Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo

H νύχτα πέφτει στη No naku koro ni: Hinamizawa Festival

higurashi umineko no naku koro ni palermo η νυχτα πεφτει hinamizawa festival

  • This topic is locked This topic is locked
84 replies to this topic

#76 DoB

DoB

    Gintamaniac

  • Members
  • 875 posts

Posted 31 January 2013 - 21:01

Hanyuu

Posted Image


Γεια σας Chie-sensei! Πάνω που ήθελα να σας μιλήσω!

Κατ' αρχήν έχεις βγάλει ένα σωρό λάθος συμπεράσματα. (κοίτα ποιος μιλάει but oh well) Ο Jirou ποτέ δεν είπε ότι είναι ο εκδικητής. Ο επιθεωρητής είπε πως είναι. Ο οποίος 'πραγματικός' εκδικητής ακόμα να φανεί, βρε για δες σύμπτωσηηηη... Να σας ρωτήσει όλους η Hanyuu κάτι; Όλους σας. Και εσένα, και τον κύριο Kuraudo, και τον κύριο Wright. Πρώτα-πρώτα να ξεκαθαρίσουμε ότι οι ψήφοι δεν πρέπει να διασκορπιστούν. Ή Jirou ή Wright. Αν οι δολοφόνοι θέλουν να τους σκορπίσουν αλλού, ας το κάνουν. Αυτό είναι έκκληση για τους αθώους. Αφού λοιπόν έχουμε ξεκαθαρίσει αυτό και πιστεύω ότι το καταλαβαίνει ο κάθε νοήμων άνθρωπος εδώ μέσα, δεν υπάρχει πρόβλημα να προφέρετε άλλα ονόματα! Εντάξει κύριε Kuraudo? Εσείς οι τρεις λοιπόν:

Δώστε μια λίστα με τα τρία ονόματα αυτών των οποίων πιστεύετε πως είναι μολυσμένοι. Αν δεν κάνετε αυτό, δεν έχετε κάνει τίποτα και δεν με πείθετε για τίποτα! Έχει γυρίσει έστω και ένας από εσάς να κοιτάξει πίσω και να δει τι έγινε στον πρώτο γύρο; Να δει ότι ο αγαπητός Jirou δεν ψήφισε την Bernkastel ούτε μία, ούτε δύο, αλλά ΤΡΕΙΣ φορές, επιμένωντας και χωρίς μάλιστα να προσπαθεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του, απλά κατηγορώντας την, δημιουργώντας το ρεύμα εναντίον της; Και γκαφατζής αθώος να ήταν, για κανένα λόγο δε μπορεί να γυρίσει να πει ότι είναι επιθεωρητής!!!

Όχι δεν το βρίσκω διόλου απίθανο ο Wright με τον Jirou να συνεργάζονται. Αλλά εγώ απ' τα λόγια της Bernkastel τουλάχιστον δεν βγάζω κάτι τέτοιο για 100% σιγουριά. (Τρολομάγισσα!) Η δική μου τριάδα είναι:

1)Tomitake Jirou
2) Genji Ronoue
3) Chie Rumiko - ναι, και εσείς. Εσείς ήσασταν ο ύποπτος για τον οποίο μιλούσα στην αρχή του γύρου. Μη μου αρχίσετε τα γιατί. Τρίτη ψήφος στη Natsuhi. Τέταρτη στη Bernkastel. Στις πιο βολικές στιγμές έχετε εμφανιστεί... και πάντα έκοβε η γλωσσίτσα σας. Με μια εμπιστοσύνη στον Kinzo, αλλά με προετοιμασία εδάφους για τον Wright... Και τώρα προσπαθείτε να με κάνετε ν' αλλάξω ψήφο. Ξέρω καλά τη βαρύτητα της κατάστασης Chie-sensei. Αφήστε τις ζάχαρες... Θα τις πάρω μετά.

Επίσης, ακόμα περιμένω τον 'πραγματικό' εκδικητή και την απάντηση της κυρίας Eva. Έχουμε μια ώρα μέχρι να νυχτώσει και να πεθάνουμε ή να σωθούμε. Ο χρόνος όλων σας μετράει από τώρα.

#77 Lucy Heartfilia

Lucy Heartfilia

    apathy syndrome

  • Members
  • 676 posts

Posted 31 January 2013 - 21:06

Eva Ushiromiya

Posted Image


Τσσσσ Τσσσσσ ανόητα παιδάκια, ακολουθείτε ο ένας τον άλλον σαν προβατάκια,... Γι'αυτό και έχει καταντήσει έτσι η κοινωνία μας...
Δεν θα διαφωνήσω πως ο Willard H.Wright(Kalamaris) δείχνει αρκετά ένοχος, αλλά κάτι μου ξινίζει σε όλην αυτή την υπόθεση,... σαν πολύ γρήγορα δεν στράφηκαν όλα τα βλέμματα εναντίον του;
Μπορεί να τον είχα ψηφίσει και εγώ χθες, αλλά ξεκαθάρισα πως ήθελα να δω την αντίδρασή του νεαρού. Πιστεύω πως οι ένοχοι κρύβονται καλύτερα από αυτό.

Επιπλέον, δεν νομίζω πως μπορούμε να στηριχθούμε στα λόγια της μαγισσούλας που απεβίωσε καθώς δεν είχε και πολλά βράδια για να μαζέψει τις απαραίτητες πληροφορίες για να κατηγορήσει κάποιον. Το γεγονός ότι ο επιθεωρητής δεν είχε μια σταθερή ψήφο [Osama Bin Laden =>Kalamaris-->Theodore] σημαίνει πως δεν ήξερε ποιος ήταν ο δολοφόνος. Πιστεύω πως αντί να κυνηγάμε αυτούς που δείχνουν λίγο ένοχοι, γιατί ο καθένας θα μπορούσε να φανεί ένοχος για πολλούς και διαφορετικούς λόγους. Αντίθετα να ψαχουλέψουμε όσους έχουν ένα χαμηλό προφίλ. Μη ξεχνάτε πως οι ένοχοι θέλουν να αλληλοφαγοθούμε, και αυτό το καταφέρνουν μένοντας στην απέξω. Θα ήθελα να ακούσω τον Genji Ronoue (Matassos) να μας πει περισσότερα για το τι πιστεύει.


DbGr2lv.png


MAL || TUMBLR


#78 DoB

DoB

    Gintamaniac

  • Members
  • 875 posts

Posted 31 January 2013 - 21:13

Hanyuu

Posted Image


...

1)Tomitake Jirou
2)Eva Ushiromiya
3)Chie Rumiko

Tα λόγια είναι περιττά...

#79 Babba

Babba

    AWMN member!

  • Members
  • 548 posts

Posted 31 January 2013 - 21:39

Posted Image
Ōishi Kuraudo [Babba]

Soul brother Tomitake(zed), η φιλενάδα σου το φύλαγε για το τέλος το απίστευτο...

1)Tomitake Jirou
2)Eva Ushiromiya
3)Chie ή πιο πιθανά Genji (η τωρινή μεταξύ τους κατηγορία είναι ασήμαντη και κινούνται με τον ίδιο τρόπο. ο δεύτερος μάλιστα πέταξε απλώς ένα ξερό όνομα και γενικά έχει ψηφίσει στραβά... υπερασπίστηκε και τον tomitake στις αρχές... δεν έχω χρόνο να τον ψάξω άλλο, αλλά θα προκύψουν κι άλλα στοιχεία, λογικά)

Για να δούμε αν το γύρισε χωρίς βοήθεια και πάλι ο wright.

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.


#80 OdyMonaxos

OdyMonaxos

    It's nothing personal

  • Members
  • 623 posts

Posted 31 January 2013 - 21:57

Posted Image



Chie Rumiko


Αυτό πόνεσε, Hanyuu!!! Πως μπορείς να κατηγορείς εμένα, που σε αγαπάω τόσο, σε εκτιμώ τόσο και πάντα σε στηρίζω;;; Τα ίδια λάθη που έκανα εγώ τα έκανες κι εσύ, εγώ ποτέ όμως δεν σε κατηγόρησα για αυτά!!! Ίσα ίσα που σ' ενθάρρυνα περισσότερο απ' όσο έπρεπε!!!

Αν και είμαι σίγουρη για την ενοχή του Wright, θα σας ακολουθήσω όσο προλαβαίνω για τον Jiro για να μην έχουμε κανένα δυσάρεστο.

#81 Keito

Keito

    Tamako Markeito

  • Members
  • 1,194 posts
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Posted 31 January 2013 - 22:13

Η μέρα τελείωσε. Πεθαίνει ο ZeD. Οι δολοφόνοι κάνουν ελεύθερα rp και το τελευταίο ποστ θα γίνει από τους GM αύριο στις 5:30 το μεσημέρι.



#82 OdyMonaxos

OdyMonaxos

    It's nothing personal

  • Members
  • 623 posts

Posted 31 January 2013 - 23:19

Όλοι είχαν στραφεί προς τον Jiro. Η Hanyuu χοροπηδούσε φωνάζοντας "Αυτός τους σκότωσε, αυτός τους σκότωσε!!!", ενώ ο Wright ήταν έτοιμος να τον πετσοκόψει, όταν τον σταμάτησαν οι λυγμοί της

Chie Rumiko

Hanyuu μου!!! Αγαπημένο μου παιδάκι, χρυσή μου μαθήτρια!!! Με κατηγορείς πως είμαι κι εγώ ένα βδέλυγμα σαν κι αυτόν;;; Εγώ, η αγαπημένη σου δασκάλα; Πως λέρωσα τα χέρια μου με αθώο αίμα!!! Πως σκότωσα τον Keichi, που τον είχα σαν παιδί μου; Ετοιμάσου να σου αποδείξω πόσο λάθος έκανες!!! Είμαι αθώα και θα τον σκοτώσω!!!

Ο Wright προσέφερε το σπαθί του αλλά εκείνη το παραμέρισε, βγάζοντας με μια αστραπιαία κίνηση το δικό της όπλο, τα Black Keys.

Posted Image

Η Chie κοπάνησε αμέσως με τα Black Keys της τον άφωνο, τρομοκρατημένο Jiro. Καθώς του διέλυε το κρανίο με μανία, έκλαιγε ακόμα...

Μάλιστα, είπε ο συνήθως σιωπηλός Genji. Η Eva γουργούρισε από την πολυθρόνα της "Τελικά ήταν μολυσμένος, σωστά;" και γύρισε προς την Chie.

Ξαφνικά όλοι πάγωσαν. H Chie είχε αρπάξει τη Hayuu από τα κέρατά της μ' ένα σατανικό χαμόγελο. Μ' ένα τρομερό κρακ! τα ξεκόλλησε και τα πέταξε στο πάτωμα.

Hinamizawa Syndrom, level 5. Μανία, παράνοια.

Παλιόπαιδο!!!
Χωρίς εμένα δεν θα ήσουν τίποτα!!! Εγώ σου 'μαθα γράμματα, εγώ σε βοήθησα πιο πολύ απ' όλους, εγώ συγχώρεσα τα λάθη σου!!!
Εγώ σου έμαθα να διαβάζεις και να γράφεις, σου 'μαθα ό,τι ξέρεις, χωρίς εμένα να σε προστατεύω θα είχες πεθάνει πολύ νωρίτερα!!!
Αχάριστο παλιόπαιδο!!!
Τόλμησες να κατηγορήσεις εμένα που 'φαγα τα καλύτερά μου χρόνια με κάτι μυξιάρικα σαν εσάς!!! ΑΧΑΡΙΣΤΟ!!!
Που έφαγα τα μάτια μου να διαβάζω τα ορνιθοσκαλίσματα που έγραφες και έπρεπε κάθε φορά να σου χαμογελάω σαν να ήταν όλα μέλι γάλα!!!

ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΩΣ ΕΙΧΕΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΩΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ!!! ΠΩΣ Η ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΗ ΔΑΣΚΑΛΑ!!!

Καθώς η Chie σηκωνόταν, άφηνε την μικρή της μαθήτρια νεκρή, σε μια λίμνη αίματος, με το σώμα της τρυπημένο από το μολύβι της πρώην δασκάλας της...

#83 Babba

Babba

    AWMN member!

  • Members
  • 548 posts

Posted 31 January 2013 - 23:43

Posted Image
Ōishi Kuraudo [Babba]

Βλέποντας το αμόκ της δασκάλας, τα έχασα. Κι έπειτα, θυμήθηκα.
Θυμήθηκα τη Ρίνα.

Έλαβα ένα μήνυμα από τη Ρίνα(zane).
Ήθελε να συναντηθούμε κρυφά το βράδυ.
Έγραφε ότι είχε κάποιες πληροφορίες που ήθελε να μοιραστεί μαζί μου.

Συναντηθήκαμε στον κήπο, λίγη ώρα αφότου κοιμήθηκαν όλοι.
Δε θυμάμαι πολλά απ' όσα επακολούθησαν.
Σίγουρα κάτι μου έδειξε που με αιφνιδίασε.
Θαρρώ πως ένιωσα μια ακατανίκητη έξαψη.

Όταν συνήλθα, το πτώμα της βρισκόταν σωριασμένο λίγα μέτρα μακριά μου.
Νομίζω πως ήθελε να με εκβιάσει.
Εγώ την σκότωσα; Είχα ήδη μολυνθεί;

Δεν μπορώ να μιλήσω σε κανέναν γι' αυτό.
Πρέπει να παραμείνω ζωντανός, έως ότου να βρεθεί θεραπεία.
Είμαι αρκετά δυνατός ώστε να το κρατήσω σε καταστολή μέχρι τότε.
Ας με κρίνει ο θεός για τις πράξεις μου.

(Όπως καταλάβατε, μιλήσαμε και αποφασίσαμε να καθαρίσουμε τον zane)


Και θυμήθηκα και τον Willard H.Wright(kalamaris).

Oishi δεν μου κάνει για φονιάς.Μάλλον υπερβολικά ηλίθιος.

Α και Oishi αν δεν είσαι δολοφόνος δεν βλέπω την ώρα ν δω τα μούτρα σου σαν μάθεις πως ναι το γύρισα μόνος μου


Hinamizawa Syndrom, level 5. Μανία, παράνοια.

«Μόνος σου; Μόνος σου; Και τις δύο φορές οι μολυσμένοι σε σώσαμε από του χάρου τα δόντια, ανίδεε!», φώναξε καθώς κοπανούσε το κεφάλι του willard στον τοίχο με μανία. Σου κάνω για φονιάς τώρα; Ε; Ε; Ποιος είναι τώρα ο "υπερβολικά ηλίθιος", ε; ΕΕΕΕΕΕΕ; ........

«Χρειάζομαι ένα τσιγάρο.», είπε ο Όισι, αφήνοντας το από ώρα νεκρό σώμα του Willard να πέσει στο έδαφος.
Posted Image

Edited by Babba, 31 January 2013 - 23:57.

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.


#84 Maffy

Maffy

    Maffcaekz

  • Members
  • 291 posts

Posted 31 January 2013 - 23:47

Posted Image

Ο Κanon βλέπει όλο αυτόν τον χαμό τριγύρω του και δεν μπορεί παρά να νιώσει αδύναμος.

"Τι συμβαίνει; Γιατί έγιναν όλα;"

Ο πονοκέφαλος αρχίζει σιγά σιγά να τριβελίζει το μυαλό του Kanon ελαττώνοντας του την επαφή με την πραγματικότητα.

"Συγγνώμη αδερφή..." κλείνει τα μάτια μου και πιέζοντας το κεφάλι του λες και μπορούσε να το προστατέψει.

Ο πόνος αυξάνεται παίρνοντας όλο και περισσότερο τα λογικά του.

"Συγγνώμη Jessica-sama.... Δεν μπόρεσα να σταθώ στον ύψος των περιστάσεων και της υπόσχεσή μας..." ήταν τα τελευταία λόγια του πριν η μνήμη του, του επιτεθεί.

"ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!" σωριάστηκε στο πάτωμα.


Όταν έπεσε το βράδυ, συνέχισα τις δουλειές μου υπηρετώντας την οικογένεια όπως συνήθως. Κάποια στιγμή με φώναξε ο Battler-sama που καθόταν μόνος του στο σαλόνι της οικογένειας που μας φιλοξενούσε να του φτιάξω ένα τσάι εάν γίνεται. Όταν του το έφερα, βρήκε την ευκαιρία να με ρωτήσει κάποια πράγματα για μένα και την αδερφή μου.

Εκείνη τη στιγμή άκουσα μέσα στο κεφάλι μου το γέλιο της μάγισσας κι άρχισε να πονάει το κεφάλι μου ενώ ο Battler-sama φαινόταν να έχει ενα διαβολικό ύφος. Οι εικόνες μπροστά μου άρχισαν να μπλέκονται και δεν καταλάβαινα τι είναι πραγματικότητα και τι όχι. Νόμιζα πως είδα κάποια στιγμή τη μάγισσα να επιτίθεται στην αδελφή μου και με το όπλο που η ίδια μου έχει δώσει, της όρμηξα και την χαράκωσα από τον ώμο μέχρι το στομάχι.

Σωριάστηκε κάτω και ο πόνος μειώθηκε δείχνοντας την πραγματική εικόνα του δωματίου με το αφεντικό μου σωριασμένο πάνω σε μία πολυθρόνα με αίμα να ρέει άφθονο.

Τι έκανα; Επιτέθηκα το αφεντικό μου; Εγώ, ένα απλό έπιπλο; Ήδη με μόλυνε η μάγισσα...; Συγγνώμη οικογένεια Ushiromiya, θα έπρεπε να σκοτωθώ για την αμαρτία μου αλλά δε θέλω να αφήσω τη μάγισσα να κάνει ότι θέλει. Θα προσπαθήσω μέχρι τέλους για να προστατέψω όσους μπορώ και να ζητήσω μάταιη συγχώρεση...


Σηκώνεται πάνω με αργό ρυθμό και με κενά μάτια.

"ΕΣΎΥΥΥΥΥΥ!!! Εσύ τελικά τα έκανες όλα; Mαζί με τους άλλους αποτυχημένους; Δεν το'πα εγώ απ'την αρχή για το πως η μάγισσα σας έχει ξεμυαλίσει;" είπε η Eva Ushiromiya με κρύα και στιγερά μάτια.

Ο Kanon έστρεψε το κενό βλέμμα του προς το μέρος της.

"Ένα απλό έπιπλο να τολμήσει να σκοτώσει εναντίον της οικογενείας; Που έχουμε φτάσει; Εγώ το'χα πει στον πατέρα να κοιτάξει για καλύτερο προσωπικό αλλά που να με ακούσει μια φορά εμένα... Βεβαια είμαι πιο κοντά στην κληρονομιά..." Αναστενάζει και κοιτάει τα πτώματα γύρω της. "Κι ούτε ένα καλό ποτό δεν μπορείς να φτάξεις ποτέ. Τι να κάνεις; ... Genji!! Φεύγουμε! Δεν έχω άλλη δουλειά εδώ πέρα."

"Μάλιστα κυρία!" απάντησε ο Genji τρέχοντας να πάρουν ότι λίγα πράγματα είχε μαζί της.

O Kanon παρακολουθούσε τα λόγια της αλλά δεν άκουγε τίποτα. Ο πονοκέφαλος τον χτύπησε ξανά τη στιγμή που ο Genji έφυγε κάνοντας να μορφάξει και να χάσει για άλλη μια φορά τον έλεγχο του. 'Ολα μπροστά του ήταν μπερδεμένα χρώματα και στη μέση ξεπρόβαλλε η μάγισσα με το σατανικό της γέλιο να τον κοροϊδεύει και να του λέει ότι ποτέ δε θα έχει ότι θέλει. Το σώμα από ένστικτο, μόνο του κουνήθηκε εναντίον της μάγισσας για να εξαφανίσει αυτήν και το γέλιο της.

"Συγγνώμη..." ήταν τα τελευταία λόγια του πριν ενδώσει τελείως στην τρέλα και αρχίζει να γελάει κι αυτός μανιασμένα.

Hinamizawa Syndrom, level 5. Μανία, παράνοια.

Η Eva είχε μόλις μία στιγμή να τον δει να έρχεται εναντίον της και να γουρλώσει τα μάτια της πριν αρχίζει να ουρλιάζει.

"Eva-sama!! TI ΕΓΙΝΕ;;;!!!" Πετάχτηκε έξω ο Genji ακούγοντας τη διαπεραστική φωνή της αφεντικίνας του. Το μόνο που πρόλαβε να δει όμως είναι το πετσοκομμένο πτώμα της με δεκάδες χαρακιές και τον Kanon από πάνω της να συνεχίζει να την χαρακώνει γελώντας μανιωδώς.

"Τι κάνεις εκεί, Kanon; Αυτά σου έμαθα εγώ τόσα χρόνια;;;;" Τρέχει προς το μέρος του για να τον τραβήξει μακριά για αποσώσει ότι μπορεί απ'την Eva αλλά ο Kanon γύρισε το κεφάλι του με ένα μεγάλο χαμόγελο στο παρομορφωμένο απ'την τρέλα πρόσωπο του και με ταχύτητα που δεν περίμενε κανείς να έχει, όρμηξε πάνω του.

"ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ" γέλαγε καθώς χαράκωνε τον Genji που δεν μπόρεσε να αμυνθεί καθόλου και ξεψύχησε σε δεύτερα με τη μόνη του λύπη ότι έπρεπε να είχε κλέψει το δαντελωτό εσώρουχο της Eva για τη συλλογή του. "ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ"

Λίγη ώρα αργότερα, όταν όλα είχαν τελειώσει, ο Kanon καθόταν εκεί με πεθαμένα μάτια και χωρίς να γελάει. Σηκώθηκε αργά και σαν πίσω σκέψη πήγε να βρει τους άλλους.

Posted Image

Edited by Maffy, 01 February 2013 - 00:02.


#85 Keito

Keito

    Tamako Markeito

  • Members
  • 1,194 posts
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Posted 01 February 2013 - 17:51

Mion Sonozaki

Posted Image


Είχα μείνει άφωνη και κοίταγα.. Οι μόνοι που είχαμε απομείνει ζωντανοί, ήμασταν εγώ, η αδερφή μου και οι δολοφόνοι. Όλοι οι υπόλοιποι ήταν νεκροί, γεμάτοι αίματα. Έπεσα γονατιστή στο πάτωμα και έμεινα να τους κοιτάζω. Δεν μπορούσα να πιστέψω το τι είχε μόλις συμβεί. Είχα συνειδητοποιήσει το ότι θα πέθαιναν άνθρωποι γύρω μου από την στιγμή που εμφανίστηκε η μάγισσα και είχα ετοιμαστεί ψυχολογικά για αυτό, αλλά το ότι θα έμενα εγώ και η αδερφή μου, δεν μου είχε περάσει καν από το μυαλό.


Τρομοκρατημένη έπιασα την αδερφή μου απ’τα χέρια και προσπάθησα να της μιλήσω. Είδα πως ήταν το ίδιο τρομοκρατημένη με εμένα, και αποφάσισα να μην συνεχίσω την πρόταση μου, αλλά άρπαξα ένα χαρτί.


Κράτησε ένα 5λεπτο σιωπής. Κανείς δεν κουνιόταν, ούτε καν οι δολοφόνοι. Ξαφνικά, ακούστηκε ένα δυνατό ψιλό γέλιο, και το δωμάτιο γέμισε με χρυσές πεταλούδες. Αντί να βγει από μέσα όμως η χρυσή μάγισσα, όλες μαζεύτηκαν γύρω από την αδερφή μου. Τα μάτια της γύρισαν, και σωριάστηκε κάτω. Τσίριξα δυνατά, και άρχισα να κλαίω. Αμέσως όμως, το σώμα της αδερφής μου σηκώθηκε, σαν μαριονέτα που την κινούσε κάποιος. Άνοιξε το στόμα της για να μιλήσει, αλλά αντί για την δικιά της φωνή, ακούστηκε η φωνή της μάγισσας Beatrice:


«Δολοφόνοι, Sonozaki, ήσασταν πολύ απολαυστικοί και διασκεδαστικοί. Μπορώ να πω πως άξιζε όλο αυτόν τον κόπο του να μας μεταφέρω στην Hinamizawa και του να σας μολύνω με την αρρώστια της.


Δυστυχώς όμως, μείνατε ελάχιστοι, και πλέον δεν μπορείτε να μου προσφέρετε την διασκέδαση που θέλω. Τουλάχιστον όχι με την θέληση σας.»


Μετά από αυτό, η αδερφή μου ξανασωριάστηκε κάτω, νεκρή.


Ξαφνικά το σώμα του Kurado άρχισε να αιωρείται, και καρφώθηκε με δύναμη στα κάγκελα της αυλής. Έπειτα, ο Kanon άρχισε να παραμιλάει και να βγάζει κραυγές. Το κεφάλι του άρχισε να κουνιέται παράξενα, σαν να το τραβούσε κάτι προς τα πάνω, και τελικά ξεριζώθηκε. Τέλος, αφού τα αυτιά της Chie ξεριζώθηκαν (ναι αυτό ήταν εκδίκηση για το ξερίζωμα των κεράτων της Hanyuu xD), το σώμα της σκίστηκε στα δύο.


Είχα τρομοκρατηθεί. Καθόμουν κουλουριασμένη πίσω από ένα μεγάλο έπιπλο και έτρεμα, καθώς σου έγραφα αυτό το γράμμα, αγαπητή μητέρα, ή πατέρα, ή οποιεδήποτε το διαβάζεις αυτή την στιγμή, για μπορέσεις να έχεις αποδεικτικά στοιχεία για το τι συνέβη την μέρα της μεγάλης σφαγής στο σπίτι των Sonozaki, και για το πώς άρχισαν όλα...

Posted Image


Edited by Keito, 01 February 2013 - 17:52.




Also tagged with one or more of these keywords: higurashi, umineko, no naku koro ni, palermo, η νυχτα πεφτει, hinamizawa festival