Υ.Γ.Η Yukiko απο το P4A ειναι τοσο δυσκολη οσο ακουγεται να παιχτει με d-pad?
Ναι, είναι, αλλά εξαρτάται από τον βαθμό μέχρι τον οποίο θέλεις να την μάθεις (η δυσκολία είναι σε κάτι simultaneous button holds κλπ)
Καταχωρήθηκε 31 Δεκέμβριος 2013 - 00:41
Υ.Γ.Η Yukiko απο το P4A ειναι τοσο δυσκολη οσο ακουγεται να παιχτει με d-pad?
Ναι, είναι, αλλά εξαρτάται από τον βαθμό μέχρι τον οποίο θέλεις να την μάθεις (η δυσκολία είναι σε κάτι simultaneous button holds κλπ)
Καταχωρήθηκε 31 Δεκέμβριος 2013 - 02:19
Itachi ποσα λεφτα εχεις να δωσεις και σε μας ?
Καταχωρήθηκε 31 Δεκέμβριος 2013 - 17:23
^^SixWinged Α, καταλαβα.Το ειχα ακουσει και εγω αυτο που λες (οτι εκει βρισκεται η δυσκολια της δηλαδη).Με προσπαθεια παντως βγαινει σε καλο επιπεδο?Απο αλλους ακουσα πως ναι, αλλα θελει αρκετη...γυμναστικη στα δαχτυλα η συγκεκριμενη
Toriko Αν το λες επειδη ειπα πως θα τα επομενα που θα παρω ειναι τα P4A η το TTT2 δεν σημαινει οτι θα τα αγορασω τωρα...Εννοω κοντα στο Πασχα (Εκτως και αν τυχει να εχω παραπανω λεφτα για καποιο λογο?)
Anyway επαιξα σημερα κανα 3ωρο SCV (Woohoo!) και αρχισα να μαθαινω Nightmare!Fuck yeah, κλασσικος heavy-weight χαρακτηρας που με αρκετη δουλεια γινεται φοβερος!Φυσικα, θελει δουλεια...Επαιξα 1 matchακι online και με καταστρεψανε Θελει καλα side-steps.
Καταχωρήθηκε 03 Ιανουάριος 2014 - 15:54
Καταχωρήθηκε 03 Ιανουάριος 2014 - 16:47
Hottest chick you wanna bang in SNK period(ναι η Shermie ειναι καλυτερη απο την Mai )
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Toriko: 03 Ιανουάριος 2014 - 16:47
Καταχωρήθηκε 04 Ιανουάριος 2014 - 04:06
Κάπου μέσα στο 14 θα βγει p4u2 οπότε νε (το οποίο φαίνεται εξίσου προβληματικό μέχρι τώρα)
Προβληματικό όταν λες; Φαντάζουμε το spam A to win;
Καταχωρήθηκε 04 Ιανουάριος 2014 - 13:02
Τα autocombos είναι legit για την αρχή του round μιας και δίνουν μήτερ, τώρα αν κάποιος κάνει μόνο autocombos κακό στον εαυτό του κάνει οπότε όχι
Είναι απλά unbalanced με χαζομάρες όπως AUB, super cancelable DPs, fullscreen specials που περνάνε κάτω από τα πάντα και με super cancel βγάζουν 50% dmg, και 2-3 chars που χέζουν πάνω σε όλους τους υπόλοιπους
Περισσότερα ίσως μετά
Καταχωρήθηκε 22 Ιανουάριος 2014 - 15:53
Καταχωρήθηκε 22 Ιανουάριος 2014 - 19:14
Ναι τελικα το διαβασα.
Δεν ειναι επισημο ακομα, αρα ελπιζω, αλλιως δεν με βλεπω να το ακουμπαω.
Καταχωρήθηκε 24 Μάρτιος 2014 - 16:13
Το ποσταρω
http://shoryuken.com/2014/03/16/capcom-reveals-decapre-as-ultra-street-fighter-ivs-fifth-roster-addition/
Θελω USFIV.Και το θελω ΤΩΡΑ!!!!!!!
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Itachi Akatsuki: 24 Μάρτιος 2014 - 16:13
Καταχωρήθηκε 24 Μάρτιος 2014 - 17:05
Τοσο πολυ πορωθηκες με την Evil Cammy?
Μεγαλο νταβαντουρι για τον 5ο χαρακτηρα για το τιποτα(το χε καταστραψει μηνες πριν η Capcom το hype για τον 5ο χαρακτηρα,που πιο πολυ με νεο skin της Cammy μοιαζει),αλλα ειναι charger ισως την κοιταξω.
Καταχωρήθηκε 24 Μάρτιος 2014 - 17:38
Εγώ λέω να προσθέσουν juli και juni με cloned movesets για ποικιλία.
Really, εδώ υπάρχει ELENA (οι υπόλοιποι είναι επίσης αγαπημένοι μου), now that's a reason to buy it.
Καταχωρήθηκε 24 Μάρτιος 2014 - 17:45
Juni, Juli, Juri, ασε θα γινει μπερδεμα
εγω προτιμουσα να βαλουν Ingrid, το δυνατοτερα SF χαρακτηρα ever
ειδαν φαινεται πως πουλαει ο Ακουμα (Ακουμοιρης πρεπει να λεγεται ετσι πως τον κανανε) και ο Ονις, ας βαλουν αλλη μια διαβολογυναικα μεσα.
τουλαχιστον ξερω πως οταν βγει θα παιζεται αποκλειστικα στο Steam.
Καταχωρήθηκε 24 Μάρτιος 2014 - 18:29
Ρε σεις βλεπεται μονο το δεντρο και χανεται το δασος.
Η Decapre θα εχει οση διαφορα η και μεγαλυτερη απο αυτην που ο εχει ο Oni απο τον Akuma και ο Ryu απο τον Evil Ryu.Αμα δεν εχεται δει videos με Decapre, δειτε εχει ελαχιστες σχεσεις με την Cammy.
Θα απογοητευομουν αν με ενοιαζε εξωτερικα πως θα φαινεται ο χαρακτηρας αλλα gameplay wise φαινεται να ειναι πολυ επιθετικη και γρηγορη.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Itachi Akatsuki: 24 Μάρτιος 2014 - 18:31