Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 2 votes

Fighting Games-Γενικα

• Please log in to reply
340 replies to this topic

#196 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 13 July 2014 - 20:57

BBCP Evo 2014 top 8, best 2 hours ever

Final moment BibleThump

Spoiler:

Edited by Putin, 13 July 2014 - 22:05.

HnH5aB0.jpg

#197 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1,906 posts

Posted 14 July 2014 - 21:35

MOTHERFUCKER

where is the god

also

is that mashing 2a autopilot on block+crossup

#198 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 14 July 2014 - 21:48

Abare λέγεται, δεν πατάνε όλοι κουμπιά τυφλά file :ballumad: :ballumad: :ballumad:

HnH5aB0.jpg

#199 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1,906 posts

Posted 14 July 2014 - 22:38

"not_mashing"

#200 Cloudy-Sky

Cloudy-Sky

~:vv:~

• Members
  • 163 posts

Posted 28 July 2014 - 16:22

So έχω καιρό να παίξω fighting games και είπα να ξανά ασχοληθώ με το άθλημα :) Το θέμα είναι ότι έχω ΜΟΝΟ PC. Yeah yeah Η know ότι δεν κάνουμε δουλειά έτσι και ότι αν θέλω fighting games πρέπει να έχω κονσόλα αλλα ο καθένας ότι έχει. Οποτε τι έχετε να μου προτείνεται που να έχει ένα σχετικά μεγάλο community και να είναι σε pc πέρα από τα classic του ggpo. Το μονο που ξέρω είναι το KoFXIII και το SF στο steam. Μου έχει ξεφύγει κάτι? Και γενικά έχουν καλο netplay η θα βαράω το κεφάλι μου με το delay?

Posted Image

#201 Toriko

Toriko

Toriko

• Members
  • 708 posts
  • LocationFUCKING SPACE!!!

Posted 28 July 2014 - 16:41

Στο Kof θα βαρας το κεφαλι σου δυστηχως με το delay,στο sf τουλαχιστον λιγοτερο,αυτο μεχρι να βγει το USF4 στο pc γιατι τωρα με το steam φτιαχνεται το netcode.

header.jpg?t=1485907896

#202 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 28 July 2014 - 17:06

Skullgirls

HnH5aB0.jpg

#203 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 28 July 2014 - 18:53

με διαφορα η καλυτερη ταινια που βασιζεται σε βιντεοπαιχνιδι

και για εναν απο τους πιο αχωνευτους χαρακτηρες!

Youtube Video

Στο Kof θα βαρας το κεφαλι σου δυστηχως με το delay,στο sf τουλαχιστον λιγοτερο,αυτο μεχρι να βγει το USF4 στο pc γιατι τωρα με το steam φτιαχνεται το netcode.

αν και στο PC το netcode του ΚΟFXIII ειναι καλυτερο απο των κονσολων, αν βεβαια παιζεις με παικτες απο κοντινες χωρες

εντος ελληνικης επικρατειας παντως δεν θα εχεις παραπονα

το USF4 αλλα και το SF4 Steam edition 2014 εχει πολυ καλυτερο netcode χωρις input delay, σε σχεση με αυτο του GFWL

μιας και πλεον το PS3 και Xbox360 εχουν ξεφτισει, μεχρι να βγει το USF για PS4, η εκδοση PC ειναι η καλυτερη πλεον σε ολα, περαν των καλων παικτων που ειναι στο Xbox με συνδρομη

#204 Toriko

Toriko

Toriko

• Members
  • 708 posts
  • LocationFUCKING SPACE!!!

Posted 28 July 2014 - 20:41

αν και στο PC το netcode του ΚΟFXIII ειναι καλυτερο απο των κονσολων, αν βεβαια παιζεις με παικτες απο κοντινες χωρες

εντος ελληνικης επικρατειας παντως δεν θα εχεις παραπονα

το USF4 αλλα και το SF4 Steam edition 2014 εχει πολυ καλυτερο netcode χωρις input delay, σε σχεση με αυτο του GFWL

μιας και πλεον το PS3 και Xbox360 εχουν ξεφτισει, μεχρι να βγει το USF για PS4, η εκδοση PC ειναι η καλυτερη πλεον σε ολα, περαν των καλων παικτων που ειναι στο Xbox με συνδρομη

Eγω μια φορα για το sf με τη μεταφορα του στο Pc που επαιξα με τα ιδια ατομα εγχωρια,πολυ χειροτερο ηταν απο το GFLW.Τωρα  αμα βγαλαν καινουργιο Update δε ξερω,παντως θα ακουσω απο φιλους που θα το παρουν στο Pc,να μου πουν αν θα χει φτιαξει.

header.jpg?t=1485907896

#205 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 28 July 2014 - 20:48

Eγω μια φορα για το sf με τη μεταφορα του στο Pc που επαιξα με τα ιδια ατομα εγχωρια,πολυ χειροτερο ηταν απο το GFLW.Τωρα  αμα βγαλαν καινουργιο Update δε ξερω,παντως θα ακουσω απο φιλους που θα το παρουν στο Pc,να μου πουν αν θα χει φτιαξει.

αν εννοεις τις συχνες διακοπες λογω συγχρονισμου, αυτο ειναι προβλημα οντως.

αλλα σε σχεση με το GFWL στις καλες συνδεσεις υπαρχει τεραστια διαφορα.

σα να παιζεις offline σχεδον. το αλλο ειχε μεν σταθερη συνδεση αλλα επηρρεαζε την ταχυτητα του παιχνιδιου.

#206 Cloudy-Sky

Cloudy-Sky

~:vv:~

• Members
  • 163 posts

Posted 28 August 2014 - 19:15

Yo. Τελικά πείρα και το USF και το kof13. Το netplay στο SF είναι χαλι μαύρο. Δεν έχω παίξει ένα game που να μην έχω άπειρο lag/spikes. Τελικά το εγκατέλειψα μέχρι να βγάλουν patch που το βελτιώνουν (βεβαια δεν έπαιξα ποτε με κανένα έλληνα ίσως τότε παλευετε?). Το kof μου αρέσει πολύ περισσότερο (μιας και έχει πολλά παλιά combo που ξέρω + επιτέλους παίζω King)αλλα το netplay στο kof δεν είναι απλά χαλι μαύρο. Είναι ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ? Προσπάθησα εχθές το βραδυ και σήμερα πριν από λίγο αλλα "can't find room" Κρίμα :(

Posted Image

#207 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 28 August 2014 - 20:12

Where's pc master race when you need it

HnH5aB0.jpg

#208 Takayama Yuichi

Takayama Yuichi

Anime Fan

• Members
  • 155 posts

Posted 28 August 2014 - 20:44

Where's pc master race when you need it

Trying to fix netplay on Dolphin so that we can play some Melee.

#209 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1,740 posts

Posted 07 December 2014 - 01:58

Ε-ε-ερχεται...!!!

Youtube Video

mushishi_signature_by_rhearatite-d4jj2om

#210 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1,906 posts

Posted 07 December 2014 - 02:59

Holy goat! Ακόμα και αν δεν ακολουθώ τη σειρά στενά, το νέο στυλ, art direction και τα γραφικά ήταν ότι πρέπει για να με χαηπιάσουν. Βλέπω μια μικρή κλίση προς κάτι πιο animu σαν προσέγγιση (more talking during battle ect); Μήπως τρόμαξαν λόγω guilty (χλωμό); ενδιαφέρον πάντως.