Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Περί καπνίσματος
Posted 03 February 2009 - 19:42
το κουλ στησιμο του πακετουαναπτηραζιππο πανω στο τραπεζι διπλα απο τον καφε και το κινητο...
το κουλ κρατημα του τσιγαρου, με το αναλογο κουλ υφος και το κουλ φυσημα σε κυκλακια ή το απλο συννεφο φρεσκαδας...
το κουλ στριψιμο τσιγαρου με το φιλτρακι στην ακρη του στοματος ...
οταν τρωω τυροπιτα ειμαι και πολυ κουλ...
Posted 03 February 2009 - 20:25
άντε ρε που σας ενοχλεί το τσιγάρο
το ότι βλέπετε στους δρόμους την νεολαία να πεθαίνει απο τα ναρκωτικά δεν σας πειράζει;
Εγώ όταν δεν κάπνιζα με ενοχλούσε περισσότερο το θέμα των ναρκωτικών και ότι σε κάθε τρίτη γωνία βλέπεις τους άλλους να κάνουν μπάφους και πρέζα.
Το να απαγορεύεις το κάπνισμα για την προστασία ενός πολιτή είναι εντελώς ηλίθιο όταν διοχετεύεις ναρκωτικά για να έχεις τον πολίτη αποβλακωμένο.
Όλοι έχουμε δίκιο καπνιστές και μη αλλά όταν ακούω τόσες μπαρούφες και ελεεινές δικαιολογίες απο τους μη καπνιστές σκέφτομαι πως γίνεται να τους ενοχλεί ο καπνός
και να μη τους ενοχλούν οι νεκροί απο ναρκωτικά, τα πρεζάκια στους δρόμους
και οι Βαρώνοι που κυκλοφορούν ελεύθερα. Μη τυχόν και πείτε ότι δεν σας ενοχλεί επειδή δεν είναι στον κύκλο σας γιατί μια μέρα μπορεί να είναι τα παιδιά σας σε αυτή τη θέση.
οπότε πάρτε τον πουριτανισμό σας και σε άλλες παραλίες και κάντε κάνα αγώνα εναντίων των ναρκωτικών και όχι του καπνίσματος. μακάρι όλοι να κάπνιζαν παρά να έπαιρναν ηρωίνη και άλλα είδη ναρκωτικών.
Ο νόμος αυτός είναι εντελώς ηλίθιος αν και με βολεύει γιατί έτσι θα μειώσω το κάπνισμα
αλλά για τα ναρκωτικά κανείς δεν κάνει τίποτα.
Κρύβονται όλοι πίσω από τα δάχτυλα τους.
Posted 03 February 2009 - 20:36
Με αυτήν την λογική θα πρέπει όλη μας την ζωή να ανησυχούμε, γιατί υπάρχουν ναρκομανείς, υπάρχουν άνθρωποι που πεινάνε, υπάρχουν αδικίες και ένα σωρό άλλα. I think virtual empathy won't solve these problems... Seriously.
Posted 03 February 2009 - 20:45
αν απαγορευτει το καπνισμα στους κλειστους χωρους,με τα ναργιλαδικα τι θα γινει?

I'd make the vampire cry.Great.I felt like a superhero. Harry Dresden,breaker of monsters' hearts.
Posted 03 February 2009 - 20:47
Εκει καποιος βλαπτει μονο τον εαυτο του ο ναρκωμανης .
Με το καπνισμα βλαπτεται ομως ο αλλος ...

Posted 03 February 2009 - 20:50
αν απαγορευτει το καπνισμα στους κλειστους χωρους,με τα ναργιλαδικα τι θα γινει?
παταγος...
Posted 03 February 2009 - 20:51
τον οποιο θα οργανωσω εγω βεβαιως, βεβαιως...παταγος...
stay away from the hookahs!

I'd make the vampire cry.Great.I felt like a superhero. Harry Dresden,breaker of monsters' hearts.
Posted 03 February 2009 - 20:58
και τώρα θα πω αυτό
το ότι βλέπετε στους δρόμους την νεολαία να πεθαίνει απο τα ναρκωτικά δεν σας πειράζει;
Εγώ όταν δεν κάπνιζα με ενοχλούσε περισσότερο το θέμα των ναρκωτικών και ότι σε κάθε τρίτη γωνία βλέπεις τους άλλους να κάνουν μπάφους και πρέζα.
Το να απαγορεύεις το κάπνισμα για την προστασία ενός πολιτή είναι εντελώς ηλίθιο όταν διοχετεύεις ναρκωτικά για να έχεις τον πολίτη αποβλακωμένο.
Όλοι έχουμε δίκιο καπνιστές και μη αλλά όταν ακούω τόσες μπαρούφες και ελεεινές δικαιολογίες απο τους μη καπνιστές σκέφτομαι πως γίνεται να τους ενοχλεί ο καπνός
και οι Βαρώνοι που κυκλοφορούν ελεύθερα. Μη τυχόν και πείτε ότι δεν σας ενοχλεί επειδή δεν είναι στον κύκλο σας γιατί μια μέρα μπορεί να είναι τα παιδιά σας σε αυτή τη θέση.
οπότε πάρτε τον πουριτανισμό σας και σε άλλες παραλίες και κάντε κάνα αγώνα εναντίων των ναρκωτικών και όχι του καπνίσματος. μακάρι όλοι να κάπνιζαν παρά να έπαιρναν ηρωίνη και άλλα είδη ναρκωτικών.
Ο νόμος αυτός είναι εντελώς ηλίθιος αν και με βολεύει γιατί έτσι θα μειώσω το κάπνισμα
Get real.
Με ενοχλούν οι ναρκωμανείς, αλλά όχι για ηθικούς λόγους. Το τσιγάρο αντίθετο μου προξενεί προβλήματα.Η πρέζα στην φλέβα του άλλου ΟΧΙ.
Get Real. Αν το κράτος ήθελε τους πολίτες αποβλακωμένους δεν θα τα είχε απαγορευμένα, θα τα είχε νόμιμα για να τα φορολογεί κιόλας. Εκτός και αν πρόκειται για παγκόσμια συνομωσία όπου οι σκοτεινοί Illuminati θέλουν αν ελέγχουν σαν μαριονέτες τους ανθρώπους με τη βοήθεια των Ελλοχίμ.
Ο νεκρός από τα ναρκωτικά και οι ναρκομανείς στους δρόμους με ενοχλούν. Όπως με ενοχλεί και ο πρεζέμπορας, αλλά ξέρεις κάτι; ΚΑΝΕΙΣ τους δεν μου κάρφωσε ένεση στο μπράτσο, ούτε μου επιβάρυνε τον οργανισμό. Και επειδή παίζεις το χαρτί των παιδιών, σου λέω ότι για να μην φτάσουν τα παιδιά μου σε αυτή τη θέση ζητάω αυστηρότερους νόμους, όπως ζητάω αυστηρότερους νόμους για αυτούς που μου στέρησαν το 12%. Γιατί ο ναρκωμανής κάνει κακό στη δικιά του υγεία, ο καπνιστής και στους γύρω του.
Για τα ναρκωτικά οι νόμοι είναι ήδη αυστηροί. Αλλά για τον βαρώνο πρέπει να βρεις στοιχεία. Αν πας να μαζέψεις το βαποράκι θα σου πει ότι είναι χρήστης και ως χρήστης απολλαμβάνει ελαφριάς μεταχείρησης. Αλλά για το τσιγάρο δεν υπάρχουν νόμοι και το τσιγάρο παγκοσμίως σκοτώνει περισσότερους από τα ναρκωτικά ακόμα και αυτούς που δεν θέλουν. Γιατί αυτοί που δεν θέλουν ναρκωτικά δεν θα πάρουν , αυτοί όμως που δεν θέλουν καπνό θα τον φάνε στην μάπα από τον κωλόγερο που έχει ανάψει το πούρο σαν τον Φιντέλ και το καπνίζει στη μάπα σου ακόμα και μετά την ευγενική παρατήρηση.
Όταν βρείτε τρόπο να μου αποκαταστήσετε το χαμένο -λόγω ΠΑΘΗΤΙΚΟΥ καπνίσματος- 12% στην απόδοση του πνεύμονά μου, ελάτε να μου μιλήσετε για ελευθερίες.

Posted 03 February 2009 - 21:21
εσύ μπορεί να την γλύτωσες τι σε κάνει σίγουρο ότι θα είσαι τόσο σωστός πατέρας
και θα μπορείς να προφυλάξεις το παιδί σου;
οπότε αυτό που λες είναι δεν σε νοιάζει που πεθαίνουν οι άλλοι
και εμένα δεν με νοιάζει εσένα ενοχλεί ο καπνός όχι εμένα.
όπως είπες δικό σου είναι το -12%
το δικό μου δεν το ψάχνω.
και ούτως η άλλως εσύ ο ίδιος δεν προσέχεις τον εαυτό σου σε μερικά πράγματα
γιατί να να το κάνω εγώ για σένα και κάθε εσένα;
και εδώ από αυτό φαίνεται ότι οι μη καπνιστές είναι απλά εγωιστές οπότε στα @@ μου κιόλαςΜε ενοχλούν οι ναρκωμανείς, αλλά όχι για ηθικούς λόγους. Το τσιγάρο αντίθετο μου προξενεί προβλήματα.Η πρέζα στην φλέβα του άλλου ΟΧΙ.
και είμαι σίγουρη ότι εκεί έξω οι υψηλά μολυσμένη ατμόσφαιρα της Θεσσαλονίκης
σου προκαλεί πολύ περισσότερα προβλήματα από ότι τα τσιγάρα στα club.
και επειδή ποτέ δεν κάνεις παράπονο ότι σε ενοχλεί το τσιγάρο μου όταν είμαστε μαζί
δεν μετράει η άποψη σου στο θέμα αυτό

άλλη φορά να το λές. baka
Posted 03 February 2009 - 21:33
ειναι αδικο να στερουμε απο μερικους :
το κουλ στησιμο του πακετουαναπτηραζιππο πανω στο τραπεζι διπλα απο τον καφε και το κινητο...
το κουλ κρατημα του τσιγαρου, με το αναλογο κουλ υφος και το κουλ φυσημα σε κυκλακια ή το απλο συννεφο φρεσκαδας...
το κουλ στριψιμο τσιγαρου με το φιλτρακι στην ακρη του στοματος ...
οταν τρωω τυροπιτα ειμαι και πολυ κουλ...
Ξέχασες να αναφέρεις ότι είναι επίσης άδικο να στερούμε την συνήθεια των περισσότερων που ενώ υπάρχει τασάκι στο τραπέζι, πετάνε την στάχτη κ την γόπα κάτω.Μα είναι τόσο κουλ συνήθεια!
Την επόμενη φορά που θα φας τυρόπιτα, κάνε τον κόπο κ βγάλε μια foto κ postαρε την.Να δούμε, είσαι όντως πιο κουλ?

Posted 03 February 2009 - 21:35

Posted 03 February 2009 - 21:39
τωρα γινεσαι εντελως παραλογη.και τώρα θα πω αυτό
οσο για τα ζακια, να μην σου πω που τα εχω γραμμενα. γτ στην τελικη, επιλογη τους ηταν να το ριξουν στα ναρκωτικα, οχι δικη μου. οχι μονο δεν τα λυπαμαι, αλλα τα απεχθανομαι κιολας γτ ειναι καρκινος της κοινωνιας. οποτε μην μου λες να νοιαστω για την παρτη τους.
και οπως ειπε και ο Πτωμα, οτνα τραβανε την ηρωινη τα ζακια, δεν τραβαω και εγω κομματι, δεν με αναγκαζουν να εθιστω σε αυτο που παιρνουν.
οποτε, αντι να μας βριζεις, θα επρεπε να μας ζητας συγνωμη κιολας.
και btw, αν ξαναρθεις προς τα εδω, μην φερεις τα τσιγαρα σου...
Posted 03 February 2009 - 21:49

いつでも今日が、いちばん楽しい日

Posted 03 February 2009 - 21:53
"Στους φανατικούς µη-καπνιστές: Ναι, ßρωµάει, όλοι το ξέρουµε. Αν πιστεύεις όµως ότι θα πεθάνεις από «παθητική» έκθεση σε καπνό, κοίτα λίγο καλύτερα τον κόσµο που ζεις και ßγάλε το σκασµό! Πλέον υπάρχουν και µαλάκες που κάνουν ότι ßήχουν δίπλα σε καπνιστές στην πλατεία Οµονοίας! ΟΚ! Μισό λεπτό να το σßήσω µέσα σ' αυτήν την κουράδα άστεγου εδώ δίπλα. Αρκετά χάλασε το τσιγάρο µου την ευαίσθητη φυσική ισορροπία του κέντρου της Αθήνας."
Just my 2 cents οσον αφορα το θεμα.
Get real... Λυσεις υπαρχουν, απλα ειστε ξεροκεφαλοι.
Posted 03 February 2009 - 21:54