Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Περί καπνίσματος

• This topic is locked This topic is locked
947 replies to this topic

Poll: Καπνίζετε ή οχι (511 member(s) have cast votes)

Καπνίζετε ή οχι

1. Καπνίζω (97 votes [25.33%] - View)

Percentage of vote: 25.33%

2. Δεν καπνίζω (286 votes [74.67%] - View)

Percentage of vote: 74.67%

Vote

#376 Yojimbo

Yojimbo

Yokai enthusiast

• Members
  • 151 posts

Posted 24 November 2009 - 13:43

Από τη φράση αυτή και μόνο φαίνεται ότι απλά βλέπεις μόνο την μια όψη του νομίσματος.
Αν μη τι άλλο,κοινωνικές διακρίσεις έχουμε άφθονες,δε χρειαζόμαστε άλλες.

Η μόνη λύση είναι οι καπνιστές να αποκτήσουν τρόπους, για να επιτευχθεί αυτό το αποτέλεσμα σε μερικές χώρες χρειάζεται περισσότερα μέτρα σε άλλες λιγότερα. Εγώ βλέπω πως εμείς θα χρειαστούμε περισσότερα μέτρα... (αυτό έγραψα και παραπάνω)
Όσων αφορά τα δικαιώματα των καπνιστών επιμένω, πολύ απλά γιατί το να τρώει ο μη καπνιστής (ο οποίος δεν φταίει σε κάτι) τον καπνό στην μάπα είναι πολύ χειρότερο από το να αναγκάζεται ο καπνιστής να κάνει τσιγάρο κάπου που δεν ενοχλεί τους άλλους. π.χ. δηλαδή να "απομονώνεται" για 5 λεπτάκια βγαίνοντας έξω για να καπνίσει.

Edited by Yojimbo, 25 November 2009 - 23:42.

#377 Xod

Xod

Green and evil

• Members
  • 46 posts

Posted 28 November 2009 - 05:54

Δεν είμαι καπνιστής. Είναι ελάχιστες οι φορές που δοκίμασα το τσιγάρο και ποτέ δεν μου άρεσε. Παρ'όλα αυτά, θεωρώ ότι καμία ουσία, ακόμα και τα πιο σκληρά ναρκωτικά, δεν πρέπει να απαγορεύονται, αρκεί να γνωστοποιούνται στον χρήστη τα ακριβή συστατικά και τα αποτελέσματά τους στην ανθρώπινη υγεία. Οι απαγορεύσεις δεν βοηθάνε.

Posted Image

#378 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1,116 posts

Posted 30 November 2009 - 11:40

-μα ετσι κι αλλιως οντας καπνιστης δεν χρειαζεται να καλυπτεις την αναπνοη σου. εκτος και αν 8ελεις να το καλυψεις απο τους γονεις σου που το 8εωρω βλακεια εκτος και αν συντρεχει σημαντικος λογος.
-
εγω παλι, οχι αμαξι δεν παιρνω με τα λευτα που εχω χαλασει στον καπνο εδω και 5 χρονια, ουτε laptop. αυτο εξαρταται αν εισαι φουγαρο.
- οχι, σιγουρα οχι, απλα βαριεσαι και πεινας περισσοτερο

- Όταν είσαι μικρός σε ηλικία ή έχει γονείς που γκρινιάζουν για την υγεία σου και δεν θες να τους δώσεις μια παραπάνω αφορμή για γκρίνια λογικό είναι να το κρύβεις ακόμα κι όταν είναι 27 χρονών μαντραχαλάς (η ηλικία που ανέφερα δεν είναι τυχαία καθώς πρόσφατα ένας ξάδερφός μου τέτοιας ηλικίας άρχισε πριν λίγους μήνες το τσιγάρο - άσχετα που το ανακάλυψα πρόσφατα - επειδή περνάει τις μαύρες του). Άσχετο, αλλά όσο και ν' ακούγεται ηλίθιο έχω μια ξαδερφή 30κάτι χρονών που όσο ζούσε ο πατέρας του - που κάπνιζε φανατικά - έλεγε ότι δεν ένιωθε άβολα να καπνίζει μπροστά του (παρόλο που ήταν μεγάλη σε ηλικία). Το γιατί ακόμα να το καταλαβω.
- Σαν ατάκα σίγουρα δεν ανταποκρίνεται με την πραγματικότητα (όπως πολύ εύστοχα σχολίασες) αλλά παρόλα αυτά την έχω ακούσει ουκ ολίγες φορές για να δώσουν μάλλον στον εαυτό τους αφορμή για να σταματήσουν το τσιγάρο.
- Looooooooooooooooool! Funny but true (oμολογουμένως, σε κάποιες φάσεις παλιότερα τσιμπολογούσα κάτι από την βαρεμάρα και μόνο :uhh: ).

#379 Wofer

Wofer

Dragon's tear

• Members
  • 95 posts

Posted 01 December 2009 - 11:58

από τη βαριομάρα κανείς μπορεί να κάνει πολλά πράγματα διάφορων φύσεων...
τουλάχιστον να βρει κανείς ένα σπορ που να μην βλάπτει...!

καλά όσον αφορά τους γονείς εκείνη την ώρα συνειδητιποιούν την βλακία που οι ίδιοι κάνανε να την κάνει το ίδιο τους το παιδί.Τρώνε απλά ένα δυνατό χαστούκι γιατί βλέπουν την αντανάκλαση τους μπρωστά στα μάτια τους...

ΝΑΙ εγώ θα κάπνιζα μπροστά στους γονείς μου...Αφού αυτοί μου περάσανε το μήνυμα δεν έχουν δικαίωμα να μου πουν τι θα κάνω...Είναι ιρωνία οι γονεις μου που καπνίζανε μπρωστά μου από τη μέρα που γεννήθηκα να με κάνουν να φοβάμαι μη με δουν και ένα σορό άλλα πράγματα.

Edited by Wofer, 01 December 2009 - 12:09.

KORE DE OWARI DA!!

#380 yamyam

yamyam

Starting...

• Members
  • 0 posts

Posted 01 December 2009 - 22:21

Δεν καπνίζω αλλά με πιάνει δύσποια όταν βρίσκομαι σε κλειστούς χώρους με καπνίζοντες... οπότε δεν έχω σκοπό να αρχίσω...

#381 MisaYoshiko

MisaYoshiko

Anime Professional

• Members
  • 792 posts

Posted 11 December 2009 - 15:58

http://www.clickhere.gr/content/anthodtl.asp?ANTHOGR_ID=333

#382 Guest-67807

Guest-67807

Anime Freak

• Members
  • 451 posts

Posted 11 December 2009 - 19:56

http://www.clickhere.gr/content/anthodtl.asp?ANTHOGR_ID=333

για τα στριφτα ουτε λογος εε ?:P

#383 M.T.G.

M.T.G.

Incognito

• Members
  • 29 posts

Posted 16 December 2009 - 03:05

Δεν καπνίζω. Δεν έχω δοκιμάσει ποτέ να καπνίσω, γιατί σαν ιδέα δεν μου αρέσει. Δεν κρίνω τους καπνιστές, γιατί πιστεύω οτι όλοι σε κάτι είμαστε εθισμένοι. Και σίγουρα δεν θεωρώ ότι να κόψει κανείς το κάπνισμα είναι κάτι εύκολο. Αντίθετα θεωρώ οτι είναι πολύ δύσκολο γι'αυτό και δεν καταφέρνουν πολλοί άνθρωποι να το κόψουν μόνιμα. Βέβαια αν υπάρχει θέληση όλα γίνονται. Δυστυχώς όλοι στην παρέα μου καπνίζουν, οπότε είμαι παθητικός καπνιστής οπότε βλάπτομαι είτε το θέλω είτε όχι. Ελπίζω ότι με τα νέα μέτρα θα ωφεληθούμε όλοι. Καπνίζοντες και μη καπνίζοντες.
Posted Image

Η ζωή είναι ωραία, αλλά τα'χει μ'άλλον!!! :unlucky:

#384 X-LpBleach

X-LpBleach

a.k.a. Bleach155

• Members
  • 203 posts

Posted 19 December 2009 - 02:39

Ευτηχώς που υπάρχουμε εμείς οι καπνιστές για να μας βλέπετε και να μη καπνίζετε....

#385 Wofer

Wofer

Dragon's tear

• Members
  • 95 posts

Posted 21 December 2009 - 06:23

Ευτηχώς που υπάρχουμε εμείς οι καπνιστές για να μας βλέπετε και να μη καπνίζετε....

δεν το πιστεύω οτι το ακούω αυτό απο δεκαπεντε ετών ανθρωπο!!!
Το χεις συνειδητοποιησει απο τωρα και θεωρρεις τον εαυτο σου παραδειγμα προς αποφυγείν;
τοτε κοφτω!!!προλαβαινεις να μην κανεις παραπανω κακο στον εαυτο σου!!

τα πρωτα σημαδι ειδη αρχισανε να φαινονται...το καπελο του ace απο πορτοκαλι εγινε μαυρο απο την καπνα!!!
ασε που μοιαζει να γερνει πριν την ωρα του.

ενω ο δικος μου ace ειναι υγειης ετοιμος να τους πλακωσει ολους και δραστηριος!!!
KORE DE OWARI DA!!

#386 Guest-67807

Guest-67807

Anime Freak

• Members
  • 451 posts

Posted 21 December 2009 - 10:41

τοτε να το πω εγω που ειμαι 21. "Ευτηχώς που υπάρχουμε εμείς οι καπνιστές για να μας βλέπετε και να μη καπνίζετε...."

#387 Wofer

Wofer

Dragon's tear

• Members
  • 95 posts

Posted 21 December 2009 - 17:49

τοτε να το πω εγω που ειμαι 21. "Ευτηχώς που υπάρχουμε εμείς οι καπνιστές για να μας βλέπετε και να μη καπνίζετε...."

αν εισαι 21 τοτε τι να σου κανω;το καντζι στο avatar σου τα λεει ολα!:canthelp:(αστειακι)

ενω εγω που ειμαι επισης 21 και μη καπνιστιης γ*** και δερνω!marines και λοιπους μλκς!!!:ballumad:
KORE DE OWARI DA!!

#388 Guest-67807

Guest-67807

Anime Freak

• Members
  • 451 posts

Posted 22 December 2009 - 01:05

οπως ελεγε και ενα φιλαρακι: 8ανατος λεμε και τετοια πραγματα :P

#389 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 23 December 2009 - 13:38

chill even Santa approves
Posted Image

Posted Image

#390 Guest-67807

Guest-67807

Anime Freak

• Members
  • 451 posts

Posted 24 December 2009 - 01:57

τα συγκεκριμενα lucky strike ηταν μαπα.. κριμα.
ο santa οχι μονο approves... πρεπει να τα πiνει κανονικοτατα ετσι οπως τον κοβω.