'Fuura Kafuka'
Chapter 1: You can (not) persuade a fool
Λογικά εισαι δολοφόνος αλλα δε θα σε ψηφισω αν δε φτασεις τσιμα τσιμα να παιζεσαι με εναν αθωο.
Πάλι καλά που υπάρχουν και λαγωνικά όπως εσύ που τους βρίσκεις όμως.
Περιμενω πως και πως να ψοφησεις ομως για να ψοφησω και γω απο τα γελια.
Normal...
"Για όλες, όλους και όλα μίλησε ο Rorschach στο post του, με τον μόνο που ξέχασε να αναφερθεί είναι ο
Lee(Fallen_Mpougatsa). Μάλλον δεν τον παρατήρησες στη λίστα, ούτε και τα post και. Για να στον θυμίσω:
Όνομα: Lee Hyunsik
Αριθμός στην λίστα: 16
Σειρά : Darker than black
Με κατηγόρισες ότι έκανα 180 μοίρες μεταβολή, αλλά δεν είπες τίποτα για τον λόγω που έκανα, δηλαδή τα λεγόμενα του Κινέζου φίλου μας.
Από την άλλη είσαι pretty sure για την ενοχή μου αλλά πάς και ρίχνεις ψήφο στο πλέον άκυρο άτομο σε αυτήν την φάση του πρώτου γύρου. Γιατί να δώσεις ψήφο σε έναν από τους λιγότερο ύποπτους της συγκέντρωσης, και μάλιστα για λόγους παρελθόντος και όχι λεγόμενων του μέχρι στιγμής, ενώ μπορείς να με βγάλεις τώρα που είμαι με κάποιον αθώο(?) ?
Να απαντήσω εγώ στην θέση σου: Γιατί με το που φύγω και φανεί τι είμαι, ο Lee θα πάει από εκεί που ήρθε στο αμέσως επόμενο γύρο. Τι καλύτερο από το να φύγουν 1+1 στον πρώτο γύρο και μετά να με βγάλετε και εμένα με έναν άλλον στο δεύτερο..."
Chapter 2: Interview with a drunken (and a saint guest star)
Τι γνώμη έχεις για τον Άγιο τώρα, Fuuka, μπαγιαντέρα του καρναβαλιού;
@#$%^&*()__)(*&^%$#$%^&*()(*&^%$#$%&^*_))&)&^^%#&$@*^%(*_)(&$@$
Ο Haddock είχε πάρει φορά και τα έχωνε. Που? Τρέχα γύρευε, ανθρώπους, θεούς, ποταμούς, σπίτια, οικογένειες, εκκλησίες (" Όχι και εκκλησίες μωρέ! ", ακούστηκε ένας ιερέας στον διάδρομο) και ότι άλλο του ερχόταν στο μυαλό. Γιατί? Γιατί μπορούσε...
Μετά από ένα πεντάλεπτο σταμάτησε κατακόκκινος να πάρει μια μεγάλη ανάσα. " Όχι άλλο", ακούστηκε μια φωνή από τους παρευρισκόμενους. Πριν ο ραψωδός συνεχίσει όμως η φόρα του σταμάτησε από τον λόγο της κοπελιάς που μόλις πρόλαβε να τον διακόψει.
"Αποκλείεται ένας τόσο έμπειρος και δοκιμασμένος καπετάνιος των θαλασσών να βγάζει τόσο κακία από μέσα του. Αυτά που πραγματικά λέει δεν είναι Γαλλικά αλλά τα πασίγνωστα Haddoκιανά!
Οπότε η φράση που είπε " %&ασδησβ%/*" σημαίνει " love for all people of the world" ενώ η "0@&%?" το πολύ συμβολικό "always keep believing", όπως και κάθε φράση του.
Εδώ και το ΑγγλοHaddoκιανό λεξικό από τον γνωστό φιλόλογο Itoshiki Nozomu. Με αγάπη και μεράκι από τον εκδοτικό οίκο Zetsubou.
Δεν πουλάμε λέμε, χαρίζουμε!"
" Τώρα σε αυτά που λέγαμε Archi. Με αμφισβητείς για την λογική μου στην ψήφο μου κάθε φορά, για τον Αlfred έχω πει γιατί τον ψήφισα, δεν χρειάζεται να το ξαναλέω. Για το αν ήμουν σίγουρη? Φυσικά και όχι, όπως δεν είναι κανείς. Είχα επιχείρημα? Όχι, απλά υποψίες, όπως και το 95% τον ψήφων.
Ρίξε μια μάτια στο ποιοι έχουν και από ποτέ έχουν ψήφο. Με εξαίρεση εμένα και τον Lee, Α και ο Rorschach που πήρε πριν από λίγο, όλοι άλλοι έχουν ψήφο υποψίας και μάλιστα σε σχέση με το παρελθόν τους, ούτε καν για το τι έχουν πει! Το χειρότερο είναι ότι ούτε καν ρωτάνε το γιατί!
Για την ψήφο στο Lee τίθεται κάποιο ερώτημα? Έχει ήδη δημιουργήσει 2 ρεύματα στηριζόμενος σε λόγια άλλων και οι λόγοι του είναι γελοίοι!
Τέλος, δες πόσοι δεν συμμετείχαν/συμμετέχουν και το πόσο καθορίζουν το παιχνίδι! Υπάρχουν άτομα που δεν έχουν καν μιλήσει και κινδυνεύουν να βγουν! ενώ εσείς που μόλις ψηφίσατε επηρεάζεται όσο δεν πάει αυτήν την στιγμή μιας και οι άλλοι δεν αλλάζουν ψήφο. Αν σκεφτεί κανείς και το ότι ψηφίζεται τρίτους, τότε η ισχύς σας γίνεται ακόμα μεγαλύτερη αφού μια ψήφος αλλάζει το αποτέλεσμα αμέσως.
Για παράδειγμα η κυρία Castafiore έδωσε μεγάλη ψήφο στο Rorschach που θα τον οδηγήσει στην ψήφο προς εμένα, για λόγους επιβίωσης, και σε ακόμα σημαντικότερα αποτελέσματα αφού αποκαλυφθεί/ πεθάνει ένας από εμάς τους 3.
Όσο για τον Santa, μπαγάσα μια χαρά σε βόλεψε, όλοι σε έχουμε στην λίστα μας με τους αγαπημένους και όλοι σε σκεφτόμαστε. Αθάνατος!
Το γιατί δεν τον ψήφισα είναι γιατί το ρεύμα κατά του ήταν προφανώς φτιαχτό και δεν έχω κανένα στοιχείο για την συμπεριφορά του πέρα από το ότι ψηφίζει συνέχεια τον Dogbert και ο άλλος δεν αντιδρά.Αν όντως ο Lee είναι ένοχος τότε ναι όλα δείχνουν αθωότητα του Billy σε βαθμό κινδύνου, αλλά τι θές? Να βγάλεις κάποιον γιατί μπορεί να είναι ή κάποιον που φαίνεται πως είναι?
Chapter 3: Τελευταία έξοδος- Osama bin Laden
Deadpool™

Fuκura Kafuka Kakatura (The Gunsmasha),
Έχεις χάσει τα αυγά και τα πασχάλια[/s] τους κουραμπιέδες και τα μελομακάρονα και η συμπεριφορά σου βρωμά σαν τις κάλτσες μου έπειτα από μέρα μαραθωνίου. Μια απλή ερώτηση πρώτα: μετράς λοιπόν τις ψήφους όπως είπες, alrighty then? Γιατί δεν πρόσεξες πως ο μπάτλερ, μέχρι το σημείο που σου μίλησα, είχε μόλις μια ψήφο και πως αν είναι δολοφόνος, δεν θα χρειαζόται καμιά βοήθεια από κάποιον σύνεργο του για να την σκαπουλάρει; Πόσο μάλλον μιας περίεργης έμπνευσης ηλίθια βοήθεια δηλαδή, μιας και η πραγματική βοήθεια ενός δολοφόνου στον συνεργό του είναι να ψηφίζει κάποιον αθώο με πολλές ψήφους και όχι να ανταλλάζει γαλλικά με τους κατήγορους του φίλου του. Μου λες λοιπόν πως ψηφίζοντας σε συνεχίζω να τον "βοηθώ" από τι ακριβώς; Από την τρομερή σου πίεση και τις θερμές σου κατηγορίες εναντίον του οι οποίες συσσώρευσαν τόσες πολλές ψήφους πάνω του; Κοπριές ταύρου. Έριξες απλά την κατηγορία για να την ρίξεις, το οποίο αν δεν σημάδι πανικού και δικαιολογία - delivery, εγώ είμαι η Ρογκ.
Μετά απο εμένα και τον (soon-to-be δικος μου) butler, σειρά παίρνει ο Hades(Kai) που ουσιαστικά με ρωτάς αν μου κάνει εντύπωση αυτό που έκανες εσύ και σχεδόν όσα άτομα είχαν μιλήσει μέχρι εκείνη τη στιγμή: ψηφίζω και φεύγω και δεν κάθομαι ούτε για ένα καφεδάκι. Η μοναδική μου εντύπωση λοιπόν, δημιουργήθηκε από το πόσο άτσαλα το έκανες εσύ το "ψηφίζω και φεύγω" γιατί ουσιαστικά τόσο νωρίς στην πρώτη μέρα της παραμονής μας εδώ, το μόνο που προδίδει έναν δολοφόνο είναι ο τρόπος που το γράφει, όχι το ποιόν ψηφίζει. Και, μόλις ανέφερω την γνώμη μου για την κατηγορία σου φάτσα φόρα, (η οποία γνώμη μου, εδώ που τα λέμε, εκείνη την στιγμή δεν ήταν καθόλου ισχυρή όπως καμία δεν μπορεί να είναι σε εκείνο το σημείο) χωρίς ούτε καν να ανέφερω μια στιγμή τον Άλφρεντ αλλά μονάχα τον τρόπο με τον οποίο μιλάς, τρόμαξες και άρχισες να λες για συνεργασίες, για τρίτους κλπ και να συμπεριφέρεσαι όπως ένας νεόκοπος δολοφόνος. Σαν φωτοτυπία ενός. Σε τσίγκλισα και τσίμπησες. Και ήμαρτον, σε ψηφίζω επειδή πιστεύω πως είσαι δολοφόνος και όχι επειδή είσαι ο καινούριος. Τι βλακείες λες τώρα;
Επομένως, ζητώ ταπεινά συγνώμη που σε ψηφίζω, μικρούλα μου but...
Επίσης δεν αναφέρεις καν την συνέχεια και το γιατί άλλαξα ψήφο από τον Alfred στον Lee.
Αναφέρεις όμως το ότι ψήφισα τον Alfred, αν και η ψήφος μου ήταν απλά λόγω υποψιών,και το ότι αντέδρασα στην ψήφο σου χωρίς να έχω καμία ιδέα για το τι έχουν κανονίσει οι δολοφόνοι μεταξύ τους. Μιλάμε για 5 άτομα τα οποία μπορούν να κάνουν ότι θέλουν, ακόμα και αν αυτό σημαίνει κάρφωμα του ενός ή και 2 για να νικήσουν οι άλλοι.
Αντέδρασα στην ψήφο σου εξηγώντας το γιατί και πως έγραψα ότι έγραψα στο post που βρήκες την αφορμή να με ψηφίσεις. Από κει και πέρα ο Άδης το πέρασε για ξέσπασμα, και ο Lee έτρεξε να δώσει λάδι στην φωτιά.
Όσο για τον Άδη και γιατί διάλεξα αυτόν για ύποπτο τότε από όλους, ήταν ο πρώτος που έδωσε δεύτερη ψήφο και γιατί όχι ο πρώτος να έκανε προσπάθεια για ρεύμα. Όπως λές και ξαναλές, η πρώτες κατηγορίες δεν έχουν σοβαρή επιχειρηματολογία, οπότε και εγώ στηρίχτηκα σε πρόχειρα σημεία.
Από την άλλη όμως δεν λές τίποτα για τις κατηγορίες μου προς και από τον Lee, λές και δεν σε ενδιαφέρει καθόλου ούτε εσένα αυτός ο παίχτης. Καταλαβαίνεις πιστεύω πως αν αυτός είναι κλέφτης, αθωονομαι εγώ τότε, έτσι? Δεν πάει μόνο υπέρ του Lee.
( το τι που μαυρίσα στο post σου Kaiser αγνόησε το, το έσβησα καταλάθως)
Edited by TheGunsmasha, 05 December 2013 - 00:05.