Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
* * * * - 3 votes

Danganronpa: Kibou no Gakuen to Zetsubou no Koukousei

Danganronpa summer 2013 anime

  • Please log in to reply
34 replies to this topic

#31 G3n3raL86

G3n3raL86

    Starting...

  • Members
  • 14 posts

Posted 12 March 2015 - 00:13

Χαιρετω την παρεα και πραγματικα χαιρομαι που βρηκα νημα (εστω και αρνητικης αντιμετωπισης και εστω και καθυστερημενα) για το Danganronpa.

 

Αυτη η σειρα ηταν ο λογος που απεκτησα PSVita και απο τον Νοεμβρη που περασε, ακομα να συνελθω απο τα 2 παιχνιδια (στο πλαισιο story-telling και char. development) και περιμενω πως και πως το Another Episode τωρα που κυκλοφορει Σεπτεμβρη (διαδραματιζεται μεταξυ των 1&2, απλα ΜΑΚΡΙΑ σε οσους δεν εχουν παιξει τα 2 πρωτα games). Επισης, απο το αβαταρ μου και την υπογραφη μου ειναι εμφανες οτι λατρευω αυτη τη σειρα.

 

Απλα παρατηρησα οτι δυστηχως αρκετοι εδω μεσα ειχαν την ατυχια και ξεκινησαν το ταξιδι της απελπισιας βλεποντας την αισχρη μεταφορα της παιχνιδαρας του PSVita στην μικρη οθονη... Σε 13 επεισοδια, δε μπορεις να χωρεσεις 40 ωρες επους που σου προσφερει τοσο το 1ο, οσο και το 2ο μερος.

 

Οσοι εχετε Βιτα, απο εκει και μονο να τα βιωσετε παιδια. Εδικα το 2ο παιχνιδι ειναι ακομα καλυτερο.

 

Και για οσους αναρωτιουντε για το που κινειται η σειρα οσο αναφορα στο τι θελει να προσδωσει σα διδαγμα, ειναι ολα στη συμβολικη εννοια των πραγματων (Hope vs Despair) και η SPIKE CHUNSOFT το εχει πετυχει 100%. Δε προκειται να μη ξαναδω τις λεξεις Hope & Despair και να μη μου ερθει στο μυαλο το Ρονπα. Αλλα δε περιμενα τπτ λιγοτερο μιας και μιλαμε για μια εταιρα που παρεδωσε τα 999 & Virtue's Last Reward.

 

Τωρα οσο για τις σφαιρες που σας φαινοντε ακυρες (DanganRonpa = Bullet Refutation δλδ αρνηση της σφαιρας), αυτες αποτελουν βασικο συστατικο των δικαστικιων μαχων στα παιχνιδια (Phoenix Wright: Ace Attroney ειναι οι μαχες δλδ) και εχουν ρεαλιστικη υποσταση σε σχεση με το anime, οποτε για αυτο φαινονται ξεκαρφωτες εκει. Πραγματικα ΚΑΜΙΑ σχεση με το παιχνιδι.

 

Για το αιμα, πολυ κραξιμο για το τπτ ρε παιδια. Απλα ειναι ροζ για να μην ετρωγε censhorship γενικα.

 

Οποτε, καντε τη χαρη στον εαυτο σας και δωστε τους μια ευκαιρια, απλα ΜΑΚΡΙΑ απο το anime. Η σειρα ειναι απο τις πιο λατρεμενες και ο κοσμος και οι πωλησεις που εχει κανει το καθιστα απο τα πιο λατρεμενα visual novel.


Edited by G3n3raL86, 12 March 2015 - 00:25.


#32 Angel.tze

Angel.tze

    Το perverted υποσυνειδητο μου εχει παντα δικιο

  • Members
  • 362 posts

Posted 06 June 2017 - 13:29

Θα συμφωνήσω απόλυτα με g3n3raL86.

Το danganronpa ειναι ένα εξαιρετικό παιχνίδι, με ένα ακομα πιο επιτυχημένο δευτερο παιχνίδι και εχει βγει και σε PC και σε Playstation. Το ανιμε ειναι όντως χάλια, ούτε το πρώτο επεισόδιο δεν άντεξα xD

Τα παιχνίδια όμως ειναι το ακριβως αντίθετο. Εχουν εξαιρετικό character development, απίστευτη πλοκή την οποία δεν μπορεις, οσο και να προσπαθήσεις, να χωρεσεις σε 12 επεισοδια.

Αυτο μου με στενοχωρει περισσότερο ειναι το γεγονός οτι είχατε το χειρότερο introduction σε μια απίστευτη ιστορια :(

Plus το οτι το αίμα ήταν ροζ για να κρατήσουν τα age ratings χαμηλά xD και για να ειναι ειλικρινής ειναι πολυ πιο unique. Δεν θα ξαναδώ ποτέ το ροζ με το ιδιο μάτι xDD

8J90AKf.jpg

that's a dude!


#33 jeffhardy

jeffhardy

    Imagi-Knight

  • Members
  • 1,117 posts

Posted 08 June 2017 - 23:12

οποιος καταφερε και τελειωσε τον αχταρμα ντανγκανρονπα ανιμε και αντεχει και αλλο ας κανει τον κοπο να πιασει και τα ντανγκανρονπα 3 παστ και φιουτουρ

 

το παστ καταφερνει ως ένα ικανοποιητικο σημειο να δωσει όλα τα feels του δευτερου γκεημ ενώ το φιουτουρ είναι μια χαλαρη σαχλαμαριτσα που εχει 2-3 χαρακτήρες που φτανουν αυτους από τα προηγουμενα γκεημς


Edited by jeffhardy, 08 June 2017 - 23:13.


#34 Angel.tze

Angel.tze

    Το perverted υποσυνειδητο μου εχει παντα δικιο

  • Members
  • 362 posts

Posted 09 June 2017 - 09:07

Οταν λες παστ, εννοεις το despair arc? Διοτι αυτο το βρηκα εξαιρετικο, σε αντιθεση με το πρωτο ανιμε. Τα future και hope arc δεν τα εχω δει ακομα καθως δεν εχω παιξει το another episode.

 

Το θεμα ειναι οτι δεν μπορει καποιος να δει πχ το despair arc αν δεν εχει παιξει το δευτερο παιχνιδι. Δεν θα καταλαβει τιποτα :P


8J90AKf.jpg

that's a dude!


#35 Angel.tze

Angel.tze

    Το perverted υποσυνειδητο μου εχει παντα δικιο

  • Members
  • 362 posts

Posted 29 January 2018 - 18:18

Και το λοιπον, παει και το νεο installment, το danganronpa v3. Πολυ ωραια ιστορια, πολυ καλα χειρίστηκαν το lie vs truth theme. Το ending μισιεται απο πολλους και πραγματικά δεν καταλαβαινω γιατί. Το βρηκα παρά πολυ έξυπνο και ηταν ισως το καλυτερο πλοτ τουιστ που εχουμε δει μεχρι τωρα στην ιστορια του danganronpa.

Γενικως εδω υπαρχει μια ταση να σπαει τους κανονες που είχαν μπει στα προηγουμενα παιχνιδια ενω ταυτόχρονα μενει ακριβως το ίδιο. Δεν μπορω να το εξηγησω χωρις να κανω σποιλερς. Οι χαρακτηρες εξαιρετικοι για μια ακομη φορα με επαρκεστατο character development και το στορυ με εξεπληξε. Ο Κοντακα εκανε για μια ακομη φορα απίστευτη δουλειά.

Στα θετικα και τα γαματα γραφικά τα οποια ειναι εποχες μπροστα σε σύγκριση με τα αντίστοιχα γραφικα των αλλων παιχνιδιών. Πολυ καλες αναλυσεις στα sprites, ωραιο blurring effect και όμορφα τοπια
Πχ αυτο
Danganronpa3-6.jpg

Τα executions πολυ πιο βιαια απο τα προηγούμενα games και αυτο δεν ειναι απαραίτητα κακο :D Ωραια animations επισης. Επισης η μουσικη γενικοτερα ηταν απλα 10/10.

Στα αρνητικά ειναι το γεγονός οτι τα νεα ρομποτ (monokubs λεγονται) ηταν λιγο ενοχλητικά xDDD

Απλα επιμενω. Παιξτε τα τα παιχνίδια, αξίζουν τον κοπο και το χρονο σας. Και καλο ειναι να παιχθουν με την χρονολογική σειρα (trigger happy havoc, goodbye despair, ultra despair girls και v3:killing harmony). ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ.

Edited by Angel.tze, 29 January 2018 - 18:27.

8J90AKf.jpg

that's a dude!




Also tagged with one or more of these keywords: Danganronpa, summer 2013, anime