Makishima Shougo

"Don't be afraid of death so much as an inadequate life."
Bertolt Brecht, The Mother
Accelerator, εγώ θα επιλέξω να σε πιστέψω, με την ελπίδα ότι δεν κάνω πάλι λάθος. Τώρα, η αλήθεια είναι, να πω ότι στεναχωρήθηκα που μας άφησε χρόνους η Fairy Power Spray, δε μπορώ να το ισχυριστώ και εκατό τα εκατό, αφού δεν έβλεπε μπροστά της. Πάλι καλά που ο vigilante μας ήταν πολύ πιο έξυπνος από εκείνη. Κρίμα όμως, παραμένει μια σύμμαχος που χάθηκε, κι αυτό δεν είναι υπέρ μας. Και δε μας συμφέρει καθόλου μα καθόλου να βγάλουμε από μόνοι μας τσιράκι.
Accelerator, πιστεύω ότι λες αλήθεια για τους εξής λόγους:
1) Οι αθώοι δεν έχουν κανένα λόγο να θυσιάσουν συνεργό τους μετά το kill που στερήθηκαν την προηγούμενη μέρα. Οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ τους τη δεδομένη στιγμή. Αν έβγαινε ένας και προσπαθούσε να κάνει τέτοια μπλόφα, με το που ο
Κόμης (Keito) αποδεικνυόταν δολοφόνος, ο
Accelerator θα έβλεπε τα ραδίκια ανάποδα, πολύ πιθανώς κι απ' τον ίδιο τον vigilante και την τελευταία του σφαίρα, για να μη χάνουμε και χρόνο. Δεν. Τους. Συμφέρει. Αντιθέτως, θα τους συνέφερε πάρα πολύ να βγάλουμε μόνοι μας το τσιράκι απ' τη μέση. Γι' αυτό
Accelerator μη βιάζεσαι να μας αφήσεις.
2) Το βρίσκω πολύ λογικό και πολύ πιθανό να έχεις ελέγξει τα συγκεκριμένα άτομα, γιατί είναι άτομα τα οποία άσκησαν μια άλφα επιρροή μέχρι στιγμής, άρα το θεωρώ απόλυτα λογικό για ένα τσιράκι να σιγουρευθεί για το δικό τους ποιον πρώτα. Απόλυτα σεβαστό. Κι αν θυμάμαι καλά, ο
Κόμης ήταν ο μόνος που είχε εκφράσει αμφιβολία για την αθωότητα της Ava, αν και παράλληλα την ψήφιζε. Ναι, θεωρώ λογικό να τον έλεγξες.
3) Ο κύριος
Κόμης δεν έχει μιλήσει ακόμα. Αναρωτιέμαι τι περιμένει. Αν ήταν δολοφόνος, δεν θα έπρεπε να έχει βρει ευκαιρία να σε πατήσει κάτω, με τόσες ψήφους που βαραίνουν το κεφάλι σου; Άρα περιμένει άλλους να μιλήσουν. Άρα, σε φοβάται. Άρα, έχει κάτι να κρύψει.
Ύπνε και
Θάνατε, απορώ πώς σας ξέφυγαν όλα αυτά, εσάς που είστε Θεοί και παντοδύναμοι. Αν έχετε κάποια επιχειρήματα κατά του
Accelerator, και με πείσετε πως κάνω λάθος, ευχαρίστως να τα ακούσουμε. Εγώ πάντως πιστεύω ότι μας συμφέρει πολύ περισσότερο να διαλέξουμε τον
Κόμη τη δεδομένη στιγμή.
Κι αν κάνω λάθος, ας πεθάνω, δε με νοιάζει. Ο θάνατος δεν είναι τρομακτικός. Το να μην αφήσω το σημάδι μου στην κοινωνία και να ξεχαστώ όμως είναι.