Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Μουσικά Όργανα
Posted 26 April 2009 - 05:13
η ibanez που λες κανα 959 ευρω απο εξωτερικο
IBANEZ JEM555WH - Greek International Cyberstore
εγω τουλαχιστον απο κει ψωνιζω μονο, γιαυτο να φανταζεσαι οτι ελλαδα μπορει να κανει πολυ παραπανω
οσο για τις gibson ειναι και αυτες απο 700 και πανω οποτε αμα εχει λευτα και δεν σε νοιαζει εγω θα σου προτεινα να ψαξεις τις gibson μιας και ποτε δεν πηγαινα τις ibanez για την κατασκευη τους
Βεβαια αμα θες μια κιθαρα φτηνη 200-300 ευρω τοτε κοιταξε μια θυγατρικη της gibson την epiphone που εχει αρκετα αξιολογες προτασεις και επισης τις squier μια θυγατρικη της fender.
Posted 26 April 2009 - 16:29
kresto, τσεκαρε τα δαχτυλα στο χερι της ταστιερας που χρησιμοποεις, και συγκρινε τα με το αλλο χερι σου..αν παρατηρησεις, θα δεις τι εννοω...ειδικα για τους μπασιστες που δεν χρησιμοποιουν πενα για να χτυπισουν χορδες, και παιζουν με δαχτυλα , κυριολεκτικα μακραινουν οπως επισης αλλαζει και η μορφη της τελευταιας φαλαγγας....αυτο, μαλλον για παραμορφωση μου κανει(τα δαχτυλα στο αριστερο μου χερι ειναι πιο μακρια κατα 4-5χιλιοστα σε σχεση με πριν ξεκινησω το μπασο, και σε συγκριση με το δεξι).
Όντως.. στο μπασσό και στους μπαρέδες στην κλασσική μακραίνουν τα δαχτυλά σου. Στην ηλεκτρική δεν νομίζω εκτός αν έχεις midget hands που μπορεί να μακρύνουν κ λίγο.

Posted 28 April 2009 - 20:31
http://cgi.ebay.com/NEW-BC-RICH-NT-VIRGIN-BASS-ONYX-NTVBO_W0QQitemZ290312803923QQcmdZViewItemQQptZGuitar?hash=item290312803923&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1205|66%3A2|65%3A12|39%3A1|240%3A1318|301%3A0|293%3A1|294%3A50
βλέπω με χαρά πως εδώ υπάρχει κόσμος που ξέρει διαφορα, και καμια συμβουλή δεν θα με χάλαγε, επισημαίνω πως μπορεί να έχω κάνει πολλά χρονια μουσική αλλα μπάσο έχω κάνει μονο αυτοδίδαχτος ένα χρόνο με ένα δανεισμένο μπάσο

μια επιπλέον ερώτηση, ας υποθέσουμε πως πάρω ένα τέτοιο μπάσο, φαίνεται αρκετά καλο για αρχάριο, πιο μετά, αν θέλω να το καλυτερέψω, μπορώ να πάρο καλύτερους μαγνήτες etc η πάει όλο για πέταμα?
thank you very much

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.
Posted 28 April 2009 - 21:31
私が何も考えなかったので この月の間「ぴりっとする」、私はこのメッセージを読んだら何もであるUFO置かなかったし、
Posted 28 April 2009 - 22:01

Posted 29 April 2009 - 22:34
私が何も考えなかったので この月の間「ぴりっとする」、私はこのメッセージを読んだら何もであるUFO置かなかったし、
Posted 29 April 2009 - 23:01

anyways i thank you people for the tips, ima go have a look σε όλα τα μαγαζιά εδώ στο κέντρο, μια από αυτές τις εβδομάδες, ευτυχώς έχω ένα μηνα μέχρι τα γενέθλια so και χρόνο να αποφασίσω

Posted 06 May 2009 - 23:12
Τρέχουσα κατάσταση: Παροπλισμένος σχετικά

Posted 05 November 2010 - 20:45

Posted 05 November 2010 - 21:03
με κατι φιλους σκεφτομαστε να κανουμε συγκροτηματα...και δεν εχουμε μπασιστα...σκεφτομαι να αρχισω...ποια η γνωμη σας? ειναι ευκολο οργανο? οποιος εχει πληροφοριες ας μου πει...ευχαριστω
εξαρτάται από το τι μουσική θα παίζετε ...γενικά όλα τα όργανα θέλουν προπόνηση και μελετη στη μουσική θεωρία
Εγώ έκανα 7 ρόνια κιθάρα και πριν 2 χρονια πήρα μια fender stratocaster vintage του 62 ελαφρώς μεταχειρισμένη με 99 euros
Posted 05 November 2010 - 21:04
Το θέμα είναι να σου αρέσει όμως. Μη το κάνεις για το συγκρότημα μόνο γιατί θα το μετανιώσεις πιο μετά.
*waving intensifies*
Posted 05 November 2010 - 21:16
εξαρτάται από το τι μουσική θα παίζετε ...γενικά όλα τα όργανα θέλουν προπόνηση και μελετη στη μουσική θεωρία
Εγώ έκανα 7 ρόνια κιθάρα και πριν 2 χρονια πήρα μια fender stratocaster vintage του 62 ελαφρώς μεταχειρισμένη με 99 euros
funk...(red hot chili peppers κλπ) και ροκ γενικώς...(σκεφτομαστε ελληνοφωνο...τρυπες...ξυλινα κλπ) αλλα δεν ξερουμε...εχουμε βρει κιθαριστα...ντραμερ...φωνη και μπασο εμεινε...το μπασο σαν οργανο μου αρεσει γενικως...βγαζει ωραιο ηχο σε funk και λοιπα...αλλα δεν ακουγεται πολλες φορες...
Posted 05 November 2010 - 21:45
funk...(red hot chili peppers κλπ) και ροκ γενικώς...(σκεφτομαστε ελληνοφωνο...τρυπες...ξυλινα κλπ) αλλα δεν ξερουμε...εχουμε βρει κιθαριστα...ντραμερ...φωνη και μπασο εμεινε...το μπασο σαν οργανο μου αρεσει γενικως...βγαζει ωραιο ηχο σε funk και λοιπα...αλλα δεν ακουγεται πολλες φορες...
Στα αυτια του μουσικου, ακουγεται.
Και οταν λεω μουσικου δεν εννοω αυτου που παιζει το οργανο, αλλα αυτου με μουσικη παιδεια γενικοτερα.

Ιδού η Black Hole, ιδού και το πήδημα.

Posted 05 November 2010 - 22:33
No code has to be inserted here.
Στα αυτια του μουσικου, ακουγεται.
Και οταν λεω μουσικου δεν εννοω αυτου που παιζει το οργανο, αλλα αυτου με μουσικη παιδεια γενικοτερα.
ναι ρε...εγω το αναγνωριζω το μπασο...παντα...αλλα σαν συγκροτημα σε φεστιβαλ και σε σχολικες εκδηλωσεις αμα παιζουμε τραγουδια που το μπασο ειναι αφαντο κατα πολλους...δεν θα ακουγεται...και σαν συγκροτημα θελουμε ολοι να ειμαστε ''ισοι''