Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Περί καπνίσματος

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
947 replies to this topic

Δημοσκόπηση: Καπνίζετε ή οχι (511 Μέλος (η) που έχουν ψηφίσει)

Καπνίζετε ή οχι

1. Καπνίζω (97 ψήφοι [25.33%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 25.33%

2. Δεν καπνίζω (286 ψήφοι [74.67%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 74.67%

Ψήφισε

#316 Kurisu

Kurisu

ⓢⓤⓟⓔⓡ(⌒_⌒)ⓚή

• Members
  • 100 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιούλιος 2009 - 11:51

Δεν καπνιζω και δεν προκειται να αρχισω επειδη εχω προβληματα δυσπνοιας οταν βρισκομαι κοντα σε καπνο. Η χαρα μου με την ανακοινωση των αντικαπνιστικων μετρων ηταν απεριγραπτη. Ποτε δεν καταλαβα, ομως γινεται τα μετρα αυτα να θεωρουνται ρατσιστικα προς τους καπνιστες, όπως οι ιδιοι υποστηριζαν. Ας διηγηθω μια φανταστικη ιστορια για να καταλαβετε ποσο αδικο εχετε:
"Ενας καπνιστης καθεται σε ενα χωρο οπου συνυπαρχουν εκπροσωποι και των δυο παραταξεων. Αποφασιζει λοιπον να αναψει τσιγαρο. Τοτε, ξαφνικα και χωρις να πει τιποτα, ενας καπνιστης απο το διπλανο τραπεζι του αρπαζει το τσιγαρο απο το χερι, το σβηνει στο πλησιεστερο τασακι και αποχωρει."
Σιγουρα ολοι θεωρειται απεριγραπτο το θρασος του αντικαπνιστη που στερει απο τον καπνιστη το αναφερετο δικαιωμα του στο καπνισμα, του επιβαλλει τη θεληση του και δεν του επιτρεπει να καταστρεψει την υγεια του με την ησυχια του. Σκεφτειται, ομως, πως ο καπνιστης ειχε πολυ περισσοτερο θρασος τη στιγμη που αποφασισε να ανψει το τσιγαρο. Κι αυτο γιατι επιβαλλει τη θεληση του να καπνισει σε ολα τα ατομα στο χωρο και δεν σεβεται το δικαιωμα τους να φροντιζουν την υγεια τους. Το μεγαλυτερο κακο που μπορει να σου προκαλεσει ο πρωτος ειναι να προστατευσει την υγεια του καπνιστη απο ενα παραπανω τσιγαρο, ενω ο καπνιστης δημιουργει πραγματικο προβλημα στον ιδιο και τους γυρω του.
Οσο για το οτι υπαρχουν αλλα (μεγαλυτερα) προβληματα... να πω και γω οτι στο οχι και τοσο συντομο μελλον (βλ. 1.000.000 χρονια) ο ηλιος θα σβησει και η γη θα κσταστραφει. Αρα, αφου δεν μπορουμε να κανουμε κατι για αυτο, προτεινω να σταυρωσουμε ολοι τα χερια, να σταματησουμε τις ζωες, να μην μας απασχολει τιποτε αλλο και να κατσουμε να περιμενουμε την καταστροφη.
Τελος, τα νεα μετρα δινουν στον καπνιστη το δικαιωμα να βγει εξω απ το μαγαζι, να καπνισει και να επιστρεψει στην παρεα του, ενω ο μη καπνιστης δεν εχει αλλη επιλογη απο το να ανεχτει την κατασταση ή να σηκωθει να φυγει (μπορει να βγαινει εξω να παιρνει καθαρο αερα σε τακτα χρονικα διαστηματα, ομως η αναπνοη ειναι αναγκη που εμφανιζεται καθε δευτερολεπτο, την ωρα που η επιθυμια για τσιγαρο εκδηλωνεται καθε ~5 λεπτα). Στο κατω κατω μπορει ο καθενας στο σπιτι του να καπνιζει οσο θελει, ας το μετατρεψει και σε εργαστασιο χαλιβουργικης, ομως θα πρεπει να σεβαστει και το δικαιωμα μου και των αλλων μη καπνιστων να μην ερχονται αντιμετωποι με συννεφα αιθαλομιχλης σε καθε χωρο που επιλεγουν να χαλαρωσουν απο την "θυελα της καθημερινοτητας":hahaha:.
Θα πρεπει να καταλαβουν οι καπνιστες πως το καπνισμα δεν ειναι απλα μια κακη συνηθεια, οπως οι "ανασκαφες στην περιοχη της ρινικης κοιλοτητας", αλλα πραγματικη μαστιγα της υγειας των ιδιων και των γυρων τους. Θα προσεξατε και το σποτακι που λεει πως 700.000 πεθαινουν ετησιως σε ολοκληρο τον κοσμο λογω παθητικου καπνισματος, πεθαινουν λογω της αναισθησιας ορισμενων (οχι ολων ευτυχως) εκπροσωπων της καπνιστικης κοινοτητας. Πως το λενε αυτο που καποιος σκοτωνει συνανθρωπο του κατα λαθος... α ναι... φονος εξ αμελειας...

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kurisu: 06 Ιούλιος 2009 - 11:53
typo

Spoiler: ~The Door~

#317 Dark_Venus

Dark_Venus

Error 404

• Members
  • 161 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιούλιος 2009 - 14:22

Εκεί που εκνευρίζομαι όμως είναι όταν φυσάν τον καπνό επάνω μου...:burningbe3:

Ε καλά εκεί όλοι εκνευριζόμαστε νομίζω... :smokingg:

#318 hyuga

hyuga

hey hey ningen sucker

• Members
  • 307 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιούλιος 2009 - 14:48

παιδιά εγώ προσωπικά δεν καπνίζω αλλά οκ δεν με πειράζουν αυτοι που καπνιζουν...κι αυτός ο αριθμος της ρουφιανιάς ..τι είναι αυτα??πάνε να μας χωρίσουν σε στρατόπεδα!!!καπνιστές και μη καπνιστές!! μαλ$#%$ς ...δικαίωμα τους δεν είναι να καπνίζουν???
και στο κάτω κατω αν ειναι να πάω από κατι ας παω από παθητικό κάπνισμα!!:smokingg:
μπορεί να με ενοχλει ο καπνος αλλά ποτέ δεν θα ρουφιάνευα εναν καπνιστή..

Posted Image
Δημοσιευμένη  εικόνα

#319 Kurisu

Kurisu

ⓢⓤⓟⓔⓡ(⌒_⌒)ⓚή

• Members
  • 100 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιούλιος 2009 - 17:48

[...]κι αυτός ο αριθμος της ρουφιανιάς ..τι είναι αυτα??πάνε να μας χωρίσουν σε στρατόπεδα!!!καπνιστές και μη καπνιστές!! μαλ$#%$ς ...δικαίωμα τους δεν είναι να καπνίζουν??? <------Οχι οταν υπαρχουν μη καπνιστες γυρω τους
και στο κάτω κατω αν ειναι να πάω από κατι ας παω από παθητικό κάπνισμα!!:smokingg:
μπορεί να με ενοχλει ο καπνος αλλά ποτέ δεν θα ρουφιάνευα εναν καπνιστή..

Ελεος πια με την ομερτα στην Ελλαδα. Απο ποτε το να καταγγελεις μια παραβιαση σε κανει ρουφιανο; Αντι να στιγματιζεται αυτος που παραβιαζει τους νομους και τους κανονες, γινεται ρουφιανος αυτος που δεν του κανει πλατες.
Και μετα μας φταει οτι εδω ειναι Ελλαδα... να πειτε φταει που ειμαστε Ελλαδα ή φταει που ειμαστε Ελληνες. Μην χρησιμοποιητε το τριτο προσωπο για να αποποιηθειτε των ευθυνων. Απο μας εξαρταται αν θα εφαρμοστουν τα μετρα οχι απο το ελληνικο γενετικο κωδικα...

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kurisu: 06 Ιούλιος 2009 - 18:52

Spoiler: ~The Door~

#320 hyuga

hyuga

hey hey ningen sucker

• Members
  • 307 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιούλιος 2009 - 18:11

μπορείς απλά να του πεις να μην καπνιζει μπροστά σου...κι όχι να του΄φέρεις την αστυνομία...αυτα για μένα είναι χαζά...τόσο καιρό πως το ανεχόμαστε...?'εγώ πιστεύω πως όλα θα εξαρτηθούν από το πόσο ευσυνείδητος είναι ο καπνιστής..εγώ πάντως δεν θα κάρφωνα κανέναν επειδή καπνίζει..
Δημοσιευμένη  εικόνα

#321 Dark_Venus

Dark_Venus

Error 404

• Members
  • 161 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιούλιος 2009 - 21:53

Κοίταξε σίγουρα να τον καρφώσεις δεν είναι ο,τι καλύτερο... Μια απλή σύσταση αρκεί... Οσο δικαίωμα έχει αυτός να καπνίζει άλλο τόσο δικαίωμα έχεις και συ να μην αναπνέεις καπνό...

Ωστόσο δεν είναι και τόσο τραγικό να μην ανάψεις τσιγάρο... Σιγά πια...

#322 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2.291 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούλιος 2009 - 10:41

καλά πες το αυτό σε έναν καπνιστή...

που λες "πάμε να φύγουμε;" και σου λέει "το τσιγάρο κάνω και φύγαμε..."

Δεν κατάλαβα; έγινε μονάδα μέτρησης χρόνου το τσιγάρο και το έχασα;
που είναι σε χώρο που απαγορεύεται το κάπνισμα [πχ νοσοκομείο] και βγαίνουν έξω σαν τα πρεζάκια να κάνουν τη τζούρα που θα τους σώσει;
Αν γίνουν αύριο μεθαύριο γονείς, πως θα μπορέσουν να πουν στα παιδιά τους "μακριά από τα ναρκωτικά" όταν οι ίδιοι συμπεριφέρονται χειρότερα και είναι εθισμένοι/εξαρτημένοι;

αυτά δεν τα βλέπετε όσοι καπνίζετε ή δε θέλετε να τα δείτε;
υπάρχει και η ατάκα "όποτε θέλω το κόβω" αλλά φρύδια καπαμά... ακόμα έναν να το κάνει πράξη δεν το έχω δει... ξέχασα είναι απλά επειδή δε θέλει ακόμα...

#323 hyuga

hyuga

hey hey ningen sucker

• Members
  • 307 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούλιος 2009 - 11:08

μόνο οι καπνιστές το ξέρουν αυτό...εγώ ένα διάστημα όταν ήμουν φοιτήτρια κάπνιζα.αλλά ποτέ δεν έπαιρνα πακέτο..αραιά και που έκανα καμιά τράκα κτλ ...μια φορά θυμάμαι πήρα πακέτο..αλλά δεν με τράβηξε καθόλου να πω αμαν αμαν τι ωραίο πράμα το τσιγάρο και θα αρχίσω το κάπνισμα...μου φάνηκε χαζό να βάζω και να βγάζω καπνό απτο στόμα..καμια ευχαρίστηση..αλλά δεν με ενοχλεί όταν το κάνουν οι άλλοι...δικαιωμά τους δεν είναι ?παρόλο που κάνουν κακό στην υγεία τους ,από αυτούς εξαρτάται να το κόψουν...ο πατέρας μου μανιακός καπνιστης δηλώνει πως με το τόσο άγχος που έχει ,άμα κόψει το τσιγάρο πάει τελείωσε...ειναι αγχωλιτικό δεν μπορείς να πεις ....στο κάτω κάτω δεν είναι η μόνη κατάχρηση που κάνει κακό στη υγεία μας...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#324 acid black cherry

acid black cherry

Mahjong Master

• Members
  • 938 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούλιος 2009 - 11:34

μόνο οι καπνιστές το ξέρουν αυτό...εγώ ένα διάστημα όταν ήμουν φοιτήτρια κάπνιζα.αλλά ποτέ δεν έπαιρνα πακέτο..αραιά και που έκανα καμιά τράκα κτλ ...μια φορά θυμάμαι πήρα πακέτο..αλλά δεν με τράβηξε καθόλου να πω αμαν αμαν τι ωραίο πράμα το τσιγάρο και θα αρχίσω το κάπνισμα...μου φάνηκε χαζό να βάζω και να βγάζω καπνό απτο στόμα..καμια ευχαρίστηση..αλλά δεν με ενοχλεί όταν το κάνουν οι άλλοι...δικαιωμά τους δεν είναι ?παρόλο που κάνουν κακό στην υγεία τους ,από αυτούς εξαρτάται να το κόψουν...ο πατέρας μου μανιακός καπνιστης δηλώνει πως με το τόσο άγχος που έχει ,άμα κόψει το τσιγάρο πάει τελείωσε...ειναι αγχωλιτικό δεν μπορείς να πεις ....στο κάτω κάτω δεν είναι η μόνη κατάχρηση που κάνει κακό στη υγεία μας...

είναι αγχολυτικό το να αγχόνεσαι να βρείς τσιγάρο να καπνίσεις?
καπάρια μάντολες! είναι εθισμός και εξάρτηση όπως και η πρέζα αλλα με διαφορετικές επιπτώσεις!
εγώ που είμαι νευρικός απο τη φύση μου το έκοψα "μαχαίρι" γιατί δεν με νοιάζει η εικόνα μου (αν δείχνω πιο ωραίος, πιο cool, πιο μάγκας, πιο σοφιστικέ κ.α.) με νοιάζει να μην πνίγομαι απο τον καπνό, να αθλούμαι και να έχω αντοχή, να αναπνέω καθαρό αέρα και να είμαι ανεξάρητος απο ένα κερατιλίκι που δεν προσφέρει απολύτος τίποτα στον οργανισμό μου!
και άν το έκοψα εγώ που κάπνιζα 2 και μισό πακέτα την ημέρα είμαι βέβαιος πως μπορούν όλοι!

i aku the shape-shifting master of darkness...
xhH5lXP.jpg

#325 Musashi

Musashi

Anime Freak

• Members
  • 333 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούλιος 2009 - 12:04

Ελεος πια με την ομερτα στην Ελλαδα. Απο ποτε το να καταγγελεις μια παραβιαση σε κανει ρουφιανο;.

Ρουφιανο σιγουρα δεν σε κανει η καταγγελια μιας παραβασης. Θα το θεσω ως εξης. Οπως υπαρχουν 2 κατηγοριες καπνιστων, αυτοι που θα σεβαστουν και τα ζωα που θα σε γραψουν, ετσι υπαρχουν και δυο κατηγοριες μη καπνιστων. Αυτοι που θα κανουν λογικη χρηση του αριθμου και αυτοι που θα αρχισουν να παιρνουν τηλεφωνο για ψυλου πηδημα... Στην τελευταια περιπτωση ναι, το θεωρω ρουφιανια και κακεντρεχεια-μονο σε αυτην την περιπτωση ομως.

Α, ενα τελευταιο. Οι καταγγελιες θα γινονται επωνυμα ή ανωνυμα??? :smokingg:
All hail the machine
Δημοσιευμένη  εικόνα

#326 hyuga

hyuga

hey hey ningen sucker

• Members
  • 307 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούλιος 2009 - 12:10

Αυτό που΄λέω είναι ότι όταν δεν το καταχράζεσαι μερικές φορές είναι καλό να κάνεις ένα τσιγάρο...είναι απλά άνθρωποι που το συνέδεσαν με το άγχος τους...άλλοι τρώνε,αλλοι κάνουν σεξ,άλλοι πίνουν και άλλοι καπνίζουν για να αντιμετωπίσουν το άγχος τους...και βέβαια όλες οι καταχρήαεις είναι κακές //ποιος είπε οτι το να ψάχνεις συνέχεια να πάρεις τη ''δόση''σου είναι και ο,τι καλύτερο...ΠΑΝ ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ που λε΄γανε και οι αρχαίοι
Δημοσιευμένη  εικόνα

#327 Dark_Venus

Dark_Venus

Error 404

• Members
  • 161 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούλιος 2009 - 13:36

Αν γίνουν αύριο μεθαύριο γονείς, πως θα μπορέσουν να πουν στα παιδιά τους "μακριά από τα ναρκωτικά" όταν οι ίδιοι συμπεριφέρονται χειρότερα και είναι εθισμένοι/εξαρτημένοι;

αυτά δεν τα βλέπετε όσοι καπνίζετε ή δε θέλετε να τα δείτε;
υπάρχει και η ατάκα "όποτε θέλω το κόβω" αλλά φρύδια καπαμά... ακόμα έναν να το κάνει πράξη δεν το έχω δει... ξέχασα είναι απλά επειδή δε θέλει ακόμα...

Το έθεσες πολύ σωστά Sponis... Συμφωνω με αυτήν την πλευρά. Και δεν είναι μόνο τα ναρκωτικά. ΣΚέψου να σαι φανατικός καπνιστής και να λες στο παιδι σου να μην καπνίσει... Η ειρωνία της ειρωνίας δηλαδή... "Αφου ρε πατέρα/μάνα με έχεις κάνει ήδη καπνιστή απο τα οχτώ μου τώρα σ επιασε η κάψα;" :hahaha:

Ολα είναι στο μυαλό έχεις δίκιο και σ αυτό. Δεν θέλουν να το κόψουν και δε το κόβουν. Αν εχει μια δύναμη το τσιγάρο είναι απλά και μόνο η δυναμη της συνήθειας τίποτα παραπάνω.

:tensai:

#328 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούλιος 2009 - 13:58

Α, ενα τελευταιο. Οι καταγγελιες θα γινονται επωνυμα ή ανωνυμα??? :smokingg:

Σε ρωτάνε το ον/μο σου και ένα τηλέφωνο νομίζω αλλά δε λένε ποιος έκανε τη καταγγελία σε αυτόν που κατήγγειλες.Οπότε παίδες καταγγέλνετε άφοβα:hahaha:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#329 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2.291 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούλιος 2009 - 14:10

κατσε να στείλω τα "παιδιά" σε έναν ψηλό, ευρυμέτωπο, που κυκλοφορεί με καμπαρντίνες και τρώει ανυπεράσπιστα σουφλε...

#330 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούλιος 2009 - 14:57

ΣΚέψου να σαι φανατικός καπνιστής και να λες στο παιδι σου να μην καπνίσει... Η ειρωνία της ειρωνίας δηλαδή... "Αφου ρε πατέρα/μάνα με έχεις κάνει ήδη καπνιστή απο τα οχτώ μου τώρα σ επιασε η κάψα;" :hahaha:

Ολα είναι στο μυαλό έχεις δίκιο και σ αυτό. Δεν θέλουν να το κόψουν και δε το κόβουν. Αν εχει μια δύναμη το τσιγάρο είναι απλά και μόνο η δυναμη της συνήθειας τίποτα παραπάνω.

:tensai:

Οι γονεις μου και οι δυο ειναι καπνιστες, παρ'ολα αυτα ειναι οι σωστοι γονεις που δε θα κανουν υστεριες με το που μαθουν οτι τα παιδια τους καπνιζουν. Οταν το εμαθε η μανα μου για μενα το απλο που μου ειπε ειναι "εγω καπνιζω οποτε δικαιωμα να σου πω να μην καπνιζεις δεν εχω, αν μπορεις κοψτο αν δεν μπορεις μειωσε το, και ποτε μην παιρνεις τσιγαρα απο δω κι απο κει."
Κι εγω δεν ξεκινησα το καπνισμα επειδη ειναι cool ή οτιδηποτε αλλο. Ουτε με "παρεσυρε" καποιος. Ηθελα και το ξεκινησα και ουτε καν το μοστραρα. Ειναι επιλογη μου να καπνισω, οπως και ειναι η επιλογη μου να καπνιζω τωρα στριφτα για να μην το ξεφτυλιζω.
Με αυτη τη λογικη, για πειτε σε καποιον κοιλιοδουλο να σταματησει να τρωει...η ιδια εξαρτηση ειναι ολες οι απολαυσεις της ζωης. Ο αλκοολικος θα πινει, ο καπνιστης θα καπνιζει, ο κοιλιοδουλος θα τρωει, το πρεζακι θα παιρνει ναρκωτικα. Οταν ομως οι ιδιοι αισθανονται ετοιμοι, τοτε μονο μπορουν να το κοψουν οτιδηποτε ειναι αυτο. Οπως το εχουμε δει να γινεται ουκ ολιγες φορες. Το να ξεκινατε κυνηγι μαγισσων ομως, να χαρακτηριζετε τους καπνιστες δεν ξερω κι εγω πως, λες και το κανετε "για την υγεια" τους ειναι τουλαχιστον ηλιθιο αν οχι υποκριτικο, και το μονο που καταφερνετε ειναι να τσαντιζετε κοσμο.
Στην τελικη, οταν βρειτε καπνιστη που δε σας σεβεται, ναι, βριστε τον οχι επειδη ειναι καπνιστης, αλλα επειδη δε σας σεβεται. Αλλα οπως ειπε και ο Musashi, υπαρχουν και αυτοι που σεβονται τον περιγυρο τους, προσεχουν η συνηθεια τους να μην ενοχλει τους γυρω τους. Γιατι κι εγω μπορω να αρχισω να βριζω επειδη μια παρεα κανει φασαρια, ή κανει το μαγαζι τανα, ή κολλανε τους φιλους τους στα ταβανια, ή επειδη κανουν σαν παρλιακα, ή επειδη γονεις φερανε τα μωρα παιδια τους σε δημοσιο χωρο και φωναζουν και κλαινε ανηλεως, αλλα δεν το εχω κανει ποτε γιατι πολυ απλα, ο καθε ανθρωπος βγαινει εξω για να μην καθεται συνεχεια σπιτι του, και οι οποιες μικροενοχλησεις ειναι μεσα στο παιχνιδι.
Τα παντα ειναι θεμα σεβασμου, και η οποια αντιδραση ειναι οταν βλεπεις οτι ο αλλος σε γραφει. Οτι κι αν κανει και σε ενοχλει.
Δημοσιευμένη  εικόνα

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm