Μόλις είδα και εγώ το 12.
"People die when they are killed by loss of blood!", χαχαχα άκου εκεί από τα καλύτερα parodies που έχω δεί με αυτήν την ατάκα.
Τώρα για τα επισόδεια. Το 8 ήταν καλό, από εκεί και πέρα μόνο μάχες για τον λαό.
Με τον Gamagori ήταν καλή αλλά Kamui εμένα μου φάνηκε πως περισσότερο ήθελαν να διακομοδήσουν τις σεξουαλικές προτημίσεις των Ιαπώνων και ιδιαίτερα τις μαζοχιστικές τάσεις παρά να τονίσουν την πειθαρχεία του και τις 'εξάψεις' που προκύπτουν σαν λογική απόρροια.
Οι άλλες 2 μάχες δεν είχαν κάτι το εκπληκτικό, μάλλον ήθελαν να δείξουν ένα διαφορετικό τέλος εκτός από το γδύσιμο που έχουμε συνηθίσει, οι κερκίδα όμως τα έσπαγε. Προφανώς ο Gamagori θα μετατραπεί μαζί με Mako στο comedy element του anime.
Και φτάσαμε στο 12:
Petran είχες πεί πως στα τελευταία επισόδεια η σειρά καλά έκανε και έπιανε τα δεδομένα που έπρεπε δίχνωντας το αληθινό της πρόσωπο χωρίς τους συμβολισμούς και κάποια φιλοσοφικά προς απογοήτευση κάποιων. Δεν έχω την ίδια άποψη, αν και τα λιγότερα μέχρι στιγμής, επισόδεια όπως τα 3,6,8,12 είναι αρεκτά ικανοποιητικά σε όλους τους τομείς χωρίς να υπολοίπονται κάπου. Αν ήταν να του δώσω έναν ορισμό σαν σειρά θα έλεγα brainless action με fanservice αλλά με μερικά μαργαριτάρια σε λίγα επισόδεια (έστω το 1/4 των συνολικών).

''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''
-Ένας σοφός πρίγκιπας
''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''
-Kai, 6//11/2018