Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo

Η νύχτα πέφτει στην .aNiMe//GR Town: A Game of Popes


  • This topic is locked This topic is locked
242 replies to this topic

#16 Lord Leon

Lord Leon

    Immortal Esper

  • Members
  • 739 posts

Posted 03 December 2013 - 00:57

Rorschach

 

 

rorschach.jpg

 

Λοιπόν έχουμε και λέμε: Μια τσόντα σαν την Silk Spectre, που παιζει να χει μεινει εγγυος. Μια κοκκινη λαρδομπαλα με γεροντικη ανοια που μιλαει με ρεψιματα απο την πολλη κοκα κολα. Ενα καρναβαλι με λεπιδια που κανει τη σχιζοφρενεια να κοκκινιζει και να κατεβαζει το βλεμμα. Και κατι λουτρινες αηδιες που εχουν γεμισει τον κοσμο πιτουλα και τριχες. Και όλα αυτά που; Στο "κρατιδιο του θεου". Εκει που όλα ειναι καλα και ωραια, τακτικα και ηθικα. Εκει που αμα παιζεις το πουλι σου πας στην κολαση εκτος αν εχεις και κανα αμουστακο μαζι να το παιζετε παρεα.

Εδω λεει πρεπει να βρουμε ποιοι σκοπευουν να σκοτωσουν τον Τραγοπαπα, και να το κανουμε πριν μας φανε όλους. Νομιζω οτι η λυση ειναι απλή: την ωρα που δε θα κοιταει κανεις, θα παω να τον φαω μονος μου, θα φυτεψω και κανα μαχαιρι στον πιο αχρηστο να χουν και εναν ένοχο, να την κανουμε οι υπολοιποι με ελαφρα. Αλλιως δε μας βλεπω καθολου καλά. Το νευρικο μου συστημα γινεται ολο και πιο ευαισθητο στη βλακεια και τον κρετινισμο.

Ωραια. Λες και δεν τη περναγα αρκετα ζαχαρη σπιτι μου, αυτο μου λειπε. Να βολοδερνω στο δρομοκαιτειο με τους θρησκοληπτους παιζοντας κλεφτες και αστυνομους. Νομιζω δε μπορει να παει πιο σκατα η μέρα.

Τραβαει την προσοχη του κατι πρασινο στην ακρη του χωρου:

 

 


                                

...ανίεροι προδότες; Εγώ, ο Thrall, ο Αρχηγός της Πορδής , απαιτώ να...

 

 

Oh fuckin' Jesus on a stick...


7f1171a78ce0780a2142a6eb7bc4f3c8.jpg


Edited by Lord Leon, 03 December 2013 - 01:16.

stasou%2520mygdala.jpg


#17 John Crabs

John Crabs

    Chessmaniac

  • Members
  • 398 posts

Posted 03 December 2013 - 01:06

General Wang Qi

 

 

Oki2.png

 

 

Να ενα ενδιαφερον μερος!!! 

 

* Κοιταξε γυρω γυρω, δεν ειδε κανεναν που να του κινει το ενδιαφερον. Βγηκε στην αυλη και πηρε ενα μεγαλο μαρμαρο και αρχισε να το σκαλιζει*

 

General+Wang+Yi.jpg



#18 demonicMC

demonicMC

    Anpan Spanking

  • Members
  • 611 posts

Posted 03 December 2013 - 02:33

(omg, το ήξερα ότι δεν έπρεπε να το γράψω στα ελληνικά, είναι στόχος για σχόλια :P

 

Thrall, Warchief of The Horde

 

Shamanthrall_zps0db37222.png

 

 

Για χάρη του κοινού στόχου μας, άνθρωπε, θα κάνω πως δεν άκουσα το σχόλιο σου, και πως δε παρατήρησα τη μουτζούρα που έχεις για πρόσωπο. Οπότε μέτρα τα λόγια σου, για να μη χρειάζεται να μετράς τα δόντια σου.



#19 TheGunsmasha

TheGunsmasha

    Μεθυσμένο τζίνι

  • Members
  • 548 posts

Posted 03 December 2013 - 07:38

'Fuura Kafuka'


76638.jpg

(omg κατάφερα επιτέλους να βάλω κανονική φωτο και να χρωματίζω τις λέξεις μέσω android! Πάω να κάνω ένα άγαλμα στο net)



Εδω λεει πρεπει να βρουμε ποιοι σκοπευουν να σκοτωσουν τον Τραγοπαπα, και να το κανουμε πριν μας φανε όλους. Νομιζω οτι η λυση ειναι απλή: την ωρα που δε θα κοιταει κανεις, θα παω να τον φαω μονος μου, θα φυτεψω και κανα μαχαιρι στον πιο αχρηστο να χουν και εναν ένοχο, να την κανουμε οι υπολοιποι με ελαφρα.

Normal.....

Για χάρη του κοινού στόχου μας, άνθρωπε, θα κάνω πως δεν άκουσα το σχόλιο σου, και πως δε παρατήρησα τη μουτζούρα που έχεις για πρόσωπο. Οπότε μέτρα τα λόγια σου, για να μη χρειάζεται να μετράς τα δόντια σου.

"Έλα τώρα δεν χρειάζεται να τον κορόιδευεις για το πρόσωπό του!"

"Το κάθε άλλο μάλιστα, ο λόγος που κρύβει το πρόσωπό του δεν είναι από ντροπή αλλά για να μη μας δείξει το πόσο γαμάτο είναι!"

"Είναι συνηθισμένο εξάλλου οι άνθρωποι να κρύβουν ορισμένα θετικά ή δυνατότητες που έχουν για να μην προβληθούν, να κάνουν τους άλλους να νιώσουν καλύτερα στην μιζέρια τους ή απλά για να ενταχθούν σε κάποιο σύνολο."
" Για παράδειγμα ένας γονιός αφήνει το μικρό παιδί του να τον νικήσει σε ένα παιχνίδι για να διασκεδάσει και ο μπόμπιρας.
Ένας μαθητής μπορεί επίτηδες να γράφει χαμηλότερους βαθμούς για να μην φανεί φυτό στην τάξη ή στους φίλους του.
Ένας mangaka να γράφει αισχρά έργα για να μην του κλέψουν μετά τις ιδέες!
.... Η ΑΕΚ να μην παίρνει 20 σερί πρωταθλήματα για να χαρούν και λίγο οι άλλες ομάδες!"

"Είμαι σίγουρη πως κάτω από αυτήν την μάσκα κρύβεται ένα γαμάτο σουρεάλ αριστούργημα του εικοστού αιώνα!"

Το βλέμμα τους τα έλεγε όλα...

a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb


''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018


#20 Kai

Kai

    Fluent in sarcasm

  • Review Team
  • 2,722 posts

Posted 03 December 2013 - 09:34

Hades (Kai)

 

Hercules-disneyscreencaps_com-451.jpg

 

*Κάνει την εμφάνισή του μέσα από ένα μαύρο σύννεφο καπνού*

 

"Ελπίζω να μην άργησα για το πάρτι!" λέει καθώς κατευθύνεται προς τον Maxwell. "Wada (NWS), χρυσή μου, ωραίο φουστάνι. Νικολάκη (Babba) πώς πάνε οι συνεδρίες για τον εθισμό σου με τα μπισκότα; Scrooge (Maya-chan), μεγάλε, σπάγκος όπως πάντα, το προπέρσινο κουστούμι είναι αυτό; Ωραίο καπέλο (Lord Leon), θα φορεθεί πολύ φέτος, χόα, κάποιος να φωνάξει τη φιλοζωική... Enrico, μωρό μου, ή μήπως να σε λέω Enri; Ή Max; Λοιπόν, Max, δεν πιστεύω να περίμενες να λείπω κι εγώ από εδώ. Εσύ και οι φίλοι σου μπλέκεστε συνέχεια μέσα στα πόδια μου," τονίζει και του τσιμπάει το μάγουλο. "Είμαι ήδη πολυάσχολος θεός ξέρεις και, έι, σε ποιον του αρέσει να δουλεύει υπερωρίες, ελπίζω να μη μου ταράξεις πάλι το κυκλοφοριακό. Ξέρεις, συνωστισμός, ψυχές που ουρλιάζουν, σε κανέναν δεν αρέσουν αυτά. Α, ναι ξέχασα να σας συστηθώ. Χαίρω πολύ, Άδης, άρχοντας των νεκρών. Πού υπογράφω;"


ySss0UF.jpg


#21 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

    Confused Earl

  • Members
  • 844 posts

Posted 03 December 2013 - 11:02

Enrico Maxwell

 

mcsd.jpg

 

(παραμερίζει τον Hades που έχει αρχίσει να τον ενοχλεί έτσι όπως μιλάει ακατάπαυστα μπροστά στα μούτρα του)

 

Εχμ ναι... Με ειδοποίησαν από την ασφάλεια ότι η αυτού εξοχότης του ο Πάπας Βενέδικτος ο Δέκατος Έκτος δεν θα μπορέσει να σας συναντήσει σήμερα. Ως εκ τούτου, θα σας παρακαλούσαμε να κατευθυνθείτε προς τους κοιτώνες. Το συνέδριο μπορεί να περιμένει μέχρι αύριο.

 

Ελπίζουμε να έχετε μια αξέχαστη διαμονή.

 

 

 

Πέφτει η νύχτα και μοιράζονται οι ρόλοι.



#22 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

    Confused Earl

  • Members
  • 844 posts

Posted 03 December 2013 - 14:35

Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013, 2:37

 

H νύχτα είχε πέσει πάνω στους ψηλούς πύργους του Βατικανού και μια υγρασία, συνοδευόμενη από ένα απαλό αεράκι, είχε ρίξει μια ομίχλη γκρίζα και μουντή πάνω στην Ρώμη, την Αιώνια Πόλη.

 

Ο Maxwell, ο οποίος είχε βγει για να πάρει αέρα στην αυλή της νοτιοδυτικής πτέρυγας, αναστέναξε βαθιά και ύστερα μύρισε τον νυχτερινό αέρα. Ναι, ακόμα και τώρα μπορούσες να μυρίσεις το αίμα του δούκα Jouslain, ο οποίος είχε δολοφονηθεί εδώ μια κρύα νύχτα του Απρίλη πριν πολλά πολλά χρόνια. Ύστερα αναστέναξε. Ήξερε ότι δεν θα ήταν μια ήσυχη νύχτα. Πάντα όταν μαζεύονται δισδιάστατοι στο τρισδιάστατο Βατικανό κάποιος δολοφονείται. Πάντα. Το ερώτημα ήταν ποιον θα δολοφονούσαν. Οι Καρδινάλιοι ήταν υπερβολικά ισχυροί και καλά προστατευμένοι. Ο Πάπας το ίδιο. Αυτόν και τον Anderson δεν υπήρχε λόγος να τους πειράξει κανείς. Τότε ποιος θα σκότωνε ποιον και γιατί;

 

Την απάντηση του την έδωσαν οι φωνές που άρχισαν να ακούγονται μακριά, μέσα στο Βατικανό, αλλά πριν προλάβει να αντιδράσει, ο Anderson πετάχτηκε μπροστά του από το πουθενά.

 

"Σταμάτα να το κάνεις αυτό. Ειναι πολύ τρομακτικό."

 

"Έλα γρήγορα! Τα πάντα συνέβησαν όπως περιμέναμε ότι θα συμβούν!", είπε ο Anderson με ένα αφύσικα ευχάριστημένο χαμόγελο στο πρόσωπό του. "Έχουμε νεκρό!"

 

"Δεν φαίνεσε ιδιαίτερα δυσαρεστημένος για αυτό."

 

"Φυσικά και όχι. Μου αρέσει όταν όλα πάνε όπως τα έχουμε σχεδιάσει. Γρήγορα, θα μας χρειαστούν!"

 

O Anderson και ο Maxwell κατευθύνονταν προς την άλλη πτέρυγα του Βατικανού, προς τα εκεί που έμεναν οι Καρδινάλιοι, όταν ένας τύπος της Ελβετικής Φρουράς τους σταμάτησε, κόβοντάς τους τον δρόμο.

 

"Δεν μπορείτε να περάσετε."

 

"Έχουμε δικαιοδοσία από τον Πάπα.", είπε ο Maxwell και προσπάθησε να παραμερίσει τον φρουρό.

 

"Κανένας δισδιάστατος δεν περνάει, με εντολή του ίδιου του Πάπα.", απάντησε ο φρουρός χωρίς να κουνηθεί.

 

Ο Maxwell κάτι πήγε να πει, αλλά ο Anderson τον τράβηξε από τον ώμο και τον έσυρε προς τα πίσω.

 

"Σταμάτα να διαφωνείς μαζί του. Ο τύπος απλώς ακολουθεί εντολές. Πάμε κατευθείαν στην πηγή."

 

Ο Maxwell δεν είπε τίποτα, και ακολούθησε τον Anderson στο γραφείο της αυτού Αγιοσύνης του, Πάπα Βενέδικτο το Δέκατο Έκτο.

 

Ο Βενέδικτος καθόταν ήρεμα στο γραφείο του και δεν του έκανε καθόλου εντύπωση όταν οι δύο δισδιάστατοι εισέβαλλαν ζητώντας του εξηγήσεις.

 

"Βρε, καλώς τα παλικάρια! Πως σας φαίνεται η πρώτη σας νύχτα στο Βατικανό μετά από οκτώ χρόνια;", ρώτησε σχεδόν ειρωνικά.

 

"Να λείπει το χιούμορ.", απάντησε ο Anderson. "Τι συμβαίνει εδώ;"

 

"Λοιπόν, παιδιά, φαίνεται ότι μας την έφεραν! Κανείς δεν περίμενε ότι θα χτυπούσαν αυτόν, από όλο τον κόσμο που έχει μαζευτεί!"

 

"Σε ποιον αναφέρεσε;", ρώτησε καχύποπτα ο Maxwell.

 

"Το μόνο που μας έσωσε ήταν το γεγονός ότι λόγω των προβλημάτων υγείας που είχε ο μακαρίτης, θα μπορέσουμε να ανακοινώσουμε στον κόσμο ότι πέθανε λόγω της ασθένειάς του, χιχιχι. Τώρα, ακούστε καλά τι έχει συμβεί..."

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013, 3:41

 

 O Scrooge McDuck είχε βγει έξω, στην αυλή των κοιτώνων, για να πάρει αέρα. Θυμόταν την τελευταία φορά που είχε έρθει στο Βατικανό για δουλειές και δεν του είχε αρέσει καθόλου. Κάτι υπήρχε μέσα στο μικρό αυτό κρατίδιο που έκανε τα πούπουλα της κεφαλής του να ανασηκώνονται από την νευρικότητα και τον έκανε να χάνει τον ύπνο του. Είχε την εντύπωση ότι από στιγμή σε στιγμή θα αρχίσει πόλεμος και ότι αυτός στεκόταν στην μέση μια πεδιάδας καλυμένης με την απόλυτη ησυχία που επικρατεί λίγο πριν ξεσπάσει η μάχη. 

 

"Μπα, μπα, αυπνίες βλέπω."

 

Ο Scrooge γύρισε το κεφάλι για να κοιτάξει από που ήρθε η φωνή.

 

"Τι θες εσύ εδώ;", ρώτησε βαριεστημένα.

 

"Ό,τι και εσύ, υποθέτω.", απάντησε ο Rorschach. "Ο αέρας είναι πάντα τόσο φρέσκος στην κεντρική Ιταλία."

 

"Έλα, κόψε τις χαζομάρες. Λέγε τι θες.", απάντησε κοφτά ο Scrooge.

 

"Τίποτα. Απλώς έχουμε να μιλήσουμε από τότε που κυνηγούσαμε μαζί τον μεγαλομαφιόζο στην Λιμνούπολη, το '83. Δεν θα ήθελες να μάθεις νέα μου;"

 

"Γιατί, μου χρωστάς λεφτά;", ρώτησε αδιάφορα ο Scrooge αλλά μετά άρχισε να ανακαλεί τα γεγονότα. "Όμως, αν θυμάμαι καλά, εσύ κυνηγούσες τον μεγαλόμαφιόζο για να τον σκοτώσεις, ενώ εγώ γιατί μου χρωστούσε λεφτά. Και αν θυμάμαι καλά, τον σκότωσες πριν προλάβει να με ξεχρεώσει, άρα όντως μου χρωστάς λεφτά!"

 

"Ε, μην νευριάζεις τόσο απότομα, ηλίθ--"

 

Το μπαστούνι του Scrooge, ο οποίος στεκόταν τώρα όρθιος πάνω στο παγκάκι που καθόταν πριν με τον Rorschach, ώστε να μπορεί να τον φτάνει, άρχισε να ανεβοκατεβαίνει στο κεφάλι του μασκοφόρου, τσαλακώνοντας του το καπέλο.

 

"<Αουτς> σταμάτα. <αουτς> και <αουτς> άκουσε με <αουτς>, ηλιθ-- <αουτς> παπ-- <ΑΟΥΤΣ>!"

 

"Έχεις δέκα δευτερόλεπτα πριν αρχίσω να σου απαγγέλλω το ποσό του χρέους σου", είπε o Scrooge κρατώντας το μπαστούνι του με το ένα χέρι και χτυπώντας νευριασμένα την άκρη του στο άλλο.

 

 "Έλα τώρα, τι περιμένεις να σου πω; Αφού έχεις αρχίσει να υποψιάζεσε και εσύ ότι κάτι δεν πάει καλά εδώ.", είπε ο Rorschach και ίσιωσε το καπέλο του. "Συνέδρια και τρίχες. Γαι κάποιον άλλο λόγο μας έχουν φέρει εδώ."

 

"Προφανώς.", απάντησε ο Scrooge ηρεμώντας. "Δεν μου αρέσει αυτό που γίνεται εδώ. Είναι σαν να είμαστε τα δολώματα για κάτι που δεν μπορούμε να ελέγξουμε."

 

"Ακριβώς. Και για αυτό έκανα λίγη έρευνα πριν έρθω. Δεν είμαστε οι πρώτοι δισδιάστατοι που έρχονται στο Βατ-"

 

Την πρόταση του Rorschach διέκοψε ο ήχος ενός τζαμιού που έσπασε συνοδευόμενος από μια δυνατη τραγουδιστή φωνή που σώπασε, κάπου μακριά μέσα στην αυλή κοντά στους κοιτώνες.

 

"Μα, για όνομά του Θεού, μαντάμ, είναι σχεδόν τέσσερις. Σταματήστε να τραγουδάτε επιτέλους!", φώναζε κάποιος έχοντας το κεφάλι του μέσα από το σπασμένο τζάμι του παραθύρου.

 

Μια γυναικεία φωνή απάντησε κάτι που ο Scrooge και ο Rorschach δεν άκουσαν, και ο μουσάτος τύπος που τώρα είχε βγάλει το κεφάλι του από το παράθυρο, έφευγε νευριασμένος προς τους κοιτώνες λέγοντας "Σας ευχαριστώ, μαντάμ. Καληνύχτα και σε σας, μαντάμ. Άει στο καλό, μαντάμ."

 

Ο Scrooge και ο Rorschach συνέχισαν την κουβέντα τους.

 

"Κάποιος δολοφονήθηκε εδώ απόψε.", είπε τελικα ο Rorschach. "Και να είσαι σίγουρος ότι θα κατηγορήσουν εμάς για αυτό, όπως έγινε και πριν οκτώ χρόνια."

 

Ο Scrooge είχε ξεχάσει, προς το παρόν, το χρέος του και είχε αρχίσει να σκέφτεται.

 

"Ακολούθησέ με.", είπε τελικά σοβαρός, τραβόντας τον Rorschach από το μανίκι. "¨Εχω μια ιδέα."

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

y2b1.jpg

 

 

1 Black Kaiser (Deadpool - Marvel Universe)
2 John Crabs (General Wang Qi - Kingdom)
3 OdyMonaxos (Archibald Haddock - The Adventures of TinTin)
4 Fandom (Alfred Pennyworth - DC Universe)
5 Night Wizard Seal (Wanda Maximoff - Marvel Universe)
6 Babba (Santa Claus - Marvel Universe)
7 TheGunsmasha (Furra Kafuka - Sayonara Zetsubou Sensei)
8 Ghostprince (Lupin - Lupin III)
9 Vagelio (Haru - Gingitsune)
10 Lord Leon (Rorschach - Watchmen)
11 Cloudy-Sky (Masayoshi Hazama - Samurai Flamenco)
12 Glykompoumpoukozouzounos (Bianca Castafiore - The Adventures of TinTin)
13 demonicMC (Thrall - World Of Warcraft: The Comic)
14 Maya-chan (Scrooge McDuck - Disney Universe)
15 Theodore (Magica de Spell - Disney Universe)
16 Fallen_Mpougatsa (Ηei/Lee Hyunsik - Darker than Black)
17 Kalamaris (Dogbert - Dilbert)
18 Jorg (Gintarou - Gingitsune)
19 Kai (Hades - Hercules)
20 redqueen (Don Valentino - Cuticle Tantei Inaba)

 

ρόλοι:

 

Spoiler:

 

 

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013, 7:30

 

Ο Maxwell περίμενε νευρικός τους καλεσμένους στην αίθουσα με τον μπουφέ. Ένας-ένας, σιγά σιγά, άρχισαν να μαζεύονται στην αίθουσα. Με το που μπήκε και ο τελευταίος, ο Maxwell χτύπησε τα χέρια του και αμέσως το μέρος γέμισε φρουρούς, με τον Anderson να μπαίνει τελευταίο και να αμπαρώνει την πόρτα. Έπειτα, ο Maxwell χτύπησε πάνω στο τραπέζι του μπουφέ ένα σακουλάκι από αυτά που χρησιμοποιεί η αστυνομία για τα αποδεικτικά στοιχεία, το οποίο περιείχε 5 σφαίρες υπερβολικά φωτεινές και πολύχρωμες για να προέρχονται από τον τρισδιάστατο κόσμο.

 

 

Enrico Maxwell (your host and GM)

 

fnrq.jpg
 

Κυρίες και κύριοι καλημέρα σας. Χτες το βράδυ, ο Ούγκο Τσάβες, πρόεδρος της Βενεζουέλας και φιλοξενούμενος του Βατικανού, δολοφoνήθηκε βάναυσα από δισδιάστατους στην βορειοανατολική πτέρυγα. Αυτό σημαίνει ότι κάποιος ή κάποιοι από εδώ μέσα είναι υπεύθυνοι για την δολοφονία του. Μάθετε πως μέχρι να βρεθούν οι ένοχοι, είστε όλοι όμηροι του Βατικανού. Μην διανοηθείτε καν να διαφύγετε γιατί αν το επιχειρήσετε θα μάθετε από πρώτο χέρι τι σημαίνει να είσαι "φιλοξενούμενος" του Βατικανού.

 

 

Η νύχτα πέφτει την Πέμπτη στις 15:00

 

Καλή μας αρχή.


Edited by Osama Bin Laden, 03 December 2013 - 14:36.


#23 Cloudy-Sky

Cloudy-Sky

    ~:vv:~

  • Members
  • 163 posts

Posted 03 December 2013 - 14:51

Hazama Masayoshi
222747.jpg
Να διαφύγω? Δεν υπάρχει περίπτωση. Κάποιος έκανε ένα έγκλημα και πρέπει να τιμωρηθεί. Και κάτι μου λέει ότι δεν θα σταματήσει εδώ δεδομένου ότι κανεις δεν μπορεί να φύγει. Πρέπει να συνεργαστούμε όλοι να βρούμε τον υπεύθυνο. Τι έχετε να πείτε για όλα αυτά αγαπητέ μου Santa?(Babba)
 
 
PS> Γιατί ΜΟΝΟ το δικό μου κάδρο είναι στραβά????? 

Posted Image

#24 Fandom

Fandom

    Anime Professional

  • Members
  • 551 posts

Posted 03 December 2013 - 15:27

Άλφρεντ Πέννυγουορθ

 

Attached File  alfred.jpg   51.15KB   0 downloads

 

 

Όμηρος; Να κάτι που είχα να ακούσω καιρό, έχετε χιούμορ νεαρέ μου. Έχω υπάρξει όμηρος 27 φορές μέχρι τώρα και 27 φορές έχω ξεφύγει χωρίς να τσαλακώσω καν το σακάκι μου. Ας είναι καλά η εκπαίδευση πίσω στην πατρίδα και οι συνεχείς περιπέτειες που περνάω με τον νεαρό κύριο. Ίσως να μπορούσα να μάθω μερικά πράγματα στον νεαρό Wade(Black Kaiser) μιας και φαίνεται πως δυσκολεύτηκε με τη βαλίτσα.

 

Τέλος πάντω, είστε τυχερός που δε με ενδιαφέρει να φύγω, έχω και κάποιες προσωπικές δουλειές εδώ.

 

Η αλήθεια είναι πως με εξιτάρει κιόλας ο φόνος, θυμάμαι τα νιάτα μου που ήμουν ντετέκτιβ.

 

Θα σας βοηθήσω λοιπόν.

 

Για αρχή, θα ήθελα να μάθω που ήταν ο περιβόητος κλέφτης Lupin(Ghostprince). Μην ξεχνάμε ότι είναι κλέφτης και βρισκόμαστε στο Βατικανό.


Edited by Fandom, 03 December 2013 - 22:37.


#25 John Crabs

John Crabs

    Chessmaniac

  • Members
  • 398 posts

Posted 03 December 2013 - 15:52

Wang Qi

 

156759-episode-29-screenshot-006.jpg

 

*Συνεχιζε να σκαλιζει το μαρμαρο, που ειχε αρχισει να παιρνει τη μορφη του*

 

Κοκοκοκοκο!!!

 

Εχω κερδισει χιλιαδες πολεμους και δεν εχω χασει τη ζωη μου. Αν νομιζεται οτι εσεις εδω ειστε ικανοι να τα βαλετε μαζι μου ελατε.

 

* Κοιταζει τον Don Valentino και σκεφτεται: "Αυτος θα ειναι το επομενο γλυπτο που θα κανω σε αυτον τον χωριο χωρο" *

 

Εdit: να διορθωσω το χωριο σε χωρο.


Edited by John Crabs, 03 December 2013 - 15:53.


#26 Babba

Babba

    AWMN member!

  • Members
  • 548 posts

Posted 03 December 2013 - 16:26

Holiday-SEO-Checklist.jpg

Santa(Babba)

 

Dolly, Dolores, Dominic, Donald, Doom...

Δε σε βλέπω στη λίστα μου, Dogbert(kalamaris), οπότε δεν έχω δωράκι για σένα.

Δεν ήσουν και πολύ καλό παιδί φέτος, έτσι;

Να ξέρεις, δεν είναι ευγενικό να κάθεσαι σε μια γωνίτσα και να μη μιλάς σε κανέναν.

Θες ένα κουλουράκι; Χο, χο, χο.

 

Όσο για σας, του υπολοίπους.

Ακόμα δεν ήρθαμε και αρχίσατε να τρωγόσαστε. 

Και να, το κακό δεν άργησε να μας βρει.

Αλλά μην ανησυχείτε. 

Το κακό πάντα χάνει στο τέλος.

Βάλτε την ειρήνη και την αγάπη στην καρδιά σας και απολαύστε τη ζωή σας!


Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.


#27 GhostPrince

GhostPrince

    夢遊病者

  • Members
  • 2,149 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 03 December 2013 - 16:48

Lupin [ghostprince]

 

Ohho! Πολλές υποψίες βλέπω να πέφτουν κιαυτό δεν είναι καλό φιλτατοί συντροφοι! Μην ανησυχείται όμως, θα τα λύσουμε όλα, γιαυτό είμαστε εδώ!

θα τους βρούμε τους ένοχους!! Ίσως να είμαι ο πιο διάσημος και πανέξυπνος κλέφτης αλλα θα σας παρακαλούσα να μην με υποπτέβεστε γιαυτό και μόνο! Μπορώ να σας διαβεβαιωσω πως φόνο δεν θα έκανα ποτέ και για κανένα λόγο, αλλα αυτό έχω σκοπεύώ να πάρω θα το πάρω, γιαυτό να είστε σίγουροι!

 

*ρίχνει μια πονηρή ματιά στον Άλφρεντ Πέννυγουορθ και αρχίζει να κάνει κύκλους στο χώρο!*

 

lupin.jpg

 

Προσωπίκα θα ποντάρω και θα κυρίξω ένοχο τον Hazama Masayoshi για αρχή, όσο θα παρακολουθώ τη κατάσταση για να σιγουρευτώ!

 

edit: typos

 


Edited by GhostPrince, 03 December 2013 - 17:33.

フカフカ

#28 Maya-chan

Maya-chan

    Anime Master

  • Moderators
  • 1,667 posts

Posted 03 December 2013 - 17:35

Scrooge McDuck

 

LifeAndTimes.jpg

 

Μάλιστα, κατά διαόλου πήγε η κατάσταση. Δεν πειράζει όμως, αφού τα έχω βγάλει πέρα με ληστές, ζόμπι, κανίβαλους, τα χιόνια του Γιούκον και τη μπουμπουνοσύνη του ανιψιού μου θα τα καταφέρω κι εδώ. Και αν χαλάσουν οι επενδύσεις μου στη Βενεζουέλα με το θάνατο του Τσάβες κάποιοι εδώ μέσα θα γνωριστούν καλύτερα με το μπαστούνι μου.

 

Αν και είναι πολύ νωρίς ακόμα για να έχω κάποια ιδέα της κατάστασης, κατηγορώ για την ώρα τη Magica De Spell (Theodore).


15fkk04.jpg


#29 Theodore :D

Theodore :D

    Tonguepunch my fart box

  • Members
  • 315 posts

Posted 03 December 2013 - 17:56

Μάτζικα Ντε Σπελ

9AuBZcE.png

 

*εμφανώς αναστατωμένη, σηκώνεται από την κόκκινη πολυθρόνα, ρίχνοτας το 9ο ποτήρι κρασιού της στο πάτωμα, σπάζοντάς το*

 

«Ναι, καλά, λέγετε τώρα εσείς ό,τι θέλετε… Δεν μπορείτε να κρατήσετε μια μάγισσα ολκής σαν εμένα όμηρό σας, κλειδωμένη σε ένα χώρο με τόσους περίεργους τύπους!

Αν και να το ομολογήσω, μπράβο που φάγατε αυτό το γουρούνι τον Τσάβες· όχι, δηλαδή, συγγνώμη κιόλας, παραείχε πολλά λεφτά… λεφτά που μια άξια μαγισσούλα από τον Βεζ- ωωω, τέλος πάντων, λίγη τάξη!»

 

*με δύο παλαμάκια της, το ποτήρι επανήλθε σαν καινούριο στο χέρι της, χωρίς, ωστόσο, το κρασί να επιστρέψει και αυτό μέσα*

 

«Ναι, τι με κοιτάτε σαν χάνοι; Δεν μπορώ να χειρίστω καλά τα υγρά με τα μάγεια μου· με μια εξαίρεση τα φίλτρα. Να φωνάξετε κάποιον να το καθαρίσει, ορίστε μας…

Και εσύ, εκεί, χοντρέ (Babba), ΣΑ ΝΑ ΜΕ ΞΕΧΑΣΕΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΟΥ… Ανάθεμά σε, ένα χρόνο τώρα έχεις σταματήσει να μου φέρνεις έστω κάρβουνα!!! Μην ξανάρθεις απ’ τον Βεζούβιο να μου ζητήσεις φίλτρο για γρήγορο και αποτελεσματικό αδυνάτισμα, ούτε τίποτα αφροδιακά για την γυναίκα σου, λεχρίτη.

 

Εν τω μεταξύ, όλοι το ίδιο ύποπτοι φαίνεστε, τι το ψάχνετε… Αλλά όπως και να ‘χει, η μαγική μου σφ- Α, ποιά σφαίρα… Την ξέχασα σπίτι. *το στόμα της γίνεται μια γραμμή και τα μάτια της βαραίνουν*  Κατάρα. Και πάλι κατάρα. Ξαφνικά, η όλη κατάσταση έγινε όχι μόνο δυσκολότερη, αλλά και επικίνδυνη· και νόμιζα η δόλια ότι θα έχω διαλευκάνει την υπόθεση μέχρι αύριο με τις ανυπέρβλητες ικανότητές μου και θα πετάω για μέρη εξωτικά, έχοντας τσεπώσει την πληρωμή για τις υπηρεσίες μου + 1 κέρμα…. ΧΑΧΑΧΑ…»

 

*γυρνάει και χαμογελάει πλατιά στο παπί στην άλλη άκρη*

 

«Καλέ μου, γλυκέ μου, απαίσιε Σκρουτζ (Maya-chan)πόσο καιρό έχω να σε δω;! Α, μα φυσικά και είναι μόνο σύμπτωση που βρισκόμαστε και οι δύο εδώ… Φυσικά και είναι τυχαίο… Αχαχαχαχαχαχα! ΝΙΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕ. Φυλάξου, γέρο, η Μάτζικα είναι κλεισμένη στο ίδιο δωμάτιο με εσένα και δεν έχεις τον ανιψιό σου εδώ να σε βοηθήσει… Τολμάς να με κατηγορείς έτσι απλά; Τόση αγάπη πια για ένα κέρμα, ενώ έχεις τόσα απιθανικομμύρια, που θέλεις να διώξεις από προσώπου γης ΕΜΕΝΑ;»

 

«Πρέπει να απευθύνουμε κατηγορίες γρήγορα όμως, να τελειώνουμε και μια ώρα αρχίτερα… Σε είδα τα χαράματα στην αυλή των κοιτώνων, ενώ αγνάντευα την όμορφη νυχτιά, Rorschach (Lord Leon). Θα ήθελες να εξηγήσεις γιατί ήσουν εκεί; Και τι ήταν αυτά τα ‘αουτς, αυτους’ που έκανες;»



#30 Kai

Kai

    Fluent in sarcasm

  • Review Team
  • 2,722 posts

Posted 03 December 2013 - 17:57

Άδης (Kai)

 

hercules_disney_14.png

 

Αγάπη, ειρήνη και αηδίες, κάτι βρωμάει εδώ και δεν είναι οι γαλότσες σου, βέβαια αν έπαιρνα κι εγώ τόσα ποσοστά από τον coca cola θα μιλούσα κι εγώ σαν υποψήφια καλλιστείων, Νικόλα. (Babba). Και μετά τα βάζουν με τους παγανιστικούς θεούς. Ακόμα δεν ήρθαμε και δείτε. Και του είπα του Max, δε βγαίνω, ο φόρος της βάρκας ανεβαίνει, ο Χάρος ζητάει παραπάνω ναύλα, οι νεκροί ζητάνε απόδειξη και δεν πληρώνουν, χάλια η δουλεια...


ySss0UF.jpg