Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Περί καπνίσματος

• This topic is locked This topic is locked
947 replies to this topic

Poll: Καπνίζετε ή οχι (511 member(s) have cast votes)

Καπνίζετε ή οχι

1. Καπνίζω (97 votes [25.33%] - View)

Percentage of vote: 25.33%

2. Δεν καπνίζω (286 votes [74.67%] - View)

Percentage of vote: 74.67%

Vote

#166 Kris

Kris

Anime Amateur

• Members
  • 88 posts

Posted 04 February 2009 - 18:01

καλή τύχη με την προσπάθεια GeRi!!:thatsit:
δεν καπνίζω και δεν μου αρέσει να αναπνέω το καπνό κάθε φορά που βγαίνω
ειδικά σε μερικά μαγαζιά που ο εξαερισμός είναι άγνωστη λέξη!
Posted Image

#167 ssj2sanji

ssj2sanji

This is suicide season!

• Members
  • 723 posts

Posted 04 February 2009 - 18:09

δεν καπνιζω

Edited by ssj2sanji, 24 October 2010 - 02:01.

#168 ZeLiGa

ZeLiGa

In Trance

• Members
  • 542 posts
  • LocationLost in Time...

Posted 04 February 2009 - 19:14

Θέτω το εξής ερώτημα στους μη καπνίζοντες....
Θα το ξεκινούσατε;;;

Όχι με τίποτα. Κάνει μεγάλο κακό στην υγεία και άσε που η γεύση του είναι απαίσεια.:puke:

#169 Angel of dream

Angel of dream

Live Your Dreams!!!!

• Members
  • 54 posts

Posted 04 February 2009 - 19:25

Δεν καπνιζω διοτι μισω το τσιγαρο..Ασε που μετα θα εχεις κιτρινα δοντια ασχημη αναπνοη και γενικα θα βρωμας τσιγαριλα..Μην ξεχασω και τις ασθενειες που σου προκαλει..
Posted Image

#170 Batman D

Batman D

Anime Newbie

• Members
  • 48 posts

Posted 04 February 2009 - 19:45

Αν καποιος που δε καπνιζει σκεφτεται να το αρχισει, καλο θα ηταν να συμβουλευτει καποιον που εχει περασει το σταδιο, η πρωην καπνιζωντα η και κανονικο καπνιστη, κανεις νοημων δε προκειτε να συμβουλεψει καποιον να αρχισει το τσιγαρο, εγω οταν το ξεκίνησα ειχα αποφασισει να καπνισω για ορισμενα χρονια και να το κοψω, βεβαια ηταν πολυ πιο δυσκολο απο οσο περιμενς και επισης μου δημιουργησε και μπολικα προβληματα, ταχυκαρδιες λαχανιασμα μουδιασματα κλπ, αυτα που χανεις καπνιζωντας ειναι εκατομυρια φορες περισσοτερα απο την ευχαριστηση που σου προσφερει.
HARD WORK SURPASS TALENT :chigau:

#171 AndroGhost

AndroGhost

Wth do you think I am ?

• Members
  • 383 posts

Posted 04 February 2009 - 22:24

Actually είναι 45 euros.... Eίπαμε ακριβό χόμπι το κάπνισμα αλλά όχι και τόσο :hahaha:... Αν και το πόσο στοιχίζει το μήνα το τσιγάρο εξαρτάται από το πόσο πολύ καπνίζει κάποιος.

In any case πιστεύω ότι θα έπρεπε να υπάρχει και η λύση μη συστηματικά στο poll. Υπαρχουν και οι καπνιστες (such as myself) που καπνίζουν μία στις δυο βδομάδες ή γενικότερα όποτε το θυμηθούνε.

Γενικά πιστεύω ότι και αν και οι δυο πλευρές έχουν το δίκιο τους ουσιαστικά σε μια παρέα καλό είναι να επιλέγεται η μέση οδός. Δλδ οι μεν καπνιστές να μην το παρακάνουν και να μην είναι αδιάφοροι προς τις παραινέσεις και διαμαρτυρίες των άλλων οι δε αντικαπνιστές να είναι κάπως πιο ελαστικοί και να το ανεχτούνε ως κάποιον βαθμό.

καλα οκ
και γω κανω κανα τσιγαρο μια φορα τους 2 μηνες αν εχω πιει λιγο παραπανω η αν τελος παντων για καποιο λογο με τραβηξει αλλα δε θεωρω σε καμια περιπτωση τον εαυτο μου καπνιστη
και επισης δε μπορω να καταλαβω πως σκατα εθιζεστε σε αυτη τη *******. υπηρχαν κ στιγμες π εκανα 2-3 τσιγαρα τη βδομαδα (ναι ξερω δεν ειναι πολλα αλλα αρκετα για να μπεις στο τρυπακι) και ουτε στο ελαχιστο δε θελησα να το συνεχιζω
Because, when you are miserable you need someone ever more miserable...than yourself. The ones who aren't human ARE YOU [Lucy - Elfen Lied]
Males are creatures that express their emotions through actions rather than words. It is usually preferred not to have anyone bear their suffering. [Maes Hughes - FMA]
I can have food or drinks spilled on me, or even be spit at and I'll laugh about it. However, if for any reason you hurt a friend of mine... I won't forgive you! [Shanks - One Piece

#172 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2,221 posts
  • LocationDark City

Posted 04 February 2009 - 22:30

Full αντικαπνιστής.

Ούτε τσιγάρο δεν έχω βάλει στο στόμα και ούτε περίεργος είμαι "να δω πως είναι".
Κακό στην υγεία κάνει οπότε μου φτάνει σαν λόγος για να μην ασχοληθώ ποτέ με το αντικείμενο.

(να πληρώνεις για να κάνεις κακό και στον εαυτό σου; No thanks.)

sigpic3736_12.gif
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...

Spoiler:

#173 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 04 February 2009 - 22:33

...ότι είπε ο από πάνω.^^

Δεν αποκλείω κάποια στιγμή να δοκιμάσω,αλλά με τίποτα δεν μπαίνω στο τρυπάκι του εθισμού,οι ζωές μας ήδη είναι σύντομες,ας μην τις μικραίνουμε κι άλλο.

(αρκετά την παθαίνω από τον παθητικό,δεν θα πληρώσω για να πάθω κι άλλα)

Edited by Zoro, 05 February 2009 - 00:48.

#174 Kakashinote

Kakashinote

.:: Yawn ::.

• Members
  • 444 posts

Posted 04 February 2009 - 22:41

δεν καπνιζω,δεν καπνισα ποτε και ουτε σκοπευω να καπνισω. Η μοναδικη μου επαφη με το τσιγαρο ηταν σε ενα αστειο οταν ημουν 5 οπου ο θειος μου μου εδωσε ενα τσιγαρο και το αναψα χωρις να με δει. μολις μου ηρθε η τρομερη πικρα ειπα πως ποτε δεν προκειται να το ξανακανω. και ετσι εγινε. αυτη τη στιγμη θα μπορουσα να πω πως δυστυχως ειμαι παθητικος καπνιστης καθως και στην δουλεια και στην σχολη ειμαι ισως ο μοναδικος ανθρωπος που δεν καπνιζει και εισπνεει τον καπνο όλων. πχ. ειχα παει σε εναν γαμο και μου λεει ενας φιλος μου(απο τους λιγους φιλους μου αντικαπνιστες) "ρε συ,πολυ τσιγαρο εδω μεσα" εγω δεν ειχα καταλαβει οτι υπαρχει μυρωδια τσιγαρου....
παντως οσοι καπνιζετε κοιταξτε να το κοψετε ρε παιδια. κακο κανετε στους ευατους σας και μην πειτε ναι το ξερω και τι σε ενδιαφερει εσενα. ειδικα οι κοπελες να το σκεφτουν που εχουν να φερουν στον κοσμο και παιδι-α + ενα καρο αλλα γυναικολογικα που εχουν.
τσιγαρο=κακο στην υγεια και στην τσεπη
τσιγαρο=μαγκια ειναι μεγαλη λαλακια

με εκτιμηση
Τεο
Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#175 Guest-67807

Guest-67807

Anime Freak

• Members
  • 451 posts

Posted 04 February 2009 - 22:47

εγω παλι καπνιζω και δεν προκειται να το σταματησω οχι γιατι δεν μπορω (μιας και το ειχα κανει στο παρελ8ον) αλλα γιατι το γουσταρω... απο την αλλη ειμαι υπερ της απαγορευσης του σε δημοσιους και μερικους ιδιωτικους χωρους.

υπαρχουν καποιοι που το χρειαζονται(στο μυαλο ειναι ολα φυσικα)
υπαρχουν ομως και αλλοι που τους αρεσει(σαν εμενα)

Edited by Hellkeeper, 04 February 2009 - 22:59.

#176 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 04 February 2009 - 22:48

Πάντως από όσο έχω μιλήσει με καπνιστές , γιατί προσωπική εμπειρία δεν έχω, νομίζω ότι είναι θέμα διανοητικής στάσης. Δηλαδή να έχεις κατορθώσει να πείσεις τον εαυτό σου ότι δεν το χρειάζεσαι. Εάν κάποιος είναι ισχυρός χαρακτήρας και αυστηρός κριτής του εαυτού του θα του είναι εύκολο να έχει την διανοητική στάση που απαιτείται ώστε να μην αρχίσει το κάπνισμα.
Απλά πέισε τον εαυτό σου ότι δεν το χρειάζεσαι το ρημάδι ! Εάν έχεις άγχος , αντιμετώπισε το αλλιώς , όχι καπνίζοντας , άμα οι φίλοι σου δεν σε γουστάρουν γιατί δεν καπνίζεις και δεν συμβιβάζεσαι με τα στερεότυπα τους , τότε δεν είναι πραγματικοί φίλοι , άμα μια γκόμενα δεν σου γουστάρει γιατί είσαι αντικαπνιστής τότε είναι σκάρτη και πάει λέγοντας . Είναι θέμα διανοητικής στάσης .

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted Image
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#177 Mercyful

Mercyful

Dark Wizard

• Members
  • 42 posts

Posted 04 February 2009 - 23:09

Ούτε και εγώ καπνίζω ... παρά μόνο στα clubs (τον καπνό των άλλων).
Υπέρ της απαγόρευσης του καπνίσματος σε κοινούς δημόσιους χώρους.
Posted Image

#178 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 05 February 2009 - 00:38

Full αντικαπνιστής.

Lol έτσι πως το είπες μου θύμισες τα κόμματα :hahaha:

Υπάρχει δηλαδή το spectrum που αρχίζει από άκρο-καπνιστής και φτάνει σε άκρο-αντικαπνιστής. Και φυσικά αυτόι που καπνίζουν από καμιά φορά είναι κεντροκαπνιστές :hahaha:
phmava.php

#179 περικλης

περικλης

Silva

• Members
  • 15 posts

Posted 05 February 2009 - 03:36

Πωωωω, τι είπες τώρα... Άι στο καλό θα τρέχω πάλι στο ψυγείο....

Anyaway, αν και πρώην φανατικός αντικαπνιστής συνειδητοποίησα ότι με το να σκούζεις στους άλλους που καπνίζουν απλώς και τα δικά σου νεύρα σπας και των άλλων, that's all.
Εξακολουθώ να μην καπνίζω αλλά όπως και να χει το θέμα, αν κάποιος γουστάρει να καπνίσει ας το κάνει, αρκεί να μην φυσάει τον καπνό στη μούρη όσων τους ενοχλεί. Έξω στο δρόμο αναπνέουμε πολύ χειρότερα πράγματα καθημερινώς και συνεχώς (π.χ καυσαέρια), και είμαστε μονίμως εκτεθειμένοι σε ανθυγιεινές ατμόσφαιρες (κλιματιστικά κτλ). Ας κοιτάξουμε να αλαφρύνουμε τον κόσμο που ζούμε πρώτα και μετά τις καφετέριες, οι οποίες στο κάτω κάτω έχουν και εξαερισμό. Και να μην έχουν, σηκώνεσαι και φεύγεις και χάνουν πελάτες. Μετά ή κλείνουν ή βάζουν εξαερισμό. Αμ πώς; :wis:

σωστο σε βρισκω φιλε by the way ημουν ο μονος καπνιστης της παρεας οταν γνωριστικαμε και τωρα καταληξανε να καπνιζουν οι μισοι απο αυτη την παρεα . βεβαια εγω τους ειχα πει δεν χανετε και τπτ η απαντηση ητανε '' ε ελα μωρε με το ποτο παει ενα'' ''ελα μωρε δεν θα παθω τπτ'' :smokingg: οπως λοιπον ειπα προηγουμενως οι μισοι καπνιζουνε και τωρα οι αλλοι μισοι το παιζουνε στις γκομενες (ουυυ καπνιζω ειμαι κουλ αντρας και ετσι) και αυτο βασικα μου την σπαει παρα πολυ γιατι εδω εγω το εκοψα για μια μερα και κοντεψα να παθω στερητικο συνδρομο. χλωροι ειστε ρε τους λεω εγω κοντεψα να φρικαρω το ιδιο θελετε και εσεις?αααααχχχχχ οι κακες επιρροες φταινε (εγω βασικα:laugh:) η κανεις η δεν κανεις φιλε .πληροφοριακα καπνιζω απο τα 15.το καπνισμα εινα απλα μια κακια συνηθεια και 'καποιοι' δεν καταλαβαινουν οτι δεν ειναι και τοσο ευκολο εκει που το κανω να το τσιγαρο μου ξαφνικα να βλεπω φαντη μπαστουνι τον τελειως για μενα αγνωστο και να μου λεει σας παρακαλω μπορειτε να μην καπνιζετε . ε να σου πω οπως εχεις εσυ το δικαιωμα της ελευθεριας να μην καπνιζεις ετσι εχω και εγω το δικαιωμα να καπνιζω αν δεν αντεχεις πανε παραπερα. α αυτο που λενε οτι απο το 2010 και μετα θα απαγορευεται το καπνισμα στους δημοσιους χωρους το πιστευετε? εγω προσωπικα οχι στην ελλαδα ζουμε jesous:greece: ισως ειμαι εκτος θεματος αλλα αυτο που ηθελα να πω το ειπα:smokingg:εμ τι να κανουμε κατι πρεπει να γραψω και εγω:hehe:
Spoiler:
Αυτή η υπογραφή ξεπερνάει τα 250 pixels ύψος.

The .aNiMe//GR Team.

#180 kagemaru igano

kagemaru igano

Anime Freak

• Members
  • 424 posts

Posted 05 February 2009 - 05:05

εγω καπνιζα παλια τωρα πλεον οχι...η μονη περιπτωση που καπνιζω ειναι μια φορα το διμηνο κανα τσιγαρο περιεργο αν βρω και γουσταρω(παντα σε λογικα πλαισια....).