Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo

Η μέρα ξημερώνει στην .aNiMe//GR Town: Every Villain Is Lemons

Παλέρμο Κακοί Καλοί Ανεστραμμένο Παίκτες με ατσάλινη υπομονή Χρειάζομαι ύπνο asap

• This topic is locked This topic is locked
141 replies to this topic

#61 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 844 posts

Posted 07 April 2013 - 14:09

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

----------------------------------------------

West Side:
1 ) Fandom as Joker (DC Universe)
2 ) Babba as Magneto (Marvel Disney Universe)
3 ) demonicMC as The Riddler (DC Universe)
4 ) Black Kaiser as Deadpool (Marvel Disney Universe)
5 ) Lord Leon as Lord Mammon (Image Comics / Spawn Series)
6 ) Kalamaris as Loki (Marvel Disney Universe)
7 ) Matassos as Flintheart Glomgold (Disney Universe)
8 ) Xaos as Χάρος (Marvel Disney Universe)
9 ) OdyMonaxos as Ava Lord (Sin City)

Europeans fucking rock side:
1 ) Botsun as Iznogoud (Iznogoud)

East Side:
1 ) Cloudy-Sky as Accelerator (To aru majutsu no index)
2 ) Fallen_Mpougatsa as Vergil (Devil May Cry series)
3 ) Sponis as Johan Liebert (Monster)
4 ) Kamen Tantei Zura as Thanatos (Saint Seiya LC)
5 ) Kai as Hypnos (Saint Seiya LC)
6 ) DoB as Makishima Shougo (Psycho Pass)
7 ) Keito as Count of Monte Christo (Gankutsuou)
8 ) Redqueen as Hades from (Saint Seiya LC)
9 ) Vagelio as Hazama (Blazblue CS & Chronophantasma)
10 ) Jorg as Relius Clover (Blazblue CS & Chronophantasma) (Αθώος)

Η μέρα ξημερώνει. Περιμένω τα pms των ρόλων.

Και πάλι συγγνώμη για την αργοπορία.

Edited by Osama Bin Laden, 19 April 2013 - 16:48.

#62 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 844 posts

Posted 08 April 2013 - 11:48

Posted Image

Posted Image

Posted Image

West Side:
1 ) Fandom as Joker (DC Universe)
2 ) Babba as Magneto (Marvel Disney Universe)
3 ) demonicMC as The Riddler (DC Universe)
4 ) Black Kaiser as Deadpool (Marvel Disney Universe) (Δολοφόνος)
5 ) Lord Leon as Lord Mammon (Image Comics / Spawn Series)
6 ) Kalamaris as Loki (Marvel Disney Universe)
7 ) Matassos as Flintheart Glomgold (Disney Universe)
8 ) Xaos as Χάρος (Marvel Disney Universe)
9 ) OdyMonaxos as Ava Lord (Sin City)

Europeans fucking rock side:
1 ) Botsun as Iznogoud (Iznogoud)

East Side:
1 ) Cloudy-Sky as Accelerator (To aru majutsu no index)
2 ) Fallen_Mpougatsa as Vergil (Devil May Cry series)
3 ) Sponis as Johan Liebert (Monster)
4 ) Kamen Tantei Zura as Thanatos (Saint Seiya LC)
5 ) Kai as Hypnos (Saint Seiya LC)
6 ) DoB as Makishima Shougo (Psycho Pass)
7 ) Keito as Count of Monte Christo (Gankutsuou)
8 ) Redqueen as Hades from (Saint Seiya LC)
9 ) Vagelio as Hazama (Blazblue CS & Chronophantasma)
10 ) Jorg as Relius Clover (Blazblue CS & Chronophantasma) (Αθώος)

Lex Luthor (your host and GM)

Posted Image

Καλησπέρα σας. Ο κύριος Deapool βαρέθηκε και μας άφησε, γιατί έτσι, επειδή μπορεί. Μην ψάχνετε λογική, πραγματικά. Στα άλλα νέα του πρωινού μας, ο Accelerator φαίνεται ότι σήμερα θα επιβραδύνει λίγο την ταχύτητά του γιατί βρίσκεται στο νοσοκομείο με ταχυπαλμία και κρίσεις τρόμου (ή ίσως ηδονής) εξαιτίας κάποιου νυχτερινού επισκέπτη. Εσείς ξέρετε τι πρέπει να κάνετε και σήμερα. Δεν θα επέμβω ό,τι και να γίνει.

Η πόρνη σώπασε τον Cloudy-Sky.

Η μέρα ξημερώνει την Τετάρτη στις 12:30

Edited by Osama Bin Laden, 19 April 2013 - 16:48.

#63 Babba

Babba

AWMN member!

• Members
  • 548 posts

Posted 08 April 2013 - 11:59

Posted Image
Magneto(Babba)

Λοιπόν, μικρή χοροπηδηχτή ακρίδα Iznogoud(Botsun), μιας και αποδείχθηκε ότι όντως o Clover την είχε δει ήρωας με τα κολάν, δε θα πεις ένα μπράβο σε μας, τους μεταλλαγμένους, που τον καθαρίσαμε;

Τι λέγαμε χθες; Α...

Αν σε είχα για νοήμον πλάσμα, θα έλεγα ότι με τσιγκλάς επειδή ξέρεις ότι θα μπορούσα εύκολα να αλλάξω ψήφο. Άλλωστε, δεν στηρίζω τις κατηγορίες μου προς τονClover(Jorg) σε κάποιο φοβερό επιχείρημα. Ωραίο κολπάκι. Εκείνος το παίζει ψόφιος, θέλοντας να δείξει ότι οι άλλοι wannabe ήρωες με τα κολάν τον έχουν εγκαταλείψει. Κι εσύ τρέχεις να αποπρασανατολίσεις εκείνους που τον κυνηγούν. Μάλιστα, εκείνος με ανέφερε κιόλας ότι και καλά του έδωσα το αποφασιστικό χτύπημα, λες και είναι σε τόσο τραγική θέση που δεν αλλάζει με τίποτα. Έτσι θα τον στηρίξετε με άνεση κι αν πιάσει το κολπάκι, τη γλίτωσε.

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.

#64 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 posts

Posted 08 April 2013 - 17:05

Posted Image

AVA LORD

Όχι!!! Deadpool!!! Γιατί, γιατί τον απήγαγαν οι φίλοι των υπερηρώων; Τώρα τι θα κάνω εγώ; Πως θα καταφέρω να σε βρω; Πρέπει να βρω κάποιον άλλο να με βοηθήσει ν' ανακαλύψουμε τους αθώους ανάμεσά μας...

*Αγκαλιάζει το Makishima (DawwwB)*
Αυτή τη δύσκολη στιγμή μόνο εσένα εμπιστεύομαι, γλυκέ μου!!! Οι γνώσεις, το πνεύμα και η ευφυία σου σε κάνουν να ξεχωρίζεις από όλους τους υπόλοιπους εδώ μέσα!!! Μακάρι να είχα κι εγώ τη μόρφωσή σου και την κοφτερή σου σκέψη!!! Ακόμα και η κατηγορία σου χθες δεν μ' ενόχλησε, βασιζόταν στην ίδια λογική με την οποία εγώ κατηγορούσα τον Relius Clover (Jorg).

Εγώ πάντως υποπτεύομαι τον Loki (Kalamaris) που χτες πολύ πολύ ήσυχα κατηγόρησε τον Deadpool (BK) δίνοντάς του την δεύτερη ψήφο του, σαν να προσπαθούσε αθόρυβα να τον ξεφορτωθεί ακόμα πιο γρήγορα.

#65 Botsun

Botsun

Boss Tsundere

• Members
  • 1,240 posts

Posted 08 April 2013 - 18:13

Iznogoud(Botsun)
Posted Image

Λοιπόν, Mεγάλε Βεζίρη των Εφτά Θαλασσών και των Πέντε Ηπείρων Iznogoud(Botsun), μιας και αποδείχθηκε ότι όντως o Clover την είχε δει ήρωας με τα κολάν, δε θα πεις ένα μπράβο σε μας, τους μεταλλαγμένους, που τον καθαρίσαμε;

Posted Image

Παρολ'αυτά κιτς φίλε μου,με το σώβρακο πάνω από το παντελόνι.Δεν αποδεικνύει τίποτα για την αφεντιά μου αυτό.Βέβαια,είσαι ελεύθερος να με ψηφίζεις όσο θες.Απλώς στο τέλος θα διαψευστείς και θα αποκαλυφθούν τα πραγματικά σου σχέδια.Άλλωστε είναι γνωστό,ότι δεν διστάζεις να θυσιάσεις συμμάχους σου,στην προσπάθειά σου,να την γλυτώσεις.

Είμαι διατεθειμένος να αποκαλύψω τον ρόλο μου,ανα πάσα στιγμή και καλώ τα τσιράκια να με ελέγξουν όταν ξημερώσει.
Magneto(Babba)

sorry για το κακό rp,αλλά μόλις γύρισα και δεν την πολυπαλεύω...

Posted Image

#66 Babba

Babba

AWMN member!

• Members
  • 548 posts

Posted 09 April 2013 - 01:42

Posted Image
Magneto(Babba)

Ούτε μια παγίδα της προκοπής δε με αφήνετε να στήσω εδώ μέσα. Θα μου χαλάσετε τη φήμη του manipulator που έχω χτίσει με τόσο κόπο.

Καταρχήν, χοροπηδηχτή ακρίδα, σοβαρά, αυτά έχεις μόνο να πεις υπερασπιζόμενος τον εαυτό σου;
Δηλαδή ούτε καν δε σου πέρασε από το μυαλό να μου απαντήσεις ότι δεν προσπάθησες να με αποπροσανατολίσεις ώστε να γλιτώσεις τον σύμμαχό σου, εφόσον με είχες στοχεύσει πριν τον κατηγορήσω και απλώς επέμεινες στην επιλογή σου εξαιτίας του γνωστού αηδιαστικού πείσματος που σε χαρακτηρίζει; Απλώς ξεκινάς να λες χαζομάρες του στυλ "θα δεις άμα πεθάνω"; Πρέπει να πεθάνεις δηλαδή για να δούμε ότι είσαι όντως μοχθηρός; Αστειότητες.

Η λογική ήταν να προσπαθήσω να σου την πέσω επαναλαμβάνοντας ένα αστείο επιχείρημα και να τσιμπήσω εκείνους που θα ακολουθούσαν το σχέδιο "συμφωνούμε σε ό,τι κι αν λέει ο magneto". Περίμενα ότι τουλάχιστον ένας δολοφόνος θα έτρεχε να βοηθήσει να σε στραυρώσουμε, αλλά σε έχουν πραγματικά γραμμένο και δεν έδωσαν καμία σημασία στην ευκαιρία που τους χάρισα. Στην χειρότερη, ένας από αυτούς θα πρόσεχε το άκυρο των επιχειρημάτων και θα σε υπερασπιζόταν, αλλά σε έχουν τόσο για φτύσιμο που ούτε αυτό δεν έκαναν.

Κύριοι, η σιωπή κάνει καλό μόνο σε όσους επιθυμούν να κρυφτούν. Βγάλτε το σύρτη από το στόμα και συνέλθετε. Δεν είναι δα ότι δεν έχουμε κανένα στοιχείο. Κοτζάμ αθώο φάγαμε με τη μία. Όσο περισσότερο μιλάνε, τόσα περισσότερα λάθη θα κάνουν.

Ας κάνουμε ένα πειραματάκι.
Άμα γράψω κι εγώ Loki (Kalamaris) θα βγει να υπερασπιστεί τον εαυτό του; Θα βγει κάποιος να δημιουργήσει άλλο ρεύμα; Ή πρέπει να σας κάνω ηλεκτροσόκ για να λυθεί η γλώσσα σας;

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.

#67 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2,725 posts

Posted 09 April 2013 - 09:41

Ύπνος

Posted Image

Ευέξαπτε μεσήλικα άνδρα (Babba), μπορεί ο λόγος σας να μαγνητίζει και με την κίνηση σας την προηγούμενη ημέρα η δολοφονικότητά τας να είσαι βέβαιη μέχρι αποδείξεως του εναντίου, τουλάχιστον με βάση τη λογική, αλλά οι προτεραιότητες είναι περίεργες, όπως και οι παγίδες που λέτε ότι θέλατε να στήσετε. Αλίμονο, η έλλειψη τακτικής από τη μεριά του άλλου ευέξαπτου άνδρα (Botsun) ούτε κάποιον που θα ήθελε να το παίξει ήρωας δε θα έκανε να τον ψηφίσει.

Αυτό που με προβληματίζει περισσότερα απ’ όλα, είναι η εταίρα (OdyMonaxos) που προσπαθεί να κερδίσει συμπάθειες με τη λαγνεία και τα κροκοδείλια δάκρυά της. Αντίθετα με τον κύριο με τα μπλε (άτιμη μπουγάτσα) που εν τέλει λάθος κατηγόρησα, τον ευέξαπτο κύριο (Babba) και το κύριο που μας άφησε (ΒΚ), η ψήφος της δεν είχε τόση βαρύτητα όσο θα ήθελε, για λόγους που εξήγησε ο επίδοξος φιλόσοφος (DoB) την προηγούμενη ημέρα και δεν νιώθω την ανάγκη να επαναλάβω. Θα ήθελε μάλιστα να πολύ να δω τι έχει να πει κι αυτός για εσάς μετά την αδέξια προσπάθεια να τον πλησιάσετε. Και ερωτώ, γιατί επιλέχθηκε ο άνδρας που επιλέχθηκε και όχι ένας από τους άλλους δύο; Αλήθεια, κυρία μου, σας φάνηκε ότι πέρασε τόσο απαρατήρητος ο Loki (Kalamaris) όταν ο ίδιος του ο στόχος φρόντισε να τον αναφέρει και μάλιστα αρκετά έντονα και εύκολα θα μπορούσε να επιλέξει ένα πιο σίγουρο ρεύμα, για να μην αναφέρω ότι δε θα είχε πολλούς λόγους να τον ψηφίσει αν γνώριζε ότι ήταν ένα από τα υποψήφια θύματα, αλλά δεν σας φάνηκε καθόλου περίεργο που μέσα σε αυτούς που ανέφερε το θύμα ήταν και ο κύριος Τζόκερ (Fandom) που εκείνη την ώρα έστρεφε ένα περίεργο ρεύμα ενάντια στον μεγάλο μου αδερφό Θάνατο (Zura) που μέχρι εκείνη την ώρα δεν είχε μιλήσει καν; Ο λόγος σας δε φαίνεται μέχρι και σ’ εσάς κάπως στημένος;

Περίεργο που κανένας ως τώρα δεν σχολίασε την επιλογή του συμμάχου αυτών που θέλουν να λέγονται αθώοι. Φαίνεται πως για εκείνον ο Deadpool ήταν σίγουρος δολοφόνος, φαντάζομαι προσπαθούσε να εξασφαλίσει κάποιες άστοχες υποψήφιες αν οι δικοί του δεν κάνανε σωστά τη δουλειά. Εσύ τι έχεις να πεις για όλα αυτά, Θάνατε;

ySss0UF.jpg

#68 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 09 April 2013 - 09:45

Vergil

*εμφανίζεται μπροστά στο παράθυρο, από την έξω μεριά ενώ μια αστραπή πέφτει*

Posted Image

*ανοίγει τη μπαλκονόπορτα και μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου εμφανίζεται στη μέση της αίθουσας*

Καλησπέρα σας. Συγχωρείστε την αργοπορημένη άφιξή μου στη σάλα, αλλά το πρωινό μου δεν ήταν καλό. Κατηγορώ τον Ύπνο(Kai) γι αυτό. Αν είσαι κοντά σ'ότι λέει το όνομά σου, θεός ή τέλος πάντων άρχοντας του ύπνου, εχθές δεν έκανες το καθήκον σου. Οπότε, σε τι χρησιμεύεις τελικά;

Αρκετά μ'αυτά όμως. Ήρθε η ώρα νομίζω να φύγει η γυναίκα(Ody) από τα πόδια μας. *γυρνάει σ'εκείνη* Τη μία κατηγορείς κάποιον με τα επιχειρήματά μου και μ'εκνευρίζεις εφόσον προσπαθείς ν'αποποιηθείς των ευθυνών σου και τώρα προσπαθείς να το κάνεις να φανεί πως ήταν δική σου πρωτοβουλία, ενώ κατηγορείς τον πιο οφθαλμοφανή στόχο. Τίποτα απ'ό,τι λες δεν προθέτει κάτι καινούργιο, όμως δείχνει γι άλλη μία φορά πως είσαι ό,τι άθλιο έχει να δείξει το φύλο σου. Δεν κάνεις τίποτα που δεν είναι αναμενόμενο ή βαρετό. Με άλλα λόγια, είσαι άχρηστη σ'αυτήν την κοινότητα και πρέπει να φύγεις, και δε μ'ενδιαφέρει τι μπορεί να είσαι.

Magneto(Babba), καλή δουλειά κάνεις με τη σταυροφορία σου, αλλά μην φωνάζεις τόσο πολύ κάθε φορά. Μέχρι και ο Deadpool που έφυγε θα σ'ακούει.

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#69 Keito

Keito

Tamako Markeito

• Members
  • 1,194 posts
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Posted 09 April 2013 - 17:35

The Count of Monte Christo

Posted Image

Bonsoir mes amis,

Αγαπητοί, ήταν μια δύσκολη μέρα, αλλά μαζί με τον χαμό του συντρόφου Deadpool(Kaiser), έφυγε και ένας απαίσιος αθώος, ο Clover(Jorg). Ας ελπίσουμε στο μέλλον, να μην έχουμε άδικες απώλειες.

Δεν συμφωνώ με το πως ο κύριος Loki (Kalamar) μπορεί να είναι αθώος μόνο και μόνο επειδή ψήφισε τον Deadpool(καιζερ) εχθές. Δεν είχε κάποιο σοβαρό λόγο να πιστεύει πως ο κύριος Deadpool (Kaiser) είναι τσιράκι, και μάλιστα αν το πίστευε, θα τον έβγαζε ολοκληρωτικά, μια κι έξω την μέρα, χωρίς να τον ψηφίσει τη νύχτα όπως έκανε.

Όσον αφορά το ποιός μπορεί να φταίει, θα συμφωνήσω με τους κυρίους Vergil(μπουγάτσα) και Ύπνος(Και), και θα στραφώ εναντίων της κυρίας Ava Lord(Ody).

Φυσικά αγαπητοί, αυτή είναι η ταπεινή μου γνώμη, δεν μπορώ να πω με σιγουριά ακόμη απ'όσα έχω παρατηρήσει, το αν ο κύριος Loki είναι όντως δολοφόνος ή η κυρία Ava Lord (Ody) . Παρ'όλα αυτά, θεωρώ πως είναι καλό να μοιράζομαι τις σκέψεις μου μαζί σας.

Au revoir monsieurs et madames,

À bientôt

#70 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 09 April 2013 - 18:43

Johan Liebert

Posted Image

Κάποιοι δούλεψαν σωστά στο παρασκήνιο κ έτσι έχουμε έναν αθώο λιγότερο στα πόδια μας... Όμως κ αυτοί οι ποταποί μας μείωσαν το πλήθος κατά ένα...
Πρέπει λοιπόν να κινηθούμε έξυπνα σήμερα το βράδυ ώστε να μειωθούν και άλλο οι αθώοι για να τελειώνουμε μία ώρα αρχύτερα...
Πως μπορείς να μας βοηθήσεις με αυτόν τον γρίφο Riddler [demonicMC] ?

edit: για να κάνω το remove format...

#71 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 posts

Posted 09 April 2013 - 21:21

The Riddler

Posted Image

Δυστυχώς κύριε Johan Lieber (Sponis) , ο γρίφος ο οποίος σας έδωσα, δεν είναι για να δώσει κάποιου είδους στοιχείου (αν και πολύ θα μου άρεσε να είχα αυτή τη δυνατότητα). Αντιθέτως, δίνει απλά την άποψη μου σχετικά με τους καλά (ή όχι και τόσο καλά) καμουφλαρισμένους αθώους ανάμεσα μας. Από εκεί και πέρα, θα σας παρακαλούσα να με αποκαλείτε Κύριο Riddler, δεν αρμόζει στον μεγαλύτερο νοητικό εχθρό του Σκοτεινού Ιππότη η άτιτλη προσφώνηση.
Στο θέμα μας όμως. Θα ήταν άσκοπο να ψηφίσω και εγώ την "δεσποσύνη σε κίνδυνο" (Odymonaxos) , καθώς δήλων εστί ότι ακόμα και να το έκανα δεν θα βγάλει τη νύχτα. Αν'αυτού, θα επιμείνω στο επικίνδυνο νερόφιδο (Vaggelio) το οποίο δεν αξιώθηκε να απαντήσει στις υποψίες μου, άλλωστε όπως είπε και ο σύντροφος Magneto (Babba), όσοι περισσότεροι μιλήσουν, τόσες περισσότερες ευκαιρίες θα έχουμε να βρούμε τους ενόχους.

#72 DoB

DoB

Gintamaniac

• Members
  • 875 posts

Posted 09 April 2013 - 22:11

Makishima Shougo

Posted Image

"God bless my soul, woman, the more personal you are the better! This is a story of human beings — not dummies! Be personal — be prejudiced — be catty — be anything you please! Write the thing your own way. We can always prune out the bits that are libellous afterwards!"

Agatha Christie, Murder in Mesopotamia

Κυρία μου, γλυκύτατή μου Αva Lord (OdyMonaxos) εάν δε μου έκανες αυτή την επίθεση συμπάθειας αυτή τη νύχτα, θα σε άφηνα στην ησυχία σου, αφού αποδείχθηκε ότι ο Relius Clover ήταν όντως ένας από τους αποστάτες, ενώ ο Deadpool παρά την παράνοιά του ήταν σύμμαχός μας. Όμως εσύ δεν με κατηγορείς που εξέφρασα αμφιβολίες για το άτομό σου, λέγοντας πως η λογική μου συμφωνούσε με τη δική σου... Ειλικρινά, δε βλέπω πάνω σε ποια βάση συμφωνούσαμε βέβαια. Εννοείται πως χάρηκα που πέθανε ο αποστάτης, αλλά κάτι εξακολουθεί να μου φαίνεται υπερβολικά εύκολο. Ήταν άραγε όντως τόσο μα τόσο αφελής; Δεν το θεωρώ πιθανό. Δηλαδή, σύμφωνα με τη λογική αυτή, παραδέχεσαι πως είσαι εχθρός μας; Πόσο άβυσσος μπορεί πια να είναι η ψυχή μιας γυναίκας! Είναι πραγματικά αξιοσημείωτο το μέχρι πού είστε ικανές να φτάσετε προκειμένου να σωθείτε, όταν όμως το κάνετε αδέξια, το θέαμα είναι επιεικώς για γέλια. Πρώτα διάλεξες τον Deadpool για να ζητήσεις προστασία, και τώρα επιλέγεις εμένα χωρίς κανένα δισταγμό, παρόλο που εξέφρασα αμφιβολίες εναντίον σου... το οποίο, αν ήσουν δολοφόνος, θα έπρεπε έστω να σε βάλει σε σκέψεις. Αυτό μπορεί να σημαίνει ένα πράγμα: Ξέρεις πολύ καλά ότι δεν έχεις να κάνεις με αθώους, ούτε στη μία περίπτωση ούτε στην άλλη, και πίστεψες αφελώς ότι αν προσποιηθείς πως συμφωνείς μαζί μου και μου δείξεις εμπιστοσύνη θα κάνω το ίδιο και εγώ, και έτσι θα έχεις εξαφανίσει κάθε αμφιβολία προς το άτομό σου. Πόσο ανούσιο! ...Υπάρχει βέβαια και μια άλλη πιθανότητα για το πώς θα μπορούσες να γνωρίζεις για τη δολοφονικότητα τη δική μου και του Deadpool, αλλά πραγματικά δεν πιστεύω πως κάποιος μ' αυτή την ιδιότητα θα ρίσκαρε τόσο οφθαλμοφανές γλείψιμο, και στη μια περίπτωση και στην άλλη, διότι θ' ανησυχούσε πρώτα απ' όλα για το κεφάλι του τα βράδια. Μια ανησυχία που εσύ δεν φαίνεται να έχεις, όσα δάκρυα κι αν χύνεις. Αντίο λοιπόν αγαπημένη μου δεσποσύνη. Χάρηκα που τα είπαμε.

Ω, φίλτατε Vergil, έχετε διαβάσει κι εσείς τη Θεία Κωμωδία; Με εκπλήσσετε πολύ ευχάριστα. Ομολογώ πως ο δημιουργός δεν αναφερόταν στην καλύτερη πτυχή της ανθρώπινης φύσης, αλλά για να σχηματίσει κάποιος μια ολοκληρωμένη άποψη για το θέμα το οποίο ερευνά επιβάλλεται νομίζω να έχει πάρει μια γεύση από όλες τις άλλες προϋπάρχουσες διατυπωμένες απόψεις, δε νομίζετε; Ύπνε, Θάνατε και Άδη, ώστε δε δημιουργήσατε εσείς τους ανθρώπους; Αυτό δε μπορώ να πω πως με εκπλήσσει. Αναγνωρίζω όμως σε κάθε περίπτωση πως είστε όντα με ιδιότητες που ξεπερνούν τις ανθρώπινες. Πάντως, αγαπημένε μου Θάνατε, εσείς ειδικά καλό θα ήταν να μην υποτιμάτε τόσο τη δύναμη των ανθρώπων. Ίσως αν σας θυμίσω το λαϊκό άσμα: "Στου γυαλού τα βοτσαλάκια κάθονται δυο καβουράκια" να μετριάσω λίγο την έπαρσή σας. Μην ξεχνάτε:

"The leaders come and go, but the people remain. Only the people are immortal, everything else is ephemeral."

Joseph Stalin

#73 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 posts
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Posted 09 April 2013 - 22:14

πάπια (matassos)

Posted Image

χμμμ ο Relius Clover(Jorg) κινηγησε το λαθος ατομο και την επαθε... ας είναι αυτό μήνυμα σε κάθε αθώο που κυνηγαει τιμιους τσιγκουνηδες και μεροκαματιαριδες δολοφονους... υποσχέθηκα στον εαυτο μου ότι θα γίνω αρκετά πλούσιος ωστε να μη με ξεφτιλισει ποτε ξανα κανεις και θα το κάνω με κάθε μέσο... να ναι καλα ο κυριος Deadpool που με υπερασπιστικε. πανω στο πτωμα του θα χτιστει η αυτοκρατορια μου και ο σκρουτζ θα φαει τη σκονη μου.... γκρρρρρρρ

για την ωρα το γεγονος οτι κάποιος περιεργος που δεν μπορω να τον καταλαβω επιμενει να κατηγορει τν Hazama (Vagelio) με κάνει αρκετα ύποπτο οστε να τον υποστηριξω!

#74 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 posts

Posted 09 April 2013 - 22:31

Posted Image

AVA LORD

Φαίνεται πως οι υπερήρωες με τις πυτζάμες σας έψησαν τελείως το μυαλό. Και με λίγη βοήθεια από το χαρακτήρα μου, έδεσε το γλυκό... Αλλά είστε τόσο άχρηστοι που δεν μπορείτε να γίνετε χρήσιμα υποχείρια και προτιμάτε να σφαχτείτε μεταξύ σας, οπότε δε χρειάζεται να υποκρίνομαι άλλο.

Πάμε στα γεγονότα της χτεσινής συνεδρίασης. Ο Virgil (FAI) έχει βρει πρώτος το σφάλμα του Relius (Jorg) αλλά κανένας άλλος δεν τον έχει κατηγορήσει. Οπότε αποφασίζω να δώσω τη δεύτερη ψήφο και να προτρέψω το υποχείριό μου, τον Deadpool (BK) να ρίξει την τρίτη. Όπως και κάνει. Το είδες αυτό, Virgil; Εσύ πέταξες το όνομα, εγώ έφερα 2 ψήφους.

Και, για εξτραδάκι, επειδή ήσασταν τόσοι και τόσοι πολύ ηλίθιοι για να τα καταφέρετε μόνοι σας, μάθαμε και αν ο (πολύ επικίνδυνος για τους εχθρούς μας) Deadpool ήταν δολοφόνος ή αθώος. Του σέρβιρα ένα όνομα, το πήρε, και ο Relius βγήκε αθώος.

Σας φαίνονται για κινήσεις αθώου; Βοήθησα στο θάνατο ενός από τους φίλους των ηρώων, βοήθησα στο να επιβεβαιωθεί η ταυτότητα του Deadpool. Επίσης, ο Deadpool που μ' εμπιστευόταν απόλυτα είναι πλέον θύμα απαγωγής.

Πάμε στα σημερινά. Είχα διάφορους υπόπτους.

Loki (Kalamaris). Ο λιγότερο ύποπτος, ανέφερα το λόγο.
Hypnos (Kai). Εκτός τόπου και χρόνου, απλά δεν τον εμπιστεύομαι.
Και...
Hazama (Vagelio) και Makishima (DoB).

Οι οποίοι από χτες προσπάθησαν να με κατηγορήσουν... με τι επιχειρήματα; Κανένα σοβαρό. Κυρίως επειδή συμφωνούσα με το Virgil (FAI). Και το καναν και παρεούλα. Όπως και σήμερα.

Εν πάσει περιπτώσει, αποφάσισα να επιτεθώ με όλα που τα όπλα στον Makishima (DoB). Του σέρβιρα το όνομα του Loki (Kalamaris) στον οποίο δεν πολυπίστευα, για να δω πως θα το πάρει. Θα κατηγορούσε άλλον, εμένα, ή θα συμφωνούσε; Έτσι να μπορούσα να είμαι σχεδόν σίγουρη και για τους 2. Και, αν και τα πράγματα δεν βγήκαν όπως ακριβώς ήθελα, το καταπίνει αμάσητο. Πες μου κι άλλα, προικισμένε Γιαπωνέζε, πες κι άλλες αερολογίες.

Φαίνεται πως με θεωρούν ευάλωτη επειδή είμαι γυναίκα και λίγο δύστροπος χαρακτήρας...

Ακόμα κι αν με σκοτώσετε, θα δείτε πως είμαι δολοφόνα.

Διψάω για αίμα.

Είμαι αιμοσταγής 100%.

Θα σκοτώσω κάθε υπερήρωα.

Θα κυριαρχήσει το κακό.

Posted Image

#75 Babba

Babba

AWMN member!

• Members
  • 548 posts

Posted 09 April 2013 - 22:45

Posted Image
Magneto(Babba)

Let' s pick a side.
Hazama(Vagelio).

Δε με έχετε πείσει εσείς, τύποι με τα φλώρικα προσωπάκια, ότι η ύπουλη κορασίδα είναι εχθρός. Μυρίζει 100% σαπίλα.
Οπότε, θα τη βοηθήσω ωμά και στεγνά.

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.

Also tagged with one or more of these keywords: Παλέρμο, Κακοί, Καλοί, Ανεστραμμένο, Παίκτες με ατσάλινη υπομονή, Χρειάζομαι ύπνο asap