Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Περί καπνίσματος
Καταχωρήθηκε 09 Φεβρουάριος 2009 - 19:08
Στη Γερμανια δυσκολα βρισκεις bar-club που να μην επιτρεπεται το καπνισμα...
Τα cafe, παλι, ειναι αλλη ιστορια. Oh the pain. Να καθεσαι μετα το καφεδακι με γουρλωμενα ματια και να κοιτας τα γουρλωμενα ματια του/της απεναντι μεχρι να παρετε την αποφαση να βγειτε σε κανα πεζοδρομιο/μπαλκονι να ολοκληρωσετε την τελετουργια Coffee and Cigarettes.
Καταχωρήθηκε 10 Φεβρουάριος 2009 - 14:05
Με εκνευρίζει αφάνταστα το να καπνίζει κάποιος μπροστά μου και να αναγκάζομαι να εισπνέω τον καπνό του. Δεν υποστηρίζω ότι δεν έχει το δικαίωμα να καπνίσει, αλλά έχει την υποχρέωση να μην το κάνει εις βάρος των άλλων.
Σίγουρα είναι μεγάλη απόλαυση για τον καπνιστή να ανάβει τσιγάρο όταν τελειώνει το φαγητό του, αλλά είναι τεράστιο σπάσιμο να το κάνει όταν κάποιος μη καπνιστής δεν έχει τελειώσει το φαγητό του.
Είμαι αντικαπνιστής και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί οι καπνιστές δεν μπορούν να σκεφτούν τους γύρω τους όταν πάνε να ανάψουν τσιγάρο, πόσο μάλλον να φυσάνε τον καπνό στη μούρη των άλλων!
Το καλοκαίρι είχα πάει διακοπές με δύο φίλους μου οι οποίοι ξόδεψαν περισσότερα λεφτά για τσιγάρα παρά για φαγητό και ποτό! Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο ενοχλητικό ήταν να είναι μονίμως αναμμένο ένα τουλάχιστον τσιγάρο καθ' όλη την διάρκεια της ημέρας. Ότι και να τους είπα, όπως και όσες φορές και να τους το είπα δεν κατάφερα κάτι το φοβερό πέρα από το να μου λένε ότι έχω δίκιο και ότι ''θέλουν'' να το κόψουνε και να τους λέω συνέχεια να περιμένουν κι εμένα να τελειώσω το φαγητό μου πριν ανάψουν τσιγάρο.
Α και μην ξεχάσω, το τσιγάρο είναι το ευκολότερο πράγμα στον κόσμο για να το κόψεις...κάθε μέρα μπορείς να το κόβεις...

''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org

Καταχωρήθηκε 10 Φεβρουάριος 2009 - 15:03
Ως πρώην καπνίστρια πλέον καταλαβαίνω και τις 2 πλευρές. Θέλοντας λοιπόν να απαντήσω στις ερωτήσεις σου, σύμφωνα βέβαια με τις δικές μου εμπειρίες, βάζω αυτό το link από προηγούμενο ποστ μου. http://www.anime.gr/forums/off-topic/1071-%CA%E1%F0%ED%E9%F3%F4%DD%F2-vs-%C1%ED%F4%E9%EA%E1%F0%ED%E9%F3%F4%FE%ED-13.html#post282299Είμαι αντικαπνιστής και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί οι καπνιστές δεν μπορούν να σκεφτούν τους γύρω τους όταν πάνε να ανάψουν τσιγάρο, πόσο μάλλον να φυσάνε τον καπνό στη μούρη των άλλων!
Α και μην ξεχάσω, το τσιγάρο είναι το ευκολότερο πράγμα στον κόσμο για να το κόψεις...κάθε μέρα μπορείς να το κόβεις...
Χρόνια ανοχής για να μην πω αποδοχής από την κοινωνία, είναι λογικό να έχουν δώσει την εντύπωση στους καπνιστές ότι το κάπνισμα είναι τρόπος ζωής και αναφαίρετο δικαίωμα τους. Τώρα τελευταία με την απαγόρευση σε διάφορους χώρους κάποιοι άρχισαν να σκέφτονται "Λες αυτό που κάνω να ενοχλεί τελικά τόσο πολύ;". Όταν υπάρχει ένα Α κατεστημένο που μέχρι και την δεκαετία του 80 δεν αμφισβητήθηκε, είναι λογικό οι καπνιστές να θεωρούν παράλογο ότι ενοχλούν καπνίζοντας. Σ' αυτό δεν φταίνε όμως μόνο οι καπνιστές, αλλά όλοι μας.
Καταχωρήθηκε 10 Φεβρουάριος 2009 - 15:56
στην φρανκφουρτη στο αεροδρομιο εχει ενα σημειο,Ειναι σαν γυαλινος τηλεφωνικος θαλαμος,αλλα ειναι 2Χ2 να πω? Εχει και εναν παγκο για να ακουμπας καφε,εφημεριδα τελος παντων και αυτο
Το ίδιο έχει και στο αεροδρόμιο της Κοπεγχάγης. Μόνο που είναι 1χ1

btw στη Δανία αν θες να καπνίσεις -> όξω στο χιονάκι

Καταχωρήθηκε 10 Φεβρουάριος 2009 - 15:59
αυτο μας περιμενει απο οτι καταλαβα
Καταχωρήθηκε 10 Φεβρουάριος 2009 - 16:06
Δεν το γουσταρω ρε φιλε πως το λενε...Δεν θελω να καταστρεφω τα πνευμονια μου...Μου χρειαζοντε!

Καταχωρήθηκε 10 Φεβρουάριος 2009 - 19:23

Καταχωρήθηκε 14 Φεβρουάριος 2009 - 10:26
Δεν υπαρχουν ΠΑΘΗΤΙΚΟΙ ΚΑΠΝΙΣΤΕΣ μονο ΑΝΤΙΠΑΘΗΤΙΚΟΙ ΑΝΤΙΚΑΠΝΙΣΤΕΣ
Δεν ειμαι καπνιστης γιατι το τσιγαρο μου φερνει αιδια...μονο καναν ναργιλε που και που !!!
Το παραπανω ειναι μια φραση απογνωσης των φανατικων καπνιστων περιμενοντας τα καινουργια μετρα που θα εφαρμοστουν απο Ιουνιο.
Ζητω οι μειωνοτητες !!!
Καταχωρήθηκε 14 Φεβρουάριος 2009 - 12:29
Τεσπα, εδω ειναι Ελλαδα και αυτα δε θα περασουν, και εγω δε καπνιζω πλεον αλλα με εκνευριζει που εχουν στραφει ετσι κατα των καπνιστων και επιβαλουν με το ετσι θελω να το κοψουν ολοι.
Αν ενδιαφερονται τοσο για την υγεια μας στο κατω κατω ας λυσουν το προβλημα των ναρκωτικων που εχει τοσα ανηλικα θυματα και οχι σε διαστημα δεκαδων ετων οπως το τσιγαρο αλλα πολυ πιο αμεσα, και μετα λυνουν και αυτο.

Καταχωρήθηκε 14 Φεβρουάριος 2009 - 12:46
Αλλα, δε σου επιβαλλουν (και στον καθε καπνιστη) να το κοψεις με το ετσι θελω. Θες να καπνησεις, κατσε σπιτι σου!
Και οχι δε με ενοχλει ο καπνος, τον εχω συνηθησει, επειδη καπνιζει ο πατερας μου σπιτι, ξερω ομως οτι μου κανει κακο.
Η αποψη ομως του καπνιστη "σιγα, αν σε ενοχλω πηγαινε, αλλου" μου τη δινει αφανταστα!
Και τελος αυτο που λες με τα ναρκωτικα δεν ισχυει, οπως ειχε ειπωθει και σε προηγουμενες σελιδες, ο ναρκομανης δε μου βαραει κ μενα πρεζα, μονος του καταστρεφεται
Εσυ (ο καπνιστης) ομως καταστρεφεις και τα δικα μου πνευμονια
Καταχωρήθηκε 14 Φεβρουάριος 2009 - 13:16
Και συγκριτικά με το τσιγάρο, το ένα είναι πολυτέλεια και όχι αναγκαίο ενώ το άλλο είναι φυσική ανάγκη του ανθρώπινου οργανισμού!
Άντε γιατί πολλά κουλά διαβάζω, ας αντικρούσω με ιδίου επιπέδου επιχειρήματα...

''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org

Καταχωρήθηκε 14 Φεβρουάριος 2009 - 13:25
Εμένα μου αρέσει να τρώω φασολάδες και να πηγαίνω στα μαγαζιά που δεν έχουν καλό εξαερισμό και να ''εκτονώνομαι''...να δούμε τότε τι θα πούνε οι τριγύρω μου...
Και συγκριτικά με το τσιγάρο, το ένα είναι πολυτέλεια και όχι αναγκαίο ενώ το άλλο είναι φυσική ανάγκη του ανθρώπινου οργανισμού!
Άντε γιατί πολλά κουλά διαβάζω, ας αντικρούσω με ιδίου επιπέδου επιχειρήματα...

Ξεράθηκα στο γέλιο!
Είχα αναφέρει κι εγώ κάτι τέτοιο με καθάρισμα ψαριών(φοβούμενη να χρησιμοποιήσω το δικό σου επιχείρημα), αλλά με αγνοήσανε.
Καταχωρήθηκε 14 Φεβρουάριος 2009 - 13:35

.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.
Καταχωρήθηκε 14 Φεβρουάριος 2009 - 13:45
ανεπιθύμητος σπινθήρας.
aka αναπτηρας καπνιστη...
Καταχωρήθηκε 14 Φεβρουάριος 2009 - 13:50
Υπό προϋποθέσεις πάντως, η φασολάδα μπορεί να γίνει και πιο επιζήμια από το παθητικό κάπνισμα (υπερσυγκέντρωση μεθανίου + ανεπιθύμητος σπινθήρας).
Τύφλα να χουν οι μολότωφ!

Εντελώς χοντρό χιούμορ αλλά δεν μπόρεσα να κρατηθώ: Φαντάζεστε οι αντικαπνιστές να το εφαρμόσουν αυτό (όσπρια ftw) στον ίδιο βαθμό που καπνίζουν οι καπνιστές; Τότε θα μιλούσαμε για μέτρα κατά της * και όχι κατά του καπνίσματος.