Με εντυπωσιασατε απο τα καλα λογια...απο που θα το κατεβασω..???
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Kill La Kill
Καταχωρήθηκε 08 Οκτώβριος 2013 - 16:22

Καταχωρήθηκε 08 Οκτώβριος 2013 - 16:40
horriblesubs.info
Καταχωρήθηκε 08 Οκτώβριος 2013 - 17:44
ok..thanks

Καταχωρήθηκε 08 Οκτώβριος 2013 - 17:52
Με εντυπωσιασατε απο τα καλα λογια...απο που θα το κατεβασω..???
Αν θες karaoke, καλύτερη μετάφραση και typesetting, το βγάζουν και οι Underwater.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Erebos: 08 Οκτώβριος 2013 - 17:55
Καταχωρήθηκε 08 Οκτώβριος 2013 - 17:59
Ψαγμενο....thanks again...

Καταχωρήθηκε 11 Οκτώβριος 2013 - 08:58
Καταχωρήθηκε 11 Οκτώβριος 2013 - 10:53
Είδα και εγώ τα 2 πρώτα επεισόδια.
Καταχωρήθηκε 11 Οκτώβριος 2013 - 13:14
ελπιζω να δω και καμια νυξη στην Utena!
Welp...
Κατά τα άλλα, νταξ', προβλέπω να το πάει "boss of the week" για το πρώτο cour και σιγά-σιγά θα βαρύνει ( ελαφρύνει; ) το πράμα.
Καταχωρήθηκε 12 Οκτώβριος 2013 - 00:12
τουλαχιστον οι Panty and Stocking αλλα και Gurren Lagan μπορει να ειχαν καφριλα αλλα ειχαν και πολυ πλουσιο animation.
τις P&S δεν τις εβλεπα για το χιουμορ αλλα για τη δραση
εδω ομως φαινεται πως η σειρα ειναι χαμηλου budget. αλλο Trigger και αλλο Gainax....
κριμα, γιατι με λιγο καλυτερο Animation θα απογειωνοταν. ελπιζω να μην πεσει και αλλο η ποιοτητα.
εστω και αν νιωθω πως ολα αυτα τα εχω ξαναδει και σε καλυτερη εκτελεση. αλλα η πρωτη μεγαλη προσπαθεια του Trigger ειναι, οποτε θα δειξω κατανοηση.
Καταχωρήθηκε 12 Οκτώβριος 2013 - 00:43
Είδα το 2ο ep. σήμερα το μεσημέρι και μαντέψτε τί έτρωγα... πατατοκροκέτες... FML
Το όλο boss-of-the-week thingy ήδη άρχισα να το βαριέμαι. Δεν έχουν και καμία superpower της προκοπής. Μόνο μέσω brute force φαίνεται να κερδίζει η πρωταγωνίστρια. Ούτε το Medaka Box δεν καταφέρνει να φτάσει.
Κανα επεισόδιο ακόμα και πάει για drop.
Καταχωρήθηκε 12 Οκτώβριος 2013 - 01:08
Δεν με ενοχλεί το animation. Ίσα ίσα μου φαίνεται όμορφο. Τα rapey υπονοούμενα και αστειακια από την άλλη θα μπορούσαν να λείπουν.
Καταχωρήθηκε 12 Οκτώβριος 2013 - 11:40
Δεν με ενοχλεί το animation. Ίσα ίσα μου φαίνεται όμορφο. Τα rapey υπονοούμενα και αστειακια από την άλλη θα μπορούσαν να λείπουν.
ε ναι, σε οτι αφορα το σχεδιο δεν εχω παραπονα. αλλα να, εδω και εκει βαζουν λιτα καρε λες και βλεπεις Inferno Cop. δειγμα χαμηλου budget.
Καταχωρήθηκε 12 Οκτώβριος 2013 - 17:44
Εγω προσωπικα εχω ενθουσιαστει Το animation μ'αρεσει αρκετα γιατι δεν ειναι και τοοοσο συνηθισμενο, και εχει πολυ δραση και αστειες στιγμες. Στην αρχη ημουν καπως προκατειλημενη μπορω να πω και ημουν σιγουρη πως θα ειναι μαπα το καρπουζι μετα ομως με ενθουσιασε. Οκ δεν εχει και κανενα τρομερο στορυ αλλα ειναι χαλαρο, αστειο και εχει δραση. Ανετα συνεχιζω να το βλεπω..
Καταχωρήθηκε 12 Οκτώβριος 2013 - 19:46
Εμενα και το δευτερο μου επεισοδιο μου αρεσε αρκετα!!!
Νομιζω οτι η καφριλα του ανιμε αυτου, εχει χτυπησει κοκκινο. Οσο για τις σεξοϋπονοουμενες σκηνες ηταν WTF??? (αρκει να μην το παρακανουν πολυ)
Καταχωρήθηκε 12 Οκτώβριος 2013 - 21:39
λιγο λιγότερο pervy να τανε και θα το χα λατρέψει! Ωραίο και το 2ρο, προσωπικά μου αρέσει αρκετά, βασικά είναι η σειρά που με έχει τραβήξει περισσότερο απτην σεζόν μέχρι στιγμής, ελπίζω να μη πέσει στη πορεία. ΓΙα το ανιμέσιον θα συμφωνίσω, τα frames του είναι όσο λιγότερα μπορούσανε να βάλανουνε ωστε να μη βαράει τελείως στο μάτι, αν βάζανε περισσότερα θα χε πολύ ωραία αίσθηση, όχι οτι με χάλαει και πολύ και έτσι, μου θυμίζει και FLCL οπότε το χω αγαπήσει. Ανμένω για το 3το ^^
Also tagged with one or more of these keywords: Studio Trigger, Fall 2013, High School, School Life, Action
Anime & Manga Discussion →
Σειρές Anime →
Dororo (2019)Started by Hazuki , 14 Δεκ 2018 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Saint Seiya: Saintia ShoStarted by Kai , 04 Νοέ 2018 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →