Για εμένα η λύση είναι να υπάρχουνε χώροι καπνίζοντες και μη καπνίζοντες και όχι να με περιορίσουν στο να καπνίζω μόνο σπίτι μου.Όσα δικαιώματα έχει ο αντικαπνιστής αλλά τόσα έχει και ο καπνιστής.Επόμενος ο σεβασμός και η κατάλληλες προϋπόθεσης για να συνυπάρχουμε είναι η λύση.
Φίλτατε ο ναρκομανείς όταν δεν έχει τα λεφτά για τη δόση του θα έρθει να κλέψει εσένα η εμένα η το καθένα.Αποτελεί ένα μεγάλο ποσοστό εσόδων μαύρου χρήματος (χτυπώντας την οικονομία βγάζοντας χρήματα προς τα έξω) και επίσης αποτελεί ένα μεγάλο ποσοστό θανάτου στη χώρα μας.Και ένα κοινωνικό πρόβλημα βλέποντας ανηλίκους στο κόσμο των ναρκωτικών.Εκτός από αυτό το εμπόριο που γίνετε είναι το ίδιο επικίνδυνο γιατί όπου υπάρχουνε ναρκωτικά υπάρχουνε και τα όπλα και αυτό κάνει ευάλωτη τη σωματική μας ακεραιότητα στο να μη μπορείς να κυκλοφορείς ελεύθερα.@DXS Και τελος αυτο που λες με τα ναρκωτικα δεν ισχυει, οπως ειχε ειπωθει και σε προηγουμενες σελιδες, ο ναρκομανης δε μου βαραει κ μενα πρεζα, μονος του καταστρεφεται
μάλλον δεν έχετε λάβει υπόψιν σας την λέξη εθισμός η δεν την έχετε κατανοήσει, είναι μια υποσυνείδητη οργανική και μηχανική αντίδραση του καπνιστή. Όταν ο οργανισμός το ζητάει το τσιγάρο θες δεν θες θα υποκύψεις όταν καπνίζεις ένα τσιγάρο και το αφήσεις στο τασάκι μηχανικά μπορεί να ανάψεις και δεύτερο χωρίς καν να σκεφτείς ότι έχει ήδη ένα αναμμένο οποτε ο ορος αυτοκαταστροφή για μένα είναι ολίγον τι υπερβολικός.@fingolfin Α και μην ξεχάσω, το τσιγάρο είναι το ευκολότερο πράγμα στον κόσμο για να το κόψεις...κάθε μέρα μπορείς να το κόβεις...
Και συγκριτικά με το τσιγάρο, το ένα είναι πολυτέλεια και όχι αναγκαίο ενώ το άλλο είναι φυσική ανάγκη του ανθρώπινου οργανισμού!
Πάμε τώρα στο δεύτερο που ειπώθηκε ξαφνικά γίναμε οικολόγοι και βρήκαμε να φορτώσουμε την ακαθαρσία στους καπνιστές? ρε παιδιά όταν κατεβαίνουμε από το λεωφορείο,tram,metro και πετάμε τα εισιτήρια όπου νάνε η όταν βγάζουμε τα κατοικίδια μας και δεν μαζεύουμε τις ακαθαρσίες τους η ακόμα όταν αφήνουμε η πετάμε τα κουτάκια, μπουκάλια, ποτήρια όπου μας βολέψει μήπως είναι και αυτό αποκλειστική ευθύνη του καπνιστή? μην τρελαθούμε κιόλας στο κάτω κάτω θα μπορούσαμε να πάρουμε ένα ατομικό τασάκι τσέπης πχ.
Κάντε και καμία πρόταση μην στέκεστε μόνο στο να καυτηριάζεται ένα πρόβλημα.
ΥΣ: οποιος καπνιστής εν γνώση του φυσάει τον καπνό η ο καπνός του τσιγάρου πάει σε πρόσωπο αντικαπνιστή για μένα είναι εγκληματίας ΤΈΛΟΣ
Για τους χορούς καφέ και bar αυτό θεωρώ ότι είναι ευθύνη του ιδιοκτητη εεε όχι και να φτάσουμε στο σημείο οι καπνιστές και οι αντικαπνιστές να μην μπορούν να βγούνε να διασκεδάσουν αυτό μας έλειπε τώρα
όπως τα είχε πει και ο φίλτατος βούκμαν σε ένα άλλο φόρουμ.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Carnival Of Rust: 15 Φεβρουάριος 2009 - 15:11