Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία

Η μέρα ξημερώνει στην .aNiMe//GR Town: Every Villain Is Lemons

Παλέρμο Κακοί Καλοί Ανεστραμμένο Παίκτες με ατσάλινη υπομονή Χρειάζομαι ύπνο asap

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
141 replies to this topic

#91 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2.725 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Απρίλιος 2013 - 13:12

Ύπνος

Posted Image

Περίεργο Accelerator (Cloudy) που ένιωσες την ανάγκη την δεύτερη μέρα να ελέγξεις ένα άτομο που έδωσε τόσο καθοριστική ψήφο απέναντι σε έναν αθώο, τόση ανασφάλεια μόνοι οι αθώοι που έτρεξαν να τον ξεπαστρέψουν είχαν. Για να μην αναφέρω ότι το άτομο που λες ότι επέλεξες πρώτο είναι επιβεβαιωμένα δολοφόνος αφού και τις δύο φορές ψήφισε αθώο, κρίμα για όσους σε πιστέψουν. Ελπίζω ο κύριος Vergil (Mpougatsa) να είχε όνειρα γλυκά, επιτέλους δε θα μας παραπονιέται ότι έφταιγα εγώ που δεν μπορούσε να κοιμηθεί.

ySss0UF.jpg

#92 Cloudy-Sky

Cloudy-Sky

~:vv:~

• Members
  • 163 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Απρίλιος 2013 - 13:26

Accelarator
Posted Image

Και εκεί που σκεφτόμουνα ότι έκανα βλακεία γιατί τώρα όλοι θα πέσουν πάνω στον δούκα(Keito) και δεν θα έχει την ευκαιρία να αμυνθεί. Υπάρχουν αρκετοί λόγοι που δεν στέκει αυτό που λες αλλα.... It's ok. It's better this way!!!! Τώρα δίνεις ελπίδες σε έναν αθώο ότι μπορεί να τα καταφέρει!! I want to see you guys struggle!!!!

*Evil laugh
Δημοσιευμένη  εικόνα

#93 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2.725 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Απρίλιος 2013 - 13:36

Ύπνος

Posted Image

Δεν στέκει το γεγονός ότι χρησιμοποίησες δύο ξεκάθαρα δεδομένα, τη δολοφονικότητα του ευέξαπτου μεσήλικα (Babba) και του άνδρα με την πορφυρή κολλητή στολή (BK) για εμφανιστείς ως τσιράκι να στρέψεις το ρεύμα ενάντια σε κάποιον που η ταυτότητά του είναι ακόμα αβέβαιη αλλά παρόλα αυτά έχει δώσει λιγότερες αφορμές από άλλους. Ω, ανόητε θνητέ (Accelerator), μπορεί να μην καταλαβαίνω την κίνησή σου, αλλά είναι διασκεδαστική, για να δούμε τι θα πετύχεις με αυτό.

ySss0UF.jpg

#94 Kamen Tantei Zura

Kamen Tantei Zura

Ore-sama

• Members
  • 837 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Απρίλιος 2013 - 20:23

Θάνατος

Posted Image

Αυτός ο κάτω κόσμος είναι πραγματικός μπελάς. Αφέντη Άδη συγχωρείστε με για την απουσία μου το χθεσινό βράδυ αλλά προέκυψαν δουλειές. Βλέπω ότι κάποιοι από τους γνωστούς ήδη αποχώρησαν, πολύ ευχάριστα νέα. Τα μικρά ανθρωπάκια μπροστά σε θεότητες δεν πιάνουν τίποτα.

Posted Image

Ω! Βλέπω ότι ήδη άναψαν τα αίματα στο συνέδριο μεταξύ θνητών και θεών. Η αλήθεια είναι ότι η κίνηση του μικρού εντόμου μου έκανε και εμένα ιδιαίτερη εντύπωση. Η απόγνωση όμως είναι ακόμα πιο διασκεδαστική. Αδερφέ μου, κάπου η λογική σου δεν στέκει. Το να φανερώσει ότι το άτομο που πρωτοβρήκε ότι είναι δολοφόνος είναι άτομο που όντως φωνάζει από μακριά ότι είναι δεν είναι λόγος για κατηγορηθεί θα έλεγα, ίσως για περισσότερη σιγουριά. Η αλήθεια είναι όμως το ότι άνθρωπε ένιωσες την ανάγκη να ελέγξεις ένα άτομο που μάλλον φώναζε από μόνος του και έδειχνε με τόση σιγουριά αθώο είναι αξιοπερίεργο, Accelerator (Cloudy-Sky).

Αλήθεια, γιατί ακριβώς θα κάνατε βλακεία που θα έπεφτε όλοι πάνω στο περίεργο μπλε ον (Keito), εφόσον τον είχατε ελέγξει και θα έπρεπε να χαίρεστε αν κάποιος συνέχιζε αυτό που αρχίσατε; Μάλλον περίεργο μου φαίνεται αυτό παρά τα προηγούμενα που ανέφερε ο αδερφός μου.

Ύπνε (Kai), νομίζω ότι είναι αρκετά βαρετά. Θα ήθελες να παίξουμε μια παρτίδα σκάκι;

Posted Image

#95 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2.725 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Απρίλιος 2013 - 20:39

Ύπνος

Posted Image

Βαρετά, Θάνατε; Το αντίθετο. Η σχεδόν αυτοκτονική κίνηση του Accelerator (Cloud) μού κρατά αναλλοίωτο το ενδιαφέρον.

Κι εσύ, πού τριγυρνούσες χθες όλο το βράδυ, μεγάλε μου αδερφέ πριν γυρίσεις στο κρεβάτι μας και καταφέρεις να κάνει τον θεό του Ύπνου να μη βρει ησυχία από τις κλωτσιές που έδινες ενώ κοιμόσουν όλο το πρωινό; Δουλειές εδώ πέρα και με τον Χάροντα στα πόδια σου αδύνατον να γίνουν.

ySss0UF.jpg

#96 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Απρίλιος 2013 - 20:54

Mammon (Lord Leon)
Posted Image

Ειμαι πολυ χαρουμενος αλήθεια! Hμουν σιγουρος για τις "ευγενικες" τασεις που κρυβατε τόσο εσύ Accelerator (Cloud), όσο και ο Loki (Kalamaris)! Τετοιους θελω στη λεγεωνα μου: Χαζους, δυνατους, και ηθικα μπερδεμενους.

Ειστε ηδη νεκροι, και ηδη οι υπασπιστες μου σας περιμενουν να σας αναθεσουν τους ρολους σας.

Οσο για το θανατο ως εννοια, μη μου αγχωνεστε. Δεν ειναι το τελος. Αν μαλιστα το επιθυμειτε, θα μπορουσα να σας ξαναστειλω πισω στους ζωντανους λιγα χρονια μετά. Απλώς θα γινει με τους δικους μου ορους. Δεν μπορει, όλο και κάτι θα θέλετε. Ένα loli, ενα παγωτο καιμακι, κάτι τελοσπαντων.

Mwuhahahahaaaaa!!!

Kαι τωρα που το θυμηθηκα παω να δω τι απεγινε εκεινη η τσόντα με όνομα απορρυπαντικου πιάτων...

stasou%2520mygdala.jpg

#97 Cloudy-Sky

Cloudy-Sky

• Members
  • 163 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Απρίλιος 2013 - 21:21

Accelarator

Posted Image
XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA.
XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA

Αυτό έχει toooooooso πολύ πλακα. Λοιπόν δεν θα μιλήσω μέχρι να βγει να κάνει προσπάθεια να αμυνθεί ο Count of Blue (Κείτο).( Το αργότερο παρασκευή βραδυ) Μέχρι τότε κατηγορείστε με όσο θέλετε ποταπά ανθρωπάκια.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#98 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2.291 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Απρίλιος 2013 - 14:08

Johan Liebert

Posted Image

​Ριψοκίνδυνη η κίνηση του Accelarator [Cloud-sky] να αποκαλύψει την ταυτότητά του τόσο νωρίς. Το θέμα είναι πως θα μας κάνει να τον πιστέψουμε ώστε να ακολουθήσουμε τη ψήφο του.
Περιμένω λοιπόν παραπάνω πειστήρια γιατί είχε πει θα ξαναμιλήσει. Μέχρι τότε εγώ θα συνεχίσω να βλέπω αθώους στην απέναντι πλευρά... όπως ο Loki [Kalamaris]

#99 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Καταχωρήθηκε 13 Απρίλιος 2013 - 20:50

Matassos (Flintheart Glomgold)

Posted Image

Accelarator

Anyways the game is over. Σκεφτόμουν πως να δώσω τον Count of Blabla(Κείτο) χωρίς να καρφωθώ αλλα με τόση καλή δουλειά που κάνα ο Vigilante και ο τρελός επιστήμονας δεν υπάρχει λόγος :)

δεν εχω λογο να μη σας πιστεψω, Count of Blabla(Κείτο), φυσικα αν εχετε αδικο ειστε ο επομενος Accelarator [Cloud-sky], αιντε εχουμε και δουλειες, η ματζικα με ελεγε κατι ενδιαφεροντα σχεδια της της προαλλες και αν μη τι αλλο δεν πρεπει να χασω την ευκαιρια να συντριψω τον σκρουτζ, δεν εχω χρονο να χανω μαζι σας, ειμαι το δευτερο πλουσιοτερο παπι στον κοσμο αλλωστε, για την ωρα...

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από matassos: 13 Απρίλιος 2013 - 20:51

#100 Cloudy-Sky

Cloudy-Sky

• Members
  • 163 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Απρίλιος 2013 - 21:05

Accelarator
Posted Image
Muda muda muda muda.

Απλά κοιτάξτε που βρίσκεστε... Ότι και να γίνει το αποτέλεσμα είναι ίδιο. Ακόμα και να με βγάλετε εμενα τώρα θα αποδειχτεί ότι είμαι τσιράκι οποτε μετά ο Κόμης(Keito) θα φύγει. Με 1 VS the rest σε αυτό το σημείο το comeback είναι απίθανο. Τώρα εντάξει άμα δεν βγω εγώ και την νύχτα με προστατέψει ο γιατρός it's αυτό win.

Οποτε δολοφόνοi... Διαλέξτε επίπεδο δυσκολίας ;)
Δημοσιευμένη  εικόνα

#101 DoB

DoB

Gintamaniac

• Members
  • 875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Απρίλιος 2013 - 21:13

Makishima Shougo

Posted Image

"Don't be afraid of death so much as an inadequate life."

Bertolt Brecht, The Mother

Accelerator, εγώ θα επιλέξω να σε πιστέψω, με την ελπίδα ότι δεν κάνω πάλι λάθος. Τώρα, η αλήθεια είναι, να πω ότι στεναχωρήθηκα που μας άφησε χρόνους η Fairy Power Spray, δε μπορώ να το ισχυριστώ και εκατό τα εκατό, αφού δεν έβλεπε μπροστά της. Πάλι καλά που ο vigilante μας ήταν πολύ πιο έξυπνος από εκείνη. Κρίμα όμως, παραμένει μια σύμμαχος που χάθηκε, κι αυτό δεν είναι υπέρ μας. Και δε μας συμφέρει καθόλου μα καθόλου να βγάλουμε από μόνοι μας τσιράκι. Accelerator, πιστεύω ότι λες αλήθεια για τους εξής λόγους:

1) Οι αθώοι δεν έχουν κανένα λόγο να θυσιάσουν συνεργό τους μετά το kill που στερήθηκαν την προηγούμενη μέρα. Οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ τους τη δεδομένη στιγμή. Αν έβγαινε ένας και προσπαθούσε να κάνει τέτοια μπλόφα, με το που ο Κόμης (Keito) αποδεικνυόταν δολοφόνος, ο Accelerator θα έβλεπε τα ραδίκια ανάποδα, πολύ πιθανώς κι απ' τον ίδιο τον vigilante και την τελευταία του σφαίρα, για να μη χάνουμε και χρόνο. Δεν. Τους. Συμφέρει. Αντιθέτως, θα τους συνέφερε πάρα πολύ να βγάλουμε μόνοι μας το τσιράκι απ' τη μέση. Γι' αυτό Accelerator μη βιάζεσαι να μας αφήσεις.

2) Το βρίσκω πολύ λογικό και πολύ πιθανό να έχεις ελέγξει τα συγκεκριμένα άτομα, γιατί είναι άτομα τα οποία άσκησαν μια άλφα επιρροή μέχρι στιγμής, άρα το θεωρώ απόλυτα λογικό για ένα τσιράκι να σιγουρευθεί για το δικό τους ποιον πρώτα. Απόλυτα σεβαστό. Κι αν θυμάμαι καλά, ο Κόμης ήταν ο μόνος που είχε εκφράσει αμφιβολία για την αθωότητα της Ava, αν και παράλληλα την ψήφιζε. Ναι, θεωρώ λογικό να τον έλεγξες.

3) Ο κύριος Κόμης δεν έχει μιλήσει ακόμα. Αναρωτιέμαι τι περιμένει. Αν ήταν δολοφόνος, δεν θα έπρεπε να έχει βρει ευκαιρία να σε πατήσει κάτω, με τόσες ψήφους που βαραίνουν το κεφάλι σου; Άρα περιμένει άλλους να μιλήσουν. Άρα, σε φοβάται. Άρα, έχει κάτι να κρύψει.

Ύπνε και Θάνατε, απορώ πώς σας ξέφυγαν όλα αυτά, εσάς που είστε Θεοί και παντοδύναμοι. Αν έχετε κάποια επιχειρήματα κατά του Accelerator, και με πείσετε πως κάνω λάθος, ευχαρίστως να τα ακούσουμε. Εγώ πάντως πιστεύω ότι μας συμφέρει πολύ περισσότερο να διαλέξουμε τον Κόμη τη δεδομένη στιγμή.

Κι αν κάνω λάθος, ας πεθάνω, δε με νοιάζει. Ο θάνατος δεν είναι τρομακτικός. Το να μην αφήσω το σημάδι μου στην κοινωνία και να ξεχαστώ όμως είναι.

#102 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2.725 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Απρίλιος 2013 - 21:41

Ύπνος

Posted Image

Νεαρέ Makishima (Dob), χρειαζόσαστε επιχειρήματα για να δείτε κάποια κενά στη λογική αυτής της κίνησης; Την πιθανότητα ο Accelerator (Cloudy) να είναι ο κύριος που ξενοκοιμάται τα πρωινά ο οποίος θέλει να πάρει απλά ένα ρίσκο φέρνοντας σε δύσκολη θέση κάποιον που έχει πραγματικά στοιχεία την αποκλείσατε εντελώς ή θέλετε και σας συμφέρει να το αγνοείτε;Για να μην αναφέρω ότι ήταν πρώτος που σωπάστηκε. Μάλιστα λέτε πως οι επιλογές του Accelerator σας φαίνονται απολύτως λογικές. Ας γελάσω. Δύο επιβεβαιωμένοι δολοφόνοι και ένας άσχετος που νωρίτερα είχε ήδη κάποιο ρεύμα δεν είναι πειστικά στοιχεία. Κρίμα που δεν είχα χρησιμοποιήσει κι εγώ τόσο απλοϊκό τέχνασμα. Για να μην αναφέρω ότι ούτε ένας δε σκέφτηκε το ενδεχόμενο ότι βλέποντας τα σκούρα ο ένας αθώος θα μπορούσε να είχε στραφεί εναντίων του άλλου ώστε να εδραιωθεί ως επιθεωρητής και να αχρηστεύσει τον πραγματικό δίνοντας τον συνεργό το. Εσείς που αγαπάτε τόσο την ελεύθερη σκέψη γιατί δεν βασιστήκατε απολύτως στη δική σας λογική και ακολουθήσατε τα λόγια του; Πείτε μας, τη συγκεκριμένη στιγμή σε τι θα μας βοηθούσε αυτή η αποκάλυψη ενώ αν υποθέσουμε ότι ο Κόμης (Keito) είναι αθώος έχουμε να βρούμε άλλους δύο κινδύνους;

Ομολογώ ότι δεν έχω στοιχεία και ούτε είμαι πεπεισμένος εντελώς ότι ο Κόμης (Keito) είναι στο πλευρό μας, αλλά αρνούμαι να παίξω το παιχνιδάκι του Accelerator. Την κίνηση του Accelerator (Cloudy) θα μπορούσα να τη δικαιολογήσω μόνο αν ήταν ο vigilante ο οποίος έχοντας μόνο μία σφαίρα αποφάσισε να πάρει μαζί του κάποιον που ήθελε εκείνος λίγο πριν ξοδέψει την τελευταία του σφαίρα. Αν είναι απλός δολοφόνος που ήθελε να κινήσει τα ρεύματα, τότε κακό του κεφαλιού του.

ySss0UF.jpg

#103 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Απρίλιος 2013 - 22:08

Mammon (Lord Leon)

Accelerator
Λοιπόν δεν θα μιλήσω μέχρι να βγει να κάνει προσπάθεια να αμυνθεί ο Count of Blue (Κείτο).( Το αργότερο παρασκευή βραδυ) Μέχρι τότε κατηγορείστε με όσο θέλετε ποταπά ανθρωπάκια.

Posted Image

Ακόμα και αν προσπερασω όλα τα άλλα, γιατί να αμυνθει ο Κόμης; δεν ειναι στο στοχαστρο στο βαθμο που είσαι εσύ μικρέ μου Χάχα Accelerator. Κάθε άλλο. Το μονο που έχει να κανει είναι να μη βγάλει άχνα, και θα ψοφήσεις εσύ. Και πίσω από σένα είναι και άλλοι στην ουρά πρίν φτάσουμε στον Κόμη.

Αρα, ανακεφαλαιωνουμε. Σε άκυρη στιγμη βγηκες μπροστά. Ακυρους έλεγξες, και με σπασμωδικο τροπο προσπαθεις να αμυνθεις. Και τσιρακι να 'σουν, τζαμπα τα λεφτά που παιρνεις. Καλυτερα να ψαχνουμε μονοι μας, παρα να μας αποσυντονιζεις. Αν εισαι οντως δολοφονος βεβαια, μια ωρα αρχιτερα θα τελειωνουμε, και θα χω και περισσοτερο χρονο να σας εκπαιδευσω. Ετσι σας θελω μικρα μου hellspawns. Κρεατα. Εχω άλλους να σκεφτονται.

Ακομα και στο εκτο επιπεδο, πιο ευκολα κανεις distortion στο φως παρα στην αληθεια. Και θα το μαθεις με οδυνη αυτο. Soon.
Την προβλεψη μου αυτη θεωρησε την ενα σπανιο δωρο απο εμενα, μιας και κερδισες εξ'αρχης την συμπαθεια μου. Φροντισε να το εκμεταλλeυθεις και να προετοιμαστεις καταλληλα.

Μικρε μου makishima(DoB) όπως ειπε και ο Μπερτόδουλος, στον οποιον εύστοχα αναφέρθηκες (δια στόματος κυρίου Κόυνερ) "σημασία δεν έχει αν υπάρχει θεός, αλλά αν εσύ τον έχεις ανάγκη. Οπότε, θα τον εφεύρεις."

Δεν υπαρχει λόγος να εξετάσουμε την αθωότητα του μικρου Esper. Ειναι win-win situation ο θανατος του, και η μοιρα του προδιαγεγραμμενη. Και συ πολύ μικρος για να την αλλάξεις. Ενδιαφέρον όμως παρουσιάζει ο δικός σου ρόλος σε όλο αυτό, και τι έχεις πραγματικά αναγκη να δεις. Και για ποιο λόγο.

Βοηθησε μας να δουμε μέσα από το οπτικο σου πρισμα και που ξέρεις, μπορει να χτισεις τις βασεις για την επόμενη μέρα...

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Lord Leon: 13 Απρίλιος 2013 - 22:10

stasou%2520mygdala.jpg

#104 Keito

Keito

Tamako Markeito

• Members
  • 1.194 Δημοσιεύσεις:
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Καταχωρήθηκε 13 Απρίλιος 2013 - 22:25

The Count Of Monte Christο

Posted Image

Καλή σας μέρα αγαπητοί φίλοι μου.

Αγαπητέ Accelarator (Cloudy), εμφανίζεστε από το πουθενά, πετάτε 3 ξερά ονόματα, και αρχίζετε ένα ρεύμα.

Δεν θέλω να γίνω προσβλητικός, αλλά δεν μου ακούγεστε και πολύ πιστικός.

Ο οποιοσδήποτε θα μπορούσε να βγει και να το κάνει αυτό, το θέμα δεν είναι ποιός θα το βγει να το κάνει πρώτος, αλλά το ποιός θα το κάνει πιο πιεστικά και με σωστά επιχειρήματα, ώστε να μας πείσει πως λέει την αλήθεια. Εσείς αγαπητέ Accelerator, δεν το καταφέρατε αυτό. Και εγώ, ή ο κύριος Magneto(Babba) ή ο κύριος Χρυσοκούκης(Matassos), ή ο κύριος Makishima(DoB) θα μπορούσαμε να αρχίσουμε να δηλώνουμε πως είμαστε τσιράκια και με την λογική σας, όποιος το έκανε πρώτος θα γινόταν πιστευτός, σωστά;

#105 Babba

Babba

AWMN member!

• Members
  • 548 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Απρίλιος 2013 - 22:28

Posted Image
Magneto(Babba)

Από την αρχή η βιαστική κίνηση του φλώρου με το που έριξα πάνω του το βλέμμα μου μού φάνηκε σκάρτη.
Γι' αυτό και δεν τον ακολούθησα άμεσα, όπως θα έκανα υπό φυσιολογικές συνθήκες.
Πολλές θεωρίες συνωμοσίας. Πολλές πιθανές εκδοχές.
Κι έτσι, περίμενα. Περίμενα να δω τι λάθη θα κάνει και πόσο έντονα θα τον στραυρώσει ο Κόμης.
Ωστόσο, ο Κόμης σιγούσε και τον ρόλο της υπεράσπισης έχουν πάρει κάτι καρύδια πιο ύποπτα από τα άλλα.
Κι ο ίδιος βγαίνει και αντί να πετάει από χαρά που ακόμα κι αν θυσιαστεί, θα έχει οδηγήσει στην εξολόθρευση ενός αθώου, πετάει ονόματα για να πιάσει φιλίες.

Δεν αποκλείω καθόλου ο φλώρος να πανικοβλήθηκε.
Δεν αποκλείω την πιθανότητα να επιθυμεί να διαβεί τον δρόμο της κολάσεως με ένα χαμόγελο στα χείλη, ότι τάχα κατάφερε να μας δουλέψει όλους στην τελευταία του παράσταση, σε ένα παιχνίδι που είχε για χαμένο.
Αλλά έτσι όπως το βλέπω, ο θάνατος του Κόμη(keito) είναι σαφέστατα το σενάριο που με βολεύει, σε κάθε ενδεχόμενο.

Accelerator. Villain or innocent?
Posted Image

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.

Also tagged with one or more of these keywords: Παλέρμο, Κακοί, Καλοί, Ανεστραμμένο, Παίκτες με ατσάλινη υπομονή, Χρειάζομαι ύπνο asap