Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo

Η νύχτα πέφτει στην .aNiMe//GR Town: A Christmas Carol

Παλέμο Δολοφόνοι Αθώοι Επιθεωρητές Η νύχτα πέφτει Christmas Vigilante Γιατρός loli female elves Plot

  • This topic is locked This topic is locked
318 replies to this topic

#301 Sponis

Sponis

    Despair-Ridden Heart...

  • Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 05 January 2013 - 14:44

Yoshitsune




Posted Image



Το θέμα όπως κ ο ίδιος λέτε είναι να πάμε όλοι οι αθώοι προς έναν στόχο... Ένας να χαθεί τότε θα κολλήσουν οι δολοφόνοι σε αυτό κ αντίο ζωή...

Ας πούμε ότι για αρχή πάμε προς την Ασπρούλα [Taro] Πρέπει όμως όλοι οι αθώοι από εδώ κ πέρα να ψηφίσουν τον ίδιο στόχο κ αν είναι όντως δολοφόνος παίρνουμε παράταση άλλη μίας ημέρας... Αν όχι χάνουμε από τώρα...

Οπότε οι αθώοι ξέρετε ποιοι είστε, αποφασίστε αν θέλετε να πάμε για ένα τελευταίο shot in the dark ή θα παραδωθούμε...


#302 Kalamaris

Kalamaris

    I'm glad I met you.

  • Members
  • 699 posts

Posted 05 January 2013 - 14:55

Envy

Posted Image

^Indeed και αφού φαίνεται πως οι περισότεροι προτιμούν την κατσικα(taro) θα την ψηφίσω και εγώ.Δεν έχει ιδιαίτερη σημασία ποιος από τους 3 που βρήκα θα βγει πρώτος so whatever.Ας φύγει αυτό το πλάσμα.

sc5bab.jpg


#303 Keito

Keito

    Tamako Markeito

  • Members
  • 1,194 posts
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Posted 05 January 2013 - 14:57

Rena Ryuugu

Posted Image

H Ρένα είναι πολύ απογοητευμένη... Ενώ πρέπει να προσέχουμε ιδιαίτερα γιατί είμαστε σε μια κρίσιμη κατάσταση και ο παραμικρός θάνατος μετράει, ήδη πολλοί έχουν πιστέψει κάποιον χωρίς δεύτερη σκέψη πως είναι επιθεωρητής, και κατηγορούν μόνο αυτούς που τους λέει και όχι αυτούς που θεωρούν υπόπτους.

Και η Ρένα ρωτάει, αγαπητοί μου φίλοι που την κατηγορείτε με τόση σιγουριά και την πληγώνετε, αν όντως θεωρούσατε πως είμαι ύποπτη γιατί δεν μου λέγατε τίποτα; Γιατί δεν ρίχνατε έστω μια υποθετική κατηγορία; Κύριε Envy (Kalamaris), αν όντως με υποψιαζόσασταν γιατί δεν με ψηφίσατε τότε; Έστω να κάνατε μια ελάχιστη προσπάθεια για να φύγω, αν με θεωρούσατε ύποπτη.


Αγαπητέ Kirito (Jorg), ο συλλογισμός σου είναι απλά λάθος. Όπως είπες και ο ίδιος, δεν είναι απλά για να παίξουμε, είναι σόβαρο σημείο και χρειάζεται να φύγει κάποιος δολοφόνος. Η λογική του "θα καταλάβετε με τον σκληρό τρόπο" δεν τιμά ούτε εσένα, ούτε βοηθάει εμάς. Ίσα ίσα σε κάνει πιο ύποπτο.


Η Ρένα δεν συμφωνεί με την δικαιολογία πως δεν θα συνέφερε τους δολοφόνους να προσποιηθούν πως είναι κάποιος από αυτούς επιθεωρητής. Δεν σκεφτήκατε πως ίσως οι δολοφόνοι να πιστεύουν κάτι τέτοιο και να βάλαν κάποιον να προσποιηθεί πως είναι επιθεωρητής; Είναι όντως η τέλεια στιγμή για την αποκάλυψη το επιθεωρητή, και θα ήταν αρκετά βολική κίνηση. Η λίστα άλλωστε, πέρα από το δικό μου όνομα, έχει δύο ονόματα για ενόχους, που ούντως ή αλλιώς ήταν συνέχεια στο κέντρο κατηγοριών.


Όπως θα καταλάβατε, το συμπέρασμα που βγαίνει από τα παραπάνω είναι πως: κύριε Envy, δεν σας εμπιστεύομαι. Δεν με νοιάζει αν με κατηγορείτε ή όχι, πολλοί φίλοι της Ρένας πέθαναν, και δεν θέλει να πεθάνουν και άλλοι. Αυτή η σειρά δολοφονιών πρέπει να σταματήσει και η Ρένα δεν μπορεί να πιστέψει έτσι απλά κάποιον που λέει πως είναι επιθεωρητής.


*switches mood*

Ακόμα μπορούμε να παίξουμε μαζί όμως. Ne?



#304 Kamen Tantei Zura

Kamen Tantei Zura

    Ore-sama

  • Members
  • 836 posts

Posted 05 January 2013 - 15:26

Tezuka Kunimitsu

Posted Image

Eφόσον έχουν έρθει έτσι τα πράγματα, και υπάρχει σιγουριά για την ενοχή των δύο θα κατηγορήσω και εγώ την κατσίκα (Taro), άλλωστε βρισκόταν ήδη στους υπόπτους μου. Ακόμη αναρωτιέμαι πως μια κατσίκα συμμετείχε στο έγκλημα.

Αποφασίσατε επιτέλους δεσπονίς Rena (Keito) να μιλήσετε μετά από τόσες μέρες; Παράξενο, μιας και είναι η μέρα που έπεσαν τα φώτα πάνω σας από την στιγμή που ξημέρωσε σ' αυτήν την πόλη. Ποτέ δεν ασχοληθήκατε παραπάνω και τώρα που κάποιος λέει ότι έχει εξετάσει καλά τα γεγονότα και έχει βρει πληροφορίες εναντίον σας αποφασίσατε να λύσετε την γλώσσα σας. Πρωτότυπο.

#305 d.neko-angel

d.neko-angel

    :: Dream ON ::

  • Members
  • 1,045 posts
  • Locationathens, greece

Posted 05 January 2013 - 16:05

Haiji aka Doctor

***για άλλη μια φορά ξετρυπώνει μέσα από το εργαστήριο του**
Posted Image
ή ένας ακόμα δολοφόνος μας κάνει μια ακόμα πολύ ενοχλητική πλάκα ή ο τελευταίος επιθεωρητής όντως αποφάσισε να εμφανιστεί
Posted Image
δεν καταλαβαίνω όμως γιατί ένας επιθεωρητής διάλεξε να μιλήσει ακριβώς πάνω στην κόψη του ξυραφιού και δεν μίλησε την προηγούμενη ημέρα που τα πράγματα δεν είχαν φτάσει στα άκρα. Βέβαια βλέπω πως παραδέχεται ότι αυτό ήταν μια λάθος του κίνηση... αν και αψυχολόγητος για εμένα ο Envy (Kalamaris), παρόλα αυτά επιλέγω να ελπίζω ότι τα λόγια του ισχύουν και ότι είναι όντως ο επιθεωρητής μας. ‘Όπως και ελπίζω να μην καταλήξουμε πάλι να χάσουμε άδικα τον χρόνο μας... τέλος πάντων αρκετά μακρηγόρησα οπότε και περνάω στην ψήφο μου
- Rena (Keito) η ψήφος μου πάει σε εσένα. Ο λόγος ο τρόπος που βγαίνεις και μιλάς σήμερα ο οποίος βγάζει έναν αέρα πολύ μεγάλης υποκρισίας και αυτό σίγουρα εκλαμβάνεται σαν να κάνεις απεγνωσμένες προσπάθειες να καλυφτείς, να κρυφτείς
Posted Image
επίσης εδώ να αναφέρω ότι εσύ και ο Kirito (Jorg) με τον τρόπο που αλληλοψηφίζεστε Rena μου
μου δημιουργείται την εντύπωση ότι έχω μπροστά μου δυο συναδέλφους δολοφόνους που ψηφίζουν ο ένας τον άλλον για άλλοθι και κάλυψη... **επιστρέφει χαρωπά πίσω στο εργαστήριο του, η διεξαγωγή νέων πειραμάτων τον περιμένει***
Posted Image

rrmr.png


#306 Jorg

Jorg

    πηγκουίνοι

  • Members
  • 1,280 posts

Posted 05 January 2013 - 16:24

Kirito

Posted Image

δεν θα ξαναμίλαγα, αλλά από τη στιγμή που οι περισσότεροι αλλάζουν τη ψήφο τους στη κατσίκα, το κάνω και εγώ
οι υποψίες σας δε με ενδιαφέρουν όπως είπα και πιο πριν, θα καταλάβετε όταν και αν πεθάνω αν είμαι δολοφόνος ή όχι
ο λόγος που ψήφισα την
μικρή Rena δεν ήταν από αντίδραση, νομίζω ξεκαθάρισα τον πραγματικό λόγο και μου φαίνεται περίεργο που με υποπτεύεσαι γιατρέ για κάτι που δεν έκανα καν, σε είχα για πιο έξυπνο

μικρή Rena, αποφάσισες μετά από τόσους γύρους αμεροληψείας και ουδετερότητας να εμφανιστείς, πολύ περίεργο αν και το δικαιολογώ εν μέρει μιας και κατηγορήσαι


ακόμα και να πεθάνει κάποιος οι δολοφόνοι δε νίκησαν, από τη στιγμή που δεν έχει να κάνει με αυτοκτονία
αν κάποιος αθώος πεθάνει ενώ τον έχω ψηφίσει, θα πάρω όλο το μέρους της ευθύνης που μου αναλογεί


Edited by Jorg, 05 January 2013 - 16:25.

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*


#307 Keito

Keito

    Tamako Markeito

  • Members
  • 1,194 posts
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Posted 05 January 2013 - 17:15

Rena Ryuugu

Posted Image

*πέφτει κάτω στα γόνατα και αρχίζει να κλαίει*

*hinamizawa syndrome level 4*

Ανάθεμα όλους τους υπόλοιπους άχρηστους.

Κλαψ…κλαψ…κλ…σνιιφ…χαχ…χαχαχ.ΧΑΧΑΑΧΧΧΑΧΑ

ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΙΝΙΑ ΜΕ ΒΡΗΚΑΤΕ!

AXAXAXA


Posted Image


Ναι! ΕΓΩ! ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΣΕ ΟΛΑ ΛΟΙΠΟΝ! Η πρώτη! Το 1! Μάλιστα εγώ ήμουν!

Εγώ σκότωσα την Φρανζίσκα, εγώ σκότωσα το κοτόπουλο, εγώ σκότωσα τον Kogan, τον Sebastian, τον μουρλοκαθηγητή! Όλους όλους όλους!


ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΣΚΟΤΩΣΩ ΟΛΟΥΣ! ΟΛΟΥΣ!

ΕΤΣΙ Ο OYASHIRO-SAMA ΘΑ ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΗΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΘΕΩΡΕΙ ΠΙΑ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ

!

ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ! ΟΙ ΦΩΝΕΣ ΘΑ ΠΑΨΟΥΝ! ΚΑΙ Η ΤΥΧΗ ΜΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ! ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΥΧΗ ΜΕ ΤΟΝ KEIITCHI ΚΑΙ ΤΗΝ SHION!!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=YXE6YUyUCNY[/youtube]


Kirito είσαι η επόμενη θυσία που πρέπει να γίνει.


*Δυνατά γέλια*



#308 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

    名前のない怪物

  • Review Team
  • 2,153 posts

Posted 05 January 2013 - 19:47

Hisoka
*the videos are essential for my rp*

Posted Image


[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=T_gzxZZuQEc[/youtube]


*Χειροκροτεί*



[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=rEd-Qg0FJrg[/youtube]


*χειροκροτεί ξανά*



Posted Image


Ομολογώ πως είμαι χαρούμενος! Χαρούμενος γιατί την τελευταία στιγμή κατάφερα να αποκτήσω αντάξιους αντιπάλους. Χειροκροτώ για τη δουλειά σας Rena, Envy and Kirito. Μα πρέπει να πω πως είστε διάνοιες. Κάποιοι επιτέλους έλαμψαν μπροστά στα μάτια μου. Αλλά σας έλεγα συνέχεια στο παρελθόν για τη δύναμη που εγώ κρύβω, μα κανένας δεν με άκουγε. Τώρα καταλαβαίνω λοιπόν το γιατί. Δε θα πέσω στην παγιδούλα σας. Παιχνιδάκια θέλετε να παίξουμε, κυρία Rena με το μαχαίρι; Έχω κάτι πιο κοφτερό!



Posted Image


Και για να εξηγήσω τα λεγόμενά μου, συνεχίζω. Πολλοί αμφισβήτησαν την δική μου αμφιταλαντευόμενη στάση και δεν απορώ γι'αυτό. Κυρίε Tezuka και κυρίε Tomoe, εσείς ειδικά που έχετε τις αμφιβολίες, αλλά είστε παράλληλα ξύπνιος, πρόκειται να δείτε εμένα να ξεσκεπάζω τη μεγαλύτερη απάτη. Η τακτική που χρησιμοποιούν οι από πάνω είναι η κλασική "με ένα σμπάρο, δυό τριγόνια". Μα τι πιο βολικό, από έναν δήθεν επιθεωρητή να κατηγορεί, πρώτος και καθόλου καταιδρωμένος, τρία άτομα. Σιγανό ποταμάκι ήσασταν.

Βέβαια οποία θυσία είναι να πεθάνει ένας δολοφόνος για να φύγουν δύο αθώοι. Μόλις το καημένο και ανήμπορο κατσικάκι, καταψηφίζεται από τους ίδιους τους παίκτες, που άλλαξαν ψήφο αλλεπάλληλα, για να γλυτώσουν από το στόχαστρο, ο ένας φανερώνεται. Μα γιατί; Πολύ μπέρδεμα, ναι; Μα πώς αλλιώς θα νικήσουν, όταν η κλωστή είναι τόσο λεπτή;




Posted Image


Καημένα και τιποτένια έντομα. Δε μπορώ να γνωρίζω με σιγουριά για την ακεραιότητα του κατσικιού, αλλά για δολοφόνος δε μου κάνει. Σίγουρα ξέρατε τι εκμεταλλευόσασταν. Σφραγίζετε τη νίκη σας για τον επόμενο γύρο, ξανά. Κακολογία, η έσχατη λύση.

Για να υπενθυμίσω αγαπητοί ακροατές, εγώ και ο Kirito, είχαμε κάποτε μια αντιπαράθεση. Το εξάμβλωμα αυτό της φύσης, αυτό το ποταπό και ιταμό, χαμερπές βδέλυγμα της φύσης, προσπαθούσε να δημιουργήσει ρεύμα, χωρίς κανένα, μα κανένα επιχείρημα! Όταν εγώ του αντιτάχθηκα, φυσικά και συνέχιζε με παρόμοιες ανοησίες και αηδίες. Αλλά έφτασε η ώρα, αγαπητό μου εντομάκι! Έχω άδικο;

Θα μου πείτε γιατί να τον ψηφίσει η Keito, μόλις μας είπε πως είναι δολοφόνος; Μπλα μπλα μπλα. Δε σκέφτεστε τίποτα έτσι; Όλα εγώ θέλετε να σας τα πω. Καλά λοιπόν, μία λέξη. Αντιπερισπασμός. Την κατάλληλη στιγμή θα χτυπήσουν.




Posted Image


Ο δήθεν επιθεωρητής είχε ένα δίκαιο. Είμαι δολοφόνος. Έχω σκοτώσει για τη δύναμη, έχω εκτελέσει ριψοκίνδυνες αποστολές, αλλά όχι εδώ. Η αναζήτηση της δύναμης συνεχίζεται, τώρα όμως που βρήκα πραγματικά άξιους αντιπάλους, θα χτυπήσω αλύπητα!

Ελπίζω να μην είναι αργά! Και κύριοι και κυρίες μου, εμένα δε με σωπάζει κανείς!



Posted Image


Saraba

Posted Image


84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.


#309 Lucy Heartfilia

Lucy Heartfilia

    apathy syndrome

  • Members
  • 676 posts

Posted 06 January 2013 - 04:45

Asuka Masamune


Posted Image



Δεν ξέρω τι πια να πρωτοπιστέψω,... ο Envy που βγήκε να πει πως είναι επιθεωρητής; κιας για να πω την αλήθεια δεν βρίσκω γιατί να μας έλεγε ψέματα,εκτός και αν παλάβωσε..

Αλλά με μπερδεύει η αντίδραση της Rena Ryuugu, ήταν η ίδια με της Shion όταν πέσαμε όλοι με τα μούτρα πάνω της...

Φοβάμε και ελπίζω να μην πρόκειται για το ίδιο είδος περίπτωσης...

Προς το παρών παρακολουθώ την Ασπρούλα [Taro]...


DbGr2lv.png


MAL || TUMBLR


#310 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

    Aku soku zan

  • Members
  • 1,889 posts

Posted 06 January 2013 - 10:47

Ludwig Herzog von Mohn Nahe Liechtenstein

Posted Image


Τοσούτω διαφέρει η φρόνησις των άλλων αρετών, όσω η όρασις των άλλων αισθήσεων.(*)

Βλέποντας τη δίδα Rena Ryuugu (Keito) να αντιδρά έτσι, μόνο αυτό μου έρχεται στο μυαλό. Πόσο θλιβερό είναι να βλέπεις έναν άνθρωπο σ'αυτήν την κατάσταση. Τρελάθηκε σαν και τη γιατρό μας...φαίνεται δεν αντέχουν την πίεση της καταδίκης. Μόνο που τώρα τολμώ να πω πως δεν είναι το ίδιο με εκείνη εφόσον το σημείο αυτό είναι αρκετά κρίσιμο. Θα εμπιστευτώ το κύριο που φέρεται σαν επιθεωρητής, τον κύριο Envy (Kalamaris) και πάλι εξαιτίας της κρισημότητας του σημείου που αποφίσισε να προτάξει τα στήθη του ενάντια στους δολοφόνους.


Εγώ προσωπικά θα εμμείνω στη χθεσινή μου ψήφο και θα κατηγορήσω τη μικρή κατσικούλα Ασπρούλα (Taro) για τα εγκλήματά που αναμφισβήτητα πλέον, διέπραξε. Τα αφανή τοις φανεροίς τεκμαίρου,(**) βεβαίως γι αυτό χαίρομαι που οι υποψίες μου επιβεβαιώθηκαν. Αν και μηδένα προ του τέλους μακάριζε(#), παρόλαυτα ελπίζω να καταδικαστείς.


(*),(**) Σόλων

(#) Σόλων από Ηρόδοτο.


setsaito_zpsbkmhagqd.jpg
_____________

Set by Kai


#311 Taro

Taro

    Evil goat...

  • Members
  • 33 posts
  • Location(-∞,+∞)

Posted 06 January 2013 - 11:51

Ασπρούλα...


Posted Image

Τι να πω.

Είστε πολλά κιλά πρόβατα...

Εμένα κατηγορούνε... που δεν έχω ΚΑΝ χέρια...

Αυτός φταίει...ο Ενβης (καλαμάρης), ο κατσικολάγνος, ο απόγονος του Παπαδιαμάντη!

Ο Ενβης θα σποβεί μοιραίος από οτι φαίνεται...ελπιζω να εχεις τυψεις μετα.

Ε, ρε κάτι κτηνοβάτες χρονιάρες μέρες.

Όταν ο ιιερός λόχος τον μηρυκαστικών κυριεύσει τον κόσμο, εγώ θα σας φτυνω. Και θα βιαζω τα σκυλιά σας.

Την κατάρα μου να έχετε.

ΟΥ!

Δεν θα μαι εγώ ο αποδιοπομπαίος τράγος.

*Κοιτάει τον Kirito (jorg)*

Αντε να τελειωνουμε


Posted Image


#312 OdyMonaxos

OdyMonaxos

    It's nothing personal

  • Members
  • 623 posts

Posted 06 January 2013 - 11:55

Posted Image



En


Καιρός να τελειώνουμε με αυτή την υπόθεση.

Η νύχτα θα πέσει σύντομα.
Aλλά όχι και για σένα, Kirito.

#313 d.neko-angel

d.neko-angel

    :: Dream ON ::

  • Members
  • 1,045 posts
  • Locationathens, greece

Posted 06 January 2013 - 11:56

Haiji aka Doctor

***αφήνει για λίγο την ησυχία του εργαστηρίου του**
Posted Image
όταν ανέφερα ότι εσύ και η Rena (Keito) με τον τρόπο που αλληλοψηφίζεστε μου δημιουργείται την εντύπωση ότι έχω μπροστά μου δυο συναδέλφους δολοφόνους που ψηφίζουν ο ένας τον άλλον για άλλοθι και κάλυψη εσύ έτρεξες αμέσος και στην προσπάθεια σου να καταρρίψεις αυτήν την απόδειξη ενοχής άλλαξες την ψήφο σου στην ασπρούλα, απέτυχες όμως γιατί έτσι δημιούργησες μια νέα απόδειξη της ενοχής σου οπότε και κερδίζεις την ψήφο μου ενοχλητικό ανθρωπάριο (Jorg).
- και μην μου πει κανείς τι ενοχλητικός συλλογισμός είναι αυτός που κάνεις, ενώ εδώ δικαιολόγησα άλλους και άλλους ψήφους δεν φαντάζομαι να περιμένατε να κολλούσα εδώ... τέλος πάντων δεν υπάρχει καμία απολύτος ντροπή σε αυτά που κάνω, απλά όπως έπρεπε ήμουν κάπως τραχύς αλλά παρόλα αυτά πιστεύω πως τελικά στο τέλος
Posted Image
fufufufu **τελειώνει και επιστρέφει πίσω στο εργαστήριο του***




[font='comic sans ms', ', cursive} ']edit: [/font]διόρθωση εικόνας

Edited by d.neko-angel, 06 January 2013 - 11:58.

rrmr.png


#314 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

    Aku soku zan

  • Members
  • 1,889 posts

Posted 06 January 2013 - 11:57

Ludwig Herzog von Mohn Nahe Liechtenstein

Posted Image


Αγαθόν και κακόν ταυτόν.(*)
Διότι ο θεός μόνο θα με κρίνει κι αυτός μόνο έχει την ικανότητα. Όπως πλάθει τους κακούς πλάθει και τους κακούς πλάθει κι όλο τον κόσμο. Έτσι έπλασε κι εμένα που θέλω να γυρίσω πίσω στην ένδοξη χώρα μου όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Θέλω να επιστρέψω στην οικογένειά μου και να το κάνω νικητής, με το κεφάλι ψηλά.
Ώρα να τελειώνουμε με αυτήν την κωμικοτραγική παράσταση.
Kirito (Jorg) σε βρίσκω θύτη και θύμα ταυτόχρονα. Ο αμνός που έμελλε να μην είναι η Ασπρούλα (Taro). Ελπίζω κάποια μέρα να σε ξανασυναντήσω, μετά τη μεγάλη κρίση...


(*) Ηράκλειτος


setsaito_zpsbkmhagqd.jpg
_____________

Set by Kai


#315 Theodore :D

Theodore :D

    Tonguepunch my fart box

  • Members
  • 315 posts

Posted 06 January 2013 - 11:58

Brera Sterne

*οι ήχοι στο κεφάλι του έπαψαν εντελώς*

Άνθρωποι, βρίσκομαι σε δύσκολη θέση. Δεν λαμβάνω πλέον καμία πληροφορία, για τίποτε, για κανέναν.
Τι πρέπει να κάνω; Ποίον να κατηγορήσω; Είναι άξιο εμπιστοσύνης ένα πλάσμα όπως ο γλοιώδης Envy; Αν ναι, εγώ δεν το βλέπω.

Εσύ, <Kirito>, θα δεχθείς την κατηγορία μου; Είσαι μια περιττή ύπαρξη, ο τελευταίος των τελευταίων και είτε αθώος είτε ένοχος, θα κάνει καλό σε όλους να φύγεις. Ένα ενοχλητικό ανθρώπινο παιδί έφτασε τόσο μακριά... Δεν έχει σημασία πλέον για εμένα, εγώ γνωρίζω πως δεν έπραξα ποτέ με δόλο.

*καθεται κάτω και παίζει την φυσαρμόνικα του*

Λοιπόν; Εδώ τελειώνουν όλα; Ή υπάρχει σωτηρία...; *Μουσική*

Υ.Γ. Από κινητό, η ψήφος είναι στα < >



Also tagged with one or more of these keywords: Παλέμο, Δολοφόνοι, Αθώοι, Επιθεωρητές, Η νύχτα πέφτει, Christmas, Vigilante, Γιατρός, loli female elves, Plot