Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 2 Ψήφοι

Kill La Kill

Studio Trigger Fall 2013 High School School Life Action

• Please log in to reply
154 replies to this topic

#106 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3.279 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 30 Δεκέμβριος 2013 - 21:25

Τελικα αξιζει να το παρακολουθησω? Δεν ασχολουμαι καθολου με ανιμε που δειχνουν βυζια. Ειμαι τρομορος fan του Laggan, Gundam 00, Fullmetal Alchemist, Naruto κλπ

δεν δειχνει καθολου βυζια, μην ανυσηχεις. μην πω πως η κορασιδα του Gurren Laggan   περισσοτερο ξετσιπωτη ειναι.

#107 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 Δημοσιεύσεις:
  • LocationRealm of perdition

Καταχωρήθηκε 04 Ιανουάριος 2014 - 05:42

Gamagori ο καλύτερος χαρακτήρας.

Spoiler: 9

Λέω απλώς αμπελοφιλοσοφικές μπούρδες, ή μήπως η σειρά έχει potential για character development που δεν εκμεταλλεύεται;

Seriously, δεδομένου του έντονου σεξουαλικού στοιχείου που υπάρχει στη σειρά και το ιδεολογικό ύφος των χαρακτήρων όταν μιλάνε, μου είναι αδύνατον να αγνοήσω μια τέτοια υπόνοια μεταφοράς. Γενικότερα μας έχει δείξει κι άλλα δείγματα προσπάθειας να εκφράσει ένα παραπάνω μύνημα, αλλά δε φαίνεται να κάνει το επόμενο βήμα και να ξεπερνάει τα όρια του κλισέ.

Spoiler: 10

Spoiler: 12

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kamui: 04 Ιανουάριος 2014 - 05:44

O6rrvsU.jpg

#108 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3.279 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 04 Ιανουάριος 2014 - 12:36

ναι και εμενα μου κανει εντυπωση που το παει καποιες φορες.

επισης η Ryokο εχει θεματα με τον πατερα της.

η αντιζηλος της ομως εχει θεματα με τη μητερα της. και αυτο θα φανει στο δευτερο μισο περισσοτερο.

αγνωστο παραμενει η μητερα της μιας και ο πατερας της αλλης.

σναμενομεν...

#109 John Crabs

John Crabs

Chessmaniac

• Members
  • 398 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιανουάριος 2014 - 12:42

Εγω ενα εχω παρατηρησει. Πως η συγκεκριμενη σειρα εχει τσακωθει με τη λογικη και τα ρουχα. Απο τα τελευταια 4 επεισοδια, περα απο τις μαχες, αυτο που με εντυπωσιασε και ηταν επιτυχημενο ηταν:

Spoiler:

#110 TheGunsmasha

TheGunsmasha

Μεθυσμένο τζίνι

• Members
  • 548 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιανουάριος 2014 - 13:00

Μόλις είδα και εγώ το 12.

"People die when they are killed by loss of blood!", χαχαχα άκου εκεί από τα καλύτερα parodies που έχω δεί με αυτήν την ατάκα.

Τώρα για τα επισόδεια. Το 8 ήταν καλό, από εκεί και πέρα μόνο μάχες για τον λαό.

Με τον Gamagori ήταν καλή αλλά Kamui εμένα μου φάνηκε πως περισσότερο ήθελαν να διακομοδήσουν τις σεξουαλικές προτημίσεις των Ιαπώνων και ιδιαίτερα τις μαζοχιστικές τάσεις παρά να τονίσουν την πειθαρχεία του και τις 'εξάψεις' που προκύπτουν σαν λογική απόρροια.

Οι άλλες 2 μάχες δεν είχαν κάτι το εκπληκτικό, μάλλον ήθελαν να δείξουν ένα διαφορετικό τέλος εκτός από το γδύσιμο που έχουμε συνηθίσει, οι κερκίδα όμως τα έσπαγε. Προφανώς ο Gamagori θα μετατραπεί μαζί με Mako στο comedy element του anime.

Και φτάσαμε στο 12:

Spoiler:

Petran είχες πεί πως στα τελευταία επισόδεια η σειρά καλά έκανε και έπιανε τα δεδομένα που έπρεπε δίχνωντας το αληθινό της πρόσωπο χωρίς τους συμβολισμούς και κάποια φιλοσοφικά προς απογοήτευση κάποιων. Δεν έχω την ίδια άποψη, αν και τα λιγότερα μέχρι στιγμής, επισόδεια όπως τα 3,6,8,12 είναι αρεκτά ικανοποιητικά σε όλους τους τομείς χωρίς να υπολοίπονται κάπου. Αν ήταν να του δώσω έναν ορισμό σαν σειρά θα έλεγα brainless action με fanservice αλλά με μερικά μαργαριτάρια σε λίγα επισόδεια (έστω το 1/4 των συνολικών).

a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb

''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018

#111 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1.906 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Ιανουάριος 2014 - 18:35

Το 15 ήταν σχεδόν αδιαμφισβήτητα το καλύτερο επεισόδιο μέχρι στιγμής και μάλιστα με εξαιρετικό animation σε διάφορα σημεία. Προτάσεις για το τι υποτίθεται πως συμβολίζουν οι mecha στολές των nudist beach?

#112 ice_hime

ice_hime

and the livin's (not) easy

• Moderators
  • 1.396 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Φεβρουάριος 2014 - 21:05

Youtube Video

#113 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1.226 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthena

Καταχωρήθηκε 23 Φεβρουάριος 2014 - 00:17

Youtube Video

Καλή μεταφορά!

Όσο για το anime έχει πέσει τελείως  ο σχολιασμός βλέπω τα τελευταία επεισόδια.

Spoiler:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από zennith666: 23 Φεβρουάριος 2014 - 00:17

Δημοσιευμένη  εικόνα

#114 Toriko

Toriko

Toriko

• Members
  • 708 Δημοσιεύσεις:
  • LocationFUCKING SPACE!!!

Καταχωρήθηκε 23 Φεβρουάριος 2014 - 01:14

Όσο για το anime έχει πέσει τελείως  ο σχολιασμός βλέπω τα τελευταία επεισόδια.

Ειναι γιατι ειχε πεσει ενα ολιγον τι hate σε ορισμενα προηγουμενα Post κ για αυτο σταματησε λιγο ο κοσμος να σχολιαζει,με αποτελεσμα να μεινουν ενας κ ενας να μιλαει.

Spoiler:

header.jpg?t=1485907896

#115 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1.226 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthena

Καταχωρήθηκε 26 Φεβρουάριος 2014 - 17:59

Δεν ξέρω τι λέτε αλλά

Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#116 luffy1908

luffy1908

Starting...

• Members
  • 285 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Μάρτιος 2014 - 14:43

Απο το 16 και μετα εχει καταιγιστικο ρυθμο.Ανυπομονω να βγει το 21.Λογικα θα εχει ωραια μαχη.

#117 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1.280 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Μάρτιος 2014 - 16:27

Έχει βγει.

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#118 Vagelio

Vagelio

Derp

• Review Team
  • 1.231 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Μάρτιος 2014 - 02:40

1654250_832640930096078_1862446760_n_zps

Δημοσιευμένη  εικόνα
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.

#119 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1.906 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Μάρτιος 2014 - 19:55

Ανιμάρα

αν είχε καλύτερους διαλόγους θα ήταν top tier

#120 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3.279 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 21 Μάρτιος 2014 - 14:01

στη μεταφραση χανουν οι διαλογοι.

στα Ιαπωνικα παντως ειναι φοβεροι!

δεν ξερω, οσο περισσοτερες παλιες σειρες βλεπω, ιδιως του 70/80, τοσο περισσοτερο μ'αρεσει αυτη η σειρα.

καταφερνει ουσιαστικα να μεταφερει την χαμενη γοητεια των παλιων επιφανειακων action/comedy σειρων χρησιμοποιοντας ενα στυλ και μια αφηγηση που πλεον θεωρουνται παρωχημενα.

και αυτο το πετυχαινει πολυ καλυτερα απο την TTGL η οποια δυστηχως κανει μια κοιλια σε καποια επεισοδια στο δευτερο μισο.

η Kill la Killl ωστοσο παραμενει συνεπης στο στυλ της μεχρι τελους.

Also tagged with one or more of these keywords: Studio Trigger, Fall 2013, High School, School Life, Action