Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Περί καπνίσματος
Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2010 - 18:37
Βασικα οκ παιδια, βαρεθηκα να διαβαζω απο ολους το ιδιο πραμα..."ξεκιναω το τσιγαρο για μαγκια" μπλα μπλα μπλα
Υπαρχουν και αυτα τα ατομα, υπαρχουν και αυτοι που καπνιζουν 1 στο τοσο και υπαρχουν και αυτοι που δεν καπνιζουν.
Και για οτι ειπε η mono πιο πανω συμφωνω.
Δεν καπνιζω, καπνιζα απο καμια φορα.
Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2010 - 19:01
wow...wow relax there!!!
Βασικα οκ παιδια, βαρεθηκα να διαβαζω απο ολους το ιδιο πραμα..."ξεκιναω το τσιγαρο για μαγκια" μπλα μπλα μπλα
Υπαρχουν και αυτα τα ατομα, υπαρχουν και αυτοι που καπνιζουν 1 στο τοσο και υπαρχουν και αυτοι που δεν καπνιζουν.
Και για οτι ειπε η mono πιο πανω συμφωνω.
Δεν καπνιζω, καπνιζα απο καμια φορα.
+1000
Το μόνο που όλοι πρέπει να παραδέχονται είναι ότι κάθε τσιγάρο σου κάνει ζημιά. Από κει και πέρα ο καθένας είναι ελεύθερος να διαλέξει τι θα κάνει.
So true αλλά γιατί να κάνεις έστω και 1-2 τσιγάρα παραπάνω ζημιά. Αυτό είναι σαν την λογική μερικών : "τόσα σκουπίδια υπάρχουν στο δρόμο σιγα το δικό μου θα πειράξει?"Πλακα με κανεις μωρε... Με 1-2 τσιγαρα ΔΕΝ κανω ζημια γτ καθημερινως εισπνεω περισσοτερα...Got That?
Λέω γεγονότα έτσι το τονίζω ο καθένας κάνει ότι διαλέγει

(αν και τώρα υπάρχουν πολλά ηθικά θέματα με τους παθητικούς καπνιστες και τους μή σύμφωνα με τους νόμους περί απαγόρευσης καπνίσματος και λοιπά)

Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2010 - 19:10
Αν το παρουμε με την εννοια του οτι με καθε τσιγαρο π κανεις εθιζεσαι τοτε true.ΑΛΛΑ ειναι γεγονος πως αν κανεις κανα-δυο στο κεφι οπως λεει o didimakia και κρατηθεις ετσι ωστε να μην φουμαρεις μετα σαν αραπης τοτε δεν προκειται να υπαρξει καποιο ουσιαστικο προβλημα εκτος απο κοπωση.κάθε τσιγάρο σου κάνει ζημιά.

Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2010 - 19:16
απο την αλλη οι μη καπνιστες πρεπει να περασουν ενα μεγαλο σοκ για να το αρχισουν........
ή να περασουν μια μεγαλη περιπετεια ή να υποστουν μια ερωτικη απογοητευση!!!!!
τωρα αμα καποιος θελησει να το κοψει τοτε ειμαι μαζι του!!!!
αλλα αμα ειναι να το αρχισει...αστο καλυτερα........!!!!
μερικοι ομως κανουν και κανα τσιγαρο επειδη................θελουν να σπασουν την μονοτονια τους!!!!!!!
αυτη την κατηγορια δεν την εβαλες!!!!!!!

The Dream Has Ended....
Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2010 - 19:18
Αν το παρουμε με την εννοια του οτι με καθε τσιγαρο π κανεις εθιζεσαι τοτε true.ΑΛΛΑ ειναι γεγονος πως αν κανεις κανα-δυο στο κεφι οπως λεει o didimakia και κρατηθεις ετσι ωστε να μην φουμαρεις μετα σαν αραπης τοτε δεν προκειται να υπαρξει καποιο ουσιαστικο προβλημα εκτος απο κοπωση.
Ναι και εγώ αυτό εννοούσα αλλα μόλις τώρα είδα κάτι και άρχισα να τρομάζω λίγο

[media]http://www.metacafe.com/watch/1052512/every_cigarette_is_doing_you_damage/[/media]βεβαία και πάλι με τίποτα δεν μπορείς να πεις ότι ακόμη και με 10 τσιγάρα πχ θα πεθάνεις.. Απλά αυξάνεις πιθανότητες.
Εδιτ : χμμ που είναι το σιγκ μου ??

2 Εδιτ : α λολ να το ήρθε

Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2010 - 19:19
Ναι ζητω συγγνωμη αλλα αυτος ηταν που με μιλησε με το υφακη του εξυπνακια και του ''Υπαρχει η δικια μου η γνωμη και η λαθος'' γι αυτο ψιλονευριασα... τεσπα δεν το συνεχισω..ξεκαθαρισα την θεση μου...wow...wow relax there!!!
Καταχωρήθηκε 20 Μάιος 2010 - 11:45
τρομακτικο το βιντεο αρκετα! εγω μπορω να πω οτι τρομαξα, εχει ενα τροπο που τα δειχνει αυτη η μουσικη που σε κανει να κλανεις μεντες!Ναι και εγώ αυτό εννοούσα αλλα μόλις τώρα είδα κάτι και άρχισα να τρομάζω λίγο
:
[media]http://www.metacafe.com/watch/1052512/every_cigarette_is_doing_you_damage/[/media]βεβαία και πάλι με τίποτα δεν μπορείς να πεις ότι ακόμη και με 10 τσιγάρα πχ θα πεθάνεις.. Απλά αυξάνεις πιθανότητες.
Εδιτ : χμμ που είναι το σιγκ μου ??![]()

Καταχωρήθηκε 22 Μάιος 2010 - 13:18
πολυ δραματικα τα παρουσιαζουν. ενοειται οτι δεν ειναι ετσι ακριβως, αν ηταν ετσι σε ενα πακετο 8α ειχαμε πε8ανει.Ναι και εγώ αυτό εννοούσα αλλα μόλις τώρα είδα κάτι και άρχισα να τρομάζω λίγο
:
Εδιτ : χμμ που είναι το σιγκ μου ??![]()
Καταχωρήθηκε 24 Μάιος 2010 - 01:06
τρομακτικο το βιντεο αρκετα! εγω μπορω να πω οτι τρομαξα, εχει ενα τροπο που τα δειχνει αυτη η μουσικη που σε κανει να κλανεις μεντες!

Ε ναι τι δεν παρουσιάζετε υπερβολικό σε αυτήν την ζωή εξάλλουπολυ δραματικα τα παρουσιαζουν. ενοειται οτι δεν ειναι ετσι ακριβως, αν ηταν ετσι σε ενα πακετο 8α ειχαμε πε8ανει.

Καταχωρήθηκε 24 Μάιος 2010 - 10:01

Καταχωρήθηκε 24 Μάιος 2010 - 13:04
Τώρα για τον καπνό και των περιγυρω, όχι δεν πιστευω ότι πρέπει να το κάνεις για να κάνεις fit in. Το ίδιο όμως θα μπορούσε κανείς να πει για το αλκοόλ και άλλα παρόμοια. Βλέπεις άτομα τα οποία δεν γνωρίζουν ότι τα περισσότερα πράγματα που καταναλώνουν είναι βλαβερά, τόσο το φαγητό όσο και ο αγαπημένος σου καφές και την πευτουν στον καπνό.
Το θέμα λοιπόν είναι τι θέλει ο καθένας και που έχει σκοπό να σταματήσει ή συστηματική προπαγάνδα κατά του καπνίσματος βρισκεταί εκει για να σας κάνει να νομίζεται ότι είναι από τα μεγαλύτερα προβλήματα του 21αιωνα, δεν είναι όμως θα έλεγα ότι είναι ένα από τα λιγότερο σημαντικά.
Καταχωρήθηκε 01 Ιούνιος 2010 - 13:04
Καταχωρήθηκε 01 Ιούνιος 2010 - 13:20
[...]Mέσα στο καλοκαίρι αναμένεται να ξεκινήσει μεγάλη εκστρατεία ενημέρωσης για τις επιπτώσεις του τσιγάρου στην υγεία, αλλά και για το τί θα ισχύει από την 1η Σεπτεμβρίου, οπότε αξίζει να σημειωθεί ότι καταργείται και κάθε μορφή διαφήμισης ή προώθησης προϊόντων καπνού. Σημαντική έμφαση θα δοθεί στους ελέγχους[...]
[...]Το υπουργείο Υγείας εκτιμά ότι ένα μεγάλο μέρος αποτυχίας του προηγούμενου αντικαπνιστικού νόμου οφειλόταν στο γεγονός ότι δεν έγιναν αυστηροί έλεγχοι των μέτρων που είχαν θεσπισθεί. Tο υπουργείο Υγείας σχεδιάζει να συζητήσει με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και κυρίως την ΓΕΣΕΒΕ πριν αποφασίσει τις οριστικές ποινές που θα επιβάλλονται ανά περίπτωση[...]
Πολύ ουτοπικά μου ακούγονται τα παραπάνω. Ας ελπίσουμε να ισχύσουν κανονικά, επειδή με τον προηγούμενο νόμο που ήταν τίγκα στα παραθυράκια, δεν είχαμε καμία απολύτως πρόοδο.
Καταχωρήθηκε 01 Ιούνιος 2010 - 14:16

Γιατί φυσικά από τη μια φορά που θα βγει κάποιος τη βδομάδα για 3 ώρες θα γίνει παθητικός καπνιστής...Αντί να αναγκάσουν τα μαγαζιά να έχουν καλύτερο εξαερισμό πάλι θα την πληρώσουν οι μ@λάκες...Είναι προφανές ότι σε αυτή τη χώρα δεν σέβεται κανείς κανέναν...Προσωπικά δεν καπνίζω ποτέ δίπλα σε μικρά παιδιά ή ηλικιωμένους ακόμα και όταν είμαι στο δρόμο και όταν κάποιος μου ζητάει (ευγενικά) να μην καπνίσω...Αλλά αντί να μαθαίνουμε στον κόσμο έναν στοιχειώδη σεβασμό και να κάνουμε νόμους να μην πωλούνται τσιγάρα σε ανήλικους το γυρνάμε στην καταστολή...Μ' αρέσει αυτή χώρα (ΔΕΝ)...