Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 6 votes

Haikyuu!!

comedy school life sports Spring 2014 shounen Production I.G

• Please log in to reply
108 replies to this topic

#61 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 01 June 2014 - 22:28

Πολύ καλό το 9ο στο feels department, αλλά ήθελα περισσότερη δράση on-court. Ελπίζω να μας αποζημειώσει το επόμενο.

Posted Image
Posted Image

#62 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationAthena

Posted 02 June 2014 - 09:20

Neko vs Raven προβλέπω δυνατές συγκινήσεις .Απο την άλλη...Ukai the best.Τι θεική η ατάκα με το seduce!

Edited by zennith666, 02 June 2014 - 09:24.

Posted Image

#63 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 02 June 2014 - 09:53

Αχαχαχα στην αρχή του 9ου που ο Asahi πάει να κοιτάξει την παλάμη του και του δίνει μπουνίτσα ο αρχηγός ένιωσα δικαιωμένη. Ναι ρε φίλε, όχι άλλες παλάμες, anime με νιώθεις σ' αγαπάω Τ-Τ (συγκίνηση).

Ο έφηβος Ukai είναι φτυστός ο Tanaka! (και σε συμπεριφορά "ARE YOU TYING TO SEDUCE ME?")

Όλοι τους είναι σούπερ μόε σε αυτό το επεισόδιο, το οποίο επίσης έχει πολλές screenshot-worthy σκηνές. Τους αγαπάω όλους τους, εκτός από τον ψηλό ξανθό, δε με έχει πείσει ακόμα.

Φαντάζομαι πως αν τα βλέπαμε μαζεμένα και τα 25 θα παίρναμε αρκετή δόση από βόλεϊ και αυτές οι μικρές character building παύσεις δε να μας φαίνονταν πως καθυστερούν ή μας στερούν κάτι, αλλά ως έχει συμφωνώ με τον μόε Έρεβο. Κ εγώ ελπίζω σε "αποζημίωση" στο επόμενο επεισόδιο.

Posted Image

#64 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 02 June 2014 - 11:08

Ο έφηβος Ukai είναι φτυστός ο Tanaka! (και σε συμπεριφορά "ARE YOU TYING TO SEDUCE ME?")

Oh my god, αυτή ήταν η πρώτη παρατήρηση που είχαμε όταν το βλέπαμε! Και του μοιάζει στη φάτσα και στη συμπεριφορά και είμαι σε φάση Tanaka, you'll be good!  :if:

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#65 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 07 June 2014 - 01:07

Άργησα λίγο αλλά ήρθα να μπω και εγώ στην ομάδα!!! Το αγαπάω απλά. Μετά από κάθε επεισόδιο κάνω βαρελάκια και γενικά ψοφάω να βλέπω το δίδυμο Hinata - Kageyama να σφάζεται.

Spoiler: 9

Δεν ξέρω πίστευα ότι μόνο με το Oofuri θα είχα τόσο μεγάλη αγάπη αλλά από ότι φαίνεται το τραβάω το sports genre περισσότερο από ότι περίμενα.

#66 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 10 June 2014 - 20:34

Τι συμβαίνει όχι που είναι το επόμενο επεισόδιο α μα πιά δηλαδή δεν αντέχω και καταφεύγω στο μάνγκα και δε μου αρέσει το σχέδιό του.

Με το 10 ερχόμαστε στο τέλος του 3ου τόμου, με 12 (11 κ μισό σέημ θίνγκ) τόμους στας Τζαπάνς. Δε μου αρέσει αυτό γιατί σημαίνει ότι θα φτύσουμε αίμα και ιδρώτα για 2η σεζόν, και ΝΑΙ ΘΕΛΩ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΕΖΟΝ ΗΔΗ.

Μου αρέσει τόσο πολύ Τ-Τ

Τανακάκι πού ΄σουνα, μου  'λειψες!

/babbling post

Posted Image

#67 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationAthena

Posted 10 June 2014 - 20:58

Έχουμε μια δωδεκάδα επεισόδια  ακόμα.Θα αρκεστείς σε αυτά για αρχή.

Spoiler:

Edited by zennith666, 10 June 2014 - 21:37.

Posted Image

#68 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 10 June 2014 - 21:16

:OMG3: :nanana: :run:   Μην κατσαδιάζεις τον Hinata! Το καημένο για πρώτη φορά

Spoiler:
Θα πρέπει να είναι ποινικό αδίκημα να μιλάς; άσχημα γι αυτό το γλυκήτατο ανθρωπάκι.

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#69 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2,725 posts

Posted 10 June 2014 - 21:29

Έχουμε μια δωδεκάδα επεισόδια  ακόμα.Θα αρκεστείς σε αυτά για αρχή.

Spoiler:

Spoiler:

ySss0UF.jpg

#70 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationAthena

Posted 10 June 2014 - 21:40

:OMG3: :nanana: :run:   Μην κατσαδιάζεις τον Hinata! Το καημένο για πρώτη φορά

Spoiler:
Θα πρέπει να είναι ποινικό αδίκημα να μιλάς; άσχημα γι αυτό το γλυκήτατο ανθρωπάκι.

Είναι λίγο επιρρεπής αλλά τουλάχιστον στρώνει.Και ο Asahi θέλει στρώσιμο αλλά είναι αρχή ακόμα.

Επίσης κάτι μου λέει πως θα γελάσουμε πολύ στα επόμενα επεισόδια που θα τρώνε την μια κατσάδα μετά την άλλη από τον Ukai.

Posted Image

#71 LuluChan92

LuluChan92

Lulu the Berserker

• Members
  • 519 posts

Posted 16 June 2014 - 23:32

Αααααχ, επιτέλους!!!

Spoiler:
Δόξα σοι, Κύριε!!!

Όχι ότι χρειάζεται spoiler tag, αλλά βάζω ένα για καλό και για κακό. Προσέχουμε για να έχουμε.

Edited by LuluChan92, 16 June 2014 - 23:33.

#72 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationAthena

Posted 17 June 2014 - 10:31

Ρε τι γέλιο έριξα εκεί που τους έκανε ο Asahi να χεστούν απάνω τους!

Posted Image

#73 Vagelio

Vagelio

Derp

• Review Team
  • 1,231 posts

Posted 30 June 2014 - 23:44

colorcollehaikyu.jpg

Tα θέλω όλα.

Posted Image
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.

#74 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationAthena

Posted 01 July 2014 - 00:36

Λατρεύω τον Hinata όταν τρώει την μπάλα στα μούτρα.

Αλλά πολύ ξύλο ρε φίλε XD αρχίζω να τον λυπάμαι.

Posted Image

#75 LuluChan92

LuluChan92

Lulu the Berserker

• Members
  • 519 posts

Posted 01 July 2014 - 16:55

Λατρεύω τον Hinata όταν τρώει την μπάλα στα μούτρα.

Αλλά πολύ ξύλο ρε φίλε XD αρχίζω να τον λυπάμαι.

Σιγά, μωρέ! Τι άλλο να πάθει, ευτυχώς από μυαλά δε σκίζει, οπότε ας φάει και μερικές μπαλιές στο κεφάλι μπας και συνέλθει! (η κακιά :slash: )

Αχ, πολύ το φχαριστήθηκα το 13! Γέλασα και λίγο (βασικά ΠΟΛΥ γέλασα, αλλά ΟΚ), ειδικά με τον Tanaka και τον Yamamoto, τρομερό ντουέτο!!!

Edited by LuluChan92, 01 July 2014 - 16:55.

Also tagged with one or more of these keywords: comedy, school life, sports, Spring 2014, shounen, Production I.G