Get ready...
Youtube Video
Mortal Kombat X μεσα στο 2015!
Για ps3, ps4, xbox 360, xbox one και pc!
ήταν λίγο λες και βλέπεις αγώνα smackdown
Posted 03 June 2014 - 13:03
Get ready...
Youtube Video
Mortal Kombat X μεσα στο 2015!
Για ps3, ps4, xbox 360, xbox one και pc!
ήταν λίγο λες και βλέπεις αγώνα smackdown
Posted 03 June 2014 - 14:23
lol MK & rap music
Ο nicepeter έλειπε μόνο.
Who's next? You decide.
E-E-E-EPIC MORTAL KOMBAT OF HISTORY.
Και εμένα αυτό μου θύμισε.Παρόλα αυτά το βρήκα πολύ καλό σε γραφικά και gameplay.
Posted 03 June 2014 - 16:18
CGI είναι.
Ακριβως.Ουτε αυτα ειναι τα κανονικα γραφικα ουτε αυτο ειναι "actual" gameplay.Ηταν απλως demonstretion των brutal κινησεων του MK για hypeαρισμα.
Posted 03 June 2014 - 16:27
Κάπου έλεγε για preview of the game οπότε μπερδεύτηκα.Δεν βαριέσαι...
Posted 17 June 2014 - 22:12
αντιο FG.....
δεν ειμαι πλεον για τετοια. αυτο το arcade stick μου προξενησε τενοντιτιδα στον ωμο. πλεον θα ασχοληθω με αυτα μετα το καλοκαιρι αλλα πολυ περιστασιακα, που σημαινει σχεδον καθολου, αν θελω να παιζω online. it was good while it lasted.....
πλεον μονο για strategy (οχι RTS) και point and click adventure ειμαι......
Posted 17 June 2014 - 23:00
γιατί όχι pad
Posted 18 June 2014 - 03:53
γιατί όχι pad
γιατί όχι stick
Posted 18 June 2014 - 08:52
γιατί όχι stick
Αρχιζω να εχω την εντυπωση οτι αυτο το θρεντ ζωντανευει καθε καλοκαιρι
Καλα ρε Πετραν, οχι και μονο RTS και Point n' Click αν σαρεσουν τα παιχνιδια γενικοτερα οτιδηποτε παιζεις με pad
Edited by Itachi Akatsuki, 18 June 2014 - 08:53.
Posted 18 June 2014 - 18:18
τι Pad, τι stick, και τα δυο τον ιδιο ρολο επαιξαν στη ζημια.
προς το παρον χρησιμοποιω το ποντικι με το αριστερο χερι, αλλαζοντας τα κουμπια. και το δεξι ενιοτε για πληκτρολογηση.
πλεον, ακομα και αν επουλωθει πληρως, θελει προσοχη απο δω και περα γιατι μπορει να ξαναεκδηλωθει. για αυτο κατσε να περασει το καλοκαιρι να κανω κανα μπανιο να το συνεφερω και μετα ξαναπιανω pad ή stick ή...οτιδηποτε. και σε λιγοτερο εντονους ρυθμους.
απο την αλλη ομως να παιζω ΜΜΟ παιχνιδια δεν θελω,μιας και τα απεχθανομαι.
για αυτο και τα pnc, strategy..α και τα visual novels, αν και ιδιως εκει ειναι που χρειαζεσαι δυο χερια.....
Posted 18 June 2014 - 19:21
Παίξε Osu ο ώμος σου θα το απολαύσει.
Αν και άργησα να κοιτάξω το thread, Under Night In-birth is gonna be mine. Eπίσης ανυπομονώ να μη δώσω καθόλου σημασία σε Ken Koromaru και Yukari, o καινούργιος όμως μανάρι
Posted 18 June 2014 - 19:36
τι Pad, τι stick, και τα δυο τον ιδιο ρολο επαιξαν στη ζημια.
προς το παρον χρησιμοποιω το ποντικι με το αριστερο χερι, αλλαζοντας τα κουμπια. και το δεξι ενιοτε για πληκτρολογηση.
πλεον, ακομα και αν επουλωθει πληρως, θελει προσοχη απο δω και περα γιατι μπορει να ξαναεκδηλωθει. για αυτο κατσε να περασει το καλοκαιρι να κανω κανα μπανιο να το συνεφερω και μετα ξαναπιανω pad ή stick ή...οτιδηποτε. και σε λιγοτερο εντονους ρυθμους.
απο την αλλη ομως να παιζω ΜΜΟ παιχνιδια δεν θελω,μιας και τα απεχθανομαι.
για αυτο και τα pnc, strategy..α και τα visual novels, αν και ιδιως εκει ειναι που χρειαζεσαι δυο χερια.....
Εισαι σιγουρος ρε συ?Με το stick κουνας τον ωμο δεν λεω αλλα με το pad (δεν λεω σε fighting games γενικοτερα) ειναι στασιμος, κινηση δεν κανει.Δεν το εχω παθει για να ξερω, just sayin' και περαστικα ρε Πετραν
Posted 19 June 2014 - 14:13
This guy's actually cool
Edited by Putin, 19 June 2014 - 14:14.
Posted 19 June 2014 - 16:13
Εισαι σιγουρος ρε συ?Με το stick κουνας τον ωμο δεν λεω αλλα με το pad (δεν λεω σε fighting games γενικοτερα) ειναι στασιμος, κινηση δεν κανει.Δεν το εχω παθει για να ξερω, just sayin' και περαστικα ρε Πετραν
ευχαριστω.
ε ναι, χρησιμοποιουσα κυριως εκεινο το τουβλέ Pad του Dreamcast. το οτι χρησιμοποιουσα τον αντιχειρα κυριως, ενω κρατουσα το βαρυ Pad στον αέρα, επιβάρυνε με τη σειρα του σιγουρα.