Προσπαθώ να καταλάβω την τάση μερικών καπνιστών ότι είναι ΔΙΚΑΙΩΜΑ τους να καπνίζουν.
Φίλε καπνιστή δεν είναι η μοναδική τάση μαζοχισμού…μπορείς να πάρεις ναρκωτικά, να οδηγίας χωρίς κράνος, να τρως κάθε μέρα από τα ετοιματζιδικα…άμα θες να πεθάνεις υπάρχει τρόπος.
Αλλά όχι είναι δικαίωμα σου να δίνεις 3 ευρώ να κάθε μέρα στις καπνοβιομηχανίες, προκειμένου αυτές να χρηματοδοτούνται διαφημίσεις (νόμιμα) και κρατικούς λειτουργούς (παράνομα) για να τα βλέπουν τα παιδιά σου και να καπνίζουν και αυτά.
Είναι δικαίωμα σου να αναπνέω το καπνό σου την ώρα που κάθομαι διπλά σου όχι γιατί το θέλω αλλά γιατί δουλεύουμε μαζί.
Και είναι δικαίωμα σου να τρέχεις στα νοσοκομεία για να γίνεις καλά με φάρμακα και θεραπείες που στοιχίζουν πανάκριβα ώστε οι ασφαλιστικές εισφορές των συναδέλφων σου στη δουλειά να μην πάνε χαμένες…και να δίνουν όλοι λεφτά ανεξάρτητα από το αν καπνίζουν ή όχι.
Αλλά το πιο κορυφαίο με τους υπέρμαχους του καπνίσματος είναι όταν τους ακούω που λένε το <<έτσι θέλω και καπνίζω, δικαίωμα μου είναι>> νομίζοντας ότι κάνουν ότι θέλουν σε μια ελεύθερη κοινωνία ενώ οι ίδιοι είναι εξαρτημένοι και εθισμένοι από την νικοτίνη.

Νταξυ...επικό πόστ...Να σου πω καλέ εριμίτη,δεν φαντάζομαι να πάρεις ποτε αυτοκίνητο(αν δεν έχεις) βοηθας στον καπιταλισμό των αιτεριών αυτοκινητοβιομηχανιάς με τον ίδο τρόπο που έμεις κάνουμε με το τσιγάρο.Καλά δεν φαντάζομαι καν ΝΑ ΕΧΕΙς ΤΗΛΕΩΡΑΣΗ???? απαπαπαπαπαπα...
Και για να μην πάω τώρα στα αμερικανόφερτα μηνματα που περνάς με το ποστ σου και λες εμένα ότι βοηθάω τις αιτερίες..για κάποιον περίεργο λόγο προσβλήθηκα πόλυ από αυτό το ποστ...αν πάση περιπτοση δεν τρέxει τίποτα σιγά το πράγμα δεν θα τσακωθούμε απλά έπρεπε να σου απαντήσω...Φίλε μου καλέ όχι άμα υπάρχει εργασία που επιτρέπει το κάπνισμα στους εργατικού χώρους να πας να παραπονεθείς στον διευθυντή σου..αλλά ούτος η άλλος σε λίγο θα έχει απαγωρευτεί και δεν θα ενοχλήτε κανείς...
Όσο δικαίωμα μου είναι να καπνίζω(εφ όσων δεν βλάπτω κανέναν),άλλο τόσο δικαίομα σου είναι να ποστάρεις σε αυτό το φόρουμ και να δείνεις λεφτά στον ΟΤΕ με διάφορους τρόπους...