Himekawa Tatsuya

Γι αυτό δε μπορώ να συνομιλώ με ανθρώπους που παίρνουν τα χόμπι τους τόσο σοβαρά...
Αρχικά, δε με νοιάζει ποιος με ακολουθεί σ'αυτά που λέω, αν και λογικό είναι να το κάνει κάποιος γιατί πάντα μιλάω σωστά. Εγώ ξέρω ότι είμαι αθώος κι όποιος συμφωνεί μπορώ να καταλάβω γιατί το κάνει και πώς και το ίδιο ισχύει γι αυτόν που κάνει τ'αντίθετο.
Μιλάς για τρενάκι και για τη χθεσινή μέρα. Χα χα, πολύ σωστά, δεν έχω καμία απολύτως ενοχή που πέθανε αυτό το αποκρουστικό πράγμα και ποτέ δε θα είχα. Στο χωριό μου έχω δει πολλά για να ξέρω πως ότι έχει πλοκάμια και πετάει πρέπει να πεθαίνει γιατί συνήθως είναι κάτι κακό. Και αυτό δηλαδή κακό ήταν, απλώς όχι μολυσμένο, που αφορά τη δική μας περίπτωση. Πέρα απ'αυτό...
Χμ...χτύπησα νεύρο; Σε κατηγόρησα κι αναστατώθηκες; Μην ανησυχείς ακόμα, υπάρχουν και χειρότεροι, δες τον Θεό(Osama) και τον Νοέμβρη(Crabs).
Αλλά αφού θες να μιλήσουμε για συλλογισμούς, ας το πάρουμε απ'την αρχή: κατηγόρησε κάποιον τυχαία ο επιθεωρητής εχθές;
Ναι.
Κατηγόρησες κάποιον τυχαία εσύ εχθές;
Ναι.
Μέχρι εδώ καλά, δεν είναι κάτι περίεργο. Μετά βλέπουμε: αλλάζει ο επιθεωρητής ψήφο. Μετά ούτε ξαναναφέρει το άτομο αυτό αλλά αντ'αυτού έχει πιάσει έναν άλλον, αποδείχτηκε αθώος, και τον κατηγορεί. Πεθαίνει. Μπουχου, καλά ξεκουμπίδια.
Το βράδυ πεθαίνει ο επιθεωρητής. Την επόμενη μέρα εσύ κατηγορείς τον τυχαίο που ανέφερε ο επιθεωρητής που ενώ όπως ήδη μας έχει δείξει, κάνει λάθη. Αν ήταν πραγματικά δολοφόνος, δε θα επέμενε; Θα άλλαζε έτσι εύκολα ψήφο; Δεν τον είδα χαμηλών τόνων κι εφόσον ήδη αθώωνε και κατηγορούσε τύπους, εύκολα θα έδειχνε κι αυτόν αν είχε πραγματικές υποψίες και δεν ήταν πραγματικά στην τύχη. Κι εσύ τι κάνεις τώρα; Κατηγορείς αυτόν τον τυχαίο. Εδώ τραβάς το ενδιαφέρον μου. Κι αν δεν είναι λογικό αυτό, τι είναι;
Δε μ'ενδιαφέρει να αποδείξω ότι ο Μάγος της συμφοράς(Kamui) είναι αθώος, δεν το ξέρω. Απλώς δείχνω σε όλους πως μου φαίνεται πως είναι πιο αθώος από εσένα και τον καθυστερημένο με το πρόβλημα με τα γλυκά(Jorg).
Ελπίζω τώρα να κατάλαβες γιατί στράφηκα σε σένα(iristella) κυρίως.
Που αν όντως είσαι μολυσμένος, μπαίνεις και στο νερό, να μολύνεις και τους άλλους...αηδία. Θα πάρω ειδοποιήσω αμέσως κάποιον να καθαρίσει την πισίνα.