QFT...Πανω απ ολα ισσοροπια παιδια.Eγω κανω κανα τσιγαρο στα μεγαλα κεφια μονο(Alcohol included) μονο και μονο ετσι για τον χαβαλε και για την παρεα που λεμε...ουτε μ'αρεσει ουτε το μισω...
Δειτε ποσο Cool ειναι ο τυπας στην υπογραφη μου με το τσιγαρο...^^
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Περί καπνίσματος
Καταχωρήθηκε 16 Μάιος 2010 - 16:46

Καταχωρήθηκε 16 Μάιος 2010 - 23:26
Πανω απ ολα υγεία παιδια.
fixed
Το να λέτε ότι καπνίζετε χωρίς να σας αρέσει ακούγεται τουλάχιστον μαζοχιστικό. At least όσοι είναι εθισμένοι χρειάζεται να καταβάλλουν προσπάθεια για να ΜΗΝ καπνίσουν.
Γυμναστείτε, αγοράστε κανένα καινούριο ρούχο/παπούτσι, αλλάξτε κούρεμα, οτιδήποτε άλλο για να τραβήξετε την προσοχή της παρέας σας από το να καπνίσετε.
Αυτό είναι το πιο ηλίθιο πράγμα που έχω ακούσει ποτέ από καπνιστή.
Καταχωρήθηκε 16 Μάιος 2010 - 23:43
Μα δεν λεμε οτι δεν μας αρεσει κιολας... Δηλαδη ενα φαι που δεν σ'αρεσει αλλα ουτε το απεχθανεσαι δεν θα το φας?Το να λέτε ότι καπνίζετε χωρίς να σας αρέσει ακούγεται τουλάχιστον μαζοχιστικό.
Καταχωρήθηκε 16 Μάιος 2010 - 23:55
Μα δεν λεμε οτι δεν μας αρεσει κιολας... Δηλαδη ενα φαι που δεν σ'αρεσει αλλα ουτε το απεχθανεσαι δεν θα το φας?
Με τη μικρή διαφορά ότι το ένα σου είναι απαραίτητο ενώ το άλλο όχι.

Δεν καπνίζω ούτε με τραβάει να το αρχίσω αλλά δεν είμαι και φανατικός αντικαπνιστής.Όλοι δίπλα μου καπνίζουν (παρέες,οικογένεια κτλπ) και πολύ απλά το έχω συνηθίσει.
Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2010 - 00:14
Ναι μωρε ενα παραδειγμα ηταν..αυτο που εννοω ειναι οτι αν κατι δεν σου αρεσει δεν σημαινει οτι θα το σιχαθεις και δεν θα το κανεις/δοκιμασεις/φας κλπ κλπ ... και οπως ειπα εγω το κανω στα μεγαλα κεφια μονο και μονο για τον χαβαλε και την παρεα μιας και καπνιζουν αρκετοι...Τωρα πως αυτο ειναι μαζοχισμος ενας θεος ξερει...Με τη μικρή διαφορά ότι το ένα σου είναι απαραίτητο ενώ το άλλο όχι.
Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2010 - 10:24
Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2010 - 11:17
Νομίζω ότι το 90% των καπνιστών ξέρουν ότι δεν τους ωφελεί σε τίποτα, αντιθέτως τους βλάπτει, και θέλουν να σταματήσουν, αλλά δε μπορούν γιατί η νικοτίνη είναι μια εξαρτησιογόνα ουσία πολύ πιο δυνατή απ' όσο θα μπορούσαμε να φανταστούμε όσοι δεν καπνίζουμε. Μια φορά έκρυψα τα τσιγάρα της θείας μου όταν είχαμε βγει έξω για φαγητό, κι εκείνη έβαλε τα κλάματα. Τόσο που τη λυπήθηκα και τα επανεμφάνισα. Επειδή σε τέτοιες περιπτώσεις ισχύει κυρίως το "η περιέργεια σκότωσε τη γάτα", όσοι δεν καπνίζετε, μην το δοκιμάσετε. Δεν έχετε τίποτα να κερδίσετε, αλλά πάρα πολλά να χάσετε.
Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2010 - 11:32
You all know your destiny, deny it at your own peril.
Togashi Yokuni
Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2010 - 11:39
Το αυτό. Επίσης, είναι ανόητο να το κάνεις "για να ταιριάζεις με την παρέα". Be yourself, dammit."Κάτι που δε με χαλάει αλλά ούτε μου αρέσει".Όταν αυτό το κάτι α)κάνει κακό στη υγεία σου και β)σου κοστίζει χρήματα τότε ναι είναι μαζοχιστικό να το κάνεις αν δε σαρέσει.Ναι μωρε ενα παραδειγμα ηταν..αυτο που εννοω ειναι οτι αν κατι δεν σου αρεσει δεν σημαινει οτι θα το σιχαθεις και δεν θα το κανεις/δοκιμασεις/φας κλπ κλπ ... και οπως ειπα εγω το κανω στα μεγαλα κεφια μονο και μονο για τον χαβαλε και την παρεα μιας και καπνιζουν αρκετοι...Τωρα πως αυτο ειναι μαζοχισμος ενας θεος ξερει...
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2010 - 12:46
α)Kακο στην υγεια μου? ενα τσιγαρο καθε 3 εβδομαδες μου κανει κακο? Σιγα μωρε..εδω καθε μερα ''καπνιζουμε'' ως παθητικοι καπνιστες..."Κάτι που δε με χαλάει αλλά ούτε μου αρέσει".Όταν αυτό το κάτι α)κάνει κακό στη υγεία σου και β)σου κοστίζει χρήματα τότε ναι είναι μαζοχιστικό να το κάνεις αν δε σαρέσει.
β) Φυσικα και δεν αγορασω μωρε... Τρακα κανω... 1-2 τσιγαρα κανω..σιγα μην παρω και πακετο...
Μα δεν το κανω γι αυτον τον λογο..με αυτην την παρεα ειμαιστε μαζι απο 1η γυμνασιου... Πιστεψε με ειμαι ο εαυτος μου και με το παραπανο..το ξαναλεω για 3η φορα...Το κανω για το κεφι και για τον χαβαλε...Το αυτό. Επίσης, είναι ανόητο να το κάνεις "για να ταιριάζεις με την παρέα". Be yourself, dammit.
Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2010 - 15:04
α)Kακο στην υγεια μου? ενα τσιγαρο καθε 3 εβδομαδες μου κανει κακο? Σιγα μωρε..εδω καθε μερα ''καπνιζουμε'' ως παθητικοι καπνιστες...
Άρα δεν σου φτάνει η ζημιά που παθαίνεις από το παθητικό κάπνισμα, θέλεις να σκοτώνεις τον εαυτό σου και "ενεργητικά"... Συγχαρητήρια.
β) Φυσικα και δεν αγορασω μωρε... Τρακα κανω... 1-2 τσιγαρα κανω..σιγα μην παρω και πακετο...
Αυτή είναι νοοτροπία γυμνασίου. "Κάνω τράκα για να νιώθω ότι ανήκω στην παρέα".
Μα δεν το κανω γι αυτον τον λογο..με αυτην την παρεα ειμαιστε μαζι απο 1η γυμνασιου... Πιστεψε με ειμαι ο εαυτος μου και με το παραπανο..το ξαναλεω για 3η φορα...Το κανω για το κεφι και για τον χαβαλε...
Αν "κέφι και χαβαλέ" θεωρείς τα 1-2 τσιγάρα κάθε 1-3 εβδομάδες, you're doing it wrong.
Όσο πιο γρήγορα το καταλάβετε εσύ και η παρέα σου, τόσο καλύτερο για την υγεία σας και αυτή των γύρω σας.
Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2010 - 15:09
Feels good man:drink:
Didimakia, αν δεν το ξεκινήσεις συστηματικά, μαγκιά σου!
Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2010 - 16:29
για οποιον λογο καποιος καπνιζει,για την παρεα,για πλακα,γιατι ειναι εξαρτημενος,γιατι νιωθει την αναγκη,ειναι βλακεια
δεν μπορει καποιος να πει οτι δεν ειναι βλακεια,γιατι ειναι τεραστια
εχει τοσα μειονεκτηματα+την εξαρτηση,που ειναι περα για περα ηλιθιο
Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2010 - 17:11

Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2010 - 18:31
Πλακα με κανεις μωρε... Με 1-2 τσιγαρα ΔΕΝ κανω ζημια γτ καθημερινως εισπνεω περισσοτερα...Got That?Άρα δεν σου φτάνει η ζημιά που παθαίνεις από το παθητικό κάπνισμα, θέλεις να σκοτώνεις τον εαυτό σου και "ενεργητικά"... Συγχαρητήρια.
Οχι..αυτη ειναι η νοοτροπια του ''ειμαι τσιγκουνης''... Σιγα μην δωσω και λεφτα για 1-2 τσιγαρα που κανω απ τους ΗΔΗ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ...Στους οποιους ανηκω ΗΔΗ και χωρις να κανω τσιγαρο ενα σαββατο... ξεκκοληστε με το ''για να ανηκω στην παρεα'' δεν ειναι ετσι...Αυτή είναι νοοτροπία γυμνασίου. "Κάνω τράκα για να νιώθω ότι ανήκω στην παρέα"
Για μενα ρε φιλε ειναι κεφι μεσα στο ποτο να κανω και ενα τσιγαρο...Για σενα τον ξενερωτο δεν ειναι...Αν "κέφι και χαβαλέ" θεωρείς τα 1-2 τσιγάρα κάθε 1-3 εβδομάδες, you're doing it wrong.
Δεν θα το ξεκινησω... Ξερω ποτε να πω το STOP..και στα ποτα και στα τσιγαρα και γενικα...Didimakia, αν δεν το ξεκινήσεις συστηματικά, μαγκιά σου!