Θα μου άρεσε ακόμα περισσότερο αν είχε κρατήσει αυτό το 80s ύφος και στο σχεδιαστικό κομμάτι. Εκείνο το πρώτο-πρώτο poster που είχε βγει μαζί με το announcement μου είχε δημιουργήσει έντονα retro expectations.
Posted 21 March 2014 - 15:55
Θα μου άρεσε ακόμα περισσότερο αν είχε κρατήσει αυτό το 80s ύφος και στο σχεδιαστικό κομμάτι. Εκείνο το πρώτο-πρώτο poster που είχε βγει μαζί με το announcement μου είχε δημιουργήσει έντονα retro expectations.
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.
Posted 21 March 2014 - 17:23
80ς δεν ειναι τοσο στο σχεδιο, οσο στο υφος. οι γκριματσες των χαρακτηρων και η παρεμβολη λιτων καρε και ανιματιον, ειναι καθαρα των 70ς/80ς, οταν συνηθιζαν και βαζαν εικονες απο manga που μετεδιδαν με λιτο τροπο τα συναισθηματα των πρωταγωνιστων. στις καινουργιες σειρες αυτο εχει εκλειψει αν και το λιγο που εμεινε να θυμιζει εκεινη την εποχη ειναι χαρακτηριστικα οπως πχ τα τρεμαμενα ματια ή στάλες ιδρώτα στο πρόσωπο.
το να το κανουν ρετρο επιτηδες το καταλαβαινω. αλλα το πηγαν ενα βημα παραπερα και το καναν ακρως διασκεδαστικο με σκηνοθεσια/σκηνογραφια μιας περασμενης εποχης
αυτο ειναι οντως κατορθωμα.
Posted 25 March 2014 - 15:43
Anime ζευγάρι της χρονίας. Και δεν θέλω αντιρρήσεις μα το χρυσό σφυρί του Gaogaigar.
Posted 27 March 2014 - 22:00
Λοιπόν μετά από καιρό, που για κάποιο λόγο δεν είχα ιδιαίτερη όρεξη να δώ anime, ξαναμπήκα στο παιχνίδι και άρχισα με μαραθώνα kill la kill από το 13 που το είχα αφήσει. Θα μπορούσα να περιμένω και το τελευταίο αλλά ας κάνω μία σούμα τώρα, και μετά το σχολιάζω μόνο του το εκείνο.
Edited by ice_hime, 27 March 2014 - 22:47.
spoiler
''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''
-Ένας σοφός πρίγκιπας
''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''
-Kai, 6//11/2018
Posted 28 March 2014 - 11:21
Ωραία έκλεισε η σειρά, λίγο με ψάρωσε η τελευταία σκηνή. Τι παίζει εδώ πέρα;
Edited by Duderlady, 28 March 2014 - 11:21.
Posted 28 March 2014 - 11:42
MOST LAME AND EPIC FINALE!!!!!
Του βάζω 8/10. Χάνει από το υπερβολικό fanservice.
Posted 28 March 2014 - 15:49
I loved, I loved, I loved this series. Οπωσδήποτε δεν είναι σειρά για όλους, αλλά δε παύει να είναι καλή σειρά, με πολλά στοιχεία και references από τις παλιές δουλειές των δημιουργών. Και μιλώντας για τους δημιουργούς, η αγάπη τους για τη δουλειά τους φάνηκε μέσα σε όλη την ιστορία. Και επιτέλους, ένα anime με τέλος που ούτε αφήνει υπόνοιες για κανένα "συνεχίζεται", ούτε τράβηξε για κανένα dark ending.
Regarding the fanservice, σταμάτησα να το προσέχω όταν και οι ίδιοι οι χαρακτήρες το έκαναν, δλδ, επ. 3. Από εκεί και πέρα, ούτε το έβλεπα.
Posted 28 March 2014 - 16:45
Χρόνια είχα να ευχαριστηθώ τόσο πολύ ongoing σειρά.
Ωραίο φινάλε, αν και δεν έφτασε τα επίπεδα επικούρας του TTGL, που πίστευα ότι θα έπιανε.
Μοναδικό μείον, η μη επιβεβαίωση του GamaXMako...
Τεσπά,προσφορά του /a/ :
Posted 28 March 2014 - 17:19
Πολύ καλή σειρά και ευχαριστήθηκα κάθε επεισόδειο και το τέλος πολύ κάλο,σίγουρα η πιο fun σειρά των τελεύταιων season.
Posted 28 March 2014 - 20:55
πολυ αποτομα τελειωσε, θα προτιμουσα 2-3 επεισοδια ακομα. η TTGL εχει καλυτερο τελος αλλα εχει 27 επεισοδια και δυστηχως υστερει σε καποια επεισοδια στο δευτερο μισο
παντως ειναι απο τις σειρες που αν τις δεις μονορουφι αξιζουν περισσοτερο.
ειδα ετσι τα επεισοδια 20-23 και ειχα πορωθει.
θα μου μεινει αυτη η σειρα. θα την ξαναδω σε Blueray που νομιζω πρεπει να μην εχει λογοκριμενες καποιες σκηνες
Posted 29 March 2014 - 14:28
Good news, minna!
Θα υπάρξει και 25ο επεισόδιο, το οποίο θα βγει στις 3 Σεπτεμβρίου, που είναι και η ημερομηνία έκδοσης του 9ου και τελευταίου DVD/BD της σειράς.
Απ'ότι κατάλαβα, θα αφηγείται την αποφοίτηση της Ryuuko από την Honnouji Academy. Or smth.
Posted 29 March 2014 - 15:31
Ελπίζω τουλάχιστον να κλείσει όσες εκκρεμότητες,άφησε το τέλος της σειράς.
Posted 30 March 2014 - 14:36
Ωχ, γιατί το κάνουν αυτό??? Το τέλος νομίζω ήταν ικανοποιητικό.
Ας ελπίσουμε ότι θα επικεντρωθεί σε συγκεκριμένα σημεία της σειράς που υπονοεί*, αλλά δεν το έχει πει ξεκάθαρα και όχι σε κάτι τελείως random και άκυρο, έτσι επειδή τους ήρθε στο μυαλό σαν ιδέα.
*
Posted 30 March 2014 - 15:00
To OVA είχε αποκαλυφθεί μέσω twitter των δημιουργών από τον καιρό του επεισοδίου 6. Απλά τώρα είχαμε και την είδηση. So, no worries, δεν είναι καμιά χαζή ιδέα που τους ήρθε τελευταία στιγμή. (well, that'd be debatable XD)
Posted 31 March 2014 - 11:45
Ένα πολυ ευχαριστο show και προσωπικό αγαπημένο φθινοπωρο/χειμωνα.Θα έλεγα οτι αξιζει ενα 7-8/10.
Anime & Manga Discussion →
Σειρές Anime →
Dororo (2019)Started by Hazuki , 14 Dec 2018 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Saint Seiya: Saintia ShoStarted by Kai , 04 Nov 2018 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →