Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo

Η νύχτα πέφτει στην .aNiMe//GR Town: A Christmas Carol

Παλέμο Δολοφόνοι Αθώοι Επιθεωρητές Η νύχτα πέφτει Christmas Vigilante Γιατρός loli female elves Plot

  • This topic is locked This topic is locked
318 replies to this topic

#241 Black Kaiser

Black Kaiser

    You are part of my plan

  • Members
  • 1,289 posts

Posted 27 December 2012 - 19:58

Schneizel el Britannia


Posted Image



Μου απαντήσατε πολύ ωραία, κύριε Furuichi Takayuki. Δεν μου αρέσει που στις υποθέσεις σας υποτιμάτε την δυνατότητα των δολοφόνων να μιλήσουν σαν αθώοι, ούτε που επιμένετε να μην μου κάνετε ούτε ένα σχόλιο για την συμπεριφορά του En(Ody) κατά την ημέρα της αποπομπής του Hiramaru, αλλά στα υπόλοιπα δεν βρίσκω κάτι που να διαφωνώ. Είμαι ο πρώτος που συμμερίζεται την άποψη πως η Franziska (Vagelio) έχει κάνει πράγματα που την ενοχοποιούν όχι μόνο τώρα αλλά ειδικά στους προηγούμενους γύρους, έχω προσέξει την περίεργη stalking-like συμπεριφορά του Δούκα Ludwig και το επιχείρημα σας για τον Tezuka (Zura) που έχει βάση. Πράγματι, το κείμενο στην παράθεση είναι κάτι που δύσκολα θα σκεφτόταν να απαντήσει κάποιος ένοχος, αλλά όχι απίθανο, ειδικά για κάποιον σαν τον κύριο Tezuka. Τέλος, οι επιθεωρητές πάντα προσπαθούν να μην αποκαλυφθούν στους ενόχους και για αυτό ήμουν σκεπτικός με όσα "στοιχεία" περί μη-επιθεωρητή, άφηνε να φανούν ο κύριος Joestar. Τέλοσπάντων, χαίρομαι που ειδικά σε αυτό το σημείο δεν έπεσα μέσα και ο επιθεωρητής είναι μαζί μας.

Μακάρι να είστε σύμμαχος, αγαπητέ. Και εσύ και ο κύριος Tezuka(Zura). Ειλικρινά. Σας προτιμώ από τον δούκα Ludwig ή την Franziska von Karma οι οποίοι αθώοι ή ένοχοι, ούτε να παριστάνουν πως βοηθούν δεν μπορούν. Δεν κάθεστε πίσω και δεν περιμένετε. Δεν μπορώ όμως να κρίνω μόνο από τι θα προτιμούσα εγώ, βλέπετε. Και εγώ ξέρω πως όταν κατηγορούσα στις αρχές τους δύο τελευταίους, ήμουν μόνος. Δεν φαινόταν να σας πείθω και πολύ τότε, σωστά;

Παραμένω στον Asakura Hao(Dead Weight) γιατί πρέπει να φύγει οπωσδήποτε δολοφόνος σήμερα. Αύριο, αν είμαι ζωντανός, μπορεί προσωπικά να ρισκάρω περισσότερο στην επιλογή ονόματος για ψήφο. Σήμερα όμως όχι.

ο κύριος Jonathan J. δεν αποδείχθηκε πως έχει ιδιαίτερες ικανότητες για να αντιλαμβάνεται τους ενόχους,


Αυτό το λες, για ποιόν λόγο; Ο κύριος Joestar όχι μόνο με υπερασπίστηκε απόλυτα και προσπάθησε όσο τίποτα άλλο να βγάλει τον Hiramaru αλλά εξέφρασε καθαρά τις αμφιβολίες του για την ενοχή της Rin Tezuka(Lord Leon) όπου τελικά πράγματι ήταν αθώα (ακόμα και αν της έλειπε και κάτι άλλο πέρα από τα χέρια). Εκτός αν όταν λες "ιδιαίτερες ικανότητες" εννοείς "ικανότητες επιθεωρητή". Ε ναι, ο κύριος Joestar δεν αποδείχθηκε επιθεωρητής άρα οι αθωώσεις και οι κατηγορίες περι σίγουρης ενοχής θα πρέπει να ελεγχθούν. Δηλαδή το να έχει κάνει λάθος δεν είναι απίθανο όσο καλός και να αποδείχτηκε στις αναλύσεις και επιλογές του.

#242 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

    名前のない怪物

  • Review Team
  • 2,153 posts

Posted 27 December 2012 - 20:45

Hisoka
Posted Image

Πλήττω, βαριέμαι, κλαίω και οδύρομαι...!
Που πήγατε όλοι; Μία νύχτα έλειψα, λόγω μιας μαγευτικής ύπαρξης που ήρθε κοντά μου και πρέπει να χρησιμοποίησε τόσο δυνατό Nen πάνω μου και να με μέγαψε. Transmuter πρέπει να ήταν. Αν και δεν είδα το πρόσωπο του ανθρωπάριου. Άνδρας, γυναίκα, ζώο ήταν; Ακόμα δε ξέρω...

Έφυγε όμως και ο Σεμπάστιαν Μικαέλις, ο αγαπητός Βρυκόλακας έχει πιει το αμίλητο νερό και οι περισσότεροι είναι αδρανείς! Πώς να λειτουργήσει έτσι η ομάδα;

Posted Image

Κυρία Franziska, με όποια αγάπη θα μπορούσα να σας τρέφω, με έχετε κουράσει αφάνταστα. Ευτυχώς για εσάς δε σας αγαπώ και θα σας πω τους ενδοιασμούς μου. Στην παρούσα περίπτωση πολλοί θα μπορούσαμε να κρυφτούμε από τον κύριο Hao, τον οποίο το θεωρώ εξίσου ύποπτο με εσάς και το ίδιο αδύναμο. Δεν μπορεί να υπερασπιστεί ούτε τον ευατό του. Γιατί να χαραμιστώ σε αυτόνανε;

Πάτε από ψήφος σε ψήφο, από πηγαδάκι σε πηγαδάκι. Have the decency, at least, to defend yourself! Είχατε μια τεράστια αντιπαράθεση εξαρχής με τον αγαπητό κύριο Πρίγκιπα Schneizel, αλλά τελευταία στιγμή κάποιος άλλος πέθανε και ξαφνικά αλλάξατε ψήφο. Και μετά να'σου πάλι το ίδιο τροπάριο.

Ή είστε ένας πολύ άτσαλος και απρόσεχτος δολοφόνος που σίγουρα δεν κάλυψε καλά τα νώτα του από έναν εξαίσιο παρατηρητή σαν κι εμένα, ή απλώς ένας σάπιος από την αβεβαιότητα αθώος ανθρωπάκος: και στις δύο περιπτώσεις ένα weakling, ένα yowamushi, ένα κακόγουστο αστείο. Τουλάχιστον να επιδεικνύατε μια Α δύναμη με το μαστίγιό σας και να γίνετε μια καλή και άξια dominatrix, αλλά απ'ότι βλέπω το έχετε για αξεσουάρ.
Πείτε μου έναν καλό λόγο για να μη σας ψηφίσω. Δείξτε τη δύναμή σας ή έστω την αξία σας.

So begone, you are an eyshore.

Κύριε Takayuki, μ'αρέσει ο λόγος σας. Έχετε στόμφο και έχετε κάτι να πείτε σε αντίθεση με άλλους εδώ μέσα. Θα τα πάμε καλά εμείς οι δυό. Μιλάτε πολύ στέρεα και σωστά και με έχετε ερεθίσει, με την καλή έννοια πάντα.

Καλέ μου Πρίγκιπα Schneizel, είστε ο μόνος διαθέσιμος ώμος να πλαγιάσω! Σας παρακαλώ, πείτε μου ότι έχετε κάτι ωραίο να μου πείτε. Λάμψτε μπροστά στα μάτια μου!

Δε μιλάει και ο Kirito(Jorg). Doushite?
Ι wanna play with all the kids. Άσομπιμασό!!! Μην είστε τόσο αυστηροί εδώ μέσα.
Posted Image

Saraba

*φεύγει καθώς ακούγεται αυτό από κάπου, προσδίδοντας έτσι στο νεαρό πιερότο μια εξαίσια αύρα*

Posted Image


84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.


#243 Kai

Kai

    Fluent in sarcasm

  • Review Team
  • 2,722 posts

Posted 27 December 2012 - 21:09

Furuichi Takayuki


Posted Image


Σχετικά με τη συμπεριφορά του En (Ody), πρίγκιπα, για να μην μείνεις παραπονεμένος, έχω στοιχηματίσει και τα περιοδικά μου και δεν με παίρνει, δε σε αδικώ που σου φαίνεται παράξενη, αλλά παρόλο που δε συμφωνώ δε σημαίνει ότι τη βρίσκω εντελώς παράλογη αν φοβόταν ότι είσαστε δολοφόνος, γι' αυτό έχω τους ενδοιασμούς μου. Την έπαθα με την Tezuka Rin (Lord Leon) επειδή προκαλούσε και δε θέλω να την ξαναπάθω. Πάντως όσο δίκιο κι αν έχετε ότι διαφωνούσα για την Franziska (Vagelio) ήταν αρχή και τότε ναι, δεν με έπειθες για πολύ. Για τον Λουντουντίχ (FAI) δε θυμάμαι να έφερα ποτέ αντίρρηση, μάλιστα μετά τον θάνατο του bulter (DoB) δεν μου φάνηκαν καθόλου παράλογες οι κατηγορίες σου.

ySss0UF.jpg


#244 Dead Weight

Dead Weight

    Starting...

  • Members
  • 7 posts

Posted 27 December 2012 - 21:24

Asakura Hao

Posted Image


Τελικά η προσπάθειά μου να σώσω το τομάρι μου μάλλον στράφηκε εναντίων μου. Παρόλο που ήμουν σίγουρος για την ενοχή του Sneizel(Black Kaiser) και τώρα είμαι σίγουρος και για την ενοχή της Franziska(Vagelio), επέλεξα να ψηφίσω την Tezuka, για την οποία είχα μόνο υποψίες λόγω της περίεργης συμπεριφοράς της, μήπως και επιζήσω... Και πιστέψτε με όταν το λέω, ΘΕΛΕΤΕ να επιζήσω. Κάποιοι με κατηγορούν ότι δεν ψήφισα τον 'σίγουρο' δολοφόνο, αλλά προσπάθισα να τον προσtατεύσω. Ίσως γιατί όπως είπα είχα ήδη σίγουρο δολοφόνο και δεν περίμενα τέτοια μπλόφα (δολοφόνος vs δολοφόνο).
Επειδή αποδείξεις δεν έχω ούτε περιμένω από κανένα σας να με πιστέψει(προσωπικά ούτε εγώ θα με πίστευα, με τόσα που έχουν πάει στραβά, τα πάντα δείχνουν την ενοχή μου) και θα πεθάνω σήμερα 100% με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο, θα αναφερθώ σε ολόκληρο το σκεπτικό μου για όλες αυτές τις μέρες. Ελπίζω μόνο να μην είναι πολύ αργά...

Αρχικά έτυχε και πέτυχα διάνα στον "κύριο" Sneizel, αλλά δεν ήθελα να εκτεθώ και έριξα απλά έναν ηλίθιο ψήφο.
Στην συνέχεια επέλεξα τον κύριο envy(kalamaris) καθώς ισοβάθμισε με τον vigilante μας για να δω κατά πόσο βάσιμοι ήταν οι ψήφοι και αν χρειαζόταν υπεράσπιση την επόμενη μέρα. Ευτυχώς ξεχάστηκε και δεν χρειάστηκε να εκτεθώ. Από την άλλη χάσαμε τον γιατρό μας, ακολουθώντας τα λόγια του καλού μου φίλου και συναδέλφου Kogan Iwamoto(zane).
Την ίδια μέρα ο κύριος Sebastian Michaelis(DoB) για κάποιο λόγο δεν πίστευε στην ενοχή της shion και ήθελα να μάθω το γιατί.
Στην επόμενη μέρα εγινέ της ιερόδουλης. Ο Sneizel πανω στον Hiramaru και εγώ πάνω στον Sneizel για τους λόγους που ανέφερα και πιο πάνω. Στον τέλος της μέρας, και αφού είδα το λάθος μου με τον Hiramaru, επέλεξα να μάθω για έναν από αυτούς που δεν ψήφισαν κανέναν από τους 2, και συγκεκριμένα τον Yoshitsune(Sponis) καθώς συνέχιζε να επιτίθεται στον envy. Τζίφος... και χάσαμε και την επομένη και την Tezuka.
Εχθές λοιπόν το βράδυ έμαθα και για την Franziska(Vagelio) που είχε μπει στο στόχαστρο πολλών. Καλό κουμάσι και του λόγου της.

#245 Kai

Kai

    Fluent in sarcasm

  • Review Team
  • 2,722 posts

Posted 27 December 2012 - 22:02

Furuichi Takayuki

Posted Image


Hao, αφού ήσουν σίγουρος για την ενοχή του πρίγκιπα από την αρχή, γιατί στον γύρο που έβλεπες να χάνεται η Shion κι εφόσον ήταν προφανές ότι ένας δολοφόνος όπως λες δε θα στόχευε δικό του, είπες χαρακτηριστικά

Αυτή η μέρα πάει από το κακό στο χειρότερο. Χάσαμε δύο σημαντικές προσωπικότητες μέσα σε μερικές στιγμές. Ο θάνατος τους όμως δεν θα περάσει έτσι.

Κύριε Schneizel σκέφτηκα αυτά που μου είπατε χθες και πιθανόν να σας υποπτεύθηκα άδικα. Ίσως όντως δεν είστε όπως ο πατέρας σας. ΕΛΠΙΖΩ να μην είστε όπως ο πατέρας σας. Άρκετους ηγέτες σαν και δαύτον έχει ανεχτεί το ανθρώπινο είδος.

Και τώρα στο θέμα μας. Shion(Babba) δεν μπορούσα να σιγουρεύτω αν ο Kogan είχε στοιχεία εναντίον σου ή όχι πριν πεθάνει, μέχρι που είδα το ξέσπασμά σου. Λυπάμε πολύ που μια κοπέλα σαν και σένα ξέπεσε τόσο ωστέ να διαπράξει φόνο, και ιδικά του άγιου Βασίλη. Ελπίζω μόνο να μην το έκανες απλά επειδή σου έφερε λάθος δώρο. Και πάλι λυπάμαι.


Επιθεωρητής να ακολουθεί δολοφόνο ενώ τον είχε βρει και να μην κάνει ούτε μια προσπάθεια να μείνει έξω από το ρεύμα;
Υποθέτω θα βόλευε ορισμένος. Αν αποδειχθείς ένοχος, κάποιοι θα αρχίσουν να έχουν πάλι αμφιβολίες για την ενοχή της Fanziska (Vagelio).

ySss0UF.jpg


#246 Umi no Ossan

Umi no Ossan

    The last 20th Century Boy

  • Members
  • 503 posts

Posted 27 December 2012 - 22:12

Alucard

Posted Image



Το αγαπητό σας βαμπίρ Hisoka-san δεν μιλάει γιατί τόση ώρα έπαιζε με τα ξωτικά το Cluedo: Christmas Version μπας κ ξελαμπικάρει το μυαλό του κ βρει την άκρη στο όλο πρόβλημα...

Εγώ έχω να πω τα εξής: Οι δολοφόνοι έβγαλαν από την μέση 2 άτομα μέσα σε 2 βραδιές τα οποία άρχιζαν να ανοίγονται πολύ κ να δίνουν πρόσωπα στις υποψίες τους !!!

Ο μπατλερ Sebastian (doB) είχε υποψιαστεί τους :

Franziska
Asproula

Mariandale
Fabian
Asuka Masamune

O Jonathan Joestar είχε γενικά υποψιαστεί τους :

Mariandale
Fabian
Franziska
Asakura Hao
Yoshitsune
Tezuka Kunimitsu

κ τελικές του υποψίες πριν πέσει κάθε μέρα ήταν:

1) Hiramaru
2) Ασακούρα
3) Εν
4) Kirito
5) Τεζούκα
6) Yoshimitsu
7) Fabian


1) Asakura Mao
2) En
3) Tezuka kunimichu

4) Rin (Lord leon)
5) Katsika (tragic prince)
6) Yoshimitsu (Sponis)



(ίσως να ξεχνάω κάποιους, αλλά σε αυτούς ήταν που επέμεναν παραπάνω)

Κ οι 2 την μια μέρα ψήφισαν τον Hiramaru, ενώ την άλλη μέρα ο Jonathan Joestar τον Asakura Hao...

Η λογική λέει πως για να τους έφαγαν σερί οι δολοφόνοι πρέπει κ οι 2 να έχουν πετύχει αρκετούς από αυτούς κ ίσως έτσι ένιωσαν να απειλούντε αν έμεναν κ οι 2 ζωντανοί... Αυτό που με προβληματίζει είναι αν ο Asakura Hao είναι όντως δολοφόνος κ οι συνένοχοί του τον θεώρησαν καμένο χαρτί βγάζοντας τον Jonathan νωρίς ή είναι αθώος κ τον έβγαλαν τώρα για να μας στρέψουν ενάντια στον Hao κ να μείνουμε ένας αθώος λιγότερος !!!

Εμένα προσωπικά τα άτομα που δεν μου εμπνέουν εμπιστοσύνη αυτή την στιγμή είναι η Ασπρούλα, ο Kirito, o Furuichi, η Franziska κ 1-2 ακόμα που τελευταία στιγμή αλλάζαν ψήφο ή πετάνε ξερά κ σχεδόν μονολεκτικά μια ψήφο....

Για την ώρα όμως θα ψηφίσω τον Asakura Hao για να δω τελικά πιο από τα 2 σενάρια που ανέφερα παραπάνω ισχύουν. Πάντως γνώμη μου είναι πως πρέπει να τσεκάρουμε τους κοινούς ύποπτους των 2 αδικοχαμένων ψυχών...
Κυρα-Δικαστίνα πάντως μην επαναπαύεσαι διότι αυτό το μαστίγιο σου, ότι κ να κάνεις δεν μου γεμίζει το μάτι...
Humans are weak... but we want to live... even if we're wounded... or tortured... we feel the pain...

#247 GhostPrince

GhostPrince

    夢遊病者

  • Members
  • 2,149 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 27 December 2012 - 23:18

Takanashi Rikka


Posted Image


Franziska (Vagelio) σε ορίζω ένοχη!


εχεμ.. πολύ περίεργα πράματα συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες...


フカフカ

#248 d.neko-angel

d.neko-angel

    :: Dream ON ::

  • Members
  • 1,045 posts
  • Locationathens, greece

Posted 28 December 2012 - 00:31

Haiji aka Doctor



***αναδύεται από τα έγκατα του εργαστηρίου του**
Posted Image
και από ότι φαίνεται τα προβλήματα συνεχίζονται καθώς και αυξάνονται για όλους μας... πολύ ενοχλητικό όλο αυτό! και σαν να μην έφταναν όλα αυτά εκεί πάνω που προσπαθούσα να διαπιστώσω ποιοι άλλοι πέρα από την Franziska von Karma (Vagelio) και τον En (Ody) ανήκουν στην κατηγορία των ένοχων φωσφοριζέ αστέρων βγήκε ο Asakura Hao (dead weight) και μας δήλωσε ότι είναι ο επιθεωρητής..... –HMPH ελπίζω λοιπόν Hao με αυτή σου την δήλωση να μην έχεις σκοπό να μας κάνεις να χάσουμε άσκοπα τον χρόνο μας... τέλος πάντων το θέμα είναι ότι πραγματικά με προβληματίζεις αφάνταστα και δυσκολεύομαι να αποφασίσω τι πρέπει να κάνω με την περίπτωση σου. Να πιστέψω τα λόγια σου ή να μην τα πιστέψω??? Να ψηφίσω εσένα Hao που την στιγμή που έχεις παγιδευτεί ανάμεσα σε έναν χείμαρρο από κατηγορίες βγαίνεις και υποστηρίζεις ότι είσαι επιθεωρητής ή να ψηφίσω την Franziska von Karma (Vagelio) την οποία υποψιάζομαι εδώ και αρκετές ημέρες λόγο των αντιφάσεων που πέφτει συνέχεια και λόγο των περίεργων συλλογισμών της που πολλές φορές αγγίζουν τα επίπεδα της παράνοιας. Το σημείο είναι σίγουρα κρίσιμο και για το μόνο που είμαι βέβαιος είναι ότι δεν επιθυμώ να αναλάβω την ευθύνη και να πάρω στον λαιμό μου έναν πιθανό επιθεωρητή. **ξαφνικά τα μάτια του πέφτουν πάνω σε ένα τρομερά ελκυστικό έκθεμα στο κέντρο της αίθουσας, η προσοχή του αποσπάται απο το θέαμα και τρέχει να το επεξεργαστεί***
Posted Image
-ωωωω να με συγχωρείτε για την διακοπή αλλά αυτό το έκθεμα με προκάλεσε! Τα παράπονα σας σε όποιον το τοποθέτησε εκεί! τέλος πάντων που είχα μείνει?! α μάλιστα λοιπόν είχα μείνει στο ότι δεν επιθυμώ να αναλάβω την ευθύνη και να πάρω στον λαιμό μου έναν πιθανό επιθεωρητή οπότε και καταλήγω να ψηφίσω την Franziska von Karma (Vagelio) την οποία όπως έχω αναφέρει ξανά παλιότερα και θεωρώ πραγματικά ένοχη. Από εκεί και πέρα θα αναμένω ήσυχα στο εργαστήριο μου τις εξελίξεις για το τι πραγματικά είναι ο Hao και μετά όπως κάνουμε όλοι μας για άλλη μια φορά θα προσπαθήσω μέσα από τις νέες εξελίξεις που θα έχουν υπάρξει να βγάλω κάποια συμπεράσματα και να πάρω κάποιες αποφάσεις με την ελπίδα ότι κάποια στιγμή θα καταλήξουμε στο σωστό δρόμο και θα τελειώνουμε με όλο αυτό το χάος.
Επίσης σχετικά με την θέση του πειραματόζωου θα εφαρμόσω κάτι κάπως παρόμοιο με αυτό που είχα εφαρμόσει την προηγούμενη ημέρα. Προς τιμή λοιπόν του αδικοχαμένου Jonathan Joestar (Cloud) η θέση του πειραματόζωου σήμερα δεν προσφέρεται σε κανέναν άνθρωπο. Αντίθετα προσφέρεται σε ζωάκια όπως η ύποπτη κατσίκα(Taro) και το ακόμα πιο ύποπτο κοτόπουλο(TragicPrince)...




edit: είχα ξεχάσει να βάλω χρωματάκια

Edited by d.neko-angel, 28 December 2012 - 00:32.

rrmr.png


#249 Lucy Heartfilia

Lucy Heartfilia

    apathy syndrome

  • Members
  • 676 posts

Posted 28 December 2012 - 01:30

Asuka Masamune

Posted Image

Έλεος,... οι δολοφόνοι δεν έχον τσίπα επάνο τους; Δεν Φτάνει που κατέστρεψαν αυτές τις υπέροχες διακοπές σκοτώνοντας έναν υπέροχο άνθρωπο, μας θεωρούν και τελείως ηλίθιους
Κύριε, Asakura Hao (dead weight) ποιος ο λόγος να πείτε πως είστε επιθεωριτής; Και να ήσασταν και δεν σας ψηφίζαμε θα σας ξέκαναν οι δολοφόνοι. Και αν ήσασταν πραγματικά αθωος/επιθεωριτής θα μπορούσατε να μας το αποδείξετε χωρίς να "αποκαλυφθείτε"... Το να πείτε πως είστε επιθεωρητής δίχνει το πόσο απελπισμένος είστε καθώς ξέρετε πως δεν υπάρχει τρόπος να ξεφύγετε...
Όσο για την Franziska von Karma (Vagelio) και τον Furuichi Takayuki (Kai) μου φαίνονται ίσα ένοχοι... και οι δυό τους προσπαθούν να δικαιολογίσουν τον εαυτό τους για τις πράξεις τους κατηγορόντας άλλους...

Spoiler:


αααααα και (τώρα το είδα)

ενώ είμαι σίγουρη ότι ο Asuka(jiji) κάνει πολλές ζουζουνιές τις νύχτες, και σίγουρα όχι με τον Ρίο του.

Μπορεί η Ρίο να έχει περίεργα και ανδρικά χόμπι,-αντίθετα από εμένα- αλλά είναι κοπέλα! Κυρία Franziska von Karma (Vagelio) θα σας παρακαλούσα να μην την λέτε αγόρι γιατί θα την πληγώσετε... Και.. και εγώ δεν κάνω ζουζουνιές!!! Εγώ μόνο την Ρίο αγαπώ!

Και η αγάπη είναι κάτι το σοβαρό.. η αγάπη είν...

Posted Image


DbGr2lv.png


MAL || TUMBLR


#250 Black Kaiser

Black Kaiser

    You are part of my plan

  • Members
  • 1,289 posts

Posted 28 December 2012 - 01:31

Schneizel el Britannia


Posted Image


Καλά, είστε απίστευτοι. Και πάνω που είχα πάρει απόφαση πως δεν μπορούσα να βγάλω κανένα συμπέρασμα.

Furuichi Takayuki
Επιθεωρητής να ακολουθεί δολοφόνο ενώ τον είχε βρει και να μην κάνει ούτε μια προσπάθεια να μείνει έξω από το ρεύμα;
Υποθέτω θα βόλευε ορισμένος. Αν αποδειχθείς ένοχος, κάποιοι θα αρχίσουν να έχουν πάλι αμφιβολίες για την ενοχή της Fanziska (Vagelio).


Ίσα-ίσα. Νομίζω πως τώρα πια δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία.

Να σου κάνω μια ερώτηση μεγάλε μου επιθεωρητή, Asakura Hao (dead weight); Υπάρχει ένα πράγμα που δεν καταλαβαίνω. Γιατί από τους δύο σίγουρους δολοφόνους σου, ψηφίζεις εμένα; Αφού με έχεις κατονομάσει ως ένοχο και η μοίρα μου έχει πια σφραγγιστεί, γιατί σε αυτόν τον γύρο επέλεξες να μην ψηφίσεις την Franziska (Vagelio) η οποία σε εκείνο το σημείο έιχε ήδη δύο ψήφους και θα ήταν κανονικά αυτή που θα έπρεπε να έχει κόκκινο το όνομα της μήπως και σωθείς, αλλά ψηφίζεις εμένα; Δεν θες να σώσεις τον εαυτό σου για να μην χαθεί ένας γύρος άδικα για τους αθώους; Όχι φυσικά. Είσαι δολοφόνος και έκανες μια τελευταία απέλπιδα και τελείως ανόητη προσπάθεια να μπερδέψεις παριστάνοντας τον επιθεωρητή, προδίδοντας μια σύντροφο σου. Γιατί αν η κυρία Franziska ήταν αθώα, θα επέλεγες αυτήν να ψηφίσεις μήπως κοροϊδέψεις τους υπολοίπους και σωθείς και όχι εμένα. Με την κίνηση σου την πρόδωσες στεγνά.

Επίσης, κύριε Haiji (d.neko-angel) να μαντέψω πως αν βγει η Franziska δολοφόνος ο Asakura Hao αποδεικνύεται επιθεωρητής ε; Ακόμα και αν ως εκ' θαύματος επιζήσει την νύχτα που έρχεται;

Η σειρά είναι Asakura Hao (dead weight) για να τελειώνει όπωσδήποτε το παραμύθι με τον "επιθεωρητή" και μετά η κυρία Franziska(Vagelio).

edit-typos

Edited by Black Kaiser, 28 December 2012 - 01:32.


#251 The Tragic Prince

The Tragic Prince

    心消えたこのせかいに 

  • Members
  • 1,344 posts

Posted 28 December 2012 - 02:27

Fabian

*lays an egg on Asakura Hao (dead weight) 's head*

#252 OdyMonaxos

OdyMonaxos

    It's nothing personal

  • Members
  • 623 posts

Posted 28 December 2012 - 05:31

Posted Image



En


Όμορφη η παράσταση σου, Asakura. Αλλά δεν θα μου ξεφύγεις και σήμερα.

Φαίνεται πως οι δολοφόνοι ψάχνουν μανιωδώς τον τελευταίο επιθεωρητή κι έβαλαν αυτό τον θλιβερό κλόουν για να τον αναγκάσουν να εμφανιστεί.

#253 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

    Confused Earl

  • Members
  • 844 posts

Posted 28 December 2012 - 11:06

Παράταση της μέρας μέχρι τις 18:00, κυρίες και κύριοι



#254 Kalamaris

Kalamaris

    I'm glad I met you.

  • Members
  • 699 posts

Posted 28 December 2012 - 12:39

Envy

Posted Image


Αχαχαχα.Δεν το πιστεύω ότι ενώ βλέπετε τόσο γιγάντιο ρεύμα ενάντια στον asakura δεν υπήρξε ούτε ένας που να είπε "αυτό πάει πολύ εύκολα".Για αυτό εσείς οι άνθρωποι κάνετε μόνο για φαγώσιμα.Μεχ αν είναι ένοχος και οι συνένοχοι του τον ξεφορτώνονται καλώς,αλλά αν είναι και αυτός αθώος της γαμήσαμε πολύ άγρια....

sc5bab.jpg


#255 Hana Suzuki

Hana Suzuki

    Bookworm Chick

  • Members
  • 66 posts

Posted 28 December 2012 - 14:06

Tomoe


Posted Image


Πολλές εξελίξεις...εσείς οι θνητοί δεν έχετε τι να κάνετε μου φαίνεται. Αντί να αφεθείτε στη μαγεία του sake και των κορασίδων, ασχολείστε όλο με δολοφονίες και σκοτωμούς...η τραγικότητά σας με εκνευρίζει...

Και αυτό που με εκνευρίζει παραπάνω είναι πως όλο αλλάζουν τα δεδομένα σε αυτό το "παιχνίδι" δολοφονιών.... Και αρχίζω να αναθεωρώ πολλές από τις σκέψεις μου, ω ναι. Η δικηγόρος Franziska παραμένει στους άμεσους υπόπτους μου. Kαι δε θα παραλείψω να αναφέρω πως άρχισαν πάλι να οργιάζουν οι υποψίες μου απέναντι στον Kirito. Αυτό το παιδί αποπνέει μία αύρα που με κάνει να τον θεωρώ δολοφόνο...

Posted Image


Ωστόσο εσείς κύριε Asakura Hao...Γιατί; Γιατί να ρισκάρετε να αποκαλύψετε την ταυτότητά σας με τόσους δολοφόνους ακόμη να τριγυρνούν; Γιατί να πάρετε τέτοιο ρίσκο; Γιατί; Μήπως θέλετε να κινήσετε τα νήματα ενάντια σε κάποιο στόχο σας και να προσπαθήσετε να μας κάνετε να ρίξουμε στην "πυρά" κάποιον άλλον; Ομολογώ πως και γω υποψιάζομαι τη Franziska αλλά η δική σας συμπεριφορά βρωμάει σα χαλασμένο sake.

Posted Image
So, Asakura-san, feel the wrath of the best fox spirit ever and now, let us enjoy some sake.

Posted Image


33djz2f.jpg




Also tagged with one or more of these keywords: Παλέμο, Δολοφόνοι, Αθώοι, Επιθεωρητές, Η νύχτα πέφτει, Christmas, Vigilante, Γιατρός, loli female elves, Plot