Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Περί καπνίσματος

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
947 replies to this topic

Δημοσκόπηση: Καπνίζετε ή οχι (511 Μέλος (η) που έχουν ψηφίσει)

Καπνίζετε ή οχι

1. Καπνίζω (97 ψήφοι [25.33%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 25.33%

2. Δεν καπνίζω (286 ψήφοι [74.67%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 74.67%

Ψήφισε

#421 ChopperFan93

ChopperFan93

Anime Amateur

• Members
  • 122 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Μάιος 2010 - 16:46

Eγω κανω κανα τσιγαρο στα μεγαλα κεφια μονο(Alcohol included) μονο και μονο ετσι για τον χαβαλε και για την παρεα που λεμε...ουτε μ'αρεσει ουτε το μισω...
Δειτε ποσο Cool ειναι ο τυπας στην υπογραφη μου με το τσιγαρο...^^

QFT...Πανω απ ολα ισσοροπια παιδια.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#422 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1.855 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Μάιος 2010 - 23:26

Πανω απ ολα υγεία παιδια.

fixed

Το να λέτε ότι καπνίζετε χωρίς να σας αρέσει ακούγεται τουλάχιστον μαζοχιστικό. At least όσοι είναι εθισμένοι χρειάζεται να καταβάλλουν προσπάθεια για να ΜΗΝ καπνίσουν.
Γυμναστείτε, αγοράστε κανένα καινούριο ρούχο/παπούτσι, αλλάξτε κούρεμα, οτιδήποτε άλλο για να τραβήξετε την προσοχή της παρέας σας από το να καπνίσετε.
Αυτό είναι το πιο ηλίθιο πράγμα που έχω ακούσει ποτέ από καπνιστή.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#423 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2.473 Δημοσιεύσεις:
  • LocationBus 142

Καταχωρήθηκε 16 Μάιος 2010 - 23:43

Το να λέτε ότι καπνίζετε χωρίς να σας αρέσει ακούγεται τουλάχιστον μαζοχιστικό.

Μα δεν λεμε οτι δεν μας αρεσει κιολας... Δηλαδη ενα φαι που δεν σ'αρεσει αλλα ουτε το απεχθανεσαι δεν θα το φας?

2bbd14fc.jpg

#424 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1.348 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθήνα

Καταχωρήθηκε 16 Μάιος 2010 - 23:55

Μα δεν λεμε οτι δεν μας αρεσει κιολας... Δηλαδη ενα φαι που δεν σ'αρεσει αλλα ουτε το απεχθανεσαι δεν θα το φας?

Με τη μικρή διαφορά ότι το ένα σου είναι απαραίτητο ενώ το άλλο όχι.:gotit:

Δεν καπνίζω ούτε με τραβάει να το αρχίσω αλλά δεν είμαι και φανατικός αντικαπνιστής.Όλοι δίπλα μου καπνίζουν (παρέες,οικογένεια κτλπ) και πολύ απλά το έχω συνηθίσει.

#425 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2.473 Δημοσιεύσεις:
  • LocationBus 142

Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2010 - 00:14

Με τη μικρή διαφορά ότι το ένα σου είναι απαραίτητο ενώ το άλλο όχι.:gotit:

Ναι μωρε ενα παραδειγμα ηταν..αυτο που εννοω ειναι οτι αν κατι δεν σου αρεσει δεν σημαινει οτι θα το σιχαθεις και δεν θα το κανεις/δοκιμασεις/φας κλπ κλπ ... και οπως ειπα εγω το κανω στα μεγαλα κεφια μονο και μονο για τον χαβαλε και την παρεα μιας και καπνιζουν αρκετοι...Τωρα πως αυτο ειναι μαζοχισμος ενας θεος ξερει...

2bbd14fc.jpg

#426 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1.348 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθήνα

Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2010 - 10:24

"Κάτι που δε με χαλάει αλλά ούτε μου αρέσει".Όταν αυτό το κάτι α)κάνει κακό στη υγεία σου και β)σου κοστίζει χρήματα τότε ναι είναι μαζοχιστικό να το κάνεις αν δε σαρέσει.

#427 DoB

DoB

Gintamaniac

• Members
  • 875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2010 - 11:17

Αν θα άρχιζα το κάπνισμα; Αμέ, φυσικά! Μόλις θελήσω να βρω έναν αργό και σίγουρο τρόπο αυτοκτονίας που κοστίζει...

Νομίζω ότι το 90% των καπνιστών ξέρουν ότι δεν τους ωφελεί σε τίποτα, αντιθέτως τους βλάπτει, και θέλουν να σταματήσουν, αλλά δε μπορούν γιατί η νικοτίνη είναι μια εξαρτησιογόνα ουσία πολύ πιο δυνατή απ' όσο θα μπορούσαμε να φανταστούμε όσοι δεν καπνίζουμε. Μια φορά έκρυψα τα τσιγάρα της θείας μου όταν είχαμε βγει έξω για φαγητό, κι εκείνη έβαλε τα κλάματα. Τόσο που τη λυπήθηκα και τα επανεμφάνισα. Επειδή σε τέτοιες περιπτώσεις ισχύει κυρίως το "η περιέργεια σκότωσε τη γάτα", όσοι δεν καπνίζετε, μην το δοκιμάσετε. Δεν έχετε τίποτα να κερδίσετε, αλλά πάρα πολλά να χάσετε.

#428 Shiro_Tamori

Shiro_Tamori

Ryu

• Members
  • 207 Δημοσιεύσεις:
  • LocationDeni-Kai Dojo, Greekugan

Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2010 - 11:32

Approved, αν και περισσότερο βάρος έχουν κοινωνικά αίτια παρά η εξαρτησιογόνα δύναμη της νικοτίνης (ποιός είναι πιο σκληρός, να δώσεις φωτιά στο διπλανό/ή κτλ.).

dragonclan21.jpg
You all know your destiny, deny it at your own peril.
Togashi Yokuni

#429 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2010 - 11:39

Ναι μωρε ενα παραδειγμα ηταν..αυτο που εννοω ειναι οτι αν κατι δεν σου αρεσει δεν σημαινει οτι θα το σιχαθεις και δεν θα το κανεις/δοκιμασεις/φας κλπ κλπ ... και οπως ειπα εγω το κανω στα μεγαλα κεφια μονο και μονο για τον χαβαλε και την παρεα μιας και καπνιζουν αρκετοι...Τωρα πως αυτο ειναι μαζοχισμος ενας θεος ξερει...

"Κάτι που δε με χαλάει αλλά ούτε μου αρέσει".Όταν αυτό το κάτι α)κάνει κακό στη υγεία σου και β)σου κοστίζει χρήματα τότε ναι είναι μαζοχιστικό να το κάνεις αν δε σαρέσει.

Το αυτό. Επίσης, είναι ανόητο να το κάνεις "για να ταιριάζεις με την παρέα". Be yourself, dammit.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#430 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2.473 Δημοσιεύσεις:
  • LocationBus 142

Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2010 - 12:46

α)Kακο στην υγεια μου? ενα τσιγαρο καθε 3 εβδομαδες μου κανει κακο? Σιγα μωρε..εδω καθε μερα ''καπνιζουμε'' ως παθητικοι καπνιστες...
β) Φυσικα και δεν αγορασω μωρε... Τρακα κανω... 1-2 τσιγαρα κανω..σιγα μην παρω και πακετο...

Το αυτό. Επίσης, είναι ανόητο να το κάνεις "για να ταιριάζεις με την παρέα". Be yourself, dammit.

Μα δεν το κανω γι αυτον τον λογο..με αυτην την παρεα ειμαιστε μαζι απο 1η γυμνασιου... Πιστεψε με ειμαι ο εαυτος μου και με το παραπανο..το ξαναλεω για 3η φορα...Το κανω για το κεφι και για τον χαβαλε...

2bbd14fc.jpg

#431 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1.855 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2010 - 15:04

α)Kακο στην υγεια μου? ενα τσιγαρο καθε 3 εβδομαδες μου κανει κακο? Σιγα μωρε..εδω καθε μερα ''καπνιζουμε'' ως παθητικοι καπνιστες...

Άρα δεν σου φτάνει η ζημιά που παθαίνεις από το παθητικό κάπνισμα, θέλεις να σκοτώνεις τον εαυτό σου και "ενεργητικά"... Συγχαρητήρια.

β) Φυσικα και δεν αγορασω μωρε... Τρακα κανω... 1-2 τσιγαρα κανω..σιγα μην παρω και πακετο...

Αυτή είναι νοοτροπία γυμνασίου. "Κάνω τράκα για να νιώθω ότι ανήκω στην παρέα".

Μα δεν το κανω γι αυτον τον λογο..με αυτην την παρεα ειμαιστε μαζι απο 1η γυμνασιου... Πιστεψε με ειμαι ο εαυτος μου και με το παραπανο..το ξαναλεω για 3η φορα...Το κανω για το κεφι και για τον χαβαλε...

Αν "κέφι και χαβαλέ" θεωρείς τα 1-2 τσιγάρα κάθε 1-3 εβδομάδες, you're doing it wrong.
Όσο πιο γρήγορα το καταλάβετε εσύ και η παρέα σου, τόσο καλύτερο για την υγεία σας και αυτή των γύρω σας.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#432 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1.385 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2010 - 15:09

Προσωπικά πρόσφατα πήρα zippo.
Feels good man:drink:
Didimakia, αν δεν το ξεκινήσεις συστηματικά, μαγκιά σου!

#433 nancy_neko

nancy_neko

Anime Fan

• Members
  • 233 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2010 - 16:29

lol
για οποιον λογο καποιος καπνιζει,για την παρεα,για πλακα,γιατι ειναι εξαρτημενος,γιατι νιωθει την αναγκη,ειναι βλακεια
δεν μπορει καποιος να πει οτι δεν ειναι βλακεια,γιατι ειναι τεραστια
εχει τοσα μειονεκτηματα+την εξαρτηση,που ειναι περα για περα ηλιθιο
[SIGPIC]Battousai_Blood_version copy.jpg[/SIGPIC]

#434 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2010 - 17:11

Πραγματικά νομίζετε όσοι δεν καπνίζετε ότι με το να τη λέτε σε κάποιον θα τον κάνετε να σταματήσει? Πιο πιθανό είναι να έχετε αντίθετα αποτελέσματα...Όχι τίποτα άλλο αλλά είναι κρίμα να σπρώξετε κάποιον να κάνει το αντίθετο από το επιθυμητό επειδή δεν ξέρετε τον τρόπο να του μιλήσετε :P

xbJ3b2w.jpeg

#435 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2.473 Δημοσιεύσεις:
  • LocationBus 142

Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2010 - 18:31

Άρα δεν σου φτάνει η ζημιά που παθαίνεις από το παθητικό κάπνισμα, θέλεις να σκοτώνεις τον εαυτό σου και "ενεργητικά"... Συγχαρητήρια.

Πλακα με κανεις μωρε... Με 1-2 τσιγαρα ΔΕΝ κανω ζημια γτ καθημερινως εισπνεω περισσοτερα...Got That?

Αυτή είναι νοοτροπία γυμνασίου. "Κάνω τράκα για να νιώθω ότι ανήκω στην παρέα"

Οχι..αυτη ειναι η νοοτροπια του ''ειμαι τσιγκουνης''... Σιγα μην δωσω και λεφτα για 1-2 τσιγαρα που κανω απ τους ΗΔΗ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ...Στους οποιους ανηκω ΗΔΗ και χωρις να κανω τσιγαρο ενα σαββατο... ξεκκοληστε με το ''για να ανηκω στην παρεα'' δεν ειναι ετσι...

Αν "κέφι και χαβαλέ" θεωρείς τα 1-2 τσιγάρα κάθε 1-3 εβδομάδες, you're doing it wrong.

Για μενα ρε φιλε ειναι κεφι μεσα στο ποτο να κανω και ενα τσιγαρο...Για σενα τον ξενερωτο δεν ειναι...

Didimakia, αν δεν το ξεκινήσεις συστηματικά, μαγκιά σου!

Δεν θα το ξεκινησω... Ξερω ποτε να πω το STOP..και στα ποτα και στα τσιγαρα και γενικα...

2bbd14fc.jpg