κριμα ? αλλοι ξεκιναν την πρεζα, εκει 8α κολησουμε ?
το 8εμα ειναι οτι καποιοι στην αρχη δοκιμαζουν, μετα παιζει ρολο και αμα 8α σου αρεσει(η γευση πχ) για μαγκια το ξεκινουσανε παλια, δεν ξερω αμα παιζει το ιδιο και τωρα. δεν ξεκινανε ολα απο μαγκια στην τελικη, εκτος και αμα εισαι εποχης γυμνασιου και 8ες να το παιξεις καποιος, ποιο IN ρε παιδι μου.
τώρα στα λήθεια...πόσοι να 'ναι αυτοί που ξεκινάνε το κάπνησμα επειδή τουσ αρέσει?αποδεδιγμένα ο ανθρώπινος οργανισμός έχει μία απέχθεια προς κάτι το καμένο.αλλά οκ να το δεχτω.εδώ ας πούμε σε άλλους τους αρέσει να κόβονται για να πείνουν το αίμα τους και ένα σορο άλλα...
εγώ προσωπικά ήταν μία περίοδος εκέι στην ευφηβία γύρω στα 16 που ήμουν σε μία παρέα που ολοι κάπνιζαν και οσοι μέχρι τότε δεν το κάνανε το χανε ξεκινησει.
ήταν στα λήθεια κάπως...ξέρεις όλοι να καπνίζουν και γω να κάθομαι να κοιτάω. αλλά όχι δεν το ξεκίνησα και είχα φάει και πολύ σπάσιμο θυμάμαι από τους άλλους "δοκίμασε και δοκίμασε" δοκίμασα μια φορά και τέλος.
δεν υπήρχε περίπτωση να κάνω κάτι που θα μου καταστρέψει τη ζωή...
και όταν η ζωή σου είναι σκάτα το οποίο είναι ανθρώπινο τοτε το καλυτερο που έχεις να κάνεις ειναι κατι που θα την αλλάξει προς το καλύτερο όχι να αρχίζεις να καπνίζεις όσο το να κάνεις και ναρκότικα...εκεί είναι *******
δεν είμαι κατά της δοκιμης ακόμα και στο θέμα τον ναρκοτικών.αν είχα ανυσηχίες...ναι. θα δοκίμαζα ακόμα και πρέζα αλλά δεν με αφορά κάτι που αποδεδειγμένα θα με οδηγήσει σε μια κατασταση αδυναμίας και θα με κάνει να σερνομαι και το ιδιο ισχύει και για το κάπνησμα.