Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Περί καπνίσματος

• This topic is locked This topic is locked
947 replies to this topic

Poll: Καπνίζετε ή οχι (511 member(s) have cast votes)

Καπνίζετε ή οχι

1. Καπνίζω (97 votes [25.33%] - View)

Percentage of vote: 25.33%

2. Δεν καπνίζω (286 votes [74.67%] - View)

Percentage of vote: 74.67%

Vote

#391 Irish

Irish

+ Beyond The Grave +

• Members
  • 4 posts

Posted 24 December 2009 - 02:28

παντως τα lucky strike σαν τσιγαρα ειναι απο τα top για μενα, αν και απο τοτε που αρχισα καπνο βρηκα την "υγεια" μου :hihi2:
[SIGPIC]http://i98.photobucket.com/albums/l249/enworb77/ErinGoBragh-IrelandForever.jpg[/SIGPIC] If drinking and driving is illegal, why do bars have parking lots?

#392 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 24 December 2009 - 08:14

τα συγκεκριμενα lucky strike ηταν μαπα.. κριμα.
ο santa οχι μονο approves... πρεπει να τα πiνει κανονικοτατα ετσι οπως τον κοβω.

Ο Σαντα πίνει μόνο κοκα κολα ρεεεεεεεεεεε

Μην κολάζετε τα παιδάκια μέρες που είναι :P

xbJ3b2w.jpeg

#393 LethalMike

LethalMike

I'm not Sober, I will never be..

• Members
  • 303 posts
  • LocationΡόδος, Χανιά

Posted 04 May 2010 - 21:13

το εχω ξεκινήσει εδω και 1 χρονο και πιστευω οτι δεν και κατι τοσο δυσκολο να κοψεις αλλα μπορει να ειναι επιδι καπνιζω μονο ενα χρονο :/

παντως τα lucky strike σαν τσιγαρα ειναι απο τα top για μενα, αν και απο τοτε που αρχισα καπνο βρηκα την "υγεια" μου :hihi2:

κακά τα ψέματα τώρα που ακρίβυναν τα τσιγάρα οι καπνοί είναι σωτηρία, και αν δεν σου κάνουν τράκα κρατάει καμιά εβδομάδα.

Edited by LethalMike, 04 May 2010 - 21:32.

ezgif.com-resize.gif

#394 iris 生活 kurosaki

iris 生活 kurosaki

Dum Spiro Spero

• Members
  • 238 posts

Posted 04 May 2010 - 21:37

εγω προσπα8ησα γ κανα μηνα στριφτα αλλα δν προκειται να στριψω ποτε σωστα!
αντι γ κυκλικα μ βγαιναν τιγωνα τετραγωνα..:unlucky:
οποτε επεστρψα στα lucky strike :8):
xD

Posted Image

#395 Botsun

Botsun

Boss Tsundere

• Members
  • 1,240 posts

Posted 04 May 2010 - 21:55

Δεν καπνίζω-αν και δοκίμασα δυο-τρεις φορές στην 2α δημοτικού-εξαιτίας,της βρογχίτιδας που έπαθα από το αλόγιστο κάπνισμα του πατέρα μου και την κακή του συνήθεια να καπνίζει μπροστά μου.Έτσι,θεωρητικά,αρρώστησα εξαιτίας του καπνίσματος χωρις να έχω καπνίσει.Γι'αυτό είπα να μην αρχήσω το κάπνισμα ποτέ μου.
Βέβαια καπνίζω ναργιλέ αν τύχει και βρεθώ κατά Ψυρρή μεριά...

Posted Image

#396 LethalMike

LethalMike

• Members
  • 303 posts
  • LocationΡόδος, Χανιά

Posted 04 May 2010 - 22:47

εγω προσπα8ησα γ κανα μηνα στριφτα αλλα δν προκειται να στριψω ποτε σωστα!
αντι γ κυκλικα μ βγαιναν τιγωνα τετραγωνα..:unlucky:
οποτε επεστρψα στα lucky strike :8):
xD

θελει κατι μηνες οταν μαθεις να στριβεις πιστεψε με αξιζει, απλα εξασκησου και πες σε καποιον να σου μαθει

ezgif.com-resize.gif

#397 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,433 posts

Posted 05 May 2010 - 07:08

Μου φαίνεται ότι πλέον το θέμα πρέπει να μετονομαστεί σε "Καπνιστές vs Νέοι Φόροι". Αυτοί είναι ο κύριος αντίπαλος για το σταμάτημα του καπνίσματος πλέον :P
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#398 Sakura!!!

Sakura!!!

tu turuuuu!!

• Members
  • 226 posts

Posted 05 May 2010 - 21:15

Καπνίζω απο την δευτέρα λυκείου κάνοντας τράκες αρχικά.. και καπνίζοντας απο τα πιο βαριά εως τώρα PRINCE..
(ρε παιδιά εμένα τα lucky strike δεν μου αρέσουν :P )και έχω αλλάξει πολλές μάρκες..
Έχω κάνει και καπνό και είναι ότι καλύτερο ειδικά τώρα που 9α ακριβύνουν και άλλο..
λίγο με το στρίψιμο είναι παλούκι αλλά με την εξάσκση όλα γινονται..

Τέλος να πώ σε αυτούς που λένε "τώρα ότι έγω καπνίζω αλλά πιστεύω ότι μπορώ να το κόψω όποτε θέλω εύκολα "..
Να το ξανασκεφτούν γιατι όλοι έτσι λέμε στην αρχή και μετά καταλαβαίνουμε τι μας έλεγαν κ οι άλλοι τότε..

Και την εξής απορία για τους καπνιστές....
Μπορείτε να το κόψετε

Οχι δεν μπορώ.. ή μάλλον δεν θέλω:Crying2:

#399 Guest-67807

Guest-67807

Anime Freak

• Members
  • 451 posts

Posted 06 May 2010 - 10:17

3.80 τον καπνο ??? ελεος, οχι αλλο. μου φαινεται 8α αρχισω να παιρνω ετοιμο καπνο απο αλβανια. 20Ε η σακουλα polybag

#400 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 06 May 2010 - 15:10

Βασικά είναι τραγικό αν αναλογιστείς ότι το 60%-75% περίπου της τιμής των τσιγάρων είναι φόρος προς το κράτος...Εγώ πλέον έχω απελπιστεί, όλο λέω να το κόψω αλλά δεν κόβεται το ρημάδι :P

xbJ3b2w.jpeg

#401 LethalMike

LethalMike

• Members
  • 303 posts
  • LocationΡόδος, Χανιά

Posted 06 May 2010 - 19:38

οπως ειπε και η Sakura απο πανω δεν υπαρχει δεν μπορω, αλλα δεν θέλω

ezgif.com-resize.gif

#402 Manthos63

Manthos63

Starting...

• Members
  • 3 posts

Posted 07 May 2010 - 17:11

Δηλαδη εσυ LethalMike και η sakura μπορειτε να ξαναβαλετε την οδοντοκρεμα πισω στο σωληνακι αμα καταλαθος βγαλετε πολυ??? :P

Περα απο τη πλακα παντως ειμαι καπνιστης απο τη 2α λυκειου... Αρχισα το καπνισμα εξαιτιας των Black Devil... Ατιμη βανιλια μυριζε τοσο ωραια :P... μπορω να περασω ευκολα 12-15 ωρες χωρις τσιγαρο αφου τυχαινει μερικες φορες να ειμαι στη δουλεια σε full season και δεν εχω χρονο (ναι μερικες φορες οταν κανουμε δουλειες εξω απο το μαγαζι δουλευουμε και 12αωρα) δε ξερω αν θα μπορουσα να το κοψω τελειως ετσι απλα αλλα στο μυαλο μου η βασικη ιδεα ειναι να το κοψω στα 23-24. Μεχρι τοτε ειναι ο καιρος για ******** μετα πρεπει να σοβαρευουμε. Ελπιζω να μπορεσω να κανω το σχεδιο πραγματικοτητα :P
Steel is my body, and fire is my blood
I have created over a thousand blades
Unknown to death, nor known to life
Tear a mountain apart, the sword divides water in two
Have withstood pain to create many weapons
Yet those hands will never hold anything
So as I pray,
Unlimited Blade Works
~*~Archer: Fate/Stay Night~*~

#403 TheChoSenOnE

TheChoSenOnE

Anime Freak

• Members
  • 499 posts

Posted 09 May 2010 - 13:05

Δεν καπνιζω και ελπιζω να συνεχισω...
Posted Image

#404 Tokiko

Tokiko

Starting...

• Members
  • 20 posts

Posted 09 May 2010 - 13:06

Χμμ εγω δεν καπνιζω, ιν φακτ δεν εχω καπνισει ποτε, ωστοσο αντικαπνιστρια δν ειμαι :P
Δεν με νιαζει να καπνιζουν οι παντες γυρω μου, δεν με ενοχλει.
Οι ψυχολογοι παντως λενε οτι οι φανατικοι αντικαπνιστες ειναι στην πραγματικοτητα αυτοι που υποσυνειδητα θελουν να καπνισουν κι επειδη δν το κανουν για διαφορους λογους, το εξωτερικευουν με αρνηση.
Τα καταπιεσμενα "θελω", οι καταπιεσμενες επιθυμιες εξωτερικευονται με αντιδραση.
Βεβαια ενταξει ας μην γινομαστε απολυτοι, δεν ισχυει για ολους αυτο.
Υπαρχουν ανθρωποι που δν αντεχουν τον καπνο, την μυρωδια κλπ κλπ.
Αλλα εχει ακουστει και η παραπανω αποψη :P
I am like powder, I am like relaxation,I am the snow,great expectations so they say, I am the snow

Nancuranaisa! (:

#405 nancy_neko

nancy_neko

Anime Fan

• Members
  • 233 posts

Posted 09 May 2010 - 14:33

εχω δοκιμασει 3-4 φορες,στην πρωτη μου αρεσε,μετα το σιχαθικα,και τα αλλα ηταν για να σιγουρευτω οτι το σιχαινομουν,αλλα ειναι οντως χαλια
τα δαχτυλα βρωμανε,το στομα μιριζει απαισια...
guyssss!!δεν ειμαι αντικαπνιστρια,οπως η ειπε η tokiko,με αυτον τον τροπο,γιατι δοκιμασα πως ειναι,αλλα it sucks...κυτταριτιδα,κιτρινα δοντια,μπιχλα στα πνευμονια,βρωμερα δαχτυλα και στομα,why would anyone smoke ? βασικα...γιατι σας αρεσει,ειλικρινα? xD ειναι κατι εντελως pointless...ολοι λενε οτι τα πραγματα εχουν 2 οψεις,καλη και κακη,απορω ποια ειναι η καλη του τσιγαρου... :P
ξοδευεις χρηματα,βρωμας σαν μαιμου,καρκινιαζεις...
[SIGPIC]Battousai_Blood_version copy.jpg[/SIGPIC]