Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo

Η νύχτα πέφτει στην .aNiMe//GR Town: A Christmas Carol

Παλέμο Δολοφόνοι Αθώοι Επιθεωρητές Η νύχτα πέφτει Christmas Vigilante Γιατρός loli female elves Plot

  • This topic is locked This topic is locked
318 replies to this topic

#271 Taro

Taro

    Evil goat...

  • Members
  • 33 posts
  • Location(-∞,+∞)

Posted 31 December 2012 - 17:18

Ασπρούλα:

Τον τελευταίο καιρό ακούγεται το όνομα μου να σχετίζεται με τους δολοφόνους για πολλούς λόγους που ούτε καν τους θυμάμαι όλους. Δεν έδωσα σημασία πιστεύοντας πως αργά οι γρήγορα θα κατανοήσετε το λάθος σας και θα στραφείτε προς τα άτομα, τα σωστά Έπεσα όμως έξω. Αρχικά ακούστηκε από κάποιον (Kai ) πως ενώ συνήθως μιλάω προς το τέλος της μέρας, μια φόρα μίλησα στην αρχή για να ξε-μπεεε-ρδεύω, or so... ο κυριος αυτός ομως δεν μπορει να σκεφτεί πως ενώ υπάρχει έλλειψη χρόνου, μμου επιβληθηκε όπως και στον καθένα να μιλάει τουλάχιστον μια φορά ανα μέρα. Come on, dude, έχουμε και δουλειές. Τι?! Επειδή είμαι κατσίκι?! Είναι απολύτως κατανοητό πως όλοι έχοντας δει τόσα απάνθρωπα γεγονότα να υποψιαζόμαστε τους πάντες και να βλέπουμε τα πάντα ως συνομοσίες. Παρόλα αυτά θα πρέπει να στοχεύουμε στους πραγματικούς ενόχους έχοντας ως βάση τεκμηρια και οχι θεωριες συνομοσιας.

Επίσης ειπώθηκε πως πάντοτε συνήθιζα να ψηφίζω άτομα που έχουν ηδη ρεύμα εναντίον τους και χρησιμοποιόντας γελοίες δικαιολογίες εναντιον τους. Αχά, δεν έχετε και άδικο. Φυσικά δεν το αρνούμαι. Δεν θα επρεπε να το αποκαλυψω αλλα εξ αρχης στοχευα να κατηγορω αυτους που κατηγορει το πληθος ετσι ωστε να μην ξεχωριζω και γινω στοχος δολοφονων. Το μεγαλοφυιες σχεδιο του "ταλεντου" στραφηκε εναντιον του. ^^

Τελος πάντων ό,τι είναι να γίνει ας γίνει με εμένα. Απλά λυπάμαι όλους τους υπόλοιπους αθώους γιατί με το κατηγορείτε εσεις εμένα, οι δολοφονοι τρίβουν τα χερια απο ικανοποιηση (σαν τις μυγες...οι μυγες δεν εχουν χερια αλλα ξερετε εκεινα τα 2 που εχουν...) μιας και η προσοχη του πληθους στρεφεται αλλου.


Στην προκειμένη περίπτωση, θα εμπιστευτώ τις απόψεις του επιδέξιου Furuich (kai) και θα στραφώ κι εγω στην Franziska (Vagelio). Επίσης εξαιρετικα επικίνδυνος μου φαινεται ο κυριος Λουτβιχ


~βασικα δεν δέχεται εικόνα...~


Posted Image


#272 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

    名前のない怪物

  • Review Team
  • 2,153 posts

Posted 31 December 2012 - 17:21

Hisoka

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δεν θα επαναλάβω τα λεγόμενά μου και δε θα χάσω άλλο σάλιο. Δίδα Franziska, ελπίζω να πεθάνετε αργά και βασανιστικά, διότι παρακούτε όλους εμάς εδώ μέσα με το να μην μας απαντάτε καν! Θράσος, μεγάλο θράσος και όπως έχω πει ξανά, τα άθλια yowamushi μου τη δίνουν.

Ελπίζω να μην σας ξαναδω.
Κύριε Πρίγκιπα και Takayuki, συνεχίζετε να με εκπλήσσετε! Shine my loves, shine before my eyes!!!
I hope to show you my Elastic Love!
Δημοσιευμένη  εικόνα

Saraba

Δημοσιευμένη  εικόνα


84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.


#273 Black Kaiser

Black Kaiser

    You are part of my plan

  • Members
  • 1,289 posts

Posted 31 December 2012 - 17:38

Prince Schneizel el Britannia


Δημοσιευμένη  εικόνα



Επιτέλους. Ξέρεις, νιώθω πολύ ωραία που βρίσκομαι εγώ στην θέση να σου έχω επιτέλους προκαλέσει αντίδραση Furuichi Takayuki (Kai). Με χαρακτήρισες και ψώνιο, και αν ανατρέξεις στις προηγούμενες ομιλίες θα δεις πως το έχω αναφέρει ο ίδιος. Πράγματι πιστεύω και είμαι ο καλύτερος και ο εξυπνότερος.Για να μου πετάς έτσι τον χαρακτηρισμό στην μούρη μου αυτήν την φορά, πράγματι δεν φαίνεται να με δουλεύεις. Το εννοείς. Πάει πολύ ένας παρακατιανός υπήκοος να με χαρακτηρίζει έτσι αλλά θα στο συγχωρήσω για τώρα και σε συγχαίρω που βρήκες τρόπο να μην λες λάθος το όνομα μου. Απλά κάνεις ένα λάθος, αν ήμουν δολοφόνος θα θυσίαζα όλους τους συντρόφους μου αν με συνέφερε. Όχι τους μισούς μόνο. Αυτά με εσάς, προς το παρόν.

Πρίγκιπα (ΒΚ), δεν σας είδα να εξετάζετε καθόλου και τα άτομα τα οποία υποπτευόμαστε


Δεν μπορείς να έχετε παράπονο από εμένα για αυτό αγαπητέ, όλες τις ημέρες οποιοσδήποτε μου φαίνεται ύποπτος κατευθείαν του αναφερόμουν. Σήμερα με τον Haiji (d.neko-angel δεν το κάνω αυτό; Μια χαρά πάντως είχα λόγο που ήθελα να ακούσω εσάς τους δύο, συγκεκριμένα.

Franziska von Karma(Vagelio).

#274 Umi no Ossan

Umi no Ossan

    The last 20th Century Boy

  • Members
  • 503 posts

Posted 31 December 2012 - 18:52

Alucard

Δημοσιευμένη  εικόνα





Έχουμε κ λέμε... Χτες ο Asakura Hao ήταν ο καπνός της φωτιάς που φαινόταν από μακρυά...Μέχρι κ τυφλός τον έβλεπε... Κ μου φαίνετε περίεργο πως μερικοί δεν τον ψήφισαν καθόλου !!! Αντιθέτως ορισμένοι προσπαθούσαν με πολύ μπλα μπλα να στρέψουν το βλέμμα τους στην δικηγορίνα Franziska (Vagelio)... Ήταν δλδ τόσο σίγουροι πως ο Asakura Hao ήταν αθώος; Αν η Franziska είναι όντως δολοφόνος δεν φοβήθηκαν μήπως στραφούν εναντίον τους οι δολοφόνοι με το σκεπτικό πως ένας από αυτούς ειναι ο επιθεωρητής κ προσπαθεί να μας υποδείξει άλλον ένα δολοφόνο; Θα μου πεις αν ο επιθεωρητής είναι έξυπνος θα ψήφιζε τον Asakura κ όχι κάποιον άλλο δολοφόνο για να μην κινήσει υποψίες... Κ γω ο ίδιος 2 μέρες έχω ψηφίσει την Franziska αλλά τώρα κάτι δεν μου κολλάει στην υπόθεση... Όπως σωστά είπε ο Ludwing (Fallen Mpougatsas) ίσως θα έπρεπε να στραφούμε προς την λίστα του Joestar (Cloud) κ του Sebastian (doB) όπως είχα αναφέρει παλιότερα κ γω... Δεν είναι τυχαίο που τους έβγαλαν νωρίς νωρίς από την μέση κ τους 2 !!! Όπως κ το να βγάλουν οι δολοφόνοι έξω τον Fabian ήταν λίγο περίεργο για μένα γιατί τον υποψιαζόταν ο Joestar !!! Ίσως το είχαν σίγουρο πως θα πέσουν όλοι στην Franziska κ έτσι ίσως να βρήκαν ευκαιρία να βγάλουν κάποιον άσχετο εκτός...

Λοιπόν επειδή εμένα μου ψιλοβρωμάει η υπόθεση, χωρίς να είμαι σίγουρος αν η δικηγορίνα είναι αθώα, θα ψηφίσω κάποιον από μερικούς που δεν μου αρέσει η συμπεριφορά τους...

Furuichi (Kai)
Asproula (Taro)
Haji (d-neko angel)
Hisoka (NWS)

And the oscar for best murderer goes to........ Furuichi (Kai) !!! " μου βγάζει λίγο σε πόρνος !!! "



edit: Η ψήφος λόγω έλλειψης χρόνου δεν είναι η σωστά 100% τεκμηριωμένη αλλά μέρες που είναι καταλαβαίνετε !!! ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ Κ ΧΑΡΑ, ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ Κ ΚΑΛΕΣ ΚΡΕΠΑΛΕΣ !!!
Humans are weak... but we want to live... even if we're wounded... or tortured... we feel the pain...

#275 Kai

Kai

    Fluent in sarcasm

  • Review Team
  • 2,722 posts

Posted 31 December 2012 - 19:11

Furuichi Takayuki


Δημοσιευμένη  εικόνα


Η τελευταία συζήτηση με τον πρίγκιπα έκανε τον Furichi να καταλάβει πως ό,τι κι αν έκανε δεν επρόκειτο να δώσει σε ορισμένους να καταλάβει το δράμα που τραβούσε όλες εκείνες τις μέρες. Απομακρύνθηκε σε μια γωνιά και άρχισε να αναλογίζεται όλα όσα είχαν συμβεί ως εκείνη τη στιγμή, τη ζωή του και την κακοτυχία που τον έδερνε τον τελευταίο καιρό. Καταριόταν τη στιγμή που είχε πατήσει έξω από το σπίτι του και είχε αφήσει να τον αναγκάσουν ν' ανεβεί σε εκείνο το τραίνο. Και σαν να μην έφτανε αυτό, πέθαινε ο ένας μετά τον άλλον και ο πρίγκιπας δεν έπαιρνε από λόγια ούτε με το καλό ούτε με το κακό. Εκτός των άλλων, το τελευταίο διάστημα είχε δεχτεί διάφορους χαρακτηρισμούς κατά τη διάρκεια της μέρας, δεν είχε σταυρώσει κοπέλα και τελείωνε και το φαγητό, με άλλα λόγια τα πράγματα ήταν χειρότερα απ' ό,τι ήταν πίσω στην πόλη του.

Μα το δράμα του δεν τελείωνε εκεί. Καθώς χτυπούσε το κεφάλι του στον τοίχο με αυτά που άκουγε, άσχημες μνήμες άρχισαν να ξεπηδάνε από μυαλό του, δεν ήταν τυχαίο που κάθε πρωί όταν ξυπνούσε ένιωθε ότι ξεχνούσε κάτι πολύ σημαντικό. Όλα άρχισαν την πρώτη κιόλας μέρα που είχαν φτάσει εκεί, είδε το φως, νόμιζε ότι όλα θα αλλάζανε, ότι μια αιθέρια ύπαρξη είχε ανοίξει την αγκαλιά της για να τον δεχθεί. Τα πάντα έδειχναν ότι αυτή θα ήταν μια ξεχωριστεί εμπειρία για τον Takayuki, και ήταν, αλλά με την κακή έννοια. Η αιθαίρια ύπαρξη δεν ήταν γένους θηλυκού και ο Takayuki τελικά δεν κατάφερε να βρει τρόπο διαφυγείς. Ξύπνησε την επόμενη μέρα γυμνός στο δωμάτιό του νιώθοντας ότι ήθελε να ξεχάσει τα πάντα. Τα πράγματα όμως δεν σταμάτησαν εκεί. Την ίδια μέρα δέχτηκε ένα γράμμα που το υπέγραφε κάποιος ονόματι 0. Ο Furichi το θεώρησε αστείο, ο 0 του ζητούσε να εκπορνευτεί αν ήθελε να μείνει ζωντανός και να προστατέψει τα παιδιά του. Θεωρώντας το κακόγουστο αστείο, ο Takayuki πέταξε το χαρτί στα σκουπίδια και πέρασε μια ολόκληρη μέρα προσπαθώντας να βάλει το μυαλό του σε μια τάξη και να σκεφτεί τι να κάνει, αυτός που είχε σκοτώσει τον Άη Βασίλη, σίγουρα θα έβρισκε έναν τρόπο να βγάλει και αυτόν από τη μέση, οπότε το μόνο λογικό θα ήταν να τον ακούσει.

Μα ο Takayuki ήταν σωστός πρίγκιπας και σκέφτηκε πως μόνο άμα έσωζε τις αθώες ψυχές και γινόταν ήρωες θα του καθόταν γυναίκα. Κι έτσι έπραξε. Και τότε δέχτηκε το πρώτο χτύπημα. Στην αρχή δε θυμόταν ποιος ήταν, αλλά άσχημες μνήμες ξύπνησαν όταν ο Hisoka παραδέχτηκε δημόσια ότι τον ανάβει. Προσπαθώντας να αποδεχθεί την σκληρή αλήθεια, ο Furichi πέρασε όλο το βράδυ προσπαθώντας να ηρεμήσει τον εαυτό του λέγοντας ότι ο Hisoka ήταν αθώος επειδή ο Kirito σκέφτηκε να τον αθωώσει σε ένα σημείο που δεν έβγαζε νόημα. Πεπεισμένος ότι Kirito ήταν πολύ ύποπτος για επιθεωρητής και ότι στη συγκεκριμένη στιγμή δεν είχε λόγο να κάνει κάτι τέτοιο ο Takayuki έλεγε ξανά ξανά στον εαυτό του ότι ο Hisoka είχε αρκετές πιθανότητες να είναι αθώος, άρα το σώμα του θυσιάστηκε γι' αυτόν τον λόγο.

Και μετά, μετά ένιωθε πως η Franziska έκανε ύποπτες κινήσεις και τον πρόδιδε, ότι ετοιμαζόταν να στείλει στον τάφο τον Tezuka ο οποίος φαινόταν να είναι αρκετά ειλικρινής απέναντι στον Τζόνοβαν. Μάλιστα η κίνησή της ήταν τόσο παράξενη που ο Takayuki έκλεψε μερικές περούκες και ένα κραγιόν

Δημοσιευμένη  εικόνα


και επισκέφτηκε τον ίδιο βράδυ τον Tezuka, τον έδεσε στο κρεβάτι του άφησε να συμβεί το μοιραίο. Ο Tezuka πέρασε το ίδιο σοκ που είχε περάσει κι εκείνος το πρώτο βράδυ. Στο τέλος της νύχτας ο Tezuka του εκμυστηρεύτηκε πως είχε συνηθίσει τις εικόνες με όλα αυτά τα doujinshi που είχαν γραφτεί γι' αυτόν και ότι δε θα μιλούσε σε κανέναν για εκείνο το βράδυ για να προστατέψει τη φήμη του ως αθλητής. ο Furichi άφησε το δωμάτιό του κλαίγοντας αφού συνειδητοποίησε ότι είχε γίνει πια ένας πόρνος στο όνομα της δικαιοσύνης και ότι όσο περισσότερο προσπαθούσε, τόσο περισσότερο κινδύνευε το κεφάλι του. Προσπάθησε να αφήσει στοιχεία αλλά τίποτα. Και ο πρίγκιπας ήταν ψώνιο και δεν έπαιρνε από λόγια.

Σηκώθηκε λοιπόν, στάθηκε στη μέση της αίθουσας και τα διηγήθηκε όλα, με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες μάλιστα για να πάρει την εκδίκησή του. Και επειδή τα περιθώρια στένευαν, ο ίδιος είχε κουραστεί και το σώμα του δεν άντεχε άλλο:

"Πρίγκιπα, εσύ ο ίδιος είπες ότι δεν έχετε περιθώρια να κάνετε λάθη ακόμα και ότι οι δολοφόνοι είναι δύσκολο να βγάλουν την πόρνη. Γι' αυτό αφού ακόμα και τώρα έχεις αμφιβολίες για την Franziska (Vagelio), εσύ, ψηφίστε εμένα λοιπόν, βγάλε με και κόψε αντιδράσεις! Εσένα κατσίκι σου εύχομαι να γίνεις σουβλιστό! Που ξαφνικά ο Λουντουντίχ και βρίσκει ένοχο κι εσύ ύποπτο τον Λουντουντίχ! Την Rika δεν την άγγιξα, όλα από το μυαλό της τα βγάζει! Δεν είμαι lolicon! Δεν είμαι lolicon σας λέω!" φώναζε έχοντας καταρρεύσει ψυχικά.

ySss0UF.jpg


#276 Keito

Keito

    Tamako Markeito

  • Members
  • 1,194 posts
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Posted 31 December 2012 - 19:27

Rena Ryuugu

Δημοσιευμένη  εικόνα


Η Rena δεν σας συμπαθεί κυρία Fransiska (Vagelio) και πιστεύει πως ανήκετε στην άθλια αυτή ομάδα των ανθρώπων που σκοτώνουν τους φίλους μας κάθε νύχτα. Είστε και ύποπτη λόγο προηγούμενων αντιδράσεων και λόγων, αλλά και έχετε την απαραίτητη αναισθησία και ψυχρότητα ώστε να είστε μια άξια δολοφόνος. Επίσης στην Ρένα δεν αρέσει καθόλου το μαστίγιο σας.


Ελπίζω να τελειώσει γρήγορα αυτή η ιστορία και να βρούμε τους δολοφόνους, γιατί δεν μας παίρνει να κάνουμε πολλά λάθη, όπως είπατε και πριν


Δημοσιευμένη  εικόνα
και επειδή η Ρένα ανησυχεί για τους φίλους της εδώ.



#277 OdyMonaxos

OdyMonaxos

    It's nothing personal

  • Members
  • 623 posts

Posted 31 December 2012 - 20:31

Δημοσιευμένη  εικόνα


En

Καιρός να δοθεί τέλος στη δεύτερη πράξη της χθεσινής φάρσας και του γελοίου επιθεωρητή. Franziska, καιρός να σταματήσεις να κρύβεσαι πίσω από αθώους κι ένοχους.

Ευτυχώς ο επιθεωρητής δεν φανερώθηκε χθες σώζοντας τη ζωή του.

Kunimitsu, φαίνεται πως ξέχασες γρήγορα ποια επιλογή του JJ επαίνεσα. Τον Asakura. Και φαίνεται πως δεν έπεσα έξω. Εσένα δεν σε κατηγόρησα για δολοφόνο, απλά σου επισήμανα τις ασυναρτησίες σου και τις απειλές σου εναντίον μου.


Από υποψήφιους που δεν έχουν πολυακουστεί, 2 άτομα έχω να επισημάνω, τα οποία εδώ και πολλές μέρες προσπαθούν να κλειστούν στη φούσκα τους και να μην έχουν επαφή με κανέναν. Τον Kirito και τον Masamune. Αν και ο δεύτερος έχει κάνει καλύτερες επιλογές σε γενικές γραμμές από τον πρώτο.

#278 Vagelio

Vagelio

    Derp

  • Review Team
  • 1,231 posts

Posted 31 December 2012 - 21:52

Franziska von Karma


Δημοσιευμένη  εικόνα

*Προσπαθεί να μη γελάσει με το δούλεμα που τρώει κατάμουτρα ο πρίγκιπας(bk) από τον furuichi(kai)*

Είμαι αθώα και θα το διαπιστώσετε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο ανίδεοι. Eμπρός λοιπόν, αφήστε τους δολοφόνους να μας οδηγήσουν στον λάκκο μας και ψηφίστε αφού είστε τόσο σίγουροι! Ισχυρίζεστε ότι δεν έκανα σωστές επιλογές, και βρίσκετε αισχρές τις αλλαγές μου από ψήφο σε ψήφο; Μην προσπαθείτε να καλύψετε το ψυχολογικό κενό σας σκεπάζοντας τις δικές ανοησίες με τις ανοησίες των άλλων ανόητοι!



Δημοσιευμένη  εικόνα


Kunimitsu Tezuka(zura) δεν απάντησες. Χτύπησε τζάκποτ ο Jonathan Joestar(cloudy-sky), ε?

*Ξετυλίγει το μαστίγιο και βαράει την κατσίκα(taro)*

Posted Image
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.


#279 d.neko-angel

d.neko-angel

    :: Dream ON ::

  • Members
  • 1,045 posts
  • Locationathens, greece

Posted 01 January 2013 - 15:26

Haiji aka Doctor

***μετά από μια νύχτα ξέφρενου ξενυχτιού (πρωτοχρονιά ήταν αυτή :P) ξεπετάγεται σαν μανιτάρι μέσα από το εργαστήριο του**
Δημοσιευμένη  εικόνα
μα να γίνει μπουφέ είπαμε όχι και έτσι... ευτυχώς που είμαι χορτοφάγος τέλος πάντων
- Franziska (Vagelio) συνεχίζω να πιστεύω πως είσαι ένοχη οπότε και η ψήφος μου παραμένει όπως ήταν την προηγούμενη ημέρα σε εσένα.
- Sheizel (Black Kaiser) αν δεν ήθελα να τραβήξω την προσοχή επάνω μου όπως με κατηγορείς τότε την προηγούμενη ημέρα θα σε αγνοούσα και δεν θα σου απαντούσα καθόλου. Επίσης βλέπω ότι πείρες ένα μικρό κομμάτι από αυτά που έχω πει και το ερμηνεύεις λάθος. Εξηγώ λοιπόν ότι αυτά μου ακριβός τα λόγια δεν είναι η θεωρία που κάθεσαι και φαντάζεσαι Sneizel αλλά αντίθετα αποτελούν σχολιασμό της πράξης του Hiramaru καθώς και παρουσίαση κατηγορίας εναντίον του έτσι ώστε να εξηγήσω γιατί τον υποψιαζόμουν.
Τέλος πάντων εδώ θα μου επιτρέψεις να παραθέσω ορισμένα από τα λόγια σου…

ψηφίζω την Franziska (Vagelio) η οποία έχει ήδη δύο ψήφους και είναι από τα άτομα τα οποία θέλω να φύγουν.

Αποσύρω λοιπόν την ψήφο μου από την Franziska(Vagelio) και αναγνωρίζω το λάθος μου. Έπεσα στην ίδια παγίδα για την οποία κατηγόρησα την κυρία Rin Tezuka (lord leon), ειρωνικό δεν είναι;

Διάβασα ξανά τα πρακτικά των προηγούμενων ημερών και παρότι την ψηφίζω, οφείλω πρώτα να εκφράσω ορισμένες επιφυλάξεις μου για την ενοχή της Franziska Von Karma(Vagelio). (Και που είστε, σε αυτό το σημείο το να μου πει κάποιος "ξέρεις πως είναι αθώα και προετοιμάζεις την δικαιολογία σου" μόνο ως ανέκδοτο θα το εκλάβω. Αλήθεια)

Όταν λοιπόν οι απόψεις σου έχουν τόσα διαφορετικά σκαμπανεβάσματα και αλλάζουν με τέτοιους γρήγορους ρυθμούς είναι κάπως αναμενόμενο να ειπωθεί ότι καταφέρνεις από μόνος σου να δημιουργήσεις αμφιβολίες για το πρόσωπο σου. Οπότε και μου φαίνεται κάπως παράξενο που δεν περίμενες να βρεθεί κάποιος και το σχολιάσει αυτό.
Όσο για τότε που σε ψήφισα το έκανα γιατί μου είχες δημιουργήσει πολλά ερωτήματα τα οποία παραμελείς να αναφέρεις λεπτομερώς… αυτά τα ερωτήματα μου τότε τα αγνόησες μιας και είχες να ασχοληθείς με πράγματα που έκρινες σημαντικότερα αλλά και πάλι επειδή μάτια και αυτιά έχω μέσα από όσα ειπώθηκαν και έγιναν την 3η ημέρα, την 4η ημέρα είχα αναφέρει πως είχα καταλήξει να πιστεύω για εσένα ότι είσαι τελικά ένας αθώος που λατρεύει να προκαλεί και να τραβά την προσοχή επάνω του. Και πιστεύω πως όταν δεν ανέφερες λεπτομερώς τα ερωτήματα που σου είχα θέσει και παράφρασες τα λόγια μου έκανες ακριβώς αυτό που λατρεύεις δλδ προκάλεσες προκειμένου να τραβήξεις την προσοχή επάνω σου για άλλη μια φορά. Τέλος πάντων μια και από εμένα πείρες τις εξηγήσεις κ τις απαντήσεις που έψαχνες μαζί με μια καλή μερίδα από την προσοχή που ζητούσες σε αφήνω και επιστρέφω πίσω στο πολυαγαπημένο μου εργαστήριο. A και κάτι τελευταίο... συνεχίζω να πιστεύω ότι είσαι αθώος, ειδικά μετά την δήλωση σου ότι θεωρείς τον εαυτό σου ψώνιο. Ένας αθώος με ιδιόμορφο και πολύπλοκο χαραχτήρα που σίγουρα ξέρει και πως να αυτοσαρκάζεται. **αποσύρεται πίσω στο εργαστήριο του και συνεχίζει να διεξάγει τα πειράματα του***
Δημοσιευμένη  εικόνα



off game: Καλή πρωτοχρονιά σε όλους, χρόνια πολλά. Ευτυχισμένο το 2013 και κάθε καλό να έχετε στις ζωές σας ^.^
Και sorry για το xxxlarge post πρωτοχρονιάτικα

edit: δεν μου έβγαζε την 1η εικόνα με το κείμενο

Edited by d.neko-angel, 01 January 2013 - 15:29.

rrmr.png


#280 Kalamaris

Kalamaris

    I'm glad I met you.

  • Members
  • 699 posts

Posted 01 January 2013 - 15:50

Envy

Δημοσιευμένη  εικόνα

Ενδιαφέρον δίλημμα.Furuichi(kai) η franziska(vagelio)?Μεχ θα εμπιστευτώ το αίνστηκτο μου και θα πάω με τον furuichi(kai).Άνθρωποι είναι και οι 2 έτσι και αλλιώς.Μικρό το κακό αν ο ένας τεζάρει ^^

sc5bab.jpg


#281 Black Kaiser

Black Kaiser

    You are part of my plan

  • Members
  • 1,289 posts

Posted 01 January 2013 - 16:33

Prince Schneizel el Britannia


Δημοσιευμένη  εικόνα


Κύριε Haiji(d.neko angel) με ιδιαίτερη χαρά βλέπω πως εφεύρατε και την μηχανή του χρόνου στο εργαστήριο σας. Τα quotes που παραθέσατε είναι από την τέταρτη μέρα διαμονής μας και με αυτά εξηγείτε το γιατί με ψηφίσατε την τρίτη μέρα. Αν πράγματι το έχετε καταφέρει, η Αυτοκρατορία της Britannia ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για την αποκλειστική αγορά της συγκεκριμένης μηχανής.

And the oscar for best murderer goes to........ Furuichi (Kai) !!! " μου βγάζει λίγο σε πόρνος !!! "


Σου βγάζει λίγο σε "πόρνο;" Γιατί όχι δολοφόνο, δηλαδή; Τι ακριβώς ήταν αυτό που σε έκανε να πεις πως είναι "πόρνος" συγκεκριμένα; Θεωρητικά μόνο ένας επιθεωρητής θα το γνώριζε αυτό. Αλλά πως να πιστέψω πως είσαι επιθεωρητής αφού αν ήσουν θα έβγαινες μπροστά αυτήν την στιγμή και θα αποκάλυπτες τις σίγουρες πληροφορίες δίνοντας μας μια τελευταία ευκαιρία. Τι θα περίμενες; Το Πολικό Express; Τρέμω πάντως στην ιδέα πως τα ταλέντα του κύριου Furuichi Takayuki (Kai) πέρα από τις ωραίες ατάκες και την ταχύτατη δακτυλογραφία, είναι και οι τρέλες στο κρεβάτι.

Ας μην το κουράζουμε άλλο. Αν ο κύριος Furuichi Takayuki (Kai), ο φίλτατος "αντίπαλος" Hisoka(NWS) ή o κύριος Τezuka(Zura) κλπ δεν είναι σύμμαχοι των αθώων, έχουμε ήδη ηττηθεί μιας και μας λείπουν οι αριθμοί και το απαραίτητο influence για να εκδιωχθούν. Το καλύτερο μου bet είναι να πιστέψω πως πραγματικά επιζητούν να βοηθήσουν μιας και δεν βλέπω κάποιον άλλον που να μου φαίνεται αθώος να του καίγεται καρφάκι για το αν θα σωθούμε. Αλλά ό,τι και τελικά αν είναι, πέρασα πολύ ωραία με την παρέα τους, το ομολογώ. Είχε πολύ ενδιαφέρον.

Franziska von Karma (Vagelio), με βάση το παρελθόν σας, ό,τι και να είστε, τελικά στην κόλαση θα πάτε. Όταν θα έρθω και εγώ εκεί, το αιώνιο βασανιστήριο μας θα είναι να βρεθούμε στο ίδιο κελί. Be prepared.

#282 Kai

Kai

    Fluent in sarcasm

  • Review Team
  • 2,722 posts

Posted 01 January 2013 - 17:06

Furuichi Takayuki

Δημοσιευμένη  εικόνα

Αν είναι δυνατόν, πρίγκιπα. Έρχεται ο άλλος, σου λέει την αλήθεια κατάμουτρα, έρχεται προηγουμένως ένας άλλος που, ό,τι κι αν είναι, κατά πιθανότητα έπιασε πιο εύκολα τα στοιχεία και επειδή έτυχε και "μιλήσαμε" κοντά ο ένας με τον άλλον, έπλασες μέσα στο μυαλό σου ένα εντελώς διαφορετικό σενάριο και κατέληξες να κάνεις τα πράγματα μέσα στο μυαλό σου πιο πολύπλοκα απ' ότι είναι, δηλαδή μέχρι και ο Oga και μη πω όλο το Ishiyama πιο εύκολα θα είχε πιάσει και θα είχε αποδεχθεί την αλήθεια. Θα μπορούσα να το αναλύσω κι άλλο, αλλά δεν πιστεύω ότι θα σταματήσεις να σκέφτεσαι μόνο με τη δικιά σου λογική, μάλλον γι' αυτό ζεις ακόμα. Η αλήθεια θα φανεί όταν το πνεύμα του Osanta βάλει ένα τέλος στο δράμα που ζω και επειδή δεν βλέπω να μας αφήνεις παρά τους φόβους σου έτσι όπως μιλάς, αν δεν φθάσει το τέλος μου μέχρι να δύσει ο ήλιος, λέω να σε επισκεφτώ το βράδυ να μιλήσουμε να δω τι θα κάνουν μόνοι τους, μπας και καθαρίσει λίγο το μυαλό τους χωρίς εσένα ν' ανακατώνεσαι στα πάντα.

Furuichi.

ySss0UF.jpg


#283 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

    Confused Earl

  • Members
  • 844 posts

Posted 01 January 2013 - 17:25

Δίνεται παράταση στην μέρα μέχρι αύριο το πρωί στις 11:00.



Καλή χρονιά.



#284 Kamen Tantei Zura

Kamen Tantei Zura

    Ore-sama

  • Members
  • 836 posts

Posted 01 January 2013 - 17:28

Tezuka Kunimitsu

Δημοσιευμένη  εικόνα



Kunimitsu Tezuka(zura) δεν απάντησες. Χτύπησε τζάκποτ ο Jonathan Joestar(cloudy-sky), ε?


Να απαντήσω σε τι ακριβώς; Στις αβάσιμες κατηγορίες σας; Εσάς δεν είδα να απαντάτε δεσποινίς, που υποτίθεται ότι και εσείς εντοπίσατε τα λάθη μου. Ποια ήταν άραγε αυτά; Το μόνο που είδα ήταν η συμπεριφορά σας να τρέξετε πίσω από ένα σίγουρο αθώου που θα σας χάριζε ακόμη ένα θύμα χωρίς να λερώσετε τα χέρια σας και θα γύριζε τα βλέμματα μακριά από τους δολοφόνους που φαίνονται από μακριά. Η γνώμη μου δεν αλλάζει δεσποινίς, φαίνεται ότι απλά δεν έχετε κάτι να σχολιάσετε και απλά ρίχνετε κατηγορίες χωρίς λόγο.

Franziska (Vagelio), δεν πιστεύω έστω και λίγο ότι είστε αθώα.

Όσο για εσάς En (Ody), μάλλον το μόνο που είχατε να κάνετε ήταν να επαινέσετε εκείνη την στιγμή. Αλλά ούτε εσάς είδα να τονίζετε τα τόσο προφανή λάθη που εσείς βλέπατε μαζί με τον Jonathan. Ο κύριος, σεβαστή η γνώμη του καθώς όντως μπορεί να έκανα κάποιο λάθος στα λόγια μου και να φάνηκα ύποπτος. Αναρωτιέμαι εσείς οι δύο τι βρήκατε ύποπτο και λάθος στα λόγια μου. Θα χαιρόμουν πολύ να το ακούσω.

Πρίγκιπα, οι δολοφόνοι θα πρέπει να γελάνε μαζί σας αυτήν την στιγμή. Δεν ξέρω για τον Furuichi (Kai), εμένα δεν μου έβγαζε ποτέ για δολοφόνος αλλά οι απανωτές προσπάθειες του να μας πείσει ότι είναι πόρνος μάλλον δείχνουν ότι λέει αλήθεια. Απλά με απογοητεύετε και κάνετε τους δολοφόνους να χαίρονται, θεωρώντας με ένοχο.

#285 Black Kaiser

Black Kaiser

    You are part of my plan

  • Members
  • 1,289 posts

Posted 01 January 2013 - 18:22

Prince Schneizel el Britannia


Δημοσιευμένη  εικόνα


Κύριε Furuichi Takayuki (Kai), ας σταματήσουμε εδώ αυτήν την συνομιλία. Δεν θα καταλήξει πουθενά ακόμα και αν συζητάμε όλη την ημέρα. Έχω βγάλει τα συμπεράσματα μου, δεν πρόκειται να σας εμπιστευτώ και το ξέρετε. Κρίμα για εσάς που είμαι πιο χαζός από αυτόν τον κύριο Oga και δεν πιάνω τα προφανή πράγματα που τόσο φανερά απλώνονται μπροστά μου. Σταματήστε κάθε φορά να προσβάλλετε ή να κάνετε επίκληση στην νοημοσύνη μου, αφήστε με να πλάθω εγώ τα σενάρια μου και ευχηθείτε πράγματι να με "αναλάβει" λίγο η πόρνη για να ξελαμπικάρει το μυαλό μου και να σας αφήσω ήσυχους.

Εσάς κύριε Tezuka(Zura) δεν είπα πως σας θεωρώ ένοχο. Είστε ύποπτος για εμένα ναι, αλλά αυτό δεν είναι το ίδιο με το ένοχος. Να πω την αλήθεια, δεν υπάρχει κάτι που να μου έχει τραβήξει την προσοχή πάνω σας, και γενικώς θεωρώ επαρκώς τεκμηριωμένα τα όσα λέτε. Μέχρι κάποιοι ύποπτοι σας, συμπίπτουν με τους δικούς μου. Και επειδή δεν βλέπω και πολλούς που μπορούν να το κάνουν αυτό, είστε ένα από τα άτομα τα οποία έγραψα πως θα ακολουθήσω σε αυτόν τον γύρο. Για αυτό και η ψήφος μου βρίσκεται ακόμα στην Franziska Von Karma (Vagelio). Αυτή είναι και τελικά η ουσία. Αλλά ναι, δεν σας υποτιμώ τόσο ώστε να αποκλείω το γεγονός πως με έχετε ξεγελάσει, οπότε σας θεωρώ ύποπτο. Σας αρκεί αυτό; Μπορείτε να το δεχτείτε και να προχωρήσουμε έτσι;



Also tagged with one or more of these keywords: Παλέμο, Δολοφόνοι, Αθώοι, Επιθεωρητές, Η νύχτα πέφτει, Christmas, Vigilante, Γιατρός, loli female elves, Plot