Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

GAMES vs ROCK - 28/7/2011 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

• Please log in to reply
27 replies to this topic

#1 laiste

laiste

月の娘さん

• Members
  • 86 posts

Posted 15 July 2011 - 10:43

Posted Image

Το Extrahype.com, η νέα πηγή ενημέρωσης γύρω από την ψυχαγωγία και το Internet, μαζί με τους 4 Noise, την όμαδα με την φρέσκια ματιά και άποψη στην διοργάνωση μουσικών event παρουσιάζουν:

VIDEOGAMES VS ROCK PARTY στο cafe-bar ΔΑΔΑ (Δημητρίου Γούναρη 54, περιοχή Καμάρας)!!!

Μία ξεχωριστή, γεμάτη ενέργεια βραδιά που θα συνδυάσεί τις μελωδίες από παλιά και νέα videogames μαζί με την rock/metal μουσική!

Ένα ταξίδι στην εικόνα και τον ήχο που θα μας κάνει να νοσταλγήσουμε, να αναπολήσουμε, να διασκεδάσουμε και φυσικα... να ροκάρουμε και να πορωθούμε!

Αλλά δεν μένουμε μόνο εδώ... Κάτα την διάρκεια του πάρτυ, θα διεξαχθούν 2 τουρνούα σε δύο πολύ γνωστά fighting games: "Super Street Fighter IV Arcade Edition" καθώς και στο "Mortal Kombat", με βραβεία για τους δύο πρώτους νικητές!

Επίσης, καθ'όλη την διάρκεια της βραδιας, θα έχουμε κληρώσεις με δώρα για τους παρευρισκόμενους!

Το παρτυ θα διεξαχθεί (όπως προαναφέρθηκε) στο cafe-bar ΔΑΔΑ (Δημητρίου Γούναρη 54, περιοχή Καμάρας).

Η εκδήλωση θα ξεκινησει στις 19:00. Από τις 19:00 μέχρι και τις 10:00 περίπου, το μουσικό πρόγραμμα θα αποτελείται από μουσική και videos από soundtrack videogames και γενικότερα εμπνευσμένα από τον χώρο του gaming, ενώ από τις 10:00 και μετά, θα ακολουθήσουν δυνατές στιγμές με headbanging και τρέλα στο rock/metal πρόγραμμα από κλασσικά και πιο προσφάτα κομμάτια !

Σας περιμένουμε όλους για ένα αξεχαστο βράδυ!

SUMMER, GAMES AND ROCK N' ROLL!

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ:

- ΓΙΑ ΤΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ:

Όσοι επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή, μπορούν να στείλουν ένα email με το ονοματεπώνυμο, το τηλέφωνο και το παιχνίδι (Super Street Fighter IV Arcade Edition" ή το "Mortal Kombat") στο οποίο επιθυμούν να διαγωνιστούν στο: tournament.dada@gmail.com

Τα τουρνουά θα γίνουν σε κονσόλες PS3.

Όποιος επιθυμεί, μπορεί να φέρει το δικό του χειριστήριο.

Οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μόνο σε ένα από τα 2 τουρνουά. Δηλαδή αν κάποιος δηλώσει συμμετοχή στο "Mortal Kombat", δεν θα μπορέσει να λάβει μέρος στο τουρνουά του "Street Fighter" ή το αντίστροφο.

Η διεξαγωγή των τουρνούα θα ξεκινήσει στις 19:00, στον πάνω όροφο του μαγαζιού. Οι συμμετέχοντες, θα πρέπει να βρίσκονται στο μαγαζί τουλάχιστον μισή ώρα νωρίτερα!

Οι κανόνες και για τα 2 τουρνουά έχουν ως εξής: Κάθε ζευγάρι διαγωνιζομένων, θα παίζουν 3 match, στους 3 γύρους το καθένα. Νικητής είναι όποιος κερδίσει τα 2 από τα 3 matches, και περνάει στον επόμενο γύρο.

Όσον αφορά τα βραβεία: Οι 2 φιναλίστ του κάθε παιχνιδιού, κερδίζουν από ένα βραβείο.

- ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ: Κατά την διάρκεια του πάρτυ θα έχουμε κληρώσεις με διάφορα δώρα για το κοινό.

Edited by laiste, 17 July 2011 - 16:46.

#2 Kρεμμυδοιππότης

Kρεμμυδοιππότης

Μου ήρθε το ιντερνετ!!!!

• Members
  • 316 posts

Posted 15 July 2011 - 11:48

Where are my final fantasy characters???

#3 SkullKaizer

SkullKaizer

artist

• Members
  • 751 posts

Posted 15 July 2011 - 11:52

lol

διακρινω ενα trollface στο megaman που ειναι αναμεσα απο τον kratos και subzero

Spoiler:

Edited by DaimonHand, 24 July 2011 - 10:01.

Imagination is the only limit!

#4 Atridis

Atridis

Anime Fan

• Members
  • 172 posts

Posted 17 July 2011 - 02:24

metal+video games= EPIC WIN:head:
μακαρι να γινοταν κατι τετοιο και εδω στην Αθηνα που εχουμε πηξει με τα k-pop...:despair:

#5 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 17 July 2011 - 02:31

blazblue

HnH5aB0.jpg

#6 laiste

laiste

月の娘さん

• Members
  • 86 posts

Posted 17 July 2011 - 16:48

Για τσεκαρε την αφισα :)

#7 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 posts

Posted 18 July 2011 - 00:10

Εντάξει, βάλαμε τους δύο πιο αναγνωρίσιμους και κάτι κάναμε... Που είναι ο Zidane; Η Yuffie;

I'll be there

Edited by demonicMC, 18 July 2011 - 00:16.

#8 Ground_zero

Ground_zero

The Monk

• Members
  • 35 posts

Posted 21 July 2011 - 13:08

Κρεμμυδοιπποτη αν μπορεσεις και ερθεις θα ειναι καλη φαση γιατι θα προσπαθισω να ειμαι και εγω εκει.

#9 Sephiroid

Sephiroid

Starting...

• Members
  • 13 posts

Posted 24 July 2011 - 13:27

4 DAYS UNTIL GAMING AND ROCK GET IT ON!
ΕΠΙΣΗΣ ΜΗΝ ΞΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ: ΣΤΕΙΛΤΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ, ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΣΤΟ: tournament.dada@gmail.com

#10 BoredForLife

BoredForLife

Monster Hunter

• Members
  • 503 posts
  • LocationPokke Village

Posted 24 July 2011 - 14:05

Νταξει τι να πω :< Σας μισω ολους σας θεσσαλονικιοι..... Ολο events κανετε :nanana: Kαι ειδικα τωρα που υπηρχε μια περιπτωση να ανεβω Θεσσ/νικη το κανετε την ημερα που θα παω στο χωριο μου :sadist:

/hate

v4kFmx.png

#11 metalmusicmaniac

metalmusicmaniac

Psychotic Madness

• Members
  • 240 posts
  • LocationKefalonia, Lixouri

Posted 25 July 2011 - 10:15

ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ! ειναι το πρωτο μου event και ανυπομονω. γουσταρω ροκ και μεταλ

#12 Cassiel

Cassiel

Hardcore 天使

• Members
  • 1,606 posts

Posted 25 July 2011 - 14:47

Θα είμαι και εγώ εκεί.Ελάτε να θαυμάσετε πως θα χάνω με Perfect ήττα 2 γύρων, στην πρώτη αναμέτρηση μου στο Street Fighter IV: Arcade Edition το οποίο κατέχω τόσο όσο δεν κατέχω τα RPGs.Κοινός καθόλου:P.

sigpic1127_9.gif
Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude

Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας

My Contacts
Website || Page || E-Mail

#13 Synestro史

Synestro史

Never Delay

• Members
  • 71 posts

Posted 25 July 2011 - 17:32

στο μορταλ κομπατ δν ακουμπαει κανεις κιτανα δν θελω να την λερωσετε με τις ηττες σας
Posted ImageIm not sharing food :D

#14 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 25 July 2011 - 21:08

Εφόσον κατάφερα να διαμορφώσω σωστά το προγραμμα των διακοπών μου στη Θεσσαλονικη, έστειλα το e-mail για το tournament. (σε περιπτωση που δεν στάθηκε κάτι, πείτε το μου αν χρειαστεί να ξαναστείλω)

Οπότε αν ολα πανε καλα και όπως τα έχω προγραματήσει, count me in!

Mια ερώτηση, το arcade edition τι διαφορές έχει απο το original street fighter 4?
Επισης, πριν ξεκινήσει το προτάθλημα, θα μας δωθεί καθόλου χρόνος για προετιμασία, καθώς έχω το παιχνιδι για Xbox360 και δεν το εχω παιξει στο τηλεχηρειστηριο του ps3.

Let us hope it's gonna be worth the effort then...

edit:

Δε σου φτάνουν δύο?
Επισης, πολύ guitar hero βλέπω.
Να υποθέσω πως θα μπορούμε να παίζουμε δημόσια και εκεί, όπως στα εμπορικά κέντρα?
It's been a while αλλα τα skills μου δε νομιζω να εχουν μείνει στο παρελθόν...

Edited by Kamui, 25 July 2011 - 21:54.

O6rrvsU.jpg

#15 laiste

laiste

月の娘さん

• Members
  • 86 posts

Posted 26 July 2011 - 10:41

:knock-knock: Σημαντική ανακοίνωση: Όσοι είναι να πάρετε μέρος στο τουρνουά παρακαλώ να είστε στον χώρο από τις 18:30 !!

Να υποθέσω πως θα μπορούμε να παίζουμε δημόσια και εκεί, όπως στα εμπορικά κέντρα?
It's been a while αλλα τα skills μου δε νομιζω να εχουν μείνει στο παρελθόν...

Λοιπόννν......Quitar Hero δυστυχώς δεν θα έχει μιας και δεν μπορούσαμε να βρούμε τα όργανα (? - πως να το πω δεν ξέρω ειμαι λίγο ασχετη με αυτα :uhh: ) αλλα παίζει να οργανωθει κατι σχετικο με Quitar Hero στο κοντινό μέλλον. Ο Slash μπήκε εκεί λόγω της ροκ/μέταλ που θα παίξει

Και ναιι... θα μπεί πολύ ροκ πολύ μέταλ και θα καλύπτει πολλαα είδη....