~~~Bump~~~
Τέλος και κρίμα. Πααααααααααααααααααααααάρα πολύ καλή. Καταρχάς δεν είναι σοβαρή σειρά, νομίζω ότι είναι άδικο να την αξιολογήσουμε με αυτό το κριτήριο.
Δεν θέλει να περάσει κάποιο βαθύ μήνυμα ή να σε κάνει να σκεφτείς. Αν κάνει κάτι είναι να σατιρίζει κάποια tropes που υπάρχουν σε σειρές του είδους δίνοντας τους ακόμα περισσότερη έμφαση!
Το fanservice είναι πολύ αλλά επειδή υπάρχει παντού πλέον σταματάει να στην δίνει. Από την άλλη είναι σαν υπάρχουν δύο ή τρία είδη fanservice στην σειρά!
Το πρώτο είναι ας πούμε αυτό που "ιντριγκάρει" όπως οι στολές των δύο πρωταγωνιστριών, το δεύτερο είναι το χιουμοριστικό που είναι το παρεακί των nudist beach και το τρίτο είναι το απλό ξεβράκωμα που είναι ας πούμε είναι μέρος της υπόθεσης
.
Τέσπα δεν ξέρω τι ακριβώς θέλω να πω αλλά αυτό είναι ίσως το μόνο που λίγο με χάλασε.
Φαντάζομαι ότι το studio ήθελε να θίξει το συγκεκριμένο, ας πούμε πρόβλημα, που υπάρχει τα τελευταία χρόνια στα anime αλλά ταυτόχρονα το εκμεταλλεύτηκε ώστε να πάει καλά η σειρά.
Επίσης σίγουρα αρκετό αίμα και αρκετά σεξουαλικά υπονοούμενα, οπότε θεωρώ ότι δεν είναι γι αυτούς που θα τους χαλάσουν τα παραπάνω στοιχεία.
Τέλος για να πιάσεις το mojo της θα πρέπει να έχεις δει μερικές gar σειρές αλλιώς χάνεται η μισή αξία.
Νομίζω ότι είναι από τις καλύτερες που έχω δει, απλά επειδή δεν είμαι up to date με τα anime, δεν καταλαβαίνω γιατί saved the anime η συγκεκριμένη.
Ελπίζω το studio να συνεχίσει και να βγάζει τόσο διασκεδαστικά anime γιατί τελικά αυτό είναι, ένα σουπερ διασκεδαστικό anime. 
Edited by Hazuki, 14 March 2016 - 10:59.