Πολύ καλό το 9ο στο feels department, αλλά ήθελα περισσότερη δράση on-court. Ελπίζω να μας αποζημειώσει το επόμενο.
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Haikyuu!!
Posted 02 June 2014 - 09:20
Neko vs Raven προβλέπω δυνατές συγκινήσεις .Απο την άλλη...Ukai the best.Τι θεική η ατάκα με το seduce!
Edited by zennith666, 02 June 2014 - 09:24.
Posted 02 June 2014 - 09:53
Αχαχαχα στην αρχή του 9ου που ο Asahi πάει να κοιτάξει την παλάμη του και του δίνει μπουνίτσα ο αρχηγός ένιωσα δικαιωμένη. Ναι ρε φίλε, όχι άλλες παλάμες, anime με νιώθεις σ' αγαπάω Τ-Τ (συγκίνηση).
Ο έφηβος Ukai είναι φτυστός ο Tanaka! (και σε συμπεριφορά "ARE YOU TYING TO SEDUCE ME?")
Όλοι τους είναι σούπερ μόε σε αυτό το επεισόδιο, το οποίο επίσης έχει πολλές screenshot-worthy σκηνές. Τους αγαπάω όλους τους, εκτός από τον ψηλό ξανθό, δε με έχει πείσει ακόμα.
Φαντάζομαι πως αν τα βλέπαμε μαζεμένα και τα 25 θα παίρναμε αρκετή δόση από βόλεϊ και αυτές οι μικρές character building παύσεις δε να μας φαίνονταν πως καθυστερούν ή μας στερούν κάτι, αλλά ως έχει συμφωνώ με τον μόε Έρεβο. Κ εγώ ελπίζω σε "αποζημίωση" στο επόμενο επεισόδιο.
Posted 07 June 2014 - 01:07
Άργησα λίγο αλλά ήρθα να μπω και εγώ στην ομάδα!!! Το αγαπάω απλά. Μετά από κάθε επεισόδιο κάνω βαρελάκια και γενικά ψοφάω να βλέπω το δίδυμο Hinata - Kageyama να σφάζεται.
Δεν ξέρω πίστευα ότι μόνο με το Oofuri θα είχα τόσο μεγάλη αγάπη αλλά από ότι φαίνεται το τραβάω το sports genre περισσότερο από ότι περίμενα.
Posted 10 June 2014 - 20:34
Τι συμβαίνει όχι που είναι το επόμενο επεισόδιο α μα πιά δηλαδή δεν αντέχω και καταφεύγω στο μάνγκα και δε μου αρέσει το σχέδιό του.
Με το 10 ερχόμαστε στο τέλος του 3ου τόμου, με 12 (11 κ μισό σέημ θίνγκ) τόμους στας Τζαπάνς. Δε μου αρέσει αυτό γιατί σημαίνει ότι θα φτύσουμε αίμα και ιδρώτα για 2η σεζόν, και ΝΑΙ ΘΕΛΩ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΕΖΟΝ ΗΔΗ.
Μου αρέσει τόσο πολύ Τ-Τ
Τανακάκι πού ΄σουνα, μου 'λειψες!
/babbling post
Posted 10 June 2014 - 20:58
Έχουμε μια δωδεκάδα επεισόδια ακόμα.Θα αρκεστείς σε αυτά για αρχή.
Edited by zennith666, 10 June 2014 - 21:37.
Posted 10 June 2014 - 21:29
Έχουμε μια δωδεκάδα επεισόδια ακόμα.Θα αρκεστείς σε αυτά για αρχή.
Spoiler:
Posted 10 June 2014 - 21:40
![]()
![]()
Μην κατσαδιάζεις τον Hinata! Το καημένο για πρώτη φορά
Spoiler:Θα πρέπει να είναι ποινικό αδίκημα να μιλάς; άσχημα γι αυτό το γλυκήτατο ανθρωπάκι.
Είναι λίγο επιρρεπής αλλά τουλάχιστον στρώνει.Και ο Asahi θέλει στρώσιμο αλλά είναι αρχή ακόμα.
Επίσης κάτι μου λέει πως θα γελάσουμε πολύ στα επόμενα επεισόδια που θα τρώνε την μια κατσάδα μετά την άλλη από τον Ukai.
Posted 16 June 2014 - 23:32
Αααααχ, επιτέλους!!!
Όχι ότι χρειάζεται spoiler tag, αλλά βάζω ένα για καλό και για κακό. Προσέχουμε για να έχουμε.
Edited by LuluChan92, 16 June 2014 - 23:33.
Posted 17 June 2014 - 10:31
Ρε τι γέλιο έριξα εκεί που τους έκανε ο Asahi να χεστούν απάνω τους!
Posted 30 June 2014 - 23:44
Tα θέλω όλα.
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.
Posted 01 July 2014 - 00:36
Λατρεύω τον Hinata όταν τρώει την μπάλα στα μούτρα.
Αλλά πολύ ξύλο ρε φίλε XD αρχίζω να τον λυπάμαι.
Posted 01 July 2014 - 16:55
Λατρεύω τον Hinata όταν τρώει την μπάλα στα μούτρα.
Αλλά πολύ ξύλο ρε φίλε XD αρχίζω να τον λυπάμαι.
Σιγά, μωρέ! Τι άλλο να πάθει, ευτυχώς από μυαλά δε σκίζει, οπότε ας φάει και μερικές μπαλιές στο κεφάλι μπας και συνέλθει! (η κακιά )
Αχ, πολύ το φχαριστήθηκα το 13! Γέλασα και λίγο (βασικά ΠΟΛΥ γέλασα, αλλά ΟΚ), ειδικά με τον Tanaka και τον Yamamoto, τρομερό ντουέτο!!!
Edited by LuluChan92, 01 July 2014 - 16:55.
Also tagged with one or more of these keywords: comedy, school life, sports, Spring 2014, shounen, Production I.G
Anime & Manga Discussion →
Σειρές Anime →
Akiba Meido SensouStarted by phm , 25 Oct 2022 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
So I'm a Spider, So What?Started by phm , 15 Jun 2021 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Nami yo Kiite Kure / Wave, Listen to MeStarted by 1451 , 04 Apr 2020 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Do You Like Your Mom? Her Normal Attack is Two Attacks at Full Power [Discussion]Started by pc_magas , 13 Jul 2019 ![]() |
|
||
Σειρές Manga →
Taishou Otome Otogibanashi [2015 - 2017]Started by Angel.tze , 30 Apr 2019 ![]() |
|