Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
* * * * * 2 votes

Pacific Rim

Pacific Rim film movie Guillermo Del Toro 2013

  • Please log in to reply
34 replies to this topic

#31 Jiraiya

Jiraiya

    ビッグブレストジャンキー

  • Members
  • 2,573 posts

Posted 22 September 2013 - 20:36

Νομίζω το πόσο EPIC κτλ ήταν η ταινία δε χρειάζεται να το πω είναι αυτονόητο οπότε ας αφήσω απλά αυτό εδώ :burningbe3:

 

 

Youtube Video


Posted Image


#32 Vetus

Vetus

    Rocked'N'Loaded!

  • Banned
  • 1,116 posts

Posted 22 September 2013 - 22:59

Mε μια λέξη:

 

TAINIAΡΑ!

 

To γεγονός ότι ο Go Nagai, ο πατέραν των mecha, μίλησε για την ταινία με τα καλύτερα λόγια σημαίνει πολλά. Το μοναδικό μου παραπονάκι είναι ότι δεν είδαμε και πολύ δράση με το Jaeger των Aleksis και Sasha Kaidanovsky. Αλλά κι αυτή η λίγη δράση που είδαμε ήταν απίστευτη πόρωση. Μετά το Pacific Rim o Michael Bleh...εννοώ Bay θα πρέπει να ντρέπεται ακόμα περισσότερο για το έκτρωμα που έκανε με τα Transformers και που πάει να κάνει με τα Teenage Mutant Ninja Turtles. Aνυπομονώ να δω την συνέχεια του Pacific Rim.

 

Youtube Video


Edited by Vetus, 22 September 2013 - 23:00.


#33 freak27

freak27

    Sparking

  • Members
  • 622 posts

Posted 23 September 2013 - 12:01

Το ειδα και εγω! Απιστευτα καταιγιστικη δραση! Ο ορισμος των Robot-Mecha οπως επρεπε να ειναι. Σε πολλα σημεια εβλεπα Evangelion!! Ελπιζω να κοψουν τις αηδιες και να βγαλουν τo Sequel, κανοντας εισβολη στη διασταση των τερατων!


Posted Image

#34 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

    名前のない怪物

  • Review Team
  • 2,153 posts

Posted 09 October 2013 - 00:22

Δεν το πίστευα ότι θα έβλεπα ποτέ ταινία τέτοια με mecha και θα μου άρεσε κιόλας. Ω κύριε σκηνοθέτα, με εκπλήσσετε(μας χρωστάτε ένα Monster κύριε)! Αγαπημένος σκηνοθέτης ο Γιγιέρμο γενικώς, μου έβαλε τα γυαλά με αυτήν την ταινία. Αρχικά να πω, πως το αρχικό σχέδιο ήταν να είμαι στο κρεβατάκι μου και να δουλεύω σε κάτι και την ταινία να τη βλέπει ο αδερφός μου. Αλλά στα πρώτα λεπτά η μουσική με έκανε να γυρνάω συνέχεια στην οθόνη. Ε στο τέλος, κατέληξα να τη δω όλη.

 

Ουσιαστικά λάτρεψα την Mako, γι'αυτήν την είδα την ταινία κυρίως, πρώτον γιατί λάτρεψα το Babel και δεύτερον γιατί(σε αυτά που λες Μπουγάτσα)δε πρέπει να έχεις μούσκουλα για να είσαι δυνατός. Το σώμα ανεξαρτήτως της διάπλασής του, έχει από μόνο του σαν κατασκευή την ικανότητα να χρησιμοποιεί και να εξωτερικεύει τη δύναμη. Αν εκπαιδευτεί και ξέρει πως να διοχετεύσει τη δύναμή του κάποιος, νικάει τον άλλον ακόμα κι αν είναι ο Τοσοδούλης. Οπότε μ'άρεσε το συγκεκριμένο combo, και μυαλό και δύναμη.

 

Κατά τ'άλλα, NGE! Τρομακτικές ομοιότητες, που φυσικά δεν είναι τυχαίες. Τις μάχες γενικά τις βαριέμαι, αλλά τις συγκεκριμένες τις είδα από καθαρή περιέργεια προς τα του Evangelion. Είχε πλάκα :P

 

Αν εξαιρέσουμε λοιπόν και τα λίγο cheezy sacrifice for the greater good, 3 πράγματα μου έκαναν εντύπωση: η σκηνοθεσία που κατάφερε να αναπαραστήσει εικόνες τέτοιου βεληνεκούς, η απίστευτη μουσική που προείπαν πολλοί και πολλές, και η ωραία ηθοποιεία από μεριά των ηθοποιών. Το casting ήταν εξαιρετικό για μια τέτοια action-mecha ταινία. Δεν το περίμενα. Nice surprise.


84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.


#35 valadorn

valadorn

    Fantasiac

  • Members
  • 378 posts

Posted 09 October 2013 - 10:53

Δεν ειναι μονο τα εφφε φανταστικα ειναι και το πως κινειται η καμερα πανω στα εφφε. Πραγματικα μοναδικη δουλεια απο αποψη θεαματος. Κατα τ αλλα αν ηταν πχ μια πραγωγη του 70, μιλαμε για πατατα ετσι...


Posted Image
"Life is spherical, investigate the other side..."



Also tagged with one or more of these keywords: Pacific Rim, film, movie, Guillermo Del Toro, 2013