Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 2 votes

Fighting Games-Γενικα

• Please log in to reply
340 replies to this topic

#121 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 20 November 2013 - 14:50

2ον:Ανακοινωθηκε ενα καινουργιο fighting game το Legend of Raven, απο μια ομαδα πρωην fighting games developers της SNK.
Το trailer: http://www.youtube.com/watch?v=iWd_a-xXgh0
Σχολιο: Φαινεται γαμματο.Κριμα που δεν θα κυκλοφορησει για την τωρινη γενια συστηματων, παροτι μιλαμε για FG το οποιο εχει πολυ απλο τεχνικο τομεα.Ελπιζω σε αλλαγη σχεδιων και κυκλοφορια και σε current gen!Οι ομοιοτητες με τα KoF ειναι εμφανεις though.

Καλό φίνεται αλλά Daraku Tenshi της νέας γεννιάς ακόμα να δούμε εμείς οι ψαγμένοι.

O6rrvsU.jpg

#122 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1,740 posts

Posted 23 November 2013 - 12:20

Αρχισε το ThaigerUppercut Championship!
Για online streaming http://shoryuken.com/2013/11/22/thaigeruppercut-championship-2013-feat-dm-mczxian-infiltration-horisako-haitani-and-more-streaming-live-from-bangkok-thailand/
Μολις τελιωσε ενα φοβερο matchακι του Infiltration!
Γενικα εχουν λαβει μερος πολλοι καλοι παικτες, οπως Infiltration, Haitani, humanbomb κλπ.

Edited by Itachi Akatsuki, 23 November 2013 - 12:21.

mushishi_signature_by_rhearatite-d4jj2om

#123 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 posts

Posted 23 November 2013 - 17:16

Kλάμα για τον αγώνα Wongtoutou vs Ryu.

Ήταν καταραμένος από τους θεούς ο άνθρωπος.

Edited by Kamui, 23 November 2013 - 17:52.

O6rrvsU.jpg

#124 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1,116 posts

Posted 24 November 2013 - 04:34

Δεν ξέρω αν έχει αναφέρθει ήδη εδώ αλλά στην 5η έκθεση του Retrocomputers.gr θα γίνει τουρνουά Street Fighter III στο Dreamcast.

http://www.retrocomputers.gr/forum/244-ektheseis-i-y-kai-konsolon/14194-5i-ekthesi-retro-i-y-konsolon-apo-to-retrocomputers-gr#14194

horror fans ενα ονειρο επιτελους τελειοποιηθηκε!

Youtube Video

+1 από μένα για την ώραια αυτή ανακάλυψη. :riiight:

#125 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 posts

Posted 24 November 2013 - 05:27

M' αρέσει που ο μόνος τρόπος να καταλάβουμε για πιο street fighter πρόκειται πρέπει να δούμε μια συγκεκριμένη φωτογραφία στην τέταρτη σελίδα των comments. Περίμενα καιρό κάτι τέτοιο, αν και φοβάμαι πώς παρότι δεν έχω παίξει ποτέ σε dreamcast, δε θα υπάρχει ανταγωνισμός καθώς δε φαίνονται να ενδιαφέρονται πολλοί ιδιαίτερα, πόσο μάλλον όταν οι ίδιοι οι διοργανωτές δεν διευκρινίζουν εξαρχής για ποιο SF πρόκειται. Βέβαια αν έρθει όντως ο Namida ή κάποιος άλλος καλός παίκτης που τύχει να ενημερωθεί για το event μπορεί να γίνουν καλοί αγώνες. Αλλιώς φοβάμαι ότι θα είναι σε φάση victory goes to the one who's played street fighter for more than 10 hours in his lifetime or something... Mιλάω ενθυμούμενος τη συγκεκριμένη εμπειρία, και δε θέλω να μου δίνεται η εντύπωση ότι είμαι καλός παίκτης ενώ δεν είμαι, επειδή έφτασα στον τελικό δυο "πρωταθλημάτων".

By the way κάτι άλλο που δε διευκρινίζεται είναι η ώρα του τουρνουά.

Edited by Kamui, 24 November 2013 - 05:28.

O6rrvsU.jpg

#126 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 24 November 2013 - 13:51

καλυτερα να καναν τουρνουα Capcom vs SNK 2 ή κανα Power Stone 2!

καλο το SF:3S για το Dreamcast, εστω και αν το Dreamcast dpad ειναι δυσκολο μιας και η αριστερη πλευρα παρουσιαζει κλιση προς τα κατω, κανοντας τα shoryukens ψυχοβγαλτες.

βεβαια δεν θεωρειται και τοσο πιστο σε σχεση με τo arcade και την προσφατη Οnline Edition.

τα προηγουμενα New Generation και Giant Attack ειχαν πολυ καλυτερες μετατροπες, ισως την καλυτερη CPS3 μετατροπη. αν και εδω μαλλον για Third Strike πανε.

αλλο δεν υπαρχει, περαν του Street Fighter Alpha 3 και Τurbo. Μονο που το πρωτο ειναι υποδεεστερο του SFA2, χωρια τα παμπολα options,  ενω το δευτερο αν και σχετικα πιστο στα arcades, μονο Ιαπωνια κυκλοφορησε.

edit: το VGA cable για το Dreamcast δινει στα παιχνιδια νεα πνοη! ιδιως τα 3D οπως Dead or Alive 2, Soulcalibour, Tech Romancer, Project Justice ειναι απιστευτα με ψηφιακη εικονα. το Dreamcast ηταν πολυ μπροστα για την εποχη του

#127 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1,740 posts

Posted 24 November 2013 - 18:47

http://www.youtube.com/watch?v=Zqmnp2wZRU4
Τα σπαει ασχημα αλλα...Αμα κυκλοφορησει στην Ιαπωνια το ερχομενο καλοκαιρι, εμεις ποτε να το περιμενουμε, τα επομενα Χριστουγεννα? :P
Σημερα καηκα λιγο KoF XIII btw.Yagami (Flames), Kyo Kusanagi, Elizabeth και αντε γεια!

#128 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 24 November 2013 - 19:46

η αποκαθηλωση του δημαρχου....

Youtube Video

#129 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1,116 posts

Posted 25 November 2013 - 02:26

M' αρέσει που ο μόνος τρόπος να καταλάβουμε για πιο street fighter πρόκειται πρέπει να δούμε μια συγκεκριμένη φωτογραφία στην τέταρτη σελίδα των comments. Περίμενα καιρό κάτι τέτοιο, αν και φοβάμαι πώς παρότι δεν έχω παίξει ποτέ σε dreamcast, δε θα υπάρχει ανταγωνισμός καθώς δε φαίνονται να ενδιαφέρονται πολλοί ιδιαίτερα, πόσο μάλλον όταν οι ίδιοι οι διοργανωτές δεν διευκρινίζουν εξαρχής για ποιο SF πρόκειται. Βέβαια αν έρθει όντως ο Namida ή κάποιος άλλος καλός παίκτης που τύχει να ενημερωθεί για το event μπορεί να γίνουν καλοί αγώνες. Αλλιώς φοβάμαι ότι θα είναι σε φάση victory goes to the one who's played street fighter for more than 10 hours in his lifetime or something... Mιλάω ενθυμούμενος τη συγκεκριμένη εμπειρία, και δε θέλω να μου δίνεται η εντύπωση ότι είμαι καλός παίκτης ενώ δεν είμαι, επειδή έφτασα στον τελικό δυο "πρωταθλημάτων".

By the way κάτι άλλο που δε διευκρινίζεται είναι η ώρα του τουρνουά.

Η έκθεση αυτή αφορά κυρίως ρέτρο παιχνίδια γενικά σε παλιούς υπολογιστές και παιχνιδομηχανές. Το τουρνουά αποτελεί απλά ένα εξτρά στο χαλαρό για τον χαβαλέ κι όχι ένα serious business πρωτάθλημα για τους "σοβαρούς επαγγελματίες", γι' αυτό και δεν το πολυπροώθησαν το Street Fighter III πρωτάθλημα. Στο κάτω-κάτω δεν θα πας εκεί μόνο για το τουρνούα αλλά για να παίξεις παλιά παιχνίδια. Επειδή έχω πάει σε όλες τις εκθέσεις του Retrocomputers.gr κι είναι εξαιρετικές όλοι οι ρέτρο φανς (κι όχι μόνο) επιβάλεται να έρθουν. Εξάλλου η είσοδος είναι δωρεάν και δεν πληρώνεις συμμετοχή για το τουρνουά.

Edited by Vetus, 25 November 2013 - 02:28.

#130 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1,740 posts

Posted 05 December 2013 - 14:08

Λοιπον ειπα να κανω λιγο εξασκησουλα και να παιξω κανα matchακι Virtua Fighter 5 εχθες.Ενταξει απλα ειναι φοβερο!Επειδη τον τελευταιο καιρο επαιζα μονο 2D fighters ειχα ξεχασει ποσο τελεια ειναι να αποφευγεις τις επιθεσεις του αντιπαλου με side-steps :D Γενικα παιχνιδαρα, αν οχι το πιο "βαθυ" απο τα πιο "βαθια" οσον αφορα το gameplay 3D fighters!
Με Akira Yuki παιζω συγκεκριμενα, αν και θελω να τσεκαρω λιγο τι μπορω να κανω με El Blaze, Shudi και Lau Chan!
Οποιος εχει ορεξη για λιγη πλακιτσα Mortal kombat 9 το Σ/Κ μου λεει!Εχω ορεξη για λιγο σφαξιμο :)
Υ.Γ.Αντε και τωρα που ερχονται Χριστουγεννα θα τσιμπησω κανενα TTT2 (για 2η φορα, το ειχα παρει τα προηγουμενα Χριστουγεννα, αλλα το ειχα δωσει για να παρω εκπτωση στην κυκλοφορια του GoW Ascension).

Edited by Itachi Akatsuki, 05 December 2013 - 14:09.

#131 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1,740 posts

Posted 30 December 2013 - 20:13

Παιδια, Persona 4 Arena η Street Fighter 3: 3rd Strike μαζι με κατι costumes για το SFIV που θελω?
Υ.Γ.Πιο costume pack περιεχει τον long haired Evil Ryu?
Υ.Γ.2.Αν γινεται αμεση απαντηση παιδες!

#132 Toriko

Toriko

Toriko

• Members
  • 708 posts
  • LocationFUCKING SPACE!!!

Posted 30 December 2013 - 20:45

Persona 4 Παρε

header.jpg?t=1485907896

#133 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1,740 posts

Posted 30 December 2013 - 21:01

Bασικα σκεφτομουν μηπως να προτημησω να κανω re-buy το Τekken Tag 2?Το ειχα δωσει και με ψηνει περισσοτερο τωρα!

#134 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 30 December 2013 - 21:35

Κάπου μέσα στο 14 θα βγει p4u2 οπότε νε (το οποίο φαίνεται εξίσου προβληματικό μέχρι τώρα)

HnH5aB0.jpg

#135 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1,740 posts

Posted 30 December 2013 - 22:54

^^Ακυρω παιδια τελικα δεν πηγα για κανενα απο τα δυο ;)
Ειδα οτι ειχε προσφορα την SCV Legendary Edition και πηρα αυτην!Το επομενο που θα παρω θα ειναι η P4A η TTT2?
Υ.Γ.Η Yukiko απο το P4A ειναι τοσο δυσκολη οσο ακουγεται να παιχτει με d-pad?
Y.Γ.Αξιζει να ασχοληθω λιγο με KoF '96 τωρα?

Edited by Itachi Akatsuki, 30 December 2013 - 23:21.