Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία

Η νύχτα πέφτει στην .aNiMe//GR town: Για μια Θέση στη Varia

palermo roles killing

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
242 replies to this topic

#121 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2.156 Δημοσιεύσεις:
  • Location ・ω・ 

Καταχωρήθηκε 25 Φεβρουάριος 2013 - 22:45

Takigawa Yoshino

Posted Image

oooh, Θεέ τι αλό να συμβεί σε ετούτο το μέρος!

Σαμον(kai) πανάθεμά σε, πραγματικά τώρα με αυτά που βλέπομε έχεις γίνει ο νούμερο ένα ύποπτος εδώ μέσα~

πάλυ αποτύχανε τα σχέδια σου μου φαίνεται...

θα ακολουθήσω το ρεύμα αυτή τη φορά και θα σε ψηφίσω, δε μπορώ να αντισταθώ!

Σε αυτό το σημείο δυχστοιχώς δε μπορώ να είμαι σίγουρος για τίποτα, αλλα ένας απο τους δύο σας είναι σίγουρα ένοχος!

Kakuzu λοιπόν η Σάμον, ειδού η απορία~

*χμ*

フカフカ

#122 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1.889 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Φεβρουάριος 2013 - 23:09

Maximilian Pegasus

Posted Image

Oooooooh, μ'αρέσει να βλέπω τέτοια λάθη να γίνονται. Αλλά είναι το λάθος ενός απλού υπερκινητικού αθώου...ή μήπως οι σκέψεις ενός δολοφόνου που μόλις αποκαλύφθηκαν;

Posted Image

Σε βλέπω μικρέ μου Yoshino (Ghost Prince), το μάτι μου σε βλέπει επίσης και σε σκανάρει από πάνω μέχρι κάτω. Είναι ενδιαφέρον το πως δράττεσαι τις ευκαιρίας με το που ένας κι όχι παραπάνω, ούτε καν δύο, ψηφίζουν τον κύριο Samon (Kai) και το επονομάζεις "ρεύμα". Κι εσύ δε μπορείς ν'αντισταθείς μας λες; Σίγουρα, από εχθές κιόλας τον έχουν πιάσει πολύ στο στόμα τους, μα ακόμα κι αυτό το βλακώδες φανταικό πλάσμα (Fandom) που δεν είχε βάλει γλώσσα μέσα του μ'εκείνον τον Jashin, ακόμα κι εκείνος με την υποτυπώδη ευφυία το κατάλαβε. Εσύ κι ο Askelaad(matassos) γιατί δεν το καταλαβαίνετε; Τι λέει αυτό για τη δική σας ευφυία ή μάλλον ορθότερα τις προθέσεις σας; Μήπως βρήκαμε λαβράκι; Μπορεί βέβαια - για σένα - να έχει κάτι να κάνει με το γεγονός πως είναι γνωστός σου και πριν μας γνωρίσεις - κι αν κάποιος ξέρει αντιπάθειες, αυτός είμαι εγώ, πίστεψέ με αγαπητέ μου - αλλά νομίζω η εξήγηση "επειδή συμφέρει εσένα και τους φίλους σου να βγει ένας μη-δολοφόνος, όποιος και να 'ναι" ταιριάζει καλύτερα. Γιατί πολύ δε βιάζεσαι να ανέβεις στο όχημα κατά του; Νομίζω πως αυτό και μόνο είναι αρκετά ύποπτο για την πραγματική σου ταυτότητα: ένα πρόβατο σαν όλα τα άλλα ή ο άντρας στη στροφή που κρατά τον μπαλτά...Όμως μέχρι να δω τι έχει να μου πει ο βάρβαρος βίκινγκ κι αναλόγως με το πως θα απαντήσεις κι εσύ μικρέ μου, θα κυμανθεί και η πολύτιμή μου ψήφος.

Μη με απογοητεύσετε μικρά μου λοιπόν, εμπρός.

Α κι ελπίζω να είμαι αρκετά "ανοιχτός" τώρα μικρέ μου Yokoya (Zane) και να μην ξαναερωτηθείς γι αυτό. Όπως είπα και πριν, όλα στην ώρα τους και η καλύτερη η ώρα είναι τώρα, είναι τώρα~.

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#123 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2.156 Δημοσιεύσεις:
  • Location ・ω・ 

Καταχωρήθηκε 25 Φεβρουάριος 2013 - 23:34

Takigawa Yoshino

Posted Image

yare yare, έχετε πλάκα μερικοι~

αλλα δε καταλαβαίνω γιατι τον υπερασπίζεσαι, ασπρομάλη με το χρυσό ματάκι(Fallen)?

έχετε κάποια σχέση μήπως? η μήπως τον λυπηθήκατε που του την έχουν πέσει απο χτες όλοι κατα πάνω του?

Με όλα όσα συμβαίνουν όμω όντος δε μπορώ να αντισταθώ ετούτη τη στιγμή και όσο κιαν το σκεφτομαι για αθώος δε μου κάνει!

Αλλά τι είναι αυτό που δε καταλαβαίνω? και γιατι με συγκρίνετε με τον ανόητο τον Askelaad(matassos)?

που για να λέμε την αλήθεια τόση ώρα δε του χα δόσει σημασία στο τι έκανε και που βρησκόταν!

περίεργα πράματα προκείπτουν!

Οπως και να χει ας βάλουμε το στοίχημα να δόυμε αν όντος μας αποδεχτεί ένοχος ή όχι~

Για την ώρα παραμένω και στοιχηματίζω στον Σάμον, αφήνωντας το κάθε Askelaad(matassos) στην άκρη, εάν μας βγεί ουδέτερος η αθώος, δέχομαι το λάθως μου, εάν

μας βγεί όμως ένοχος ισώς να είσαι ο επόμενος που υποπτευθώ, στο λέω ~

axx, Aika-chan~

Posted Image

οο, δέντρο της γένεσης, δείξε μας το δρόμο ~

Υπάρχει άραγε λογική σε ότι μας συμβαίνει?~

フカフカ

#124 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Φεβρουάριος 2013 - 00:11

Άγνωστος Χ

Posted Image

Χα!!! Ενδιαφέροντα πράγματα έγιναν αυτή τη νύχτα!!! Η κατάσταση φαίνεται σοβαρή. Αποφάσισα πως αύριο θα σας κάνω την μεγάλη τιμή να φτάσω αυτοπροσώπως στο Μέγαρο της Ωάρια για να ξεκαθαρίσω τα πράγματα και να θέσω την Ωάρια υπό τον έλεγχό μου.

Κανείς δεν ασχολείται βλέπω με τον θάνατο του επιθεωρητή Hayate [Cloud].

Ειλικρινά πιστεύετε πως οι δολοφόνοι πέτυχαν τον επιθεωρητή από τύχη ή ικανότητα, αλλά σημαδεύοντάς τον επίτηδες; Πολύ αμφιβάλλω. Χωρίς να δώσει καμία ένδειξη για τυχόν ταυτότητα χτες, χωρίς ν' ακουστεί, και πέτυχαν διάνα; Όχι.

Αντί να επιτεθούν σαν αγέλη, πιστεύω πως χτες τα σκυλιά αμολήθηκαν προς διαφορετικές κατευθύνσεις. Ένα από αυτά πέτυχε τον Hayate κατά τη διάρκεια των ερευνών του (interceptor). Πολύ πιθανόν αυτή η έρευνα ν' αφορούσε μάλιστα κάποιον από τους δολοφόνους ή ακόμα κι εμένα που άκουσα χτες πολλές κατηγορίες.

Αυτό μας εξηγεί και το γιατί έζησε ο Kakuzu [BK]. Το άλλο κυνηγόσκυλο φαίνεται πως τον αναζήτησε, αλλά δεν μπορούσε να περάσει την αμπαρωμένη πόρτα του αν δεν άνοιγε πρώτα κάποιος πιο ευπρόσδεκτος επισκέπτης. Αν γινόταν αυτό, θα ορμούσε από την πρώτη χαραμάδα, θα χτύπαγε γρήγορα τον Kakuzu και θα γινόταν καπνός (μάγισσα). Εκτός κι αν δεν ήρθε κανένας επισκέπτης, όπως κι ο Kakuzu κι εγώ συμβουλέψαμε χτες. Ή εκτός κι αν είχε τις απαραίτητες ιατρικές γνώσεις για να θεραπεύσει το θανάσιμο τραύμα.

Σε κάθε περίπτωση, τον επιθεωρητή Hayate δεν τον πέτυχαν οι δολοφόνοι σκεπτόμενοι ποιος μπορεί να είναι ο επιθεωρητής, αλλά σκεπτόμενοι ποιον μπορεί να επισκεπτόταν. Άλλος ένας λόγος στο να λειτουργούμε απρόβλεπτα, κύριοι. Επιβάλλεται να μην μπορούν να προβλέψουν τις κινήσεις μας!!!

Σας είπα πως μ' αρέσει ο τζόγος, ε; Πάω στοίχημα λοιπόν πως ο Kakuzu δεν έχει βρει κάποιον ένοχο στην τελευταία του έρευνα. Γιατί; Γιατί πιθανότατα να είχε τη μοίρα του επιθεωρητή Hayate, όντας προβλέψιμος. Θα χαρώ πάρα πολύ αν πράγματι κατάφερε να μπερδέψει τους δολοφόνους και να ελέγξει κάποιον αφύλακτο (από τον interceptor).

Για αρχή θα κατηγορήσω τον Samon [Kai] που άρχισε πάλι με τις ασυναρτησίες του. Ούτε ο τρελός του χωριού να ήσουν (ο ρόλος δεν υπάρχει στο παιχνίδι).

Έχω βέβαια και άλλους υπόψιν μου αλλά περιμένω να ελέγξω την κατάσταση...

Ο/Η Yoshino [Ghostprince] πάλι ρεύμα να χωθεί ψάχνει... Πάλι ρε;! Επίσης ο Haru [Keito] δεν ακούγεται καθόλου, είναι ακόμα εκεί;

Σας αφήνω προς το παρόν για να μελετήσω τις αναφορές των πρακτόρων μου. Βλέπετε, δεν είμαι ακόμα εκεί οπότε αναγκάστηκα να πλημμυρίσω την πόλη με τους πράκτορές μου ώστε να βρω κάποιο στοιχείο.
Πόλη του Κρόκου... Πόλη της Λεβάντας... Πόλη της Πράσινης Πορσελάνης... Παλέρμο!! Εδώ είμαστε...

#125 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2.291 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Φεβρουάριος 2013 - 00:12

Genma Saotome

Posted Image

Κοίτα να δεις που κάποιες φορές οι "κακές" συνήθεις μπορούν να βγουν σε καλό ή κακό ανάλογα πως το δει κανείς...
Γιατί χθες το βράδυ που σηκώθηκα να δω αν υπάρχει τίποτα στο ψυγείο να τσιμπήσω μου φάνηκε ότι είδα κάποιους να είναι κοντά στο πτώμα του Uryuu [babba]. Μήπως έψαχναν να δουν αν τους είχε αφήσει τίποτα οδηγίες σε καμία τσέπη ή κανένα άλλο προσυνεννοημένο σήμα;
Τι έχετε να πείτε γι αυτό Askeladd [Matassos] και Takigawa Yoshino [GhostPrince]? Και ήταν και μία τρίτη φιγούρα μαζί τους που όμως δε διέκρινα καλά μέσα στα σκοτάδια...

#126 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1.889 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Φεβρουάριος 2013 - 00:21

Maximilian Pegasus

Posted Image

Δεν υπερασπίζομαι τον Samon (Kai) μικρέ μου Yoshino (Ghost Prince), μόνο την κοινή μου λογική η οποία δέχεται ένα δριμύτατο πλήγμα από τη λογική σας. Όπως είπα και πριν - παρακαλώ να βλέπεις τι λέω πριν με κατηγορήσεις για χαζά πράγματα - είναι χάσιμο για εμάς τους αθώους να φύγει σε αυτόν τον γύρο ο συγκεκριμένος άνθρωπος. Ειδικά εφόσον μας είναι γνωστός ο ρόλος του, ένα ουδέτερο πιόνι, που δεν έχει να μας προσφέρει τίποτα. Όποιος και να ναι ο ρόλος του σαν ουδέτερος, είναι καλύτερα να βγει ένας ένοχος, κι όχι κάποιος που γνωρίζουμε πως δε μας είναι απειλή.

Αν διαλέξει το κοινό να στραφεί στο σίγουρο θα χάσει την αγωνία του κυνηγιού, του να ψάχνει τον πραγματικό ένοχο. Κι εν τέλη όλοι θα χάσουμε τη ζωή μας, αν συνεχίσουμε να ακούμε άτομα σαν κι εσένα...αλλά εγώ δεν ανησυχώ, έστω κι αν φοβάμαι τον θάνατο, δεν ανησυχώ γιατί θα ξαναϊδωθώ με την αγαπημένη μου.

Δεν παραβλέπω πως δεν αποκρίνεσαι επαρκώς ή πειστικά στα επιχειρήματά μου. Και γιατί να μη βάλω εσένα και τον άξεστο Βίκινγκ (matassos) στην ίδια μοίρα; Και οι δύο κάνετε ακριβώς το ίδιο πράγμα, κάτι που δεν ξαναναλύω γιατί μου τρώει απαραίτητο χρόνο από τον καθρέφτη μου, μόνο που αυτός το ξεκινά, εσύ το ενισχύεις. Κι όσο προσπαθείς να αρνηθείς τη σχέση σου μαζί του, τόσο αυξάνει η δική μου περιέργεια και η υποψία. Μμμ, τι γινεται πίσω από κλειστές πόρτες; Μήπως είσαι από τα έπαθλα του; Μα τι λέω, είσαι αμούστακος ακόμα, θα τους ήθελε μεγαλύτερους. Βέβαια και μόνο η σκέψη με κάνει να γελάω---ωωω ένα σκάνδαλο στη μικρή μας τη φωλίτσα, ναι; Αλλά μη με παρεξηγείς, δε σε κρίνω για το γούστο σου, μα για την απουσία πειστικών επιχειρημάτων σου.

Και μιλάς για στοίχημα μικρέ μου Yoshino (GhostP) ε...; Χμμμ, ενδιαφέρον: αν νικήσεις και βγει ο Samon (Kai) κι όλοi δούμε τι είναι - ουδέτερος, ηλείου φαεινότερο - θα έχει ήδη φύγει ένας από το σβέρκο σας, μμμ...; Αλλά θα χει πεθάνει κι εσείς θα είστε όλοι ένα βήμα πιο κοντά στον στόχο σας. Και τι είδους στοίχημα είναι αυτό που μόνο εγώ θα ζημειωθώ; Μιλάς σε έναν άνθρωπο που μεγάλωσε μέσα στα παιχνίδια, παρά την ευγενικότατη καταγωγή μου. Δεν υπάρχει πραγματικό ρίσκο για σένα, τι να την κάνω τη συγγνώμη σου; Άχρηστη...το θέμα είνα να καταλάβουν όλοι τι πραγματικά είσαι. Και τι ωραία, ωωωω, δηλώνεις τον επόμενο στόχο σου. Μα τι αφελής που είμαι πρέπει να έχεις ένα στόχο και να τον δηλώνεις από πριν εφόσον φαντάζομαι είναι δύσκολο για σένα να βρεις ποιον να κατηγορήσεις όταν ξέρεις τους ενόχους και είσαι ένας απ'αυτούς. Έτσι παλεύεις για να βρεις ποιον να κατηγορήσεις στον επόμενο γύρο. Μην ξεχνάς, το μάτι βλέπει τα πάντα~! Δε πορείς να κρυφτείς. Ομολογησε τώρα πως κατηγορείς με τόση ετοιμότητα τον Samon (Kai) γιατί τον βρήκες εύκολο θύμα και τώρα προετοιμάζεις το έδαφος για τον επόμενο.

Posted Image

Κοινό, σου παρουσιάζω έναν δολοφόνο! Χαρείτε τον! Είμαι 99% σίγουρος.

Α, κάτι τελευταίο: μην παπαγαλίζεις αυτά που σου λέω μικρέ μου Yoshino (GhsotP), δεν έχει καθόλου στυλ ή φαντασία.

Όσον αφορά εσένα δειλό τρανζιστοράκι (Ody) σε παρακαλώ πολύ, μη ρίχνεις στάχτη στα μάτια μας. Τυφλώθηκα...το δεξί μου μάτι δηλαδή, γιατί το αριστερό όλα τα βλέπει, όλα τα ξέρει κι όλα τα δικάζει. Μην είστε χαζός. Και θα ήθελα να δω τι θα πει το απολίθωμαο Kakuzu (Black Kaiser) για όλα αυτά...τι κρίμα που απασχολείτε με την τουαλέτα τόση ώρα. Είναι και η ηλικία βλέπετε, πάνω από 100 σίγουρα...! Άξεστε Βίκινγκ (matassos) ακόμα είστε στα υπόψιν μου.

Α, κι ένα δωράκι από την απολαυστική μεγαλειότητά μου: δεν είναι τυχαίος ο φόνος του Hayate (Cloud SKy)...φιλάκια~!

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#127 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2.156 Δημοσιεύσεις:
  • Location ・ω・ 

Καταχωρήθηκε 26 Φεβρουάριος 2013 - 01:01

Takigawa Yoshino

Posted Image

τσσ, τα χετε παίξει όλοι εδώ μέσα, αλλα θαθέλα να δω την έκρασή σου χρυσομάτη(fallen) εάν καταφέρεις και απρασύρεις και τους υπόλοιπους να με ψηφίσουν και απο αποδειχτεί πως είμαι αθώος~

Το στοιχήμα δε σας συμφέρει, το έχετε χάσει εξαρχής~ και δε νομίζω οτι χρειάζωνται επειχειρήματα για τα προφανή, είστε τόσο χαζός άραγε που αλάξατε τη ψήφο σας κατα πάνω μου όταν σας θεώρεισα ύποπτο? ή παραδέχεστε πως είστε σύνεργος του Βικινγκ(matassos) παίζωντας μας θέατρο για να ανερέσετε τη ψήφο?~ η μήπως απλα τα παίξατε και χάσατε την επαφή με κάθε είδος λογικής κιεσεις? είναι το ματάκι σας σπουδέο όσο το λέτε, ή μήπως είναι ένα απλο αξεσουάρ και μας παρεστάνετε τον μάγο? Είναι περίεργος να δω τι κατάλειξη θα έχιε αυτή η ιστορία...χμμμ~

Aπο την άλη οφείλω ένα μπράβο στο κασετόφωνο (άγνωστο Χ/ ody) που επιτέλους κατάφερε να πει σωστά το όνομα μου, αλλα γιατι αμφιβάλεις για το φύλο μου?

Αχ! κιεσύ καημένε Genma(sponis) που οράματα βλέπατε μες στο σκοτάδι, τι ήπιατε εχτες και τα βλέπατε όλα αυτα? διότι εγώ δε θυμάμαι να πήγα πουθενα χτες βραδι!

Η λογική έχει χαθεί απο καιρό και σε αυτό το τόπο~ μακάρι να ξέραμε η μοιρα που μας πάει και τι τέλος θα χει ετούτη η τραγωδία...

αχ~ Άικα-chan, με αυτούς τους ανόητους δε τα βλέπω κατά τα πράματα, βλέπω να υπάρχουν κιάλα θύματα...αχ~ δέντρο της γένεσης....τι αλό ζητάς απο εμάς?

Η ψήφος μου παραμένει σταθερή! (Samon / kai)

フカフカ

#128 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1.292 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Φεβρουάριος 2013 - 01:56

(Ένας πιο ήρεμος και με λιγότερη ένταση :congrats: ) Kakuzu

Posted Image

/Μάλιστα... Το σχέδιο πάει μια χαρά. Έδωσα τον σύμμαχο μου στεγνά μειώνοντας έτσι απλά την ομάδα μου κατα ένα άτομο και τώρα όλοι με νομίζουν αθώο! Χαρ, χαρ κανείς δεν θα με βρει ποτέ τώρα! Ούτε καν ο κανονικός ο Stalker τον οποίο έχω πληρώσει να μείνει αμίλητος μέχρι το τέλος. Έχω πει ψέμματα και δεν πρόκειται να με βρει ποτέ κανείς. Just as planned/

Pegasus (FAI), δεν φταίει η τουαλέτα αλλά οι βραδινές βόλτες, το ποτό και τα ροχαλητά του Hidan(Fandom) στο διπλανό δωμάτιο. Ο βλαμμένος δεν ήλθε σήμερα επειδή λέει πως αυτήν την ημέρα θα την αφιερώσει στον θεό του. Μου είπε να μην τον ενοχλήσει κανείς όσο εκείνος θα κάθεται όλη την ημέρα στα γόνατα μιλώντας στον αέρα.

Στα σημαντικά λοιπόν, δεν έχω δολοφόνο ξερό να δώσω αυτήν την φορά αλλά έχω κάτι άλλο. Θα περιμένω προτού δώσω την δική μου πληροφορία για την βραδινή επιδρομή γιατί θέλω να δω τι έχουν να πουν κάποια άτομα ακόμα. Επίσης, πιστεύω πως θα βγάλουμε σίγουρα δολοφόνο και σήμερα και θα μας βοηθήσει άλλος αυτή τη φορά. Αρκεί όταν δεχτεί την κλήση να "απαντήσει".

Προς το παρόν η ψήφος μου πάει στον General Vamp (Vagelio) για αυτό εδώ το πράγμα που ξεφούρνισε την στιγμή που ο Uryuu(Babba) έφθανε στις 3 ψήφους, λίγο ακριβώς πριν βγω και τον "δώσω":

Καταλαβαίνω την ενόχληση που σας προκαλεί το ύφος του κύριου Χ [odymonaxos] κύριε Samon [kai], ομολογώ ότι κι εγώ ο ίδιος απογοητεύτηκα ελαφρώς με τον τρόπο που διέγραψε ορισμένες κατηγορίες. Προς το παρόν θα προτιμήσω να παραμείνω στα λόγια του κύριου Askeladd [matassos], κρατώντας όμως υποψίες για τον Κύριο Χ [Οdymonaxos]. Αν τα λεγόμενα του κύριου Askeladd μου δείξουν ότι δεν επρόκειτο για ένα βίαιο και επιθετικό άτομο, θα αλλάξω την επιλογή μου και μαζί με το udon, θα μοιραστώ και την γνώμη σας αγαπητέ μου.

^Πηγαίνετε πίσω και ρίξτε μια ματιά στα πρακτικά εκείνης της μέρας. Δείτε λίγο την ροή της ψηφοφορίας. Δεν μπορεί να τα βλέπω μόνο εγώ αυτά.

Και ο Takigawa Yoshino(Ghost Prince) είναι επίσης επιλογή που συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες Αντίθετα με τον ουδέτερο Samon(Kai) που πράγματι με λίγη ήρεμη σκέψη καταλαβαίνεις πως δεν χρειάζεται να ασχοληθούμε παραπάνω. Ας του φυτέψει καμιά σφαίρα στο κεφάλι κάποιος από τους vigilante αύριο ή μεθαύριο να τελειώνουμε με αυτό το θέμα. Επίσης αντίθετα από ό,τι περίμενα δεν αρχίσατε να ψηφίζετε τον X(Ody) άρα η πίστη μου στην ανθρωπότητα αποκαταστάθηκε κάπως από τα χθεσινά. Σχεδόν, δηλαδή.

Θα επανέλθω σε λίγες ώρες με περισσότερα.General Vamp (Vagelio) ή Takigawa Yoshino(Ghost Prince) η δική μου πρόταση.

#129 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Φεβρουάριος 2013 - 02:10

Άγνωστος Χ

Kakuzu [BK], θα ήθελα να μου πεις με δύο λόγια τη γνώμη σου για τη θεωρία που παρουσίασα, το γιατί βγήκες εσύ ζωντανός και ο άκυρος επιθεωρητής Hayate [Cloud] νεκρός.

Επίσης, θα ήθελα να ξέρω τι βρήκες σήμερα το βράδυ. Δεν μ΄ενδιαφέρει το όνομα, απλά κάποιος εξυπνάκιας χτες υπονόησε πως είναι γιατρός. Αυτόν έχεις βρει; Τον γιατρό;

Θα παραμείνω προς στιγμήν στον Samon [Kai] κρατώντας τα χαρτιά μου κλειστά. Περιμένω...

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από OdyMonaxos: 26 Φεβρουάριος 2013 - 02:10

#130 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1.889 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Φεβρουάριος 2013 - 10:39

Maximilian Pegasus

*αγνοεί με στυλ τον Yoshino (GhostPrince) o οποίος το μόνο που κάνει και τις δύο φορές που μίλησε, φερόμενος εναντίων του Pegasus είναι να επαναλαμβάνει τις κατηγορίες του πρώτου χωρίς καμία λογική και με ανικανότητα να απαντήσει στις πραγματικές κατηγορίες*

Posted Image

Ουυυυυ κύριε Kakuzu (Black Kaiser), από χθες κιόλας το ανέφερες αυτό και βλέπω παραμένεις σταθερός στις απόψεις σου. Εκτός απ'αυτό που ήδη ανέφερες όμως μήπως έχεις και κάποια πιο πειστική δικαιολογία; Βλέπω κι εσύ και ο μόδιστρος (Osama Bin Laden) -πότε θα έρθεις από το δωμάτιό μου αγαπητέ να μου ράψεις ένα καινούργιο κοστούμι; Βαρέθηκα να φοράω το ίδιο όλη την ώρα - τον τιμάτε με τις ψήφους σας. Θα ήθελα να ήξερα αν είναι κάτι άλλο που τον ενοχοποιεί στα μάτια σας...ή αν αυτό είναι αρκετό για σας τους δύο. Μάλλον για σένα, εφόσον ο δεύτερος ψηφίζει βάσει τις δικές σου υποψίες. Αυτό δεν ξέρω και δε με νοιάζει αν είναι καλό ή κακό αλλά θα έλεγα πως είναι αρκετά ενδιαφέρον. Δεν είναι τυχαίο που κέρδισες την εμπιστοσύνη της ομήγυρης εξάλλου *κλείνει το μάτι*

Κύριε Χ (Ody), ωω ναι καταλαβαίνουμε: τι τρομερό τι τρομερό, και τα διλήμματα σορό, όλα μέσα στο μυαλό, άνοιξε λίγο να σε δω. Αλλά ξέχασα, δεν είσαι εδώ. Μα αντί να κάνεις ανοησίες, πόσο μάλλον από μακριά, γιατί δεν αφήνουμε για σήμερα όλοι οι νοήμονες άνθρωποι τον κύριο Samon (Kai) στην άκρη και να ξανασχοληθούμε μαζί του σε μεταγενέστερη στιγμή; Φοβάσαι να μην ψηφίσεις συνεργάτη σου ή απλώς δε σου κόβει αγαπητέ μου; Έχεις και συ το σύνδρομο Tristan Taylor ή το σύνδρομο Marik Ishtar - βέβαια εκείνος θα θυσίαζε τους δικού του - ; Τα υπόλοιπα επιχειρήματα έχω βαρεθεί να τα λέω και δεν είναι και του γούστου μου να επαναλαμβάνομαι τόσο *fabulous hair flip*--ειδικά όταν πλέον τα εκφράζουν κι άλλοι το ίδιο.

Ας ενωθούμε όλοι μαζί σε ένα μέτωπο. Βέβαια το γεγονός πως κανείς δεν ακολουθεί ακόμα - για σήμερα τουλάχιστον - τα φώτα μου και στρέφεται εναντίων του Λουμίδη παπαγάλου (GhostP) μόνο λεκτικά, μπορεί να με ωθήσει να στραφώ κι εγώ αλλού στο τέλος της ημέρας, πριν την κατάκλιση, για να καταφέρει να βγει κάποιος που θα είναι περισσότερο επικερδής ο θάνατός του για μας.

Γι αυτό δράστε έξυπνα--αγοράστε κι ένα ντεκ τερατομονομαχιών σε τιμή ευκαιρίας. Θέλω κάποιον για να παίξω, βαρέθηκα να νικάω τον εαυτό μου. Και τον Croquet. Και να βλέπω την ταινία των Spice Girls μόνος μου--εχθές πάλι τρεις η ώρα κοιμήθηκα, ανάμεσα σε δάκρυα και ποτά. Κάντε το σωστό κι ελάτε να παίξουμε τερατομονομαχίες.

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#131 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1.292 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Φεβρουάριος 2013 - 11:44

Kakuzu

Posted Image

Χ(Ody), είχαμε αρκετά άτομα που ξεχώρισαν εχθές αρά και εγώ είμαι την άποψης πως έπαιξαν με όλους τους ρόλους τους και όχι με το αυτόματο kill. Δεν υπάρχει τίποτα που να δείχνει ότι πυροβόλησαν άμεσα τον Cop επειδή τον υποπτεύθηκαν. Από που να το υποπτεύονταν; Το συμπέρασμα "α κοίτα εμπιστεύτηκε αμέσως τον Kakuzu" από την μια και μοναδική γραμμή που είπε, δεν βγαίνει επειδή υπάρχει μέσα στην ζυγαριά και ο paranoid corp. Πιστεύω και εγώ ο επιθεωρητής πέθανε από την περιέργεια του ελέγχοντας άτομο που "ακούστηκε" αρκετά. Είναι το πιο πιθανό ενδεχόμενο. Επίσης είναι αλήθεια πως το βράδυ στόχευσα άτομο που "δεν" φάνηκε πολύ.

Nope, αν θα σου έλεγα, θα έλεγα πρώτα το όνομα ώστε να τον αθωώσω και μόνο αν ήθελε ο ίδιος θα έλεγα και τον ρόλο του. Θα δούμε, κάτσε να μιλήσουν και άλλοι, περιμένω ειδικά ένα συγκεκριμένο άτομο. Τέλος, νομίζω πως δεν έχει νόημα να ψηφίζεις τον Samon(Kai) πια. Πιστεύω πως πράγματι είναι ουδέτερος όπως είπε αλλά πρέπει να πυροβοληθεί κάποια στιγμή για να μην υπάρχει περίπτωση να νικήσει εάν είναι ο Μάγος.

Βonus: Ανέφερα κάτι για ομαδική τακτική εχθές, εδώ είναι τι εννοούσα:
Spoiler:

Μιας και έχει κάνει όλη την δουλειά μόνος του, μιας και τον υποπτέυομαι ήδη και κυρίως επειδή και ο Pegasus(FAI) αλλά και ο Genma Saotome(Sponis) φαίνoνται εξαιρετικά σίγουροι, αλλάζω την ψήφο μου στον Takigawa Yoshino(Ghost Prince).

#132 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 844 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Φεβρουάριος 2013 - 12:05

Szayel Apporo Granz

Posted Image

Βλέπω κι εσύ και ο μόδιστρος (Osama Bin Laden) -πότε θα έρθεις από το δωμάτιό μου αγαπητέ να μου ράψεις ένα καινούργιο κοστούμι; Βαρέθηκα να φοράω το ίδιο όλη την ώρα -

Εχμ, ναι. Αυτό το αστείο έχει κουράσει πλέον. Χώρια που δεν ξέρω αν θα έπρεπε να προσβληθώ ή να γελάσω όταν αυτό το καλαμπούρι επαναλαμβάνεται από αυτό το... πράγμα από όλους τους καλεσμένους.

Κύριε Pegasus (Fallen Mpougatsa) είστε τόσο κακόγουστος, για να μην πω κάγκουρας, που το να κάνετε σχόλια για την εμφάνιση των άλλων είναι το λιγότερο ατυχές. Παρ'όλα αυτά, ρωτάτε ενδιαφέροντα πράγματα και είναι χαρά μου να απαντήσω.

Ναι, προς το παρόν, ακολουθώ τις απόψεις του Kakuzu (Black Kaiser), γιατί είναι ο πύργος τους παιχνιδιού που έχει μαζέψει τις περισσότερες πιθανότητες να είναι λευκός. Αυτό που έκανε ο General Vamp (Vagelio) στον πρώτο γύρο ήταν πολύ περίεργο και όταν αυτό το επισημαίνει αυτό ένας παίκτης που πιστεύω ότι μπορώ να εμπιστευτώ και που ξέρω ότι έχει περισσότερες ικανότητες από εμένα στο να βρίσκει δολοφόνους, δεν έχω λόγο να μην τον εμπιστευτώ.

Βλέπετε, αντίθετα με εσάς τους πύργους, εμείς οι υπόλοιποι που είμαστε πιόνια μικρότερης αξίας, έχουμε, κάθε φορά που αρχίζει μια διαδικασία παρόμοια με αυτή εδώ, εκτός από το να προσπαθούμε να βρίσκουμε δολοφόνους, το επιπρόσθετο πρόβλημα του να πρέπει να καταλάβουμε γρήγορα ποιοι από τους πύργους είναι λευκοί και ποιοι μαύροι γιατί αν δεν το κάνουμε σύντομα, οι μαύροι πύργοι τρώνε τους λευκούς και όπως είπα και πιο πριν οι αξιωματικοί, τα άλογα και οι στρατιώτες είναι πολύ δύσκολο αν όχι αδύνατο να κάνουν μόνοι τους ματ.

Ελπίζω αυτό να σας κάλυψε. Αλλά ακόμα και αν δεν σας κάλυψε, qué pena para ti. Δεν ήταν καν απαραίτητο να εξηγήσω γιατί εμπιστεύομαι τον Kakuzu αλλά το έκανα παρ'όλα αυτά. Τα συμπεράσματα δικά σας, κύριε Maximilian Κάγκουρα.

Takigawa Yoshino (Ghost Prince), λοιπόν, για να ακολουθήσω την δεύτερη μέρα και αυτόν που θεωρώ, προς το παρόν, τον δεύτερο πιο λευκό πύργο, να μην μας μείνει και παραπονεμένος. Για να δούμε τι θα βγει.

edit: διορθώσεις

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Osama Bin Laden: 26 Φεβρουάριος 2013 - 12:08

#133 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Φεβρουάριος 2013 - 13:19

Άγνωστος Χ

Kakuzu [BK], σκέψου άλλη μια φορά τι είπα. Παρουσίασα ένα σενάριο. Ρώτησα για έναν συγκεκριμένο ρόλο. Δεν είσαι τόσο γάτος και δεν τα συνδύασες, ή πίστεψες τις μικρές μπαρούφες που είπα για σάλτσα και ξεκάρφωμα;

Τέλος πάντων όμως, επειδή τα θέλει και ο πισινός του, ας περάσω κατευθείαν στην επίθεση.

Χτες το βράδυ διέταξα μέσω του ασυρμάτου μου τους πράκτορές μου να είναι σ' επιφυλακή. Πίστευα πως όλο και κάποιος θα έκανε μια επίσκεψη στον Kakuzu κι έδωσα εντολές να παρακολουθούν από μακριά τις πόρτες και τα παράθυρα του δωματίου του. Οι αναφορές τους μίλησαν για έναν μόνο νυχτερινό επισκέπτη, ο οποίος συνεχώς έπινε κάτι από ένα ποτήρι και τρέκλιζε ελαφρά.

Η σημερινή μέρα ξημέρωσε με έναν νεκρό που δεν τον περιμέναμε. Τον σιωπηλότατο επιθεωρητή. Υπέθεσα λοιπόν πως τον σκότωσαν ακολουθώντας τον στόχο των ερευνών του (interceptor) και όχι πως τον σημάδεψαν επίτηδες.

Ποιος ήταν τότε ο άλλος μυστηριώδης επισκέπτης, που έδειχνε σαφή σημάδια μέθης; Υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να ήταν πράγματι ένας γιατρός που ήθελε να προστατεύσει τον Kakuzu [BK]; Ή, πιο πιθανό αν κρίνουμε από το θάνατο του επιθεωρητή, ένας δολοφόνος που δεν κατάφερε τελικά να κάνει τη δουλειά του; (μάγισσα)

Maximilion Pegasus [FAI-Fallen Mpougatsa], χτες το βράδυ έκανες την επίσκεψή σου στον Kakuzu. Τα γεγονότα μιλούν εναντίον σου. Πέρα από τη νυχτερινή επίσκεψη σε κατηγορώ για τέσσερα ακόμη πράγματα που από μόνα τους δεν σε καταδικάζουν, αλλά συνηγορούν περισσότερο στην ενοχοποίησή σου, γνωρίζοντας τις δύο πιθανές ιδιότητές σου.

Πρώτον, χτες κατηγόρησες τον Νονό των δολοφόνων, όταν μάλιστα δεν κινδύνευε σχεδόν καθόλου. Γνωρίζοντας πως μπορεί να είσαι δολοφόνος, το θεωρώ περισσότερο προσπάθεια για ξεκάρφωμα παρά τυχερή (πολύ τυχερή) μαντεψιά.

Δεύτερον, δεν απάντησες καθόλου καλά στις κατηγοριούλες του Yokya [Zane], ο οποίος φαινόταν να είναι τόσο σίγουρος για σένα, που ζήτησε και όπλο. Και μ' έχει γκαστρώσει τόσην ώρα που τον περίμενα να μιλήσει μέχρι που βαρέθηκα.

Τρίτον, σήμερα είσαι ιδιαίτερα ασταθής. Αγνοώντας ένα πιθανό φαβορί σαν τον General Vamp [Vagelio], στρέφεσαι εναντίον του Askeladd [Matassos] και μετά του Yoshino [Ghostprince]. Οι κατηγορίες αυτές δεν με πείθουν. Ο τελευταίος ειδικά αρχίζει να με πείθει πως χαζοφέρνει απλά και δεν είναι δολοφόνος.

Τέταρτον, πολύ σιγά σιγά και ύπουλα, αρχίζεις να ρίχνεις μπηχτές για μένα χρησιμοποιώντας τα χτεσινά """επιχειρήματα""" πως δεν δείχνω το πρόσωπό μου. Σοβαρά πράγματα... (Δεν είναι επιχείρημα, είναι παπάντζες του roleplay. Γι αυτό και δεν στέκει.)

Δεν έχω πρόβλημα να κατηγορήσω κάποιο σίγουρο σαν τον General Vamp, αν είναι να κάνουμε σίγουρες δουλειές. Απέφυγα να κατηγορήσω μέχρι στιγμής κάποιον εκτός του Samon [Kai] (θα τον αναλύσω μετά), περιμένοντας τις πληροφορίες του Kakuzu κυρίως για να μην κατηγορήσω το γιατρό (αν και αμφιβάλλω πως ήταν γιατρός, από την αρχή), και αν θα συνεχίζονταν οι κατηγορίες του Yokyo [Zane] προς τον Pegasus. Τελικά τους πρόλαβε όλους εκείνος αρχίζοντας να κόβει και να ράβει.

#134 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2.725 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Φεβρουάριος 2013 - 13:39

Kusaribe Samon

Posted Image

Πιστεύω και εγώ ο επιθεωρητής πέθανε από την περιέργεια του ελέγχοντας άτομο που "ακούστηκε" αρκετά. Είναι το πιο πιθανό ενδεχόμενο. Επίσης είναι αλήθεια πως το βράδυ στόχευσα άτομο που "δεν" φάνηκε πολύ.

Nope, αν θα σου έλεγα, θα έλεγα πρώτα το όνομα ώστε να τον αθωώσω και μόνο αν ήθελε ο ίδιος θα έλεγα και τον ρόλο του. Θα δούμε, κάτσε να μιλήσουν και άλλοι, περιμένω ειδικά ένα συγκεκριμένο άτομο. Τέλος, νομίζω πως δεν έχει νόημα να ψηφίζεις τον Samon(Kai) πια. Π
ιστεύω πως πράγματι είναι ουδέτερος όπως είπε αλλά πρέπει να πυροβοληθεί κάποια στιγμή για να μην υπάρχει περίπτωση να νικήσει εάν είναι ο Μάγος.

Βonus: Ανέφερα κάτι για ομαδική τακτική εχθές, εδώ είναι τι εννοούσα:

Χτες το βράδυ διέταξα μέσω του ασυρμάτου μου τους πράκτορές μου να είναι σ' επιφυλακή. Πίστευα πως όλο και κάποιος θα έκανε μια επίσκεψη στον Kakuzu κι έδωσα εντολές να παρακολουθούν από μακριά τις πόρτες και τα παράθυρα του δωματίου του. Οι αναφορές τους μίλησαν για έναν μόνο νυχτερινό επισκέπτη, ο οποίος συνεχώς έπινε κάτι από ένα ποτήρι και τρέκλιζε ελαφρά.

Μόνο που αν οι αναφορές σας ήταν σωστές. Αν φάτε τον κύριο Pegasus (F_A_I) και δείτε ότι η αγάπη που δείχνει προς το ποτό δεν τον σταμάτησε ούτε τη νύχτα. Να θυμάστε ότι ο κύριος Kakuzu (Black Kaiser) είπε ότι όντως έλεγξε κάποιον και ότι δεν ήθελε να τον αποκαλύψει αλλά και ότι ο κύριος επιθεωρητής βρήκε δύο δολοφόνους πριν πεθάνει, που σημαίνει ότι επισκέφτηκε δολοφόνο το βράδυ. Πιστεύω ότι βρήκατε αθώο και δεν θέλετε να το πιστέψετε κύριε Χ (OdyMonaxos).

Χθες ο κύριος Kakuzu (Black Kaiser) δήλωνε ότι δεν είχε κανέναν λόγο να με πιστέψει. Τόνιζε ότι έπρεπε να παιχτεί το σύστημα με εμένα δηλωμένο ένοχο, αλλά σήμερα ξαφνικά έγινα ουδέτερος για εκείνον και μάλιστα δεν είμαι και τόσο μεγάλη απειλή όπως έλεγε.

ySss0UF.jpg

#135 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1.889 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Φεβρουάριος 2013 - 13:58

Maximilian Pegasus

Posted Image

Δηλαδή εκτός από το ότι σας έδωσα τον Askelaad (matassos) και τον Yoshino (Ghost Prnice) που για μένα είναι ένοχοι - ειδικά ο δεύτερος - πρέπει να κάτσω να σκέφτομαι και πώς να παρουσιάσω το σκεπτικό μου έτσι ώστε ο αδαής δειλός Άγνωστος (Ody) να μη με υποπτευθεί; Άκου για να καταλάβεις πως σκέφτονται οι μεγάλοι άντρες μικρέ μου Άγνωστε(Ody): τον General Vamp (Vagelio) τον είχαν ήδη στο στόχαστρό τους μερικοί, σωστά; Κι εφόσον δεν είμαι πεπεισμένος για την αθωότητά του δεν έχω κανένα λόγο να απομακρύνω κανέναν από τις κατηγορίες του εναντίων του, μόνο να βρω κι άλλους. Έτσι, εφόσον έχουν ήδη ένα ύποπτο και μας μένουν άλλοι τρεις, είπα να στραφώ σε άλλους. Σε κάνει να νιώθεις άβολα το γεγονός πως βρήκα τόσο εύκολα έναν δολοφόνο μικρέ μου; Μάλλον δύο, γιατί είναι και ο Yoshino (GhostP). Έτσι, το γεγονός πως ορθά ήρθα τα συμπεράσματα αυτά - ίσως και με λίγη τύχη στον πρώτο - σε κάνει να νιώθεις ότι απειλείσαι...; Ή απλώς ζηλεύεις το δείγμα της ανώτερης ευφυίας μου; Ο χο χο, πάω στοίχημα πως ότι και αν είναι και πάλι ζηλεύεις την ανώτερη ευφυία μου--όλοι τη ζηλεύουν γιατί είμαι εκτός από υπέροχος και πανέξυπνος.

Τώρα το γεγονός πως διαλέγεις εσύ να με θεωρήσεις ένοχο μόνο και μόνο επειδή σας δείχνω τον σωστό δρόμο λέει πολλά για το άτομό σου, δε βρίσκεις...; Μμμμμ; Εγώ ξέρω πως ο "αόρατος" δολοφόνος πέθανε και είχα δίκιο. Ο Yoshino(GhostP) όταν πεθάνει θα δείτε ότι έχω δίκιο στην ενοχή του. Κι αν θελήσετε να σκοτώσετε εμένα, θα μου κάνετε χάρη αφού θα με απαλλάξετε από την φριχτη μου συνήθεια να πίνω σαν τρελός, ειδικά από τότε που ήρθα εδώ - με τόσα που έγιναν - και θα με ξαναενώσετε με την αγαπημένη μου, που τόσο νωρίς χάθηκε από την αγκαλιά μου.

Τα προβλήματα εμπιστοσύνης σου να τα λύσεις αλλού παρακαλώ λοιπόν. Και μην προσπαθείς να ρίξεις λάσπη σε μένα με το που άρχισαν οι άλλοι να καταλαβαίνουν την αλήθεια για τον πιθανό συνεργό σου; Μπα, μάλλον είσαι ένας ζηλόφθων, δειλός, "κοτσομπόλης" αγαπητέ που δε μπορεί να καταλάβει πως δουλεύουν τα ανώτερα μυαλά.

Βέβαια ακόμα κρατάω μια μικρή επιφύλαξη για τον Askelaad (matassos) που απλώς μπορεί να είναι χαζούλης--τόσο πλιάτσικο και ηδονή, το μυαλό φυραίνει άλλωστε.

Φιλάκια σε όλους σας μικροί μου χωριάτες που σκέφτεστε έτσι και γιατί δεν τρώτε κάτι;

Posted Image

Ooh hoo hoo~! Και είναι και πολύ καλό εδώ στο Παλέρμο...

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

Also tagged with one or more of these keywords: palermo, roles killing