Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Περί καπνίσματος
Posted 06 February 2009 - 18:38

Posted 06 February 2009 - 18:44
Posted 06 February 2009 - 20:57
man, έχεις πάει σε γιατρό? αυτά τα παθαίνουν με το τσιγάρο όσοι έχουν προβλήματα στην καρδιά, όχι ο μέσος άνθρωπος...δεν ξέρω και ακριβώς αλλά φυσιολογικό δε μου φαίνεται. srsly now, go check it
επίσης νομίζω το πολλ απέδειξε σε κάποιους ότι η πλειοψηφία των καπνιστών ΔΕΝ είναι αυτονόητη
Δεν εχω παει και ουτε προκειται μιας και φοβαμαι πολυ τους γιατρους, παντως ολοι οι φιλοι μου ειχαν διαφορετικα προβληματα απο το τσιγαρο, εναν τον πειραξε στους πνευμονες και εναν αλλο του δημιουργει μαυρα φλεματα καθε πρωι...
Το τσιγαρο χτυπαει καθε εναν και σε διαφορετικο σημειο, αναλογα ισως που ειναι πιο ευαισθητος, σαφως και υπαρχουν ατομα που καπνιζουν χρονια και δεν παθαινουν τιποτα ωστοσο θεωρω πως καθενας πρεπει να κρινει και να λειτουργει στη ζω με βαση τα δικα του μετρα και σταθμα και διχως να επηρεαζεται απο τους αλλους.

Posted 06 February 2009 - 23:15
όσο για τον νόμο περί απαγόρευσης καπνίσματος σε κλειστούς χώρους,το αν θα πετύχει ή όχι αυτό θα το δούμε στην πράξη.
Posted 07 February 2009 - 02:55
Ρε παρατήστε τον ναργιλέ και πιάστε τα BONG!
Αρχικά ο νόμος κατά του καπνίσματος έχει παραθυράκια...πάει και ανάλογα με την ευχέρια του καταστηματάρχη και ανάλογα με τα πόσα τετραγονικά είναι το καταστημα...ο νόμος ούτε στην ευρώπη δεν δουλεψε....εμένα με ενοχλεί να φωνάζουν δυνάτα δίπλα μου...να βγει νόμος γιατί πάσω από πονοκεφάλους...Αλλά ξέρω ΄την απάντηση...αμα φωνάζουν να πάω πιο κει...Ε είναι απλό..αμα σασ ενοχλεί ο Καπνος..ΔΡΟΜΟ...δεν θα κόψεις την συνηθεια κάποιου π.χ στα μπουζούκια...ναι συμφωνώ σε κάποιους χόρους να μην απαγορευτεί και είναι πολύ σωστό...αλλά π.χ ποιος θα πάει ρε στα μπουζούκια και δεν θα καπνίσει? μην κοροιδευόμαστε...εγώ δεν φυσάω τον καπνό ποτέ πάνω στον άλλον και έχει άμα έχουν την μλκια που ρουφάει τον αέρα από πάνω να είμαι σε νοσοκομείο στο όρι καπνιστές αντικαπνιστές και να καπνίζω δίπλα σε εναν αντικαπνιστή και επειδή ο αέρα ρουφιέτε απλό το μηχανημα να μην ενοχλείτε καθόλου...και είχαμε πιάσει και κουβέντα με τον άνθρωπο ότι αυτή είναι η λύση και όχι η απαγόρευση...Αλλά και να απαγορευτεί ξέρετε πολύ καλά ότι δεν θα αλάξει τίποτα.....Επίσεις συγνώμη αλλά είμαι αλεργικός στο στο χόμα....επειδή παντού υπάρχει χώμα λέω να πάνε να το βγάλουνε.....εγώ θέλω να πηγένω από εκείνο το μέρος που έχει χώμα...καλά να μην πω για την γύρη την άνοιξη..ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΟΥΝ την άνοιξη...δεν θα λιώννω εγώ καθε τέτοια εποχή στο φτέρνισμα και στην φαγούρα...
Υ.Γ Το κόψημο του καπνίσματος προκαλεί θανατηφόρο καρκίνο του καρκίνου,οι φίλοι σας ,οι πρώην σας και η οικογένειά σας μπορούν να σας βοηθήσουν να το αρχίσετε...
βρε μπας και χασισωθηκες;
Posted 07 February 2009 - 05:32
Respect στο κοριτσι, γιατι αλλο να λεμε γενικες αερολογιες περι σεβασμου, οπως πολλοι σε αυτο το thread, και αλλο να τον δειχνουμε εμπρακτακαι εννοείτε ότι όταν είναι δίπλα μου κάποιος που δεν καπνίζει πάντα τον ρωτάω πρίν ανάψω τσιγάρο

Κατα τ'αλλα αρκετοι εγραψαν οτι η πλειοψηφια στην Ελλαδα καπνιζει... εχει κανενας καποια τεκμηριωση περι αυτου;

Posted 07 February 2009 - 06:27
Edited by Yuri, 07 February 2009 - 06:38.
Posted 07 February 2009 - 10:31
Κατα τ'αλλα αρκετοι εγραψαν οτι η πλειοψηφια στην Ελλαδα καπνιζει... εχει κανενας καποια τεκμηριωση περι αυτου;
There you go.Τελικα μαλλον μειοψηφεια ειναιΣύμφωνα με το Ευρωβαρόμετρο, το 42% των Ελλήνων δηλώνουν καπνιστές, έναντι 32% του ευρωπαϊκού μέσου όρου.

Posted 07 February 2009 - 13:04
Φίλε καπνιστή δεν είναι η μοναδική τάση μαζοχισμού…μπορείς να πάρεις ναρκωτικά, να οδηγίας χωρίς κράνος, να τρως κάθε μέρα από τα ετοιματζιδικα…άμα θες να πεθάνεις υπάρχει τρόπος.
Αλλά όχι είναι δικαίωμα σου να δίνεις 3 ευρώ να κάθε μέρα στις καπνοβιομηχανίες, προκειμένου αυτές να χρηματοδοτούνται διαφημίσεις (νόμιμα) και κρατικούς λειτουργούς (παράνομα) για να τα βλέπουν τα παιδιά σου και να καπνίζουν και αυτά.
Είναι δικαίωμα σου να αναπνέω το καπνό σου την ώρα που κάθομαι διπλά σου όχι γιατί το θέλω αλλά γιατί δουλεύουμε μαζί.
Και είναι δικαίωμα σου να τρέχεις στα νοσοκομεία για να γίνεις καλά με φάρμακα και θεραπείες που στοιχίζουν πανάκριβα ώστε οι ασφαλιστικές εισφορές των συναδέλφων σου στη δουλειά να μην πάνε χαμένες…και να δίνουν όλοι λεφτά ανεξάρτητα από το αν καπνίζουν ή όχι.
Αλλά το πιο κορυφαίο με τους υπέρμαχους του καπνίσματος είναι όταν τους ακούω που λένε το <<έτσι θέλω και καπνίζω, δικαίωμα μου είναι>> νομίζοντας ότι κάνουν ότι θέλουν σε μια ελεύθερη κοινωνία ενώ οι ίδιοι είναι εξαρτημένοι και εθισμένοι από την νικοτίνη.
Posted 07 February 2009 - 15:01
Από εκεί και πέρα, έχω αποφασίσει δύο πράγματα:
1 - να μην κάνω ποτέ σχέση με γυναίκα καπνίστρια.
2 - να μην καπνίζει κανένας στο σπίτι μου.
Και τα δύο έως σήμερα τα ακολουθώ επιτυχώς.
Φίλους καπνιστές έχω λιγότερους από μη καπνιστές, όχι λόγο κάποιας επιλεκτικότητας, αλλά εξαιτίας του τρόπου ζωής μου. Οι καπνιστές δεν μπορούν να με ακολουθήσουν στις δραστηριότητές μου. Ούτε τις αντοχές μου έχουν, ούτε την διάθεση να κάνουν αυτά που κάνω. Και έχουν και λιγότερα χρήματα να διαθέσουν για την ψυχαγωγία τους. Έτσι, σταδιακά βλέπω να έχω περισσότερους μη καπνιστές από καπνιστές φίλους.
Βέβαια, έχω και πολύ λιγότερες παρέες πλέον. Το να ακολουθείς τις απόψεις σου, πολλές φορές σε οδηγεί σε μοναχικά μονοπάτια. Αλλά όσο είσαι στο δρόμο, θα συναντήσεις και άλλους συνταξιδιώτες.
Λυπάμαι τους καπνιστές, κυρίως τους έφηβους και φοιτητές. Στην ηλικία μου θα έχουν βγει για απόσυρση. Δε το καταλαβαίνεται φυσικά, αλλά θα έρθει η ώρα. Μετά τα 18, ο χρόνος κυλά πολύυυυυ γρήγορα.
Posted 07 February 2009 - 17:28
Εγώ δεν καπνίζω. Και φοράω και γυαλιά. Και δεν έχω αυτοκίνητο. Άστα να πάνε δηλαδή... Ως Γραικός είμαι μια αποτυχία.

Από εκεί και πέρα, έχω αποφασίσει δύο πράγματα:
1 - να μην κάνω ποτέ σχέση με γυναίκα καπνίστρια.
Νομίζω οτι εδώ γίνεσαι λίγο υπερβολικός.Δηλαδή κρίνεις ποια σ'αρέσει με το αν καπνίζει ή όχι?
Posted 07 February 2009 - 17:39
Posted 07 February 2009 - 18:36

Posted 07 February 2009 - 18:52
Πωπωωωω... το χω μετρησει σε μπυρες...σε ωρες σε νετ-καφε,σε λεφτα την βδομαδα... αλλά ποτέ ετσι... ωω θεοι.... ακομα προσπαθω να χονεψω οτι θα μπορουσα να έχω μια μεγαλειώδη βιβλιοθηκη με μανγκαΝαι όντως, το κάπνισμα στην κάνει @&*%$# την αντοχή. Και αν το σκεφτείτε οικονιμικά 3 πακέτα τσιγάρα--> ένας τόμος μανγκα! Δεν συμφέρει δλδ!

Posted 07 February 2009 - 19:23
Προσεχε ομως, εχω ακουσει οτι το keroro gunso ειναι παραισθησιογονο.θα μπορουσα να έχω μια μεγαλειώδη βιβλιοθηκη με μανγκα
... ΑΛΛΑ δυστυχως την εχω ΚΑΠΝΙΣΕΙ
Και με το Angel Sanctuary στριβεις καλα slims.