Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Περί καπνίσματος

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
947 replies to this topic

Δημοσκόπηση: Καπνίζετε ή οχι (511 Μέλος (η) που έχουν ψηφίσει)

Καπνίζετε ή οχι

1. Καπνίζω (97 ψήφοι [25.33%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 25.33%

2. Δεν καπνίζω (286 ψήφοι [74.67%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 74.67%

Ψήφισε

#151 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5.517 Δημοσιεύσεις:
  • Location今、そこにいる僕

Καταχωρήθηκε 03 Φεβρουάριος 2009 - 22:00

:uhh:...τι ήθελα και το πόσταρα ο μαλάkας...:hahaha:

Ρίξτε τους τόνους κυρίες/οι, ούτε ήρθαν οι καπνιστές να κολλήσουν σε εσάς προσωπικά τον καρκίνο, ούτε είναι οι άκαπνοι φλώροι και παρθενώπες. :bahhh:

Πάντως σαν άκαπνος περίπου ένα χρόνο τώρα, μπορώ να πω πως αν αυτός ο νόμος οδηγήσει έστω και λίγους ακόμα να το κόψουν το ρημάδι, τότε θα έχει επιτύχει τον σκοπό του imo.
Πρώτα απ όλα η υγεία, τα υπόλοιπα έπονται. Και ναι, αυτό αφορά και τους παθητικούς καπνιστές, των οποίων η υγεία επιβαρύνεται χωρίς να το θέλουν.

Τα τελευταία post θα μεταφερθούν μεταφέρθηκαν στο κατάλληλο thread, wrap this shit up plz...:drink:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Phantom Duck: 04 Φεβρουάριος 2009 - 00:26
63 posts moved from Black Hole

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#152 tsintori

tsintori

Dmc rocks

• Members
  • 514 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2009 - 13:13

Δεν καπνίζω και δεν νομίζω να το ξεκινήσω ποτέ.......
Δημοσιευμένη  εικόνα

#153 digitaltracker

digitaltracker

i live on ABINGDON Road

• Members
  • 1.226 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2009 - 13:19

smoker-kun απο τα 15
Δημοσιευμένη  εικόνα

#154 darkphoenix

darkphoenix

Ανιμερώνομαι

• Members
  • 238 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2009 - 13:29

Οχι, δε καπνιζω... πολλα τα λεφτα....XD
Βασικα λόγω της παρεας... κανενας φιλος μου δε καπνιζε....
Δημοσιευμένη  εικόνα

#155 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1.655 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThe city upon the hill

Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2009 - 13:47

Κάπνισα για ένα μικρό διάστημα στο γυμνάσιο και μετά το παράτησα οπότε τώρα δεν παίζει να το αρχίσω με τίποτα. Και για την υγεία μου δεν είναι καλό και για τη τσέπη μου και γενικά είναι κάτι που με εκνευρίζει. Όσο για την απαγόρευση, προσωπικός δεν έχω πολλούς φίλους καπνιστές (όχι ηθελημένα ) οπότε ποτέ δε με ενοχλούσε τόσο.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#156 papadevil

papadevil

Anime Freak

• Members
  • 374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2009 - 13:54

Καπνιζω και το μετανιωνω πικρα και τ ξερω οτι θα το μετανιωσω και στο μελλον αλλα το ρημαδι δεν ειναι ευκολο να κοπει ψυχολογικα μονο πιστευω....
επισης πολλα λεφτα παιδια μην το αρχισετε οσο δεν εχετε κανει το ιδιο λαθος με εμενα
(α και για αυτους που το θελουν για να ειναι 'cool΄και μ*****ς σας το λεω οτι πλεον 'cool' ειναι αυτος που δεν καπνιζει)
Δημοσιευμένη  εικόνα

#157 Glaurung

Glaurung

Anime Fan

• Members
  • 234 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2009 - 13:55

Κατά την γνώμη μου πρόκειται για μια εντελώς ανούσια συνήθεια μιας και δεν σου προσφέρει κάτι ουσιαστικό ( τα πρώτα 2-3 τσιγάρα της ημέρας είναι απόλαυση, τα υπόλοιπα γίνονται μηχανικά ) , ενώ αντιθέτως βλάπτει σοβαρά την υγεία σου . Δεν έχω πρόβλημα να καπνίζουν οι υπόλοιποι , δικαίωμά τους . Όσο δεν μου έρχεται ο καπνός τους στο πρόσωπό μου , μαγκιά τους και χαρά τους . Άμα μου έρχεται, και βλέπω ότι είναι να καπνίσει μπόλικα και όχι 1-2 , του ζητάω ευγενικά να αλλάξει χέρι ή να το πάει πιο εκεί . Όλοι μου είναι ευγενέστατοι , πολλές φορές ζητάνε συγνώμη ή το παρατηρούνε οι ίδιοι ότι με ενοχλεί ο καπνός τους . Στη περίπτωση που είμαι σε κλειστό χώρο και δεν γίνεται αλλιώς κάνω υπομονή δεν θα πάθω και τίποτα . Γνωρίζω εκ των προτέρων ότι θα αντιμετωπίσω αυτό το πρόβλημα και για αυτόν τον λόγο προτιμώ άλλα μέρη για βόλτα . Έχω δοκιμάσει ( ναργιλέ για την ακρίβεια ) και δεν θεωρώ ότι είναι κάτι απολαυστικό , μια χαζομάρα και μισή που σε βλάπτει και στην υγεία και στο πορτοφόλι . Αν το υπολογίσει κανείς , άμα καπνίζει κάποιος μισό πακέτο την ημέρα είναι 15 τον μήνα , 15*3=45 ευρώ . Δεν είναι και λίγα …

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Glaurung: 06 Φεβρουάριος 2009 - 17:05

Δημοσιευμένη  εικόνα

#158 Glastenen

Glastenen

La Reine du Portatif

• Members
  • 727 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2009 - 14:57

ναι. τσιχλες νικοτινης ειναι η λυση...

Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#159 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2009 - 15:07

15*3=150 ευρώ .

Actually είναι 45 euros.... Eίπαμε ακριβό χόμπι το κάπνισμα αλλά όχι και τόσο :hahaha:... Αν και το πόσο στοιχίζει το μήνα το τσιγάρο εξαρτάται από το πόσο πολύ καπνίζει κάποιος.

In any case πιστεύω ότι θα έπρεπε να υπάρχει και η λύση μη συστηματικά στο poll. Υπαρχουν και οι καπνιστες (such as myself) που καπνίζουν μία στις δυο βδομάδες ή γενικότερα όποτε το θυμηθούνε.

Γενικά πιστεύω ότι και αν και οι δυο πλευρές έχουν το δίκιο τους ουσιαστικά σε μια παρέα καλό είναι να επιλέγεται η μέση οδός. Δλδ οι μεν καπνιστές να μην το παρακάνουν και να μην είναι αδιάφοροι προς τις παραινέσεις και διαμαρτυρίες των άλλων οι δε αντικαπνιστές να είναι κάπως πιο ελαστικοί και να το ανεχτούνε ως κάποιον βαθμό.

#160 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2009 - 15:20

In any case πιστεύω ότι θα έπρεπε να υπάρχει και η λύση μη συστηματικά στο poll. Υπαρχουν και οι καπνιστες (such as myself) που καπνίζουν μία στις δυο βδομάδες ή γενικότερα όποτε το θυμηθούνε.

Ακριβώς. Όπως επίσης και μία ακόμη επιλογή: Αυτών που το κόψανε ή προσπαθούν. Εγώ τουλάχιστον δεν μπορώ να πω ότι είμαι καπνίστρια ούτε όχι. Υπάρχει πάντα η πιθανότητα να ξανακαπνίσω.

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#161 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2009 - 15:33

εμενα απλα με ενοχλει που οπου και να πας σε κυνηγαει αυτη η μποχα δε μπορεις να πας καπου που να μην εχει τσιγαρο

#162 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2.983 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2009 - 15:58

Φανατικος αντικαπνιστης here. Οι γονεις μου καπνιζαν και οι δυο οταν ημουν μικρος και καπου στα 10 μου χρονια επεισα τον πατερα μου να το κοψει και εκτοτε η μητερα μου καπνιζει μονο στο μπαλκονι.

Το ανεχομαι γενικα στους αλλους οταν βγαινω αλλα συχνα αλλαζω θεση αν ειμαι διπλα ακριβως σε εναν. Επισης συχνα-πυκνα τους παραινω να το κοψουν καποτε, ειδικα αν ειναι σε μικρη ηλικια (κατι το οποιο θεωρω ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ χαζομαρα).
Δημοσιευμένη  εικόνα

#163 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2009 - 16:05

καλα αμα ειναι γνωστος μου τους λεω να μην καπνιζουν τι λες ομως σε αγνωστους που δε τους ξες?καθεσαι και την τρως και μετα σε βριζουν σπιτι λεγοντας να βγαλεις τα ρουχα σου στο μπαλκονι για να μη βρωμαει το σπιτι

#164 Chris_クリス

Chris_クリス

Starting...

• Members
  • 12 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2009 - 17:11

Δεν καπνιζω και ουτε θα καπνισω ποτε πιστευω. Οποιος καπνιζει , αν και κανει μαλ@κια στον ιδιο του τον οργανισμο , κανει επισης κακο και σε αυτους που ειναι κοντα του (ειδικα σε κλειστο χωρο). Εχω ακουσει οτι στους παθητικους καπνιστες μπορει να δημιουργηθουν καποια προβληματα υγειας που μερικες φορες ειναι χειροτερα απο τα αντιστοιχα των καπνιστων. Passive smoking - Wikipedia, the free encyclopedia
Δημοσιευμένη  εικόνα

#165 GeRi

GeRi

AnatheMangitis!

• Members
  • 107 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2009 - 17:30

yeap!!! I smoke.....εδω και 2 χρονια....αλλα σημερα το πηρα αποφαση....ΤΕΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ!!!!!!!!!!
thnx :)
Δημοσιευμένη  εικόνα