Αμφισβητείς δηλαδή ότι το 40% των Ελλήνων καπνίζει;...Τα στατιστικά νούμερα, πάλι, που τα βρίκες...
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Περί καπνίσματος
Καταχωρήθηκε 22 Φεβρουάριος 2011 - 23:11
Καταχωρήθηκε 22 Φεβρουάριος 2011 - 23:13
Καταχωρήθηκε 22 Φεβρουάριος 2011 - 23:29
Αλλά απ' ότι φαίνεται είσαι τόσο (παρα)μορφωμένος που σου ξεφεύγουν ώρες ώρες κάποιοι απλοί συλλογισμοί, ε;
Καταχωρήθηκε 22 Φεβρουάριος 2011 - 23:33
Ακόμα να καταλάβεις ότι με προσωπικες επιθέσεις δεν πας πουθενά; Φαίνεσαι όλο και πιο κλειστόμυαλος...
Καταχωρήθηκε 22 Φεβρουάριος 2011 - 23:44
Εε οκ, μόνο που εδώ δεν έχουμε να κάνουμε με κάποια στατιστική έρευνα.αν είχες ασχοληθεί με τη στατιστική θα καταλάβαινες γιατι, αυξάνεις την 'εγκυρότητα' με 'νουμερα' χωρίς να συμβαίνει κάτι τέτοιο
Άλλο ήθελε να πει και άλλο κατάλαβες. Φαίνεται πως εσύ έχεις την μύγα.
Ποιος είναι κλειστόμυαλος φαίνεται. Αν ποστάρω εδώ όλες τις προσβολές που έχεις γράψει σε μένα στα pms, δεν θα χωράει η οθόνη οπότε άσε.
Καταχωρήθηκε 22 Φεβρουάριος 2011 - 23:47
Πήρα ένα Σαντε φιλτρο κασετίνα και το απολαυσα μέσα στην εβδομάδα, περιμένω 2 πακέτα Orienta απο τη Γερμανία, ας ελπίσουμε.
Καταχωρήθηκε 22 Φεβρουάριος 2011 - 23:50
Απλα ελαχστες φορες εχω μπει σε club(οσες φορες με αναγκασαν λογω εκδρομων) και να δω ενηλικες που να μην καπνιζουν, περα απο τους καθηγητες μου.
Η πίπα γιατί είναι αναγκαία; Γιατί δείχνει μία ιδιαιτερότητα στον άλλον, επειδή δεν είναι πια το πιο συνηθές μέσα για την κατάπωση καπνό και άρα νικοτίνης; Επειδή έχει γίνει χομπι σημαίνει ότι είναι 'καλύτερη' ή χειρότερη; Επίσης έχεις μπερδέψει κάτι, ο καπνός πίπας δεν μυρίζει ωραία κατα ανάγκη, μόνο οι αρωματικοί, τα υπολοιπα blends, αγγλικοι, βιργινίες, λατακίες κτλ μυρίζουν εξίσου ή χειρότερα απο ένα τσιγάρο, στο οποίο όμως μπορείς και να χρεισιμοποιήσεις αρωματικά καπνά. Ο περιστασιακός καπνιστής ποιος είναι; Γιατί δεν το χρειάζονται; Τα στατιστικά νούμερα, πάλι, που τα βρίκες γιατι τελευταία ΔΕΝ μου επιτρέπουν να καπνίζω σε κλειστούς χώρους και το σέβομαι και βγαίνω έξω, με πολύ λίγους (πια) συγκαπνιστές.
Kαλα απο πιπες και τετοια δεν ξερω ετσι κι αλλιως (να μου λειπουν τα κακογουστα υπονοουμενα), απλα θυμομουν εναν χαρακτηρα απο το Detective Conan που μυριζε ωραια γι αυτον το λογο.Το φανταστηκα οτι υπαρχουν και σκετου tabacco περα απο τις αρωματικες.
Αυτο που απωρω ειναι το κατα ποσο κακο κανουν οι αρωματικες στην υγεια.(γιατι αμα δεν κανουν κακο δε θα με χαλαγε)
Τωρα το κατα ποσο και που δεν σου το επιτρεπουν δεν ξερω.
Εγω οπου πηγαινω, σπανιως τηρουν το νομο.
Ακουστε πχ τι κανανε σε ενα απο τα αγαπημενα μου κινεζικα εστιατορια.
Ενω τοσο καιρο ειχαν εναν πολυ ωραιο χωρο μη καπνιστων,(τον καλυτερο του μαγαζιου), αγνοωντας τον καινουργιο νομο, ξηλωσαν ολο το χωρο, τον κανανε καπνιστων, και αφησαν για εμας τις χειροτερες θεσεις κοντα στις τουαλετες και στο μπαρ.
Και το γελοιο ειναι οτι σε πολλα μαγαζια επειδη εχει παραθυρα η γυαλινο ταβανι και τοιχους, χρησιμοποιου τη δικαιολογια του δηθεν υμικλειστου.
Αλλα το οτι ανοιγει μια πορτα καθε τοσο δε σημαινει πως αεριζεται ο χωρος.
Εγω θυμαμαι οτι ειχαμε κανει μια σταση σε ενα καφε/market σε μια εκδρομη, και ειχαν εναν "υμικλειστο" χωρο με τζαμι αντι για τοιχο.
Με το που πατουσες το ποδι σου εκει μεσα, σε επιανε οχι απλα ασφυξια, αλλα εμετος.
Αλλα θα μου πεις ποιος θα τους πιασει αυτους στη μεση της επαρχιας?
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kamui: 22 Φεβρουάριος 2011 - 23:55
Καταχωρήθηκε 23 Φεβρουάριος 2011 - 00:07
Και ο Καμελ ειναι ωραιος αλλα αυτην την στιγμη παλλ μαλλ γκρην που ειναι και φθηνος.
Καταχωρήθηκε 23 Φεβρουάριος 2011 - 00:19
Ισχυει οτι οταν βγαζεις τον καπνο απο την μυτη παιρνεις μια καλυτερη γευση του καπνου, γιατι εμενα ετσι μου φενεται και το ευχαριστιεμε αρκετα.
Καταχωρήθηκε 23 Φεβρουάριος 2011 - 22:09
Αν και αδικα το γραφω ουτε το National Cancer Institute θα αποδεχτεις οποτε καθε αλλος λογικος εδω μεσα μπορει να το δει.

Καταχωρήθηκε 24 Φεβρουάριος 2011 - 23:41
Σε άλλα νέα,τα Orienta καλα?Το Σαντε εξαφανιζεται απο οσα μαγαζια λιανικης βρισκονται κοντα μου και το εριξα σε χρυση κασσετινα.
Καπνος Pall Mall ο,τι χειροτερο μπορεις να καπνισεις δε το συζητω.
Καταχωρήθηκε 25 Φεβρουάριος 2011 - 00:20

Καταχωρήθηκε 25 Φεβρουάριος 2011 - 00:25

Καταχωρήθηκε 25 Φεβρουάριος 2011 - 20:33
Τα νύχια μου είναι ροζουλί, τα δόντια μου άσπρα, δεν έχω κουρτίνες και οι τοίχοι μου είναι βαμμένοι λεμονί οπότε είμαι οκ
Χμμ το ροζουλί και το λεμονί μπορεί να κρύβουν το κιτρίνισμα

Καταχωρήθηκε 09 Μάρτιος 2011 - 11:54
Anyway on topic αντιπαθω το καπνισμα και δεν υπαρχει περιπτωση ποτε να το αρχισω.Οχι μονο για τις βλαβερες του συνεπειες που μερικοι χοντροκεφαλοι εδω μεσα δεν προκειται ποτε να παραδεχτουν.Αλλα και για αισθητικους λογους.Οπως το κιτρινισμα των δοντιων,η απαισια μυρωδια στο σπιτι,την αναπνοη και τα ρουχα,το κιτρινισμα των τοιχων και των κουρτινων,ακομη και των νυχιων.
κανεις δεν αρνειται σε αυτο το νημα τις αρνητικες συνεπειες του τσιγαρου. απλα τονιζει οτι ειναι δικαιωμα του καθενος να επιλεγει να καπνιζει και να εχει αυτες τις συνεπειες μακροχρονια, να ΕΠΙΛΕΓΕΙ να βλαπτει την υγεια του για την απολαυση που του δινει το καπνισμα.
και κανεις δεν σου επιβαλει να καπνισεις. εσυ θες να μας επιβαλεις να μην καπνιζουμε

καπνιζω ελαφρα 4 χρονια. ποτε δεν εχω καπνισει πανω απο πακετο τη μερα, και ουτε σκοπευω. δεν εχω ουτε κιτρινα δοντια, ουτε νυχια, ουτε εχει παθει τιποτα το σπιτι μου, lol. ουτε θεματα αντοχης εχω. κανω συχνα τρεξιμο και δεν λαχανιαζω ευκολα- οχι τουλαχιστον οσο λαχανιαζουν μη-καπνιστες φιλοι μου.
συνηθως καπνιζω εξω με παρεα, και σπανια οταν απλα καθομαι στο σπιτι. Ο καθενας καπνιζει με τον δικο του τροπο και εχει τις δικες του συνηθειες, το να θεωρεις οτι ΟΛΟΙ οι καπνιστες ειναι οπως περιγραφεις ειναι λιγο προσβλητικο.
"on topic", μετα απο μια μικρη παρακαμψη σε dunhill, καπνιζω πλεον μονιμα lucky strike "κανονικα" (και οχι lights/silver) ελληνικα. Εδω που ειμαι δεν υπαρχουν luckies με φιλτρο, και γενικως το πακετο κανει 9-10 δολλαρια, οποτε προμηθευομαι τσιγαρα απο το αεροδρομιο αφορολογητα πριν ερθω αμερικη.
ειχα σκεφτει να δοκιμασω αμερικανικες μαρκες αλλα εδω επειδη εχουν πολλα παρκα (και καλα) εχουν πολυ χοντρο χαρτι "πυροπροστασιας" η κατι τετοιο, που κανει το τσιγαρο αθλιο, οποτε luckies και παλι luckies :3
εχω δοκιμασει Σαντε για να δω πως ειναι, αλλα με επνιξαν.
το στριφτο τσιγαρο συνηθως μου προκαλει για καποιο λογο αναγουλα, εκτος απο golden virginia (πρασινος) με φιλτρακια swan και γαλαζια rizzla. εχω μαθει να στριβω διοτι οι περισσοτεροι πλεον στριβουν για να κανουν οικονομια, οποτε αν καμια φορα τελιωσουν τα δικα μου και παω για τρακα ειμαι αναγκασμενος να στριψω :/
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Daz: 09 Μάρτιος 2011 - 12:02
ALSO i survived the new forum change thing... we need a new tag.