνουμε σε περίεργες καταστάσεις...είμαστε αναγκασμένοι να διαλέξουμε ανάμεσα σε δύο. Δηλαδή, εσείς, εγώ ήδη έχω πει πως θεωρώ πολύ πιο ύποπτη, σχεδόν ένοχη δηλαδή, την κοπέλα(gunsmasha), ειδικά σε σχέση με τον Rorska-Rosra...ε, τον τύπο με τη μουντζούρα στο πρόσωπο(Lord Leon). Τόσο πολύ σας κάνει αυτός ο άνθρωπος για δολοφόνος αντί για την κοπέλα που έπαθε σοκ και μόνο που τολμήσαμε να την κατηγορήσουμε, λες και πιάστηκε στα πράσα; Αααχ...ό,τι κι αν λέτε - κι εσύ Άδη(Kai) που λες ότι δεν πείθεσαι με τα επιχειρήματά μου -  τι άλλο να πω; Ο τρόπος που αντέδρασε στην κατηγορία του τύπου που μιλάει σε κουτιά(ΒΚ) - μην ανησυχείς, κι εγώ είχα έναν παπού που μιλούσε σε τηλεγραφόξυλα, είναι κοινό - ήταν τόσο καταδικαστική στα μάτια μου που θα ήμουν χαζός αν δεν το πάλευα να κάνω τις υποψίες μου γνωστές. Έστω κι αν ταυτόχρνα με κατηγόρησε ο Αδης. Αλλά μερικοί έχετε προβλήματα δικά σας με παιδιά κλπ, αλλά άλλοι δε δίνετε καν λόγο, ονόματα δε λέμε οικογένειες δε θίγουμε. *βήχει*ομιλούσα αλεπού(Vagelio)*βήχει* Επίσης, είναι δεν είναι δολοφόνoς η κοπελιά, κάτι που δε μπορώ να ξέρω με σιγουριά, σίγουρα είναι πιο επικίνδυνη σαν "αθώα" απ'ότι ο άλλος. Αν είναι αθώα, που δε νομίζω. Εμένα για δολοφόνος μου φαίνεται. Όπως και να χει, ελπίζω να βγει αυτός δολοφόνος και να τελειώνουμε μια ώρα αρχύτερα, αν και δεν το πιστεύω. 


setsaito_zpsbkmhagqd.jpg
_____________

Set by Kai


#71 Lord Leon

Lord Leon

    Immortal Esper

  • Members
  • 739 posts

Posted 05 December 2013 - 21:58

Rorschach

 

Mwuahahahahahahahaaaa!!!

 

Tι ειναι γλυκουλια μου; παρεξηγηθηκατε; Περάστε απο το λιβινγκ ρουμ διπλα στις τσαγιερες. Ζαχαριτσα δινουμε στον ιπποδρομο στις φοραδες οταν τσινανε!

 

976696_8165870_lz.jpg

 

Θελετε διαβεβαιώσεις και επιχειρηματα. Να σας τα δώσω να τα χετε, να δω αν βοηθαει και η μασημενη τροφή.

Διαβεβαιωση πρωτη: ΔΕΝ ηρθα εδω για να γίνω συμπαθης. Δε μου χρειάζεται. Δε φοβαμαι να πεθανω. Και δε θελω να γινω διπλωματης γιατι ειδα πως καταλήγουν οι διπλωματες. Γινονται σαν τους εχθρους τους μόλις πάρουν εξουσία, μόνο λίγο χειρότεροι. Δεν ειμαι σκυλί που θα σου γλυψει και τον κωλο για να φαει απο το χερι σου, ειμαι κουνουπι, και θα πεθανω χωρις κηδεια.

Διαβεβαιωση δευτερη: Πως ξερω με τόση σιγουρια οτι ο "αλλος" θα ηταν αθωος; Ok let me think... Mmm tough one! μηπως επειδη αυτος ο άλλος... ήμουν εγώ; πρωτος απο την αρχη σε ψηφους χωρις μισο επιχειρημα; επειδη τσιγκλουσα να μιλησουν τα ποντικια που λουφαζαν στις γωνιες;

Συγνωμη αν πεφτετε απο την καρεκλα απο την εκπληξη, αλλα ναι για ενα πράγμα ειμαι σιγουρος για τον εαυτο μου. Αθώος δεν θα πω γιατι δεν πιστευω γενικά σε "αθώους". Δε σκοτωνω νυχτα στα κρυφα. Οποιον φαω θα τον φαω μπροστά σας, και θα ναι μερα. Ναι τολμαω να ειμαι βεβαιος οτι δεν εφαγα εγω τον κυριο Τσαβεζ.

 

Ναι ειμαι επικινδυνος και αντιπαθητικος, αλλα εχω κατι που πολλοι εδω δεν εχετε. Λεγεται αξιες και δε βαζω τη ζωή μου πιο πανω. Και ειμαι επικινδυνος μονο σε κακους, και σε αχρηστους, οταν ειναι τοσο αχρηστοι που φτανουν να γινονται επικινδυνοι.

 

Και μια τελευταια διαβεβαιωση. Δεν ΞΕΡΩ αν η Fuura(The Gunsmasha) ειναι ένοχη. Ξερω οτι ειμαι εγώ αθωος, και ξέρω ότι το μονο οπλο που έχω για να βρω τους ενοχους ειναι καθε μορφης αντιφαση και αναντιστοιχια που εντοπιζω στα λεγομενα των συγκρατουμενων μας εδώ. Αν αυτο δε σας αρκει, σκορδοκαίλα μου. Αν έχετε κάτι καλύτερο ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΩ ΕΝΑΝ ΕΝΑΝ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ να βγειτε μπροστά και να μου το αποδειξετε. Αποδειξτε μου οτι εχω λαθος να πιστευω οτι μπορει η Fuura να ειναι ενοχη γιατι εχετε κατι να διορθωσετε σε αυτα που ειπωθηκαν.

 

Αν το κανετε θα βγω εγω λάθος και θα μαστε κερδισμενοι όλοι. Αν δε το κανετε  κερδισμενος θα μαι γιατι θα πεθανω οπως γουσταρω. Μονος εναντιον ολων και ασυμβιβαστος ως το τέλος. Αλλά θα εχουν μπει οι βασεις να εντοπιστουν και οι υπολοιποι αρουραιοι. Εκτος φυσικα αν αναμεσα στα αυτια σας εχετε πορριτζ φυλακης οποτε δεν υπαρχει ελπιδα.

Αυτη η μασκα θα ειναι ο καθρεφτης σας και θα παρετε μονο κεραυνους και λασπες. Εκτος αν ιδρωσετε λίγο για να παρετε σεβασμο.

 

@Deadpool. Mπραιγ διαβαζεται ρε παλιοredneck. Γαλλος ηταν ο ανθρωπος. Κατά τα άλλα respect. Αν και σχιζο τουλαχιστον ο ενας απο τους τρεις στροφαρει στη χειροτερη.
 

@κατηγορητηριο μου: μετά από όλα αυτά δεν πιστευω να νομιζετε οτι υπαρχει εστω και μιση περιπτωση να απαντησω σοβαρα σε υπερουσιωδεις ερωτησεις επιπεδου "τι πιστευεις για τα γεγονοτα" ετσι; Καλυτερα να δανεισω τη μασκα μου για βρακι στον κυριο thrall και να την ξαναφορεσω μετά απο κανα μηνα.

 

watchmen-rorschach_00269989.jpg


stasou%2520mygdala.jpg


#72 Vagelio

Vagelio

    Derp

  • Review Team
  • 1,231 posts

Posted 05 December 2013 - 22:41

Ηaru

Untitled-12542_zpse7ef238a.jpg
 

Αλλά μερικοί έχετε προβλήματα δικά σας με παιδιά κλπ

 


Αντί να κλαίγεστε σαν αξιολύπητα ανθρωπάκια -που είστε δηλαδή- για τις ψήφους των άλλων δώστε μας να καταλάβουμε απλά, ξεκάθαρα και σύντομα τους λόγους για τους οποίους θέλετε την τρελή(TheGumshasha) ή τον ψωνισμένο(Lord Leon) εκτός ή εντός. Yπέρ και κατά, αριθμημένα και σύντομα σαν να μιλάτε σε κάποιον που δεν έχει καταλάβει τι παίζεται τριγύρω του, ή σε ένα παιδί *αγριοκοιτάζει τον Lee*.
Το γεγονός ότι δεν με πείθεις φτηνιάρικε σωσία του Satoru(Fallen Mpougatsa) είναι περισσότερο δικό σου πρόβλημα παρά δικό μου.

H Haru έκανε μια αγενή χειρονομία στον μελαχρινό άντρα με το απλανές βλέμμα και του γύρισε την πλάτη όλο μούτρα, απαξιώνοντας με έναν τρόπο που υπονοούσε ότι περίμενε πειρσσότερα πράγματα από εκείνον.



--------------------------------------------------------------------------------------------------

Haru(Vagelio)

 

ΔΕΝ ηρθα εδω για να γίνω συμπαθης. Δε μου χρειάζεται. Δε φοβαμαι να πεθανω.


για ενα πράγμα ειμαι σιγουρος για τον εαυτο μου. Αθώος δεν θα πω γιατι δεν πιστευω γενικά σε "αθώους". Δε σκοτωνω νυχτα στα κρυφα.

 

Ναι ειμαι επικινδυνος και αντιπαθητικος, αλλα εχω κατι που πολλοι εδω δεν εχετε. Λεγεται αξιες και δε βαζω τη ζωή μου πιο πανω.

 

Ξερω οτι ειμαι εγώ αθωος, και ξέρω ότι το μονο οπλο που έχω για να βρω τους ενοχους ειναι καθε μορφης αντιφαση και αναντιστοιχια που εντοπιζω στα λεγομενα των συγκρατουμενων μας εδώ. Αν αυτο δε σας αρκει, σκορδοκαίλα μου.


horriblesubs-gingitsune-04-720p-mkv_snap

Furra(TheGunsmasha)

Οι ανθρώπινες ομιλίες φαινόταν πάντα άσκοπες και ανόητες στη Haru, αλλά για κάποιο λόγο το "δεν φοβάμαι να πεθάνω" ύφος του ψυχρά ειρωνικού Roscharch(Lord Leon) έκανε τις τρίχες της φουντωτής ουρά της να σηκώνονται σαν καρφίτσες. Αν όντως ήταν αθώος και συνέβαλλε στον θάνατο του με τον ψήφο της θα το μετάνιωνε πικρά.

(Συγγνώμη για το διπλό ποστ, δεν είδα την τελευταία απάντηση)


Edited by Vagelio, 05 December 2013 - 22:42.

Posted Image
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.


#73 TheGunsmasha

TheGunsmasha

    Μεθυσμένο τζίνι

  • Members
  • 548 posts

Posted 05 December 2013 - 22:45

'Fuura Kafuka'
szs9.jpg

Φτάσαμε στην ισοβαθμία λοιπόν με τα πράγματα να δείχνουν υπέρ μέχρι στιγμής αλλά μιας και ζητάτε κύριε Rorschach τον λόγω που είστε σε αυτήν την θέση ας δώσω μια βοήθεια.

Ο κύριος λόγος φυσικά και δεν είναι το ότι βρίζετε και βλέπετε κυνικά τον καθένα και το οτιδήποτε αλλά ο τρόπος που το κάνετε. Το post σου είχε μια αίσθηση σιγουριάς που δεν αρμόζει σε αθώο, και μόλις τώρα λέτε για πρώτη φορά πως δεν είστε σίγουρος για τον ρόλο του καθενός.

Την πρώτη φορά που ψήφισες με έβαλες στους κύριους ύποπτους, ή μάλλον στους πλέον δολοφόνους της παρέας, αλλά δεν με ψήφισες! Έδωσες την πλέον άκυρη ψήφο! Και καλά δέχομαι ότι και οι υπόλοιποι που σε ακολούθησαν ( οι τελευταίοι 5) έκαναν το ίδιο μιας και κανείς δεν τόλμησε να δώσει ψήφο στους τότε 2 κύριους ύποπτους, αλλά στην περίπτωσή σου υπάρχει μια μεγάλη διάφορα:

Εσύ μοιρασες υποψίες μόνο για εμένα και όχι για τον Lee. Όλοι οι υπόλοιποι είτε μίλησαν και για τους 2 και απλώς δεν πήραν θέση ή δεν ασχολήθηκαν καν. Εσύ όμως δεν είπες τίποτα για τον Lee, και δεν έχεις απαντήσει και τώρα που μιλάμε μετά από 2 post!( ο Wade είπε τουλάχιστον την γνώμη του όταν του τι ζήτησα, αν και άρχισε να λέει για προηγούμενες ζωές της Fallen και ενσαρκώσεις τής και όχι για τον τώρα ρόλο της, μα καλά τόσο ίδιο μοτίβο ακολουθεί κάθε φορά? Κακιά mangaka...)

Όσο για το γιατί έχω πάρει ψήφο το συνοψίζω εδώ:
1) Rorschach= Για λόγους επιβιώσεις, ήμουν η πιο κοντινή
2) Alfred= Γιατί είμαι πιο επικίνδυνη σαν αθώα!(?)
3) Deadpool κ Lee= Γιατί έδωσα επιχειρήματα και είπα το γιατί και που στις κατηγορίες τους σε αντίθεση με όλους τους άλλους που απλά περιμένουν. Α και γιατί δεν τους πείθει η λογική μου στις ψήφους παρόλο που εξηγώ κάθε φορά... Έλα η ψήφος σου Lee ήταν καθαρά ρεύματος και εσύ Deadpool το έχεις πάρει προσωπικά γιατί απαντώ.

Το αν είμαι όντως επικίνδυνη θα έλεγα να περιμένετε λίγο ακόμα μέχρι να φανεί τι είναι ο Rorschach και να κάνουν οι επιθεωρητές την δουλειά τους.

Θεωρώ την επιχειρηματολογία μου στα post μου σαφώς καλύτερη από τους λόγους περί αλήθειας και ασχήμιας του κόσμου μας που περιγράφει ο μασκοφόρος φίλος μας με μια ψήφο για κατακλείδα κάθε φορά.

a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb


''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018


#74 Jorg

Jorg

    πηγκουίνοι

  • Members
  • 1,280 posts

Posted 05 December 2013 - 23:05

Gintaro

222907_zpsc25a1a10.jpg

 

Black Kaiser said


Gintaro(Jorg) -  Προφανώς μπορεί και να μας καταστρέψει. Κάνει πολύ θόρυβο και μας ξυπνά. Ας αφήνουμε μέσα τους ήσυχους που κάθονται στην γωνία τους και δεν μιλάνε, από σοφία μάλλον. Περίμενε λίγο, φοράω και εγώ μάσκα και είμαι και εγώ κυνικός... Shit. Don't eat me, τριχόμπαλα. Wolverine #2.


Βγάλε με από τη δύσκολη θέση και προσπάθησε να καταλάβεις λίγο τι συμβαίνει.
Καταρχάς νόμιζα ότι ήμουν ξεκάθαρος στο λόγο που ψήφισα τον Rorτέτοιον (Lord Leon).
Αλλά ας σε βοηθήσω λίγο γιατί το μόνο που φαίνεται να έχεις στο μυαλό σου είναι πως να φανείς ανώτερος με τα... αστεία σου.
 

 

Lord Leon said
 

Και μιας και λέμε για τσιμπούκια, TheGunsmasha (Furra Kafuka - Sayonara Zetsubou Sensei)

εχεις κανει στροφή 180 μοιρες μεσα σε μια νυχτα. Λογικά εισαι δολοφόνος αλλα δε θα σε ψηφισω αν δε φτασεις τσιμα τσιμα να παιζεσαι με εναν αθωο.



Εδώ ξεκάθαρα χαρακτηρίζει το μικρό κορίτσι (TheGunmasha) ως δολοφόνο.
 

 

Lord Leon said

Δεν ΞΕΡΩ αν η Fuura(The Gunsmasha) ειναι ένοχη.


Εδώ πάλι λέει πως δεν ξέρει αν είναι

Επιλπέον κοίταξε το ύφος ανωτερότητας που έχει πάρει τώρα.
"Δεν με ενδιαφέρει αν πεθάνω" και "Ξέρω ότι δεν είμαι δολοφονος" και "Έχω τιμή εγώ" και μπλαμπλα.
Λες και έχουν καμιά σημασία τώρα όλα αυτά που λέει, λες και θα μας αλλάξουν γνώμη.
Ω περίμενε...
 

 

Vagelio said

Οι ανθρώπινες ομιλίες φαινόταν πάντα άσκοπες και ανόητες στη Haru, αλλά για κάποιο λόγο το "δεν φοβάμαι να πεθάνω" ύφος του ψυχρά ειρωνικού Roscharch(Lord Leon) έκανε τις τρίχες της φουντωτής ουρά της να σηκώνονται σαν καρφίτσες. Αν όντως ήταν αθώος και συνέβαλλε στον θάνατο του με τον ψήφο της θα το μετάνιωνε πικρά.


Ήξερα ότι δε πρέπει να σε πάρω μαζί μου *τη κλωτσάει*

 





 


Edited by Jorg, 05 December 2013 - 23:06.

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*


#75 Lord Leon

Lord Leon

    Immortal Esper

  • Members
  • 739 posts

Posted 05 December 2013 - 23:31

Rorschach

 

watchmen-rorschach_00391768.jpg

 

Ευχαριστώ που με βοηθας τοσο πολύ μικρή μου 'Fuura Kafuka'! τετοια καλοτυχία από μέρους μου ηταν ανελπιστη!

 

Μου λες ως κατηγορία το οτι ενω ήμουν πρωτος σε ψηφους επέλεξα να αγνοησω την επιβίωση μου και να επικεντρωθω σε σενα και  αντι για αυτό προτιμησα να συνεχισω να τσιμπαω δεξια και αριστερά παρόλο που ειχα πει ξεκαθαρα οτι η λογική αλλαγης ψηφου σου μπαζει;

 

Μεχρι και το σημειο πια που φαινοταν να ειναι πολυ αργά;

 

Θες να μου πεις οτι βγαινεις μολις εμφανιζεται ισοψηφια να μιλησεις, και απαντας για οτιδηποτε αλλο εκτος απο την ταμπακιερα, λες και δεν εχεις γυρισει πισω να ξαναδεις προσεκτικα για τί ακριβως σε κατηγορουν.

 

Νομιζεις οτι θα χρησιμοποιησεις εναντιον μου το επιχειρημα της επιβιωσης; Ουδεποτε το αρνηθηκα! Κανεις δε φτανει εδω που εφτασα εγώ χωρίς ενστικτο επιβιωσης. Απέδειξε μου ομως αν μπορεις αν την εβαλα ποτέ πανω απο τα πιστευω μου. Εκει θα σου γλυψω τα παππουτσια.

Επιβιωση και μπαρμπουτσαλα που θα λεγε και ο καπετανιος. Ολα σου τα επιχειρηματα ηταν με ρευματα ψηφων (αντι για 1, 2 ψηφοι! σιγά το ρεύμα παγωσαμε!) που ειναι το πρωτο που κοιταει ενας δολοφονος, και οταν σε στριμωξαν υποστηριζες υποτιθεμενα προφορικα πηγαδακια ενω το προφανες  ηταν οι δολοφονοι να πηγαινουν ερποντας σα σκουληκια και να ψαχνουν για ρευματα. Ασε που πιο πανικοβλητη πεθαινεις.

 

You know what? σταματαω εδώ οσον αφορά εσένα. 1ον το iQ μου βαραει συναγερμο. 2ο you are too good to be true! αυτοκτονεις μονη σου! Αν οχι εδώ στον αλλο γυρο σιγουρα!

 

 

@Gintaro (Jorg) κοίτα ένα γαματο κολπάκι:


 

Λογικά εισαι δολοφόνος

Αν στο δευτερο quote διαβασεις και τη συνεχεια απο αυτο που εγραψες, νομίζω πως ακόμα και συ θα εισαι κομπλέ! ;)


 


stasou%2520mygdala.jpg