Tυφλα να χει το Star Driver δηλαδη
Also
Edited by Toriko, 20 October 2013 - 22:54.
Posted 20 October 2013 - 22:51
Tυφλα να χει το Star Driver δηλαδη
Also
Edited by Toriko, 20 October 2013 - 22:54.
Posted 20 October 2013 - 23:27
Eγώ πάλι δεν το θεωρώ καθόλου λάθος, είναι θέμα γούστου του καθενός. Ειδικά αν δε γουστάρεις να βλέπεις μέσα σε μια ιστορία για το χ, ψ λόγο να σου σερβίρουν μέσα στη μούρη σου γυμνά στήθια και πισινούς σε κάθε δεύτερη σκηνή, είναι απολύτως κατανοητό να παρατήσεις ένα anime σαν το Kill La Kill. Ειλικρινά, αν αυτό που όντως στοχεύει είναι στην απενοχοποίηση του γυμνού σώματος, όπως λέει και το παραπάνο άρθρο, κάπου κάτι κάνουν λάθος! Είναι τα απαράδεκτα rape jokes που αφθονούν, είναι τα πλάνα που μόνο μέσα στα ρούχα των πρωταγωνιστριών δεν έχουν μπει - oh wait, they have! - ε, δε μπορώ να πιστέψω ότι αυτό είναι ένα anime που έχει οποιοδήποτε βαθύτερο νόημα από το να χορτάσει θέαμα το ματάκι του μέσου otaku! Kλέβει ξεδιάντροπα στοιχεία από πολλά σπουδαία anime, αλλά αυτό δεν το κάνει καθόλου σπουδαίο το ίδιο. Ειδικά στο τρίτο επεισόδιο το παράκαναν τόσο πολύ με το fanservice που έκαναν το HOTD να μοιάζει γατάκι μπροστά τους.
Οι προσδοκίες μου για κάτι σοβαρό είχαν εξανεμιστεί προ πολλού, θα συνεχίσω να το βλέπω γιατί τουλάχιστον δεν είναι βαρετό, και θέλω να δω και που το πάει, αλλά πλέον με πολύ lowered standards.
Είναι σίγουρα κατανοητος λόγος για να το dropάρει κανείς, το έχω κάνει σε πολλά anime, αλλά εξακολουθώ να πιστεύω πως το συγκεκριμένο, και μόνο, θα χάσει όποιος το drop-άρει, ιδιαίτερα από τόσο νωρίς. Το anime είναι σίγουρα προσβλητικό στα μάτια μου και στα μάτια πολλών. Ήταν ήδη από το πρώτο επεισόδιο (και όχι μόνο όσων αφορά τo undressing της υπόθεσης). Παρόλα αυτά, είναι η προσέγγιση ακριβώς αυτού του προσβλητικού περιεχομένου (σε συνδυασμό με το over-the-top στοιχείο) που το κάνει να αξίζει σαν watch. Με παραξενεύει που σας "πειράζει" πια τόσο πολύ, λες και δεν έχουμε δει άλλα anime και μάλιστα γνωστά και επιτυχημένα μέσα στο forum, να κάνουν fanservice whoring με πολλούς και διάφορους άλλους τρόπους, ενώ τουλάχιστον το Kill la Kill το αντιμετωπίζει ολοκληρωτικά στα ίσια και κατά τη γνώμη μου δεν έχει καμία σχέση με τις πραγματικά ξεδιάντροπες αθλιότητες της season, όπως walkure romanze, sekai de ichibai tsuyoku naritai και
Με το "Kλέβει ξεδιάντροπα στοιχεία από πολλά σπουδαία anime" δεν θα μπορούσα ποτέ να συμφωνήσω. Όλα τα anime τότε κλέβουν ξεδιάντροπα από πολλά σπουδαία anime, ακόμα και τα ίδια τα σπουδαία anime.
Edited by Six Winged Angel, 20 October 2013 - 23:28.
Posted 21 October 2013 - 12:33
Είναι σίγουρα κατανοητος λόγος για να το dropάρει κανείς, το έχω κάνει σε πολλά anime, αλλά εξακολουθώ να πιστεύω πως το συγκεκριμένο, και μόνο, θα χάσει όποιος το drop-άρει, ιδιαίτερα από τόσο νωρίς. Το anime είναι σίγουρα προσβλητικό στα μάτια μου και στα μάτια πολλών. Ήταν ήδη από το πρώτο επεισόδιο (και όχι μόνο όσων αφορά τo undressing της υπόθεσης). Παρόλα αυτά, είναι η προσέγγιση ακριβώς αυτού του προσβλητικού περιεχομένου (σε συνδυασμό με το over-the-top στοιχείο) που το κάνει να αξίζει σαν watch. Με παραξενεύει που σας "πειράζει" πια τόσο πολύ, λες και δεν έχουμε δει άλλα anime και μάλιστα γνωστά και επιτυχημένα μέσα στο forum, να κάνουν fanservice whoring με πολλούς και διάφορους άλλους τρόπους, ενώ τουλάχιστον το Kill la Kill το αντιμετωπίζει ολοκληρωτικά στα ίσια και κατά τη γνώμη μου δεν έχει καμία σχέση με τις πραγματικά ξεδιάντροπες αθλιότητες της season, όπως walkure romanze, sekai de ichibai tsuyoku naritai και
yuusha ni narenaka ore wa shibushibu shuusoku wo ketsui shimashita. Περί "σοβαρότητας", αν αυτό ψάχνεις με την έννοια που μάλλον εννοείς, θα έπρεπε να το είχες αφήσει το anime από το PV κιόλας, lol
Με το "Kλέβει ξεδιάντροπα στοιχεία από πολλά σπουδαία anime" δεν θα μπορούσα ποτέ να συμφωνήσω. Όλα τα anime τότε κλέβουν ξεδιάντροπα από πολλά σπουδαία anime, ακόμα και τα ίδια τα σπουδαία anime.
Συμφωνώ μαζί σου για το πώς το αντιμετωπίζει το θέμα το Kill La Kill, αυτό είναι και το διαφορετικό που κάνει σε σχέση με άλλα anime και άρα το κάνει πιο ενδιαφέρον, δε βάζεις δηλαδή εύκολα στο ίδιο σακί αυτό με τα παραπάνω που ανέφερες, αλλά επειδή έχει μια άλφα διαφορετική προσέγγιση, αυτό δε σημαίνει ότι κυνηγάει να πετύχει και πολλά παραπάνω. Απλά είναι διαφορετικός και πιο διασκεδαστικός κι ενδαφέρων ο τρόπος με τον οποίο φτάνει εκεί. Δεν κρύβω ότι δελεάστηκα να μην το δω καν απ' το PV, αλλά είπα what the hell, άσ' του δώσω μια ευκαιρία. Στο πρώτο επεισόδιο είπα: "Εντάξει, μπορεί να έχει ecchi και μάλιστα έντονο, απ' τη στιγμή όμως που αναγνωρίζεται απ' την ίδια τη σειρά και γίνεται μια προσπάθεια διακωμώδησης, δεν ενοχλεί, είμαστε οκ!" Στο τρίτο επεισόδιο είπα: "Ε καλά τώρα το παραχέσ@τε." Δεν έψαχνα κάτι τόοοοσο σοβαρό, το ήθελα το over the top στοιχείο και την καφρίλα, αλλά δυστυχώς αυτό δεν επικεντρώθηκε στους χαρακτήρες και στις ιδιότητές τους, αλλά μόνο στα σώματά τους. ...Ακόμα κι έτσι, προσωπικά δεν πρόκειται να το παρατήσω, ξέρω από τώρα ότι θα το δω μέχρι το τέλος, απλά αν κάποιον άλλο τον ενοχλεί περισσότερο δε νομίζω πως θα χάσει και πάρα πόλλά αν το σταματήσει τώρα, γιατί η σειρά δείχνει χωρίς να ντρέπεται καθόλου, ότι είναι πιο πολύ θέαμα παρά ουσία.
Όσο για τα σπουδαία anime, σαφώς δε σημαίνει ότι αν μια σειρά δανειστεί στοιχεία από άλλες σπουδαίες δε θα είναι κι αυτή εξίσου καλή, αλλά αντιστρόφως δε σημαίνει επίσης ότι θα είναι αυτομάτως καλή επειδή έχει αυτά τα συγκεκριμένα στοιχεία.
Posted 21 October 2013 - 13:00
Μια χαρά-
Tο καλύτερο πράγμα πάντως σε αυτό το anime είναι οι κακόφατσες
και ο kamina2.
Posted 21 October 2013 - 16:53
επειδη στην περιγραφη η Iri αναφερει " Oι φίλοι του TTGL και Panty and Stocking with Garterbelt έχουν σίγουρα έναν πολύ καλό λόγο για να περιμένουν τα anime αυτού του φθινοπώρου."
καλυτερα ας σβηστει η TTGL και ας μεινει η Panty and Stocking. γιατι τα δυο απεχουν οσο η μερα με τη νυχτα και η Kill περισσοτερη σχεση με την δευτερη σειρα εχει, παρα με την πρωτη.
ειναι φανερο οτι οσοι την κανατε drop, μαλλον δεν εχετε δει τη Panty and Stocking. τα πραγματα εκει ειναι τρισχειροτερα.
Posted 21 October 2013 - 17:05
Δεν ισχύει αυτό. Στο Panty and Stocking έκαναν χοντρό χιούμορ με το σεξ, αλλά το περισσότερο από αυτό ήταν με διάλογο/υπονοούμενα. Σου έκανε πάντα ξεκάθαρο τι γινόταν, αλλά η κάμερα ποτέ δεν το έδειχνε. Μια θα σου έδειχνε ένα σκετς με στρατιώτες που συμβόλιζε κάτι άλλο, μια θα έδειχνε τα πόδια και θα έβλεπες να πέφτει το βρακί κτλ. Fanservice όπως στο Kill la Kill δεν είχε και ούτε θα μπορούσε να είχε εύκολα με τόσο καρτουνίστικο στυλ. Έχουν τόση διαφορά όσο ένα dirty joke και ένα πορνό.
Posted 21 October 2013 - 17:39
Το πρόβλημα ειναι γτ να σε επηρεάζει τόσο το σεξουαλικό στοιχείο που το δείχνουν παρα κάτι που υπονοούν και μπορεί να είναι και "βαρύτερο" γενικότερα μιλώντας, με το παράδειγμα του psg-klk(βέβαια υπάρχει και ένα θέμα αισθητικής του καθενός).Εμένα προσωπικά δε με ενοχλεί το fanservice παρά μόνο όταν είναι πολύ forced και out of place,όταν σχετίζεται με το story και έχει κάποια βάση στο έργο είναι ευπρόσδεκτο ειδικά σε anime όπως το klk που είναι τίγκα στο over the top στοιχείο.
Posted 21 October 2013 - 18:41
Κάποιοι δεν έχετε πάρει χαμπάρι για τί πράγμα μιλάμε.
Δεν είναι η ακάλυπτη κοιλίτσα και οι κώλοι που με ενοχλούν. Έχω δει P&S και Ikkitousen και Strike Witches και μου άρεσαν (όχι για το fanservice φυσικά).
Το πρόβλημα είναι το objectification της πρωταγωνίστριας και η αποδυνάμωσή της εκτός των μαχών. Το Senketsu έχει τον απόλυτο έλεγχο πάνω στο σώμα της *wink*rapejoke*wink* και ο homeroom teacher σε κάθε ευκαρία εκμεταλλεύεται την θέση και ηλικία του είτε για να γδυθεί μπροστά της είτε για να της την "πέσει". Είναι λες και πρωταγωνιστής είναι η στολή και όχι η Ryuuko. Η Ryuuko απλά υπάρχει για να δείχνει κώλο και βυζί.
Edited by Erebos, 21 October 2013 - 22:26.
Posted 21 October 2013 - 21:15
Δεν ισχύει αυτό. Στο Panty and Stocking έκαναν χοντρό χιούμορ με το σεξ, αλλά το περισσότερο από αυτό ήταν με διάλογο/υπονοούμενα. Σου έκανε πάντα ξεκάθαρο τι γινόταν, αλλά η κάμερα ποτέ δεν το έδειχνε. Μια θα σου έδειχνε ένα σκετς με στρατιώτες που συμβόλιζε κάτι άλλο, μια θα έδειχνε τα πόδια και θα έβλεπες να πέφτει το βρακί κτλ. Fanservice όπως στο Kill la Kill δεν είχε και ούτε θα μπορούσε να είχε εύκολα με τόσο καρτουνίστικο στυλ. Έχουν τόση διαφορά όσο ένα dirty joke και ένα πορνό.
μα ουτε και εδω δειχνει τιποτα η καμερα. α και δεν ηταν καρτουνιστικο οταν δειχνει τις πρωταγωνιστριες σε πιο "ρεαλιστικη" μορφη να τραγουδανε το βιντεοκλιπ θεογυμνες
και δεν σε πειραξαν τα αηδιαστικα επεισοδια με τα ξερατα, οπως και αυτο που η πολη πλημμυρισε σκατα ή το αλλο που γιναν μικροσκοπικες και μπηκαν στο σωμα του...νεαρου;
τι dirty jokes και τι πορνο....παμε για γερμανικες ταινιες.....
Δεν είναι η ακάλυπτη κοιλίτσα και οι κώλοι που με ενοχλούν. Έχω δει P&S και Ikkitousen και Strike Witches και μου άρεσαν.
Το πρόβλημα είναι το objectification της πρωταγωνίστριας και η αποδυνάμωσή της εκτός των μαχών. Το Senketsu έχει τον απόλυτο έλεγχο πάνω στο σώμα της *wink*rapejoke*wink* και ο homeroom teacher σε κάθε ευκαρία εκμεταλλεύεται την θέση και ηλικία του είτε για να γδυθεί μπροστά της είτε για να της την "πέσει". Είναι λες και πρωταγωνιστής είναι η στολή και όχι η Ryuuko. Η Ryuuko απλά υπάρχει για να δείχνει κώλο και βυζί.
αυτη ελεγχει ποτε θα μπορει να τον ενεργοποιησει. κατι που δεν ισχυει για την Panty και το αγγελικο αιδοιο της....μολις εχασε τη δυναμη του, εγινε κανονικη.
Posted 21 October 2013 - 21:50
Δεν είναι η ακάλυπτη κοιλίτσα και οι κώλοι που με ενοχλούν. Έχω δει P&S και Ikkitousen και Strike Witches και μου άρεσαν.
Γιατί βεβαίως βεβαίως, όποια σκηνή είναι rape-themed για τον ένα λόγο ή τον άλλον λόγο, είναι ταυτόχρονα αισχρό και απαίσιο rape joke. Και η Ryuuko είναι πολύ αδύναμη πρωταγωνίστρια/χαρακτήρας εκτός των μαχών, χώμα σκέτο.
Ikkitousen / Strike Witches / άρεσαν.
nevermind.
Edited by Six Winged Angel, 21 October 2013 - 21:58.
Posted 21 October 2013 - 22:00
Γιατί βεβαίως βεβαίως, όποια σκηνή είναι rape-themed για τον ένα λόγο ή τον άλλον λόγο, είναι ταυτόχρονα αισχρό και απαίσιο rape joke.
Eκτός και αν σατυρίζει νοοτροπίες και την αισχρή πραγματικότητα σχετικά με αυτό το θέμα... Ναι ειναι. Σοβαρά τώρα εκανα τα στραβά μάτια μία δύο τρείς... ε αρχισε να γίνεται pattern και εχει καταντησει αηδία ξερω γω.
Ούτε και εγώ συγκρίνω P&S με Kill la Kill btw.
Ακόμη ελπίζω πώς θα αλλάξει προσέγγιση αλλά μάλλον καλύτερα να ελπίζω να πιάσω το τζόκερ.
Posted 21 October 2013 - 22:31
Eκτός και αν σατυρίζει νοοτροπίες και την αισχρή πραγματικότητα σχετικά με αυτό το θέμα... Ναι ειναι.
Θα διαφωνήσω. Κάποιες σκηνές κάνουν χρήση του βιασμού περισσότερο συμβολιστικά παρά οτιδήποτε άλλο, όπως της Satsuki, που μόνο για αστείο δεν πάει. Δεν μιλάω για όλες τις σκηνές φυσικά. Έχουν πεχτεί αρκετά απαράδεκτα πράγματα στο anime, αλλά δεν είναι και όλα καταδικαστέα. Τις φάσεις με τον Kamina2 δεν είμαι σίγουρος αν μπορώ να τις θεωρήσω ακριβώς rape joke, περισσότερο κριτική στην όλη φάση. Άσε που η ryuuko έχει καθαρά το πάνω χέρι.
Posted 21 October 2013 - 22:37
Posted 21 October 2013 - 22:42
Spoiler:
Spoiler:
Καλά αύτό έγινε μία φορά.Και Η Ryuuko στην αρχή δεν ήξερε που της πάνε τα 4...
Edited by zennith666, 21 October 2013 - 22:43.
Posted 21 October 2013 - 22:44
Spoiler:
Anime & Manga Discussion →
Σειρές Anime →
Dororo (2019)Started by Hazuki , 14 Dec 2018 ![]() |
|
||
Anime & Manga Discussion →
Σειρές Anime →
Saint Seiya: Saintia ShoStarted by Kai , 04 Nov 2018 ![]() |
|
||