Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Περί καπνίσματος

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
947 replies to this topic

Δημοσκόπηση: Καπνίζετε ή οχι (511 Μέλος (η) που έχουν ψηφίσει)

Καπνίζετε ή οχι

1. Καπνίζω (97 ψήφοι [25.33%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 25.33%

2. Δεν καπνίζω (286 ψήφοι [74.67%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 74.67%

Ψήφισε

#331 acid black cherry

acid black cherry

Mahjong Master

• Members
  • 938 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούλιος 2009 - 15:28

Με αυτη τη λογικη, για πειτε σε καποιον κοιλιοδουλο να σταματησει να τρωει...η ιδια εξαρτηση ειναι ολες οι απολαυσεις της ζωης. Ο αλκοολικος θα πινει, ο καπνιστης θα καπνιζει, ο κοιλιοδουλος θα τρωει, το πρεζακι θα παιρνει ναρκωτικα. .

edit: οι απολαυσεις του θανατου, fixed
edit 2:οι ηλιθιες συνηθειες που αργα η γρηγορα επιφερουν τον θανατο,fixed for sure!

i aku the shape-shifting master of darkness...
xhH5lXP.jpg

#332 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούλιος 2009 - 15:31

Εστω...bottom line το ιδιο ειναι. Ολα οσα καταναλωνουμε ή κανουμε γενικα, με τον ενα ή τον αλλο τροπο, εθισμος ειναι. Αλλοι τρωνε, αλλοι πινουν, αλλοι καπνιζουν, αλλοι κολλανε στο pc ολη μερα, αλλοι παιζουν ολη μερα videogames. Το καθε ενα εχει και τα κακα του. Απαξ ομως και ο καθενας σεβεται τους γυρω του, δε θα επρεπε να δημιουργει προβλημα.
Δημοσιευμένη  εικόνα

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm

#333 Dark_Venus

Dark_Venus

Error 404

• Members
  • 161 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούλιος 2009 - 16:34

Πρώτα απ ολα δεν είπα οτι ολοι οι καπνιστες γονεις δεν ειναι σωστοί. Απλά το θεωρώ υποκριτικό να καπνιζεις ή να κάνεις την οποιαδήποτε κατάχρηση και μετα να πας να λες στο παιδι σου "σου απαγορευω να το κάνεις. Οι δικοι σου φερθηκαν σωστά, αλλα αυτο δε σημαινει οτι όλοι φέρονται έτσι.

Με αυτη τη λογικη, για πειτε σε καποιον κοιλιοδουλο να σταματησει να τρωει...η ιδια εξαρτηση ειναι ολες οι απολαυσεις της ζωης. Ο αλκοολικος θα πινει, ο καπνιστης θα καπνιζει, ο κοιλιοδουλος θα τρωει, το πρεζακι θα παιρνει ναρκωτικα. Οταν ομως οι ιδιοι αισθανονται ετοιμοι, τοτε μονο μπορουν να το κοψουν οτιδηποτε ειναι αυτο. Οπως το εχουμε δει να γινεται ουκ ολιγες φορες. Το να ξεκινατε κυνηγι μαγισσων ομως, να χαρακτηριζετε τους καπνιστες δεν ξερω κι εγω πως, λες και το κανετε "για την υγεια" τους ειναι τουλαχιστον ηλιθιο αν οχι υποκριτικο, και το μονο που καταφερνετε ειναι να τσαντιζετε κοσμο.

Δευτερον, ξέρεις πολλους ευτυχισμένους ναρκωμανείς ή αλκοολικούς; Γιατι εγώ δεν ξέρω. Οποιοσδήποτε είναι εθισμένος σε κάτι οτιδηποτε και αν είναι αυτό, τότε χάνει την ελευθερία του. Εχω δει σπίτια να χάνονται και οικογένειες να διαλύονται για αυτα που εσυ αποκαλείς χαρές της ζωής. Χαρα της ζωής είναι να γίνεις ντίρλα ένα βραδυ με την παρέα σου και να το θυμάσαι και να γελάς. Να πουλάς οτι έχεις και δεν έχεις και να καταστρέφεις τους ανθρώπους γυρω σου που σ αγαπανε είναι χαρα της ζωης; :tensai:

Επίσης δεν είδα κανέναν να χαρακτηρίζει αρνητικά τους καπνιστές εδώ. Αποψεις εκφράζουμε. Αν ο αλλος γουσταρει να καπνιζει μαγκιά του. Να καπνισει. Αλλα αν εγώ δε γουσταρω να εχω τον καπνό στα μουτρα γιατι να τον εχω; Δηλαδη εσυ αν δεν κανεις ενα τσιγαρο μεσα σε καφετερια και καπνισεις σπιτι σου θα πάθεις στερητικο;

ρχισω να βριζω επειδη μια παρεα κανει φασαρια, ή κανει το μαγαζι τανα, ή κολλανε τους φιλους τους στα ταβανια, ή επειδη κανουν σαν παρλιακα, ή επειδη γονεις φερανε τα μωρα παιδια τους σε δημοσιο χωρο και φωναζουν και κλαινε ανηλεως, αλλα δεν το εχω κανει ποτε γιατι πολυ απλα, ο καθε ανθρωπος βγαινει εξω για να μην καθεται συνεχεια σπιτι του, και οι οποιες μικροενοχλησεις ειναι μεσα στο παιχνιδι.
Τα παντα ειναι θεμα σεβασμου, και η οποια αντιδραση ειναι οταν βλεπεις οτι ο αλλος σε γραφει. Οτι κι αν κανει και σε ενοχλει. Today 15:10

:hahaha::hahaha: Ναι απαγορευονται τα παιδια σε δημιοσιους χωρους; Απο ποτε; Και κλαινε; Παιδια ειναι τι θες να κανουνε; Αν σ ενοχλουν υπαρχουν μαγαζια λιγοτερο οικογενιακα. Πας να συγκρινεις τωρα ενα παιδακι που κλαιει με τον καπνο. Καμια σχεση ειναι εντελώς ανόμοια.

Ολα οσα καταναλωνουμε ή κανουμε γενικα, με τον ενα ή τον αλλο τροπο, εθισμος ειναι. Αλλοι τρωνε, αλλοι πινουν, αλλοι καπνιζουν, αλλοι κολλανε στο pc ολη μερα, αλλοι παιζουν ολη μερα videogames. Το καθε ενα εχει και τα κακα του. Απαξ ομως και ο καθενας σεβεται τους γυρω του, δε θα επρεπε να δημιουργει προβλημα.

Εδω συμφωνω. Γι αυτο ακριβως και υποστηριζω τους νεους κανονες κατα του καπνισματος.:tensai:

#334 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούλιος 2009 - 17:15

Πρώτα απ ολα δεν είπα οτι ολοι οι καπνιστες γονεις δεν ειναι σωστοί. Απλά το θεωρώ υποκριτικό να καπνιζεις ή να κάνεις την οποιαδήποτε κατάχρηση και μετα να πας να λες στο παιδι σου "σου απαγορευω να το κάνεις. Οι δικοι σου φερθηκαν σωστά, αλλα αυτο δε σημαινει οτι όλοι φέρονται έτσι.

Δευτερον, ξέρεις πολλους ευτυχισμένους ναρκωμανείς ή αλκοολικούς; Γιατι εγώ δεν ξέρω. Οποιοσδήποτε είναι εθισμένος σε κάτι οτιδηποτε και αν είναι αυτό, τότε χάνει την ελευθερία του. Εχω δει σπίτια να χάνονται και οικογένειες να διαλύονται για αυτα που εσυ αποκαλείς χαρές της ζωής. Χαρα της ζωής είναι να γίνεις ντίρλα ένα βραδυ με την παρέα σου και να το θυμάσαι και να γελάς. Να πουλάς οτι έχεις και δεν έχεις και να καταστρέφεις τους ανθρώπους γυρω σου που σ αγαπανε είναι χαρα της ζωης; :tensai:

Επίσης δεν είδα κανέναν να χαρακτηρίζει αρνητικά τους καπνιστές εδώ. Αποψεις εκφράζουμε. Αν ο αλλος γουσταρει να καπνιζει μαγκιά του. Να καπνισει. Αλλα αν εγώ δε γουσταρω να εχω τον καπνό στα μουτρα γιατι να τον εχω; Δηλαδη εσυ αν δεν κανεις ενα τσιγαρο μεσα σε καφετερια και καπνισεις σπιτι σου θα πάθεις στερητικο;

:hahaha::hahaha: Ναι απαγορευονται τα παιδια σε δημιοσιους χωρους; Απο ποτε; Και κλαινε; Παιδια ειναι τι θες να κανουνε; Αν σ ενοχλουν υπαρχουν μαγαζια λιγοτερο οικογενιακα. Πας να συγκρινεις τωρα ενα παιδακι που κλαιει με τον καπνο. Καμια σχεση ειναι εντελώς ανόμοια.

Εδω συμφωνω. Γι αυτο ακριβως και υποστηριζω τους νεους κανονες κατα του καπνισματος.:tensai:

Αν ενα παιδι κλαιει και ωρυεται ναι, με ενοχλει. βγηκα για να ξεσκασω, οχι για να γυρισω με πονοκεφαλο. Δεν το κανω ομως θεμα γιατι ειναι δικαιωμα του καθενα να παρει τα παιδια του και να βγει βολτα. Εγω παραδειγμα εφερα. Αν ισχυει η λογικη "να πας σε μαγαζια λιγοτερο οικογενειακα" τοτε μια χαρα να ισχυσει και η λογικη "να πατε στα starbucks που ειναι για μη καπνιστες". Καταλαβαινεις λοιπον την συγκριση?
οσο για τους χαρακτηρισμους, αναφερθηκαν οι καπνιστες σαν πρεζακια...αυτο για μενα ειναι χαρακτηρισμος. Μπορει να μην ανηκω σε αυτους τους καπνιστες μεν, αλλα ειναι χαρακτηρισμος οπως και να το κανεις. Και αν προσεξες..που δεν ειμαι και σιγουρη δλδ, εγω αυτο που τονισα με το ποστ μου, ειναι ο σεβασμος στους γυρω μας, οτι κι αν κανεις. Ειτε καπνιζεις, ειτε πινεις, ειτε μασαμπουκιαζεις. Αν σεβεσαι αυτον που ενοχλειται δεν τιθεται καν θεμα.Αν βγουμε μαζι, και σε ενοχλει ο καπνος μου, δε θα κατσω διπλα σου, θα κατσω στην αλλη ακρη του τραπεζιου ή θα απομακρυνθω για να κανω το τσιγαρο μου.
Οσο για το bold κομματι, στερητικο μπορει να μην παθω, αλλα οτι θα με ενοχλει που θα μου χαλασουν τον καφε μου θα με ενοχλει. Οταν βγαινω για καφε, ειναι δικαιωμα μου να κανω ενα δυο τσιγαρα. Τι προτεινεις δλδ?να κλεισουμε τους καπνιστες σπιτια τους?Και μονο εκει να καπνιζουν? Αυτο για μενα δεν εντασσεται στο σεβομαι τους γυρω μου.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#335 Dark_Venus

Dark_Venus

Error 404

• Members
  • 161 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούλιος 2009 - 17:41

Ενω το να μπαινεις σε καφετερια και οταν βγαινεις να βρωμαει το μαλλι καπνιλα ειναι η προσωποποιηση του σεβασμου; :tensai:

Ναι αυτο προτεινω. :P Δειρε με :hahaha:

#336 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιούλιος 2009 - 00:27

Μου αρεσει που "κανεις συζητηση" "εκφραζεις αποψεις" και πανω απ'ολα κρατας το επιπεδο της συζητησης ψηλα...
Θα βγεις απο το μαγαζι και θα μυριζεις καπνιλα?κανε μπανιο...
Θα βγω απο το μαγαζι με πονοκεφαλο?θα παρω παυσιπονο..απλα πραγματα..
Δημοσιευμένη  εικόνα

#337 acid black cherry

acid black cherry

Mahjong Master

• Members
  • 938 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιούλιος 2009 - 10:33

posted by Matsu: Ειτε καπνιζεις, ειτε πινεις, ειτε μασαμπουκιαζεις. Αν σεβεσαι αυτον που ενοχλειται δεν τιθεται καν θεμα

-ξέρω οτι έχουμε ξεφύγει απο το τοπικ και αν θέλεις το σταματάω εδώ!

καταρχην ας βγάλουμε το ζήτημα της μάσας έξω καθώς έχει διαφορετικό χαρακτήρα(το συζηταμε αν θες ξεχωριστά)

πόσο σεβασμό στους γύρο του, και συγκεκριμένα στους ανθρώπους που θέλει να έχει κοντά του και θέλουν να βρίσκονται κοντά του, δείχνει ένας αλκοολικός? που πιθανά να έχει βίαια ξεσπάσματα, κινδυνεύει να τραβολογιέται στα νοσοκομεία για το συκώτι του, κινδυνεύει να σκοτωθεί σε τροχαίο?
ένας καπνιστής που λόγω του καπνίσματος παθαίνει καρκίνο,δύσπνοια κλπ?
για τα πρεζάκια τι να πώ, έλα να μιλήσεις στη μητέρα του παιδιού που πέθανε λίγες μέρες πριν και έμενε στο πάνω σπιτι απο εμένα!

είναι βέβαιο οτι υπάρχουν πολλοί άλλοι εθισμοί όπως pc,pc games,χουλιγκανισμός, φανατισμός για αθλητικά(κυρίως βέβαια ποδόσφαιρο),τζόγος κ.α.
ακόμα και για τους οτακου(με την πλήρη ένοια της λέξης) που είναι εθισμένοι με τα ανιμε και τα μανγκα δεν μπορούμε μα πούμε πως δεν τίθεται θέμα εκτός κι αν θεωρούμε οτι πρέπει απλά να ξεκοπούνε απο την υπόλοιπη κοινωνία και να κλειστούν σε ένα προσωποκεντρικό κόσμο σαν να μήν υπάρχουν!

έχω ξανατοποθετηθεί σε αυτό το τοπικ και έχω εκφράσει την άποψη οτι είμαι αντιθετος στις απαγορεύσεις γιατι πιστεύω οτι φέρνουν το αντίθετο αποτέλεσμα απο αυτό που υποτίθεται αποσκοπούν! και γι' αυτό το λόγο νομίζω οτι γίνονται για να φέρουν τα αντίθετα αποτελέσματα!
αν πιστεύουμε οτι το σύστημα έχει σκοπό να κλείσουν οι "βιομηχανίες" καπνού,ποτού,ναρκωτικών,πορνό,τζόγου,pc games,sci-fi wackos,αθλητικών υπερθεαμάτων τύπου ρωμαικής αρένας κ.α. -που αποτελούν μεγάλη πηγή εσόδων και δημιουργίας συγκεκριμένου τύπου συνειδήσεων κάνουμε πολύ μεγάλο λάθος!

xhH5lXP.jpg

#338 Psylock

Psylock

Math Logic

• Members
  • 136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιούλιος 2009 - 13:55

Aγαπητέ Acid Black Chery θα έλεγα ότι βγήκες λίγο εκτός topic παρουσιάζοντας μία γενικότερη εικόνα όσον αφορά το θέμα εθισμός και συμφέροντα. Θεωρώ όμως ότι η ευρήτερη αυτή αναφορά είναι απαραίτητη για να καταλάβουμε ότι αυτό που βλέπουμε και ασχολούμαστε είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου, το υπόλοιπο είναι κρυμένο καλά. Συμφωνώ και επαυξάνω σε όλα τα οποία έκανες τον κόπο να αναφέρεις.

Ας επιστρέψουμε στο θέμα μας, όπως έχει αναφερθεί πολλές μα πάρα πολλές φορές στο thread είναι δικαίωμα του καθενός να κάνει αυτό που θέλει, αρκεί όμως να μην καταπατά τα δικαιώματα των άλλων. Αυτό είναι βέβαια πολύ υποκειμενικό και ο μόνος τρόπος για να επιτευχθεί είναι ο σεβασμός προς τον εαυτό μας και τον συνάνθρωπο πάνω από όλα, ο διάλογος και η λογική σκέψη.

Θα θέσω ένα απλό αλλά σύνθετο από μία άποψη ερώτημα. Ένας καταστηματάρχης επιλέγει να κάνει το κατάστημά του μόνο για καπνιστές, είναι δικαίωμά του και έχει επίγνωση ότι με την απόφασή του αυτή περιορίζει το ενδιαφερόμενο κοινο. Από την άλλη ένας μή καπνιστής θέλει αλλά δεν μπορεί να μπει στο κατάστημα γιατί δεν αντέχει το τσιγάρο, με αποτέλεσμα να διαμαρτύρεται γιατί ένα μέρος διασκέδασης είναι απρόσητο για αυτόν. Ποιός από τους δύο έχει δίκιο? Πρέπει κάποιος από τους δύο να υποχωρήσει και γιατί? (Να θυμόμαστε πάντα ότι μιλάμε για χώρο διασκέδασης και το παράδειγμα είναι ενδεικτικό, θα μπορούσε να συμβαίνει το αντίστροφο)

Υ.Γ. Δεν είμαι καπνιστής, αλλά δεν μπορώ να πώ ότι είμαι αντικαπνιστής, λόγω του ότι είναι δικαίωμα των άλλων να κάνουν ότι θέλουν αρκεί να μην με ενοχλούν.
The truth exist beyond the Gate ...
Can you see it ?!

#339 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιούλιος 2009 - 13:57

Εγω παντως για αλλη μια φορα τονιζω το περι σεβασμου των γυρω, κι εσεις κολλατε σε λεξεις. Μην καθεστε να ψαχνετε γιατι ο καπνιστης γουσταρει να καπνιζει, γιατι ο αλκοολικος γουσταρει να πινει, γιατι ο τζογαδορος γουσταρει να παιζει χαρτια. Το γιατι ειναι δικο τους θεμα. Να κοιτατε αυτο που κανουν ομως, να μη σας ενοχλει. Οταν σας ενοχλει καντε παρατηρηση, καταγγελια οτι θελετε, αλλα απο τη στιγμη που βλεπετε ατομα, να προσπαθουν να συνηπαρξουν μαζι σας, και παρ'ολα αυτα ακουνε προτασεις του στυλ "κλεισου στο σπιτι σου για να καπνισεις", ε σορρυ κιολας, δε πα να μου φερετε ενα σωρο παραδειγματα, δεν θα τους δωσω τη δεουσα προσοχη, οπως και εγω δεν ελαβα τη δεουσα προσοχη.

Οσο για το τι προκαλει το καθε ενα. Ειχα ενα φιλο, ο οποιος επαθε οξεια λευχαιμια. Ξερεις απο τι? Απο τιποτα. Στα 24 του, ειχε οξεια λευχαιμια ενω δεν ειχε καπνισει/πιει/ μαστουρωσει ποτε. Αυτο πως το εξηγεις?
Ξερω και ολοι οι καπνιστες ξερουμε οτι βαζουμε τους εαυτους μας σε κινδυνο. Και ειναι συνειδητο αυτο.Αλλα εγω τουλαχιστον προσωπικα πιστευω πως οτι ειναι να γινει θα γινει. Αν ειναι να σκοτωθω θα σκοτωθω. Αν ειναι να τσακιστω και να διαλυσω ποδια χερια, αυτο θα γινει ειτε μεσα στο σπιτι μου "που ειμαι ασφαλης" ειτε εκτος. Αν λοιπον εχω επιλεξει μια συνηθεια, που εμενα μου αρεσει, οσο δε σας ενοχλει, μην ασχολειστε.Απο τη στιγμη που σας σεβομαι, σεβαστειτε με.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#340 Glastenen

Glastenen

La Reine du Portatif

• Members
  • 727 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιούλιος 2009 - 18:38

btw η λευχαιμία ουδεμία σχέση έχει με το κάπνισμα. Είναι καρκίνος του αίματος, έχει (πιθανόν) γενετικές αιτίες και χημικές/ακτινοβολίας αλλά όπως κάθε καρκίνος εμφανίζεται απρόβλεπτα/όχι για βέβαιους λόγους.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#341 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιούλιος 2009 - 01:51

btw ειναι καρκινος either way. Οταν το ατομο που μιλαμε, εκανε καθ'ολα φυσιολογικη "υγειινη ζωη", αλλα επαθε λευχαιμια ειναι αυτο που λενε οτι ο,τι ειναι να παθεις θα το παθεις. Οπως δεν πεθαινουν ολοι οι καπνιστες απο καρκινο των πνευμονων, ετσι και αυτοι που ακολουθουν την υγειινη ζωη κατα γραμμα υπαρχει περιπτωση να παθουν κατι πολυ ξεκαρφωτο. Αρνουμαι ομως να ζω γενικα υπο καθεστως τρομοκρατιας ΜΗΠΩΣ και παθω κατι. Θεωρω πως ειναι οτι χειροτερο μπορει να κανει κανεις, χανοντας χρονο απο τη ζωη του προσεχοντας το παραμικρο. Δεν ειπα οτι θα πεταχτεις στην εθνικη να τρεξεις, και θα περιμενεις να μη σε πατησει νταλικα, αλλα τεσπα..
Δημοσιευμένη  εικόνα

#342 acid black cherry

acid black cherry

Mahjong Master

• Members
  • 938 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιούλιος 2009 - 09:36

ναι βρε παιδι μου και εγώ γνωρίζω ένα δάσκαλο tai chi που κάνει απίστευτα υγιεινή ζωή και όμως έπαθε πολλαπλές θρομβώσεις και κόντεψε να πεθάνει!
και εγώ έπαθα θρόμβωση πρίν απο λίγο καιρό αλλα λόγω κληρονομικής φλεβίτιδας και κυρίως ορθοστασίας( που δεν μπορώ να αποφύγω στη δουλειά μου αφου είμαι αναγκασμένος να είμαι μόνο όρθιος!)
έχουμε λύσει όλα τα πιθανά προβλήματα υγείας και προσπαθούμε να αποκτήσουμε καπνίζοντας,πίνοντας κλπ. απο χόμπυ? δεν νομίζω!
όσο οι φαρμακευτικές εταιρίες θα στηρίζουν τη λειτουργία τους μόνο στο κέρδος και όχι στη θεραπεία και την πρόληψη πάντα θα υπάρχουν απρόβλεπτοι παράγοντες!
ούτε λύση είναι η αποστειρωμένη ζωή, σύμφωνοι!
αντίθετα ένα κλίμα τρομοκρατίας κάνει μεγαλύτερο κακό!

xhH5lXP.jpg

#343 Guest-67807

Guest-67807

Anime Freak

• Members
  • 451 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιούλιος 2009 - 10:34

Θα θέσω ένα απλό αλλά σύνθετο από μία άποψη ερώτημα. Ένας καταστηματάρχης επιλέγει να κάνει το κατάστημά του μόνο για καπνιστές, είναι δικαίωμά του και έχει επίγνωση ότι με την απόφασή του αυτή περιορίζει το ενδιαφερόμενο κοινο. Από την άλλη ένας μή καπνιστής θέλει αλλά δεν μπορεί να μπει στο κατάστημα γιατί δεν αντέχει το τσιγάρο, με αποτέλεσμα να διαμαρτύρεται γιατί ένα μέρος διασκέδασης είναι απρόσητο για αυτόν. Ποιός από τους δύο έχει δίκιο? Πρέπει κάποιος από τους δύο να υποχωρήσει και γιατί? (Να θυμόμαστε πάντα ότι μιλάμε για χώρο διασκέδασης και το παράδειγμα είναι ενδεικτικό, θα μπορούσε να συμβαίνει το αντίστροφο)

ο καταστηματαρχης γιατι εχει 8εσει αυτους τους ορους στο μαγαζι. απο κει και μετα οποιος 8ελει μπαινει αλλα δεν ενοχλει. επισης υπαρχουν πολοι χωροι διασκεδασης(για καπνιστες και μη) και δεν ειναι αναγκη αυτος ο συγκεκριμενος(λεμε τωρα). εγω καπνιζω αλλα σε τετοια μερη (που παω μια στο τοσο για την παρεα) δεν μπορω να κατσω πολυ γιατι γινεται τεκες, 8ελω να καπνιζω με την ισυχια μου, τον κα8αρο αερα και τα λοιπα, οποτε τα καινουρια μετρα με συμφερουν απιστευτα !

#344 Dark_Venus

Dark_Venus

Error 404

• Members
  • 161 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιούλιος 2009 - 10:58

Μου αρεσει που "κανεις συζητηση" "εκφραζεις αποψεις" και πανω απ'ολα κρατας το επιπεδο της συζητησης ψηλα...
Θα βγεις απο το μαγαζι και θα μυριζεις καπνιλα?κανε μπανιο...
Θα βγω απο το μαγαζι με πονοκεφαλο?θα παρω παυσιπονο..απλα πραγματα..

To επιπεδο δε πεφτει απο μια πλακα. :tensai: Μετα απο ενα σημειο οταν πας ν απαντησεις με τον τσαμπουκα είναι αδυνατον να μην πάρεις την ανάλογη απαντηση. Μαθε να σεβεσαι πρωτα τις αποψεις των άλλων και να μην τα παίρνεις τοσο τα πράγματα προσωπικά. Φορουμ ειναι.... Jesus....

Με κάλυψε ο Acid Black Cherry στο θέμα της τρομοκρατιας...Δεν χρειαζεται να αντιμετωπιζουμε τους ανθρωπους ως μυασματα ή κατι. Απλά ο διαχωρισμός καπνιζόντων μη καπνιζόντων εξυπηρετει πολλά. :)

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Dark_Venus: 09 Ιούλιος 2009 - 11:29

#345 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 09 Ιούλιος 2009 - 15:23

To επιπεδο δε πεφτει απο μια πλακα. :tensai: Μετα απο ενα σημειο οταν πας ν απαντησεις με τον τσαμπουκα είναι αδυνατον να μην πάρεις την ανάλογη απαντηση. Μαθε να σεβεσαι πρωτα τις αποψεις των άλλων και να μην τα παίρνεις τοσο τα πράγματα προσωπικά. Φορουμ ειναι.... Jesus....

Με κάλυψε ο Acid Black Cherry στο θέμα της τρομοκρατιας...Δεν χρειαζεται να αντιμετωπιζουμε τους ανθρωπους ως μυασματα ή κατι. Απλά ο διαχωρισμός καπνιζόντων μη καπνιζόντων εξυπηρετει πολλά. :)

Ωραία μπάλα παίζεις εσύ... πρώτα ειρωνεύεσαι τη Matsu, και μετά απαιτείς να μένει ψύχραιμη στις απαντήσεις της. You don't like it when the joke's on you, φυσικά.

FYI, είμαι κι εγώ μη καπνιστής και υπέρ των νέων μέτρων, αλλά θεωρώ τον τρόπο με τον οποίον εκφράζεσαι προκλητικό.

Και μία ερώτηση... αυτό το ":tensai:" το κάνεις και στην πραγματικότητα όποτε πετάς εξυπνάδα; Τον Ikari Gendo τί τον έχεις;

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||