Mion Sonozaki
Επικρατούσε πανικός κατηγοριών από παντού. Όλοι κατηγορούσαν κάποιον. Άλλοι φώναζαν, άλλοι είχαν σηκωθεί, και άλλοι απαξιούσαν καν να μιλήσουν. Προσωπικά, προτιμούσα τους τελευταίους…
«ΥΣΗΧΙΑ!!» φώναξα όσο πιο δυνατά μπορούσα. «Πρέπει να φτάσουμε σε μια λογική λύση, χωρίς να χρειαστούν ακραία μέτρα».
Ακούστηκε ένα δυνατό γιουχάρισμα από όλους. Κανείς δεν φαινόταν να θέλει μια πολιτισμένη λύση. Είχα αρχίσει και εγώ να μην νιώθω καλά… Ζαλιζόμουν…
Οι ήχοι άρχισαν να θολώνουν και δεν μπορούσα να σκεφτώ καθαρά… Όλοι σχεδόν είχαν πέσει πάνω στην Natsuhi και την κατηγορούσαν. Αμυδρά, μπορούσα να ακούσω πως φώναζε και προσπαθούσε να μας πείσει για την αθωότητα της. Προσπάθησα να την πλησιάσω, για να της πώς να ηρεμίσει, και φώναξα την Shion να με βοηθήσει να απομακρύνω το σμήνος που κόντευε να πέσει πάνω της.
Ξαφνικά, είδα την Natsuhi να έρχεται προς το μέρος μου κρατώντας ένα μαχαίρι. Το πρόσωπο της ήταν ζαρωμένο και έδειχνε οργισμένη. Τρομαγμένη, τράβηξα αυθόρμητα τον σουγιά που κουβαλούσα και όταν ήρθε αρκετά κοντά, της τον κάρφωσα στην καρδιά.
Εκείνη την στιγμή, η ζαλάδα έφυγε εντελώς, και είδα την Natsuhi να είναι ξαπλωμένη στο πάτωμα, με τον σουγιά καρφωμένο στο στήθος της και μια μικρή λίμνη αίματος να ρέει. Τρόμαξα τόσο, που έβαλα τα κλάμματα και έπεσα στην αγκαλιά της Shion.
«Shion! Shion...» ψέλλισα καθώς πυκνά δάκρυα κυλούσαν απ΄τα μάτια μου «Δεν το ήθελα, αλήθεια σου λέω! Απλά αυτή ήρθε…και….έγιναν όλα τόσο γρήγορα που δεν μπορώ να καταλάβω το πότε μου επιτέθηκε….»
«Μα τι λες αδερφή;» Είπε με έκπληξη η Shion. «Δεν σου επιτέθηκε. Ήρθε προς το μέρος σου κρατώντας ένα στυλό, λέγοντας σου αν έχεις έναν άλλο που να έχει μελάνι, για να γράψει τα στοιχεία που θα την απενοχοποιούσαν. Δεν πειράζει, ούτως ή αλλιώς έπρεπε να πεθάνει, γιατί όλοι πίστευαν πως ήταν δολοφόνος.»
Κόντευα να τρελαθώ…Τι στο καλό είχε συμβεί; Ότι και αν είχε γίνει, αυτή η ιστορία έπρεπε να τελειώσει σύντομα.
Το γέλιο της χρυσής μάγισσας αντήχησε στο δωμάτιο, αν και η ίδια δεν εμφανίστηκε πουθενά…
[01]Ushiromiya, Battler - Cloudy sky
[02]Kanon - Maffy
[03]Kinzo Ushiromiya - Theodore

[04]Ōishi Kuraudo - Babba
[05]Rina Mayima - Zane
[06]Frederica Berncastel - Osama Bin Laden
[07]Chie Rumiko - Odymonaxos
[08]Willard H Wright - Kalamaris
[09]Hanyuu - DoB
[10]Genji Ronoue - Matassos
[11]Eva Ushihronomiya - Lucy Heartfilia
[12]Tomitake Jirō - ZeD
Πέφτει η νύχτα. Θα ξημερώσει στις 26 στις 5 το μεσημέρι.