Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo

Η νύχτα πέφτει στην .aNiMe//GR Town: A Christmas Carol

Παλέμο Δολοφόνοι Αθώοι Επιθεωρητές Η νύχτα πέφτει Christmas Vigilante Γιατρός loli female elves Plot

  • This topic is locked This topic is locked
318 replies to this topic

#256 d.neko-angel

d.neko-angel

    :: Dream ON ::

  • Members
  • 1,045 posts
  • Locationathens, greece

Posted 28 December 2012 - 15:27

Haiji aka Doctor

Posted Image

**ανοίγει την πόρτα του εργαστηρίου του και ξεπροβάλλει*** -Schneizel (Black Kaiser) μια και μου απεύθυνες τον λόγο θα στο εξηγήσω όσο πιο απλά μπορώ, δεν γίνετε να μαντεύεις κάτι που δεν έχω σκεφτεί. Και ο λόγος που δεν έκανα την σκέψη που αναφέρεις είναι γιατί από την αρχή είναι φανερό ότι ο Hao είναι χαμένος, είτε από εμάς το πλήθος είτε από τους δολοφόνους είναι χαμένος και άλλη νύχτα δεν βγάζει ούτε με θαύμα. Βέβαια υπολογίζω και το γεγονός ότι δεν πιστεύω σε κάτι μη επιστημονικά αποδεκτό όπως τα θαύματα αλλά τέλος πάντων, λοιπόν από εκεί και πέρα λέω ξανά για μια τελευταία φορά την προσωπική μου άποψη ότι εγώ δεν επιθυμώ να αναλάβω την ευθύνη και να πάρω στον λαιμό μου έναν πιθανό επιθεωρητή. Από εκεί και πέρα το τι πραγματικά είναι ο Hao (deadweigth) είναι φανερό πως θα το μάθουμε πολύ σύντομα... όσο για την Franziska (Vagelio) που τόσο φαίνεται να σε απασχολεί για την συγκεκριμένη κυρία ακόμα και αν δεν θέλω να προλογίζω πριν δω εξελίξεις και χειροπιαστά αποτελέσματα παραδέχομαι πως ναι έχω σκεφτεί πως ακόμα και ένοχος να αποδειχτεί τελικά ο Hao αυτό σε καμία περίπτωση δεν αποδεικνύει την αθωότητα της Franziska όπως και δεν αποδεικνύει την αθωότητα κανενός από αυτούς που αναφέρει ο Hao γιατί απλά αν δούμε πως κάποιος έχει πει ψέματα ότι είναι επιθεωρητής μπορεί άνετα να έχει πει ψέματα και για άλλα πράγματα έτσι ώστε να καλύψει τους συναδέλφους του.. Ελπίζω μόνο αυτή μου η σκέψη μου να μην γίνει πραγματικότητα έτσι ώστε να μην φτάσουμε στο σημείο του απόλυτου χάους και να μην καταλήξουμε να φοβόμαστε και την ίδια την σκιά μας. Τέλος πάντων η ψήφος μου παραμένει στην Franziska (Vagelio) την οποία ήδη έχω εξηγήσει ότι θεωρώ ένοχη. Επίσης η ύποπτη κατσίκα(Taro) και το ακόμα πιο ύποπτο κοτόπουλο(TragicPrince)
Posted Image
και να μου απαντήσουν αν τελικά αποδέχονται την θέση του προσωπικού μου πειραματόζωου!





~υποσημείωση~η δεύτερη εικόνα διαβάζετε όπως διαβάζετε τα manga, thanks ^^

rrmr.png


#257 Jorg

Jorg

    πηγκουίνοι

  • Members
  • 1,280 posts

Posted 28 December 2012 - 15:39

Kirito

Posted Image

φαίνεται πως θα χρειαστεί και η βοήθεια κι' άλλων για να βρεθούν οι ένοχοι hmm
οι ομιλίες του Schneizel με έπεισαν αρκετά αν και συνεχίζω να κρατάω τις αμφιβολίες μου και όσο και να μη το θέλω θα πρέπει να συμφωνήσω μαζί του όσο αφορά τους ενόχους


Asakura Hao έχεις καρφωθεί τελειώς και ώστε ότι είσαι πραγματικά δολοφόνος, άμα σε πιάσω στα χέρια μου δε θα βγεις ζωντανός
Franziska μπορεί να ξέρεις να καλύβεσαι, μπορεί όντως να μην έχεις καμιά σχέση με τον φόνο, αν όμως έχεις, θα έχεις την ίδια μοίρα με τον Hao


Edited by Jorg, 28 December 2012 - 15:39.

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*


#258 redqueen

redqueen

    Za Zombie Chicken...

  • Members
  • 847 posts

Posted 28 December 2012 - 15:45

Ciel Phantomhive (redqueen)

Posted Image

ΩΩΩ πεθανε κι ο Mr.-τουμπανο-Gentleman.. και τν συμπαθουσα μπορω να πω κριμα...Κυριε Tomoe(hana suzuki) θα σας παρακαλουσα (το απαιτω βασικα) να σταματησετε το sake ... φτανει δν με αρεσει η μυρωδια.... ειμαι ευαισθητος.. |Sebastiiiiiiiiiaaaaaaaaa----------------------]end
Ευχαριστω πολυ κυριε Ξανθε με αντιπαθητικη φατσα αλλα εχε χαρη εισαι αγγλος (καιζερ)θα τν τιμησω τν υπηρετη ..βασιακ θα παρω καμαι αρμαδα αφου ειμα σιγουρος οτι θα ναι αχρηστοι στηναρχη αρα καλυτερα για να βγαζουν πολυ δουλεια... τωρα που το πα... Θελω τσαι.... ας παει να μου κανεις καποιος ..και κεικ ..τΩΡΑ!
Πω πω παλι εμφανιστηκε αυτος ο ανωμαλιαρης(NWS).... τα ασφαλιστικα ακομα ισχυουν μν νομιζεις επεισδη πεθανε ο Sebastian τωρα μπορεις να με πλησιασεις

χμμμ λοιπον λοιπον....ετσι οπως το βλεπω το asakura ειναι νεκρος αρα δν εχει κανενα νοημα να τν θαψω κι αλλο.... πολυ περιεργη ομως μου φαινεται η συμπεριφορα αυτης της δικηγορινας (vagelio).... μηπως κρυβει κατι??
παω να συσκεφτω στο γραφειο μου .. αντιο σας... το τσαι μην ξεχασετε υπηρετες!!

74ue.jpg

Spoiler:

Myanimelist...


#259 Sponis

Sponis

    Despair-Ridden Heart...

  • Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 28 December 2012 - 15:46

Yoshitsune



Posted Image



Ένας επιθεωρητής με τον τρόπο που κινείται ο Asakura Hao [Dead Weight]​είναι μερικές φορές πιο επικίνδυνος και από τους δολοφόνους. Και απλά ελπίζω να είναι μπλόφα όλα αυτά και να έχουμε βγάλει καθαρά ένα δολοφόνο...
Από εκεί κ πέρα θα συμφωνήσω ότι αρκετές υποψίες συγκεντρώνουν η Franziska (Vagelio) όπως κ η Ασπρούλα [Taro].

Edited by Sponis, 28 December 2012 - 15:48.
βγήκε λάθος κάποιο enter


#260 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

    Confused Earl

  • Members
  • 844 posts

Posted 28 December 2012 - 18:03

Και είμαστε κλειστά.



#261 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

    Confused Earl

  • Members
  • 844 posts

Posted 28 December 2012 - 19:58

11 Μέρες μέχρι τα Χριστούγεννα, 21:45

(Δύο μέρες μέχρι να έρθει η τρόικα)


Όλοι ήταν πιο σίγουροι σήμερα από ότι χτες. Ναι, ο Asakura Hao ήταν ένοχος, ναι, ήταν κακός και ναι, έπρεπε να φύγει. Υπήρχε όμως ένα μικρό, ασήμαντο, τεχνικό προβληματάκι. Ήταν λιγάκι... αθάνατος και ανίκητος και άνιωθος και αντιδιαμετρικός και αναποφάσιστος και ανελέητος και οτιδήποτε άλλο cool sounding με στερητικό άλφα μπροστά (αλλά το πρόβλημα είναι απλώς το ότι ήταν αθάνατος).



Και κάθομαι τώρα εγώ ο... κακόμοιρος και σκέφτομαι πως θα μπορούσα να σκοτώσω έναν χαρακτήρα που ακόμα και στην ίδια την σειρά του εμφανίζεται τόσο badass που ούτε οι πρωταγωνιστές δεν μπορούν στο τέλος να τον σκοτώσουν. Και επειδή, για να είμαι απολύτως ειλικρινής, δεν έχω την παραμικρή διάθεση να γράψω διαλόγους αυτήν την στιγμή, επιτρέψτε μου να σας παρουσιάσω:


Τα προβλήματα ενός GM, μέρος πρώτο:

Πως να σκοτώσετε τον Asakura Hao, the motion picture.


Έχω λοιπόν το εξής πρόβλημα. Ο Asakura Hao βάσει ψήφων πρέπει να φύγει και πρέπει να βρω έναν τρόπο για να τον ξαποστείλω.


Ερώτηση: Γιατί δεν μπορείς απλώς να τον σκοτώσεις; Έχεις γράψει πολύ μεγαλύτερες καφρίλες ώστε να κολλήσεις σε κάτι τόσο ασήμαντο.


Απάντηση: Γιατί είναι ο μόνος χαρακτήρας που έχει παίξει σε Παλέρμο μέχρι στιγμής που δεν μπορεί να πεθάνει βάσει της σειράς στην οποία εμφανίζεται.


Ερώτηση: Ούτε ο Kamimaru μπορούσε να πεθάνει αλλά δεν δυσκολεύτηκες και πολύ να τον ξαποστείλεις.


Απάντηση: Βαριόμουν λιγότερο τότε.


Ερώτηση: Δεν είναι σοβαρή απάντηση αυτή.


Απάντηση: Ούτε το κείμενο από πάνω είναι ερώτηση.


Ερώτηση: Μιλώντας για τον Kamimaru, δεν θα μπορούσες απλώς να τον εμφανίσεις και να φυτέψεις μια σφαίρα στον Asakura Hao; Εννοώ, ποιο το νόημα να έχεις στο καστ ένα ψυχάκια Δημιουργό των Πάντων με καραμπίνα αν δεν τον βάζεις να σκοτώνει κόσμο;


Απάντηση: Το πρόβλημα είναι ότι ο Asakura Hao απορροφάει στο τέλος τον θεό (το Great Spirit). Άρα δε θα κόλλαγε να εμφανίσω τον Kamimaru και να βάλω τον Hao να σκοτώνει ουσιαστικά τον εαυτό του. Ατυχία για εσένα Kamimaru.


Ερώτηση: Μιλώντας για αυτοκτονίες, δεν θα μπορούσες απλώς να τον βάλεις να φεύγει στο ηλιοβασίλεμα γράφοντας τους όλους στα ξύλινά του υποδήματα;


Απάντηση: Όχι για τρεις λόγους. Πρώτον, γιατί μιλάμε για τον Asakura Hao και όχι για τον Λούκυ Λουκ. Δεύτερον, γιατί δεν υπάρχει ηλιοβασίλεμα στον Βόρειο Πόλο και τρίτον και πιο σημαντικό γιατί ποιο θα ήταν το νόημα στο να αποφάσιζε να γίνει μέλος της ομάδας των δολοφόνων αν ήξερε ότι απλώς θα βαριόταν και θα έφευγε; Επίσης, δεν νομίζω ότι φοράει ξύλινα παπούτσια αλλα εξήγησα γιατί δεν θα μπορούσε να γράψει κανένα οπουδήποτε.


Ερώτηση: Αρα, τι θα κάνεις; Ακόμα έχεις το ίδιο πρόβλημα. Ο Asakura Hao πρέπει να φύγει αλλά δεν ξέρεις πως να τον διώξεις.


Απάντηση: Ε, ναι, είπαμε πρέπει να φύγει αλλά δεν μπορεί να φύγει. Αλλά, εε, το βρήκα. Βρήκα τρόπο να διώξω τον Asakura Hao, χοχο! Χρειάστηκαν μόνο μια ώρα και μια σελίδα ασυναρτησίες για να το βρω αλλά τα κατάφερα:


Ο Asakura Hao, λοιπόν, απλώς εξαφανίστηκε. Γιατί; Είναι απλό. Γιατί δεν υπήρξε ποτέ! Ο Asakura Hao ποτέ δεν πήγε στο Βόρειο Πόλο, ποτέ δεν σκότωσε τον Άγιο Βασίλη, ποτέ δεν τον κατηγόρησαν και ποτέ δεν τον ψήφισαν για να φύγει. Ούτε υπήρξε ποτέ Dead Weight που διάλεξε τον Asakura Hao για χαρακτήρα του σε αυτό το Παλέρμο. Είναι απλούστατο. Δεν μπορείς να σκοτώσεις κάποιον που δεν υπάρχει άρα τα κατάφερα! Έδιωξα τον Asakura Hao επειδή δεν υπήρξε ποτε Asakura Hao για να διώξω. Δεν με ενδιαφέρει αν είναι οξύμωρο. Δεν με ενδιαφέρει αν υπάρχουν τόνοι κειμένου από πάνω που αποδεικνύουν ότι υπήρξε. Κατάφερα να διώξω τον Asakura Hao και δεν με ενδιαφέρει τι θα πείτε γιατί, αν δεν σας το 'χω ήδη πει, κατάφερα να διώξω τον Asakura Hao.


Osama bin Laden 1

Asakura Hao 0


Νίκη!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Posted Image


Starring:

1 ) Babba as Sonozaki Shion (Higurachi) (Γιατρός)
2 ) Kamen Tantei Zura as Tezuka Kunimitsu (Prince of Tennis)
3 ) Fallen_Mpougatsa as Ludwig Herzog von Mohn Nahe Lichtenstein (Meine Liebe)
4 ) DoB as Sebastian Michaelis (Kuroshitsuji) (Αθώος)
5 ) Kai as Furuichi Takayuki The Strategic (Beelzebub)
6 ) Redqueen as Ciel Phantomhive (Kuroshitsuji)
7 ) Sponis as Yoshitsune (20th Century Boys)
8 ) Vagelio as Franziska von Karma (Ace Attorney)
9 ) Jorg as Kirito (Sword Art Online)
10) Black Kaiser as Schneizel el Britannia (Code Geass)
11) Keito as Rena Ryugu (Higurashi)
12) Kalamaris as Envy (Fullmetal Alchemist)
13) OdyMonaxos as En (Dorohedoro)
14) d.neko-angel as Haiji aka Doctor (Hungry Joker)
15) demonicMC as Maebara Keiichi (Higurashi) (Αθώος)
16) Night Wizard Seal as Hisoka (Hunter x Hunter)
17) Zane as Kogan Iwamoto (Shigurui) (Επιθεωρητής)
18) Lord Leon as Rin Tezuka (Katawa Shoujo) (Αθώος)
19) Ghostprince as Rika (Chuunibyou demo Koi ga Shitai!)
20) Umi no Ossan as Alucard (Hellsing)
21) specialistas4 as Hiramaru (Bakuman) (Δολοφόνος, 7)
22) Theodore as Brera Sterne (Macross Frontier)
23) Taro as η αυτού μπριζολότητά της Ασπρούλα (Alps no Shoujo Heidi)
24) Fandom as Kamimaru (or God) (Kamisama no Iutoori) (Vigilante)
25) (Δολοφόνος, 6)
26) Jiji as Asuka Masamune (Otomen)
27) Hana Suzuki as Tomoe (Kamisama Hajimemashita)
28) Cloud as Jonathan Joestar (JoJo's Bizarre Adventure) (Αθώος)
29) Nozomu as Mariandale (Ixion Saga DT)
30) The Tragic Prince as Fabian (Children can't Choose their Parents)
31) Maffy as Itoshiki Nozomu (Sayonara Zetsubou Sensei) (Αθώος)

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Πέφτει η νύχτα.



Την εικόνα με τους χαρακτήρες θα την ανεβάσω όταν γυρίσω σε δικό μου PC :P


Edited by Osama Bin Laden, 03 January 2013 - 16:28.


#262 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

    Confused Earl

  • Members
  • 844 posts

Posted 30 December 2012 - 17:23

10 Μέρες μέχρι τα Χριστούγεννα, 4:44

(Μία μέρα μέχρι να έρθει η τρόικα)


Ο Οκτώ και ο Εννιά περπατούσαν προσεκτικά στους ήσυχους δρόμους της πόλης. Αποστολή τους ήταν να σκοτώσουν τον κάτοικο της έπαυλης στην οδό Άγιου Αθανάσιου 46.


"Έλα Εννιά, από εδώ είναι...", είπε ήσυχα ο Οκτώ γνέφοντας στον μασκαρεμένο από πίσω του.


Η αλήθεια ήταν ότι ο Οκτώ και ο Εννιά δεν είχαν δει καθόλου δράση από τότε που σκότωσαν όλοι μαζί τον Άγιο Βασίλη. Ο Μηδέν προτιμούσε να δίνει τις βρώμικες δουλειές στον Δύο και τον Asakura Hao, πρώην Έξι, αφήνοντας αυτούς τους δύο στην αφάνεια και την βαρεμάρα.


Παρ'όλο που ήταν πολύ ενθουσιασμένοι, ένιωθαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Γιατί να διαλέξει για την δουλειά ο Μηδέν αυτούς τους δύο τώρα που η κατάσταση ήταν κρίσιμη; Δεν θα ήταν πιο ασφαλές να δίνει όλες τις δουλειές στον Ένα ώστε να γίνονται γρήγορα και υπεύθυνα; Κάτι δεν τους κολλούσε από την αρχή.


Έφτασαν και άνοιξαν την πόρτα προσεκτικά. Με το που το έκαναν, μια αβάσταχτη βρώμα τους έκανε να δακρύσουν και αναρωτήθηκαν ποιο πλάσμα της κόλασης θα μπορούσε να είναι υπεύθυνο για αυτό. Δεν τόλμησαν να ανοίξουν φώτα και περπατούσαν πολύ προσεκτικά μέχρι που συνειδητοποίησαν ότι περπατούσαν πάνω σε... άχυρο; Τι στο καλό συνέβαινε;


Ένας απόκοσμος ήχος ακούστηκε κάπου στο μεγάλο δωμάτιο, βαθύτερα μέσα στην έπαυλη του τρόμου. Ένας ήχος που ούτε ο Οκτώ ούτε ο Εννιά μπορούσαν να προσδιορίσουν και που τους θύμισε γρύλλισμα γιγάντιου σκύλου ή...


"ΚΟΥΟΟΑΚ!", ξαναφώναξε ο κάτοικος και η φωνή του αντήχησε στους διαδρόμους της έπαυλης τους κακού.


Οι δύο δολοφόνοι πλησίασαν προσεκτικά προς την φωνή. Δεν ήταν δύσκολο να καταλάβουν που έπρεπε να πάνε γιατί ακόμα και μέσα στο σκοτάδι η βρώμα τους οδηγούσε.


Άνοιξαν την τελευταία πόρτα και βρέθηκαν επιτέλους μπροστά στην αιτία της μόλυνσης.


"Κουοοοοκ;", είπε το πλάσμα που καθόταν μέσα.


"Για μισό λεπτό", είπε ο Οκτώ και άνοιξε τα φώτα.


"ΚΟΥΟΟΟΟΟΚ!"


Ο Οκτώ έπιασε το πλάσμα της κολάσεως από το πόδι και το σήκωσε ψηλά στον αέρα.


"Για όνομα του Θεού..."


Η Fabian πάλευε μάταια να ξεφύγει από το χέρι του Οκτώ.


"Μας έστειλαν να σκοτώσουμε μια κότα; Πάνε με τα καλά τους;"


"Που θες να ξέρω;", ρώτησε αδιάφορα ο Εννιά. "Μας δουλεύει ο Μηδέν. Το ξέραμε και οι δύο ότι κάτι περιέργο συνέβαινε αυτή τη φορά..."


"Και τώρα, πραγματικά, θα σκοτώσουμε μια κότα; Τι προτείνεις να κάνουμε;"


"Εγώ θα κάνω μια ομελέτα. Εσύ κάνε ό,τι θες. Θα τα πούμε στο κρυσφύγετο.", είπε ο Εννιά παίρνοντας μερικά αυγά και βγαίνοντας γρήγορα από το δωμάτιο.


Ο Οκτώ έμεινε να κρατάει την κότα ψηλά με το ένα χέρι και να ξύνει το κεφάλι του με το άλλο.


"Και τώρα τι θα κάνουμε με εσένα;", την ρώτησε γεμάτος απορία.


"Κουοοοκ;", του απάντησε η κότα απορημένη.


"Πφφ, ας είναι. Αφού θα πεθάνεις που θα πεθάνεις, ας επωφεληθούμε όλοι τουλάχιστον..."


Μόλις ο Οκτώ βγήκε έξω, είδε ένα γιγαντιαίο άστρο να φωτίζει πάνω από την Christmas Town. Ήταν το πνεύμα των Χριστουγέννων; Η Κυρία Santa Claus πολύ θα ήθελε να διαφωνήσει...


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Posted Image


Starring:

1 ) Babba as Sonozaki Shion (Higurachi) (Γιατρός-Παλάβωσε)
2 ) Kamen Tantei Zura as Tezuka Kunimitsu (Prince of Tennis)
3 ) Fallen_Mpougatsa as Ludwig Herzog von Mohn Nahe Lichtenstein (Meine Liebe)
4 ) DoB as Sebastian Michaelis (Kuroshitsuji) (Αθώος-Οι γάτες είναι ύπουλα ζώα)
5 ) Kai as Furuichi Takayuki The Strategic (Beelzebub)
6 ) Redqueen as Ciel Phantomhive (Kuroshitsuji)
7 ) Sponis as Yoshitsune (20th Century Boys)
8 ) Vagelio as Franziska von Karma (Ace Attorney)
9 ) Jorg as Kirito (Sword Art Online)
10) Black Kaiser as Schneizel el Britannia (Code Geass)
11) Keito as Rena Ryugu (Higurashi)
12) Kalamaris as Envy (Fullmetal Alchemist)
13) OdyMonaxos as En (Dorohedoro)
14) d.neko-angel as Haiji aka Doctor (Hungry Joker)
15) demonicMC as Maebara Keiichi (Higurashi) (Αθώος-Παράπλευρη απώλεια)
16) Night Wizard Seal as Hisoka (Hunter x Hunter)
17) Zane as Kogan Iwamoto (Shigurui) (Επιθεωρητής-Χαμένος κάπου στη Νεβάδα)
18) Lord Leon as Rin Tezuka (Katawa Shoujo) (Αθώος-Θύμα κακού χιούμορ)
19) Ghostprince as Rika (Chuunibyou demo Koi ga Shitai!)
20) Umi no Ossan as Alucard (Hellsing)
21) specialistas4 as Hiramaru (Bakuman) (Δολοφόνος, 7-Ακόμα περιμένει το ρομπότ των Πάουερ Ρέιντζερς)
22) Theodore as Brera Sterne (Macross Frontier)
23) Taro as η αυτού μπριζολότητά της Ασπρούλα (Alps no Shoujo Heidi)
24) Fandom as Kamimaru (or God) (Kamisama no Iutoori) (Vigilante-Τον έφαγε το Σύνδρομο του Θεού)
25) (Δολοφόνος, 6)
26) Jiji as Asuka Masamune (Otomen)
27) Hana Suzuki as Tomoe (Kamisama Hajimemashita)
28) Cloud as Jonathan Joestar (JoJo's Bizarre Adventure) (Αθώος-Τον κατέστρεψαν οι πόζες)
29) Nozomu as Mariandale (Ixion Saga DT)
30) The Tragic Prince as Fabian (Children can't Choose their Parents) (Αθώος-KFC'ed)
31) Maffy as Itoshiki Nozomu (Sayonara Zetsubou Sensei) (Αθώος- Λιγάκι Emo)

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

10 Μέρες μέχρι τα Χριστούγεννα, 9:15

(Μία μέρα μέχρι να έρθει η τρόικα)


Miss Santa Claus (your host and GM)


Posted Image


Καλημέρα σας. Το πρωινό σήμερα περιλαμβάνει ψητά μπουτάκια κοτόπουλου, φτερούγες με πικάντικη σάλτσα, κοτόσουπα και την μεγάλη μας σπεσιαλιτέ, λαιμό κοτόπουλου με την ιταλική σάλτσα της επιλογής σας. Βέβαια, κάποιος δεν θα μπορέσει να χαρεί αυτό το θεσπέσιο πρωινό και αυτός ο κάποιος είναι η Rika, που έπεσε θύμα ή τουλάχιστον, νομίζει ότι έπεσε θύμα του αμαρτωλού επισκέπτη. Να έχετε μια υπέροχη όρεξη γιατί από αύριο εφαρμόζονται περικοπές, οι οποίες θα αρχίσουν από τον αχρείαστα μεγάλο μπουφέ των καλεσμένων, κάτι που σημαίνει ότι από την μεθεπόμενη μέρα θα τρώτε μόνο κουλουράκια και γάλα.


Η πόρνη σώπασε τον Ghostprince.


Η νύχτα πέφτει την Τρίτη στις 18:00


Επίσης, συγγνώμη για την αργοπορία αλλά ένα από τα pm μου στάλθηκε χτες το απόγευμα.


Edited by Osama Bin Laden, 30 December 2012 - 19:29.


#263 Black Kaiser

Black Kaiser

    You are part of my plan

  • Members
  • 1,289 posts

Posted 31 December 2012 - 01:27

Prince Schneizel el Britannia


Posted Image


Έχουμε μείνει είκοσι άτομα από τα οποία τα 8 είναι εχθρικά. Αυτό σημαίνει πως μπορούμε να κάνουμε λάθος ακόμα δύο φορές εκτός και αν κάποιος αυτοκτονήσει ή αν οι δολοφόνοι σκοτώσουν καταλάθος την πόρνη. Δύσκολο να συμβεί το τελευταίο. Τα περιθώρια είναι πολύ στενά και το ξέρει καλά αυτός στον οποίο απευθύνομαι τώρα. Αν σήμερα κάνουμε λάθος, αύριο μπορεί να είναι πολύ αργά και υπάρχει περίπτωση να μην γίνεσαι πιστευτός αφού θα έχουμε do-or-die ψηφοφορία. Ή τώρα ή ποτέ, λοιπόν. Υποθέτω μέχρι τώρα με έχεις ελέγξει και γνωρίζεις πως δεν είναι κάποιου είδους παγίδα. Σκέψου το. Χρειαζόμαστε καθοδήγηση, ακόμα και αθώους να έχεις μόνο. Επίσης, αυτό πάει στους υπόλοιπους αθώους: αν τύχει σήμερα βγουν δύο "επιθεωρητές" πρέπει οπωσδήποτε να ψηφίσουμε τον έναν από τους δύο.

Εχθές πήγαμε με μια ασφαλή επιλογή, τώρα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα. Διάβασα ξανά τα πρακτικά των προηγούμενων ημερών και παρότι την ψηφίζω, οφείλω πρώτα να εκφράσω ορισμένες επιφυλάξεις μου για την ενοχή της Franziska Von Karma(Vagelio). (Και που είστε, σε αυτό το σημείο το να μου πει κάποιος "ξέρεις πως είναι αθώα και προετοιμάζεις την δικαιολογία σου" μόνο ως ανέκδοτο θα το εκλάβω. Αλήθεια) Υπάρχουν περίεργες συμπεριφορές εναντίον της από ύποπτα άτομα, και παρατήρησα πως πολύ εύκολα ο καθένας την έχει στους υπόπτους του, τη ψηφίζει-δεν τη ψηφίζει τελικά. Επιπλέον, ένας κατήγορος της ο κύριος Brera Sterne(Theodore) προχωρά σε κάποιες κινήσεις που δεν μου "κάθονται" καλά. Έχει ψηφίσει την δικηγόρο πολλές φορές και με μεγάλη σιγουριά και μου φαίνεται περιέργο το ότι δεν τον έχουν πυροβολήσει ακόμα, αν είναι πραγματικά μη-δολοφόνος. Ωστόσο, αυτό δεν λέει και κάτι απαραίτητα. Από την άλλη, εχθές βγήκε μια ομάδα εναντίον της και δεν θέλω να πιστέψω πως είναι όλοι τους δολοφόνοι και πως οι αθώοι και ο επιθεωρητής (που ανάθεμα αν δεν ξέρει ακόμα τι είναι η παραπάνω κυρία) έχουν καθίσει πίσω και περιμένουν. Περιμένουν τι ακριβώς; Να βγουν και άλλοι αθώοι και να χάσουμε; Ούτε ένας έστω και πλάγια δεν υπερασπίστηκε την παραπάνω κυρία. Και γιατί αυτοί που την κατηγόρησαν, αν είναι δολοφόνοι, να μην πηγαίναν εναντίον του Asakura Hao για να μην ξεχωρίσουν ή να έχουν ακόμα ένα άλλοθι; Αφήστε στην άκρη όλη την προηγούμενη ιδιαίτερα ύποπτη συμπεριφορά της. Τα έχω πει πόσες φορές.

Για μια στιγμή σκέφτηκα να πάω, πάλι σε μια "ασφαλή" επιλογή τύπου Kirito (Jorg) γιατί θέλω να ακούσω κάποια συγκεκριμένα άτομα πρώτα, αλλά εδώ που φθάσαμε, Franziska Von Karma(Vagelio) για να μην κοροϊδευόμαστε.Τέλος τα ψέμματα.

Κάτι ακόμα. Στον προηγούμενο γύρο υπήρξε ένα άτομο που μου έκανε τρομερή εντύπωση και αυτός ήταν ο γιατρός Haiji (d.neko-angel). Η στάση σου γιατρέ τον προηγούμενο γύρο μου φάνηκε τελείως υποκριτική. Είπες ακριβώς αυτό που περίμενα να πει ένας σύνεργος του Asakura:

Το σημείο είναι σίγουρα κρίσιμο και για το μόνο που είμαι βέβαιος είναι ότι δεν επιθυμώ να αναλάβω την ευθύνη και να πάρω στον λαιμό μου έναν πιθανό επιθεωρητή


Απερίφραστα υποκριτική πρόταση. Απερίφραστα. Θες να τονίσεις τόσο πολύ πως δεν ξέρεις τι είναι ο Asakura που καταντά γελοίο. Κοίταξα τα πρακτικά των προηγούμενων ομιλιών σου και έχεις προσπαθήσει και άλλες φορές να μας πείσεις πως είσαι "χαμένος" και πως "δεν ξέρεις", γνωρίσματα που υποτίθεται πως έχει ένας αθώος. Μιλάς αρκετά για να μην λένε πως κρύβεσαι και τόσο όσο χρειάζεται για να μην τραβάς την προσοχή πάνω σου. Ψηφίζεις και κατηγορείς συνεχώς άτομα τα οποία βρίσκονται ήδη στο μάτι του κυκλώνα, δίχως ποτέ να βγαίνεις αληθινά μπροστά ή να έχεις διαφωνήσει με κανέναν, μέχρι εχθές που σου μίλησα τελικά εγώ. Δεν ξεχνώ πως ψήφισες εμένα την δεύτερη ημέρα κάνοντας το ίδιο που έκανε ο Asakura Hao(Dead Weight): βάζοντας ένα quote μου και κτίζοντας μια κατηγορία ώστε να "φαίνεται" όσο τον δυνατόν πιο "φυσική" για να μπορείς να έχεις πάτημα να υπερασπίσεις τον εαυτό σου για όταν θα έβγαινα αθώος.

Και αυτό. Τι να πω για αυτό: Τον δεύτερο γύρο αιτιολόγησες τις κατηγορίες σου έτσι:

Schneizel (Black kaiser) σου αναγνωρίζω ότι σε κάποια σημεία δείχνεις πως σίγουρα ξέρεις πως να υπερασπίζεσαι τον εαυτό σου. Από την άλλη όμως άλλες φορές καταφέρνεις από μόνος σου να δημιουργήσεις αμφιβολίες για το πρόσωπο σου...


Και για τον Hiramaru έγραψες αυτό:

Hiramaru (specialistas) την προηγούμενη ημέρα επέλεξες να δηλώσεις ποια γραμμή θα ακολουθούσες έτσι ώστε να μην κατηγορηθείς ότι άλλαξες πορεία μετά τις αλλαγές που προέκυψαν. Λάθος τρόπος σκέψης ή ξεκάθαρη απόδειξη ενοχής? Το μόνο σίγουρο πάντως είναι ότι κανείς μας δεν μασάει φύλλα δάφνης, κανείς μας δεν είναι η πυθία. Δεν γνωρίζουμε τι θα γίνει στο μέλλον για αυτό και παρακολουθούμε τις εξελίξεις στο παρόν και μέσα από αυτές τις εξελίξεις βγάζουμε συμπεράσματα και ανάλογα αποφασίζουμε…


Σοβαρά; Πέρα από το ότι και εδώ νιώθεις την ανάγκη να μας πεις πως "ως αθώος είσαι χαμένος και δεν ξέρεις τίποτα σίγουρα", το γεγονός πως προσπαθείς να φορτώσεις στην ίδια μου την συμπεριφορά το φαινομενικά σίγουρο ως τότε λιντσάρισμα και ταυτόχρονα γράφεις στον Hiramaru πως ουσιαστικά "θα σε ψηφίσω μόλις βγει ο πρίγκιπας Schneizel και δουν πως είναι αθώος" σε κάνουν παραπάνω από ύποπτο στα μάτια μου.

#264 Sponis

Sponis

    Despair-Ridden Heart...

  • Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 31 December 2012 - 12:26

Yoshitsune




Posted Image



Θα συμφωνήσω γι αυτό το γύρο ως προς την ενοχή της Franziska Von Karma(Vagelio) παρότι δεν είμαι 100% σίγουρος αν είναι ενοχή ή λάθος τοποθετήσεις μέχρι τώρα. Και όπως είπα κ άλλη φορά κάποιες στιγμές οι λάθος τοποθετήσεις των αθώων είναι πιο "λάθος" από τις σημαδεμένες ψήφους των δολοφόνων.
Σίγουρα θα ήθελα να δω τι θα πουν κ η Ασπρούλα [Taro], ο γιατρός Haiji [d.neko-angel] και δυστυχώς δε θα ακούσουμε την άποψη της Rika [Ghostprince].

Edited by Sponis, 31 December 2012 - 12:27.
που πας ρε Καραμήτρο χωρίς χρώμα στη ψήφο;


#265 Kai

Kai

    Fluent in sarcasm

  • Review Team
  • 2,722 posts

Posted 31 December 2012 - 12:47

Furuichi Takayuki
Posted Image


Άναυδος μετά από την τελευταία ανακοίνωση, ο νεαρός Furichi κοίταξε τον μπουφέ που είχε αρχίσει σιγά-σιγά να αδειάζει. Άκου εκεί περικοπές! Δεν φτάνει που τους είχαν να σκοτώνονται μεταξύ τους, τους απειλούσαν ότι θα πεθάνουν και από την πείνα. Μόνο κουλουράκια και γάλα; Τι δίαιτα ήταν αυτή; Μήπως είχαν σκοτώσει τον Άη Βασίλη οι ίδιοι και είχαν θέσει ήδη σε εφαρμογή το σχέδιο να ετοιμάσουν αυτόν που θα έπαιρνε τι θέση του; Ποιος ξέρει τι είχαν μέσα τα κουλουράκια και το γάλα. Γέμισε λοιπόν όσο περισσότερο μπορούσε το πιάτο του και μασώντας ακόμη γύρισε προς στους καλεσμένους.

Franziska (Vagelio), εκατό φορές τους έχουμε πει τους λόγους που σε κάνουν ύποπτη. Όσο για τον Βέρνε (Theodore), ωραία τα λες πρίγκιπα, αλλά από την άλλη αν τον είχαν ξεκάνει ως τώρα έμμεσα δε θα ξέκαναν και τη Franiska (Vagelio) αφού θα επιβεβαίωναν την ενοχή της; Σκέψου ότι ως τώρα υπήρχαν άτομα που μάλλον τους απειλούσαν πολύ περισσότερο και με αρκετή σιγουριά επίσης, οπότε ένα άτομο που ψήφιζε μόνο έναν φαίνεται έπεσε σε δεύτερη μοίρα και τώρα είναι πολύ αργά για να βγει αφού σ' αυτόν τον γύρο η Franziska (Vagelio) θα πρέπει να παλέψει αρκετά για να μας πείσει για την αθωότητά της. Βάζω στοίχημα τα πορνοπεριοδικά μου ότι θεώρησαν πιο επισφαλές να φύγει ο Βέρνε (Theodore) αφού χάσουν την Franziska (Vagelio).

Σκεφτείτε καλά ότι το κατσίκι (Taro) πρέπει να φύγει σύντομα για να μην λιμοκτονήσουμε, μην προλάβει να το θυσιάσει ο Λουντουντίχ. Και επειδή ο πρίγκιπας έχει δίκιο σε αυτά που λέει Haiji (d.neko-angel) και ακολούθησες παρόμοια ταχτική με τον Λουντουντίχ (FAI) που προσπάθησε να αποστασιοποιηθεί από τον Hao, ελπίζω να μη συνεργάζεστε και κάνεις τίποτα πειράματα επάνω σου, μας φτάνουν οι τρελές αγελάδες, δε μας χρειάζονται και παλαβά κατσίκια.

ySss0UF.jpg


#266 Black Kaiser

Black Kaiser

    You are part of my plan

  • Members
  • 1,289 posts

Posted 31 December 2012 - 14:15

Prince Schneizel el Britannia


Posted Image


Κύριε Furuichi Takayuki(Kai) εσάς ήθελα να ακούσω. Έχετε ταλέντο. Πάλι μου δημιουργείται η εντύπωση πως με δουλεύετε και θα είχε πράγματι πλάκα αν δεν με ένοιαζε τόσο πολύ να σωθώ.

Όσο για τον Βέρνε (Theodore), ωραία τα λες πρίγκιπα, αλλά από την άλλη αν τον είχαν ξεκάνει ως τώρα έμμεσα δε θα ξέκαναν και τη Franiska (Vagelio) αφού θα επιβεβαίωναν την ενοχή της; Σκέψου ότι ως τώρα υπήρχαν άτομα που μάλλον τους απειλούσαν πολύ περισσότερο και με αρκετή σιγουριά επίσης, οπότε ένα άτομο που ψήφιζε μόνο έναν φαίνεται έπεσε σε δεύτερη μοίρα και τώρα είναι πολύ αργά για να βγει αφού σ' αυτόν τον γύρο η Franziska (Vagelio) θα πρέπει να παλέψει αρκετά για να μας πείσει για την αθωότητά της.


Μου λες δηλαδή πως αν ήσουν δολοφόνος δεν θα "αντάλλαζες" έναν συνεργό σου που ήδη έχει ξεχωρίσει και είναι ύποπτος, με έναν πιθανό επιθεωρητή; Δηλαδή μου λες πως τον άφηναν να τον βγάλουν αργότερα ρισκάροντας να έχει βρει και άλλους μέχρι τότε; Πόσο πιο πολύ πρέπει να υποτιμήσω τους δολοφόνους για να πιστέψω κάτι τέτοιο; Και άντε τις προηγούμενες νύχτες με τον κύριο Sebastian και τον κύριο Jonathan να το καταλάβω. Εχθές; Είναι ο Brera Sterne(Theodore) ακόμα ζωντανός και επιλέγουν κάποιον σαν τον Fabian(TP) να σκοτώσουν, ιδιαίτερα μετά από πράγματα όπως αυτό:

Αυτή τη στιγμή πιστεύω ότι η Franziska (Vagelio) έχει πίσω της τον επιθεωρητή και ο μόνος λόγος που δεν βγαίνει ο επιθεωρητής είναι επειδή δεν απειλεί τους υπόλοιπους.


*εμφανίζεται ξαφνικά πίσω από την εισαγγελέα*


Ναι, γιατί δεν πιστεύω πως είμαι μόνο εγώ είμαι ιδιαίτερα "αετομάτης" ούτε πως οι επτά δολοφόνοι έχουν προβλήματα όρασης και κανένας τους δεν το πρόσεξε. Απίστευτο. Δεν ανήκει στην ομάδα των δολοφόνων ο Brera Sterne, ανήκει η Franziska, πετάει τέτοιο πράγμα και δεν τον στοχεύουν; Δηλαδή όχι σημαία, πανό ολόκληρο σήκωσε εδώ και οι δολοφόνοι αντί για αυτόν, πήγαν και σκότωσαν ένα άτομο το οποίο δεν μιλάει κάν κανονικά και μάλιστα είχε ακουστεί και το όνομα του ως ύποπτο. Ήταν και ο Fabian πιο επικίνδυνος από τον Brera;

Εν τέλει, βρίσκομαι σε τρομερό δίλλημα. Δεν ξέρω πως το κάνεις αλλά όσο πιο πολύ μιλάς κύριε Furuichi, τόσο λιγότερο ύποπτη μου φαίνεται η δικηγορίνα. Η ψήφος μου πάει ακόμα στην Franziska von Karma(Vagelio) γιατί πολύ απλά δεν χωρά στο κεφάλι μου πως τόσες μέρες ένας δολοφόνος παίζει τόσο ανοιχτά όσο ο Furuichi Takayuki(Kai) και να μην έχει υπάρξει ούτε μια φωνή αντίρρησης εναντίον του, ούτε μια κατηγορία πέρα από την ίδια την Franziska.

Ενδιαφέρομαι πολύ να ακούσω τι θα πουν οι κύριοι Ludwig (FAI) και Tezuka(Zura). Και θα το ξαναπώ, αν βλέπει πως κάνουμε λάθος ο επιθεωρητής πρέπει να βγει σήμερα και όσο πιο νωρίς μπορεί. Πρέπει να γίνει χρήσιμος. Ακόμα και από σίγουρους αθώους και τις αντιδράσεις των άλλων προς αυτούς μπορούν να βγουν συμπεράσματα. Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια.

#267 Kai

Kai

    Fluent in sarcasm

  • Review Team
  • 2,722 posts

Posted 31 December 2012 - 15:45

Furuichi Takayuki


Posted Image


Ναι πρίγκιπα, σου λέω πως αν ήμουν δολοφόνος, δε θα αντάλλαζα τον οποιοδήποτε συνεργό μου για έναν πιθανό επιθεωρητή τις πρώτες κιόλας μέρες ειδικά αν δεν απειλούσε πολλά άτομα. Τις προηγούμενες μέρες υπήρχαν άλλα πολύ πιο δυνατά άτομα που ξεχώριζαν και πίεζαν κυρίως, είτε είχαν πέσει είτε δεν είχαν πέσει αρκετά μέσα ήταν πολύ μεγαλύτερη απειλή και ακόμα κι αν δεν ήταν θα βοηθούσαν να στραφούν τα βλέμματα αλλού, ήταν αναμενόμενο ότι εκείνοι θα έφευγαν πρώτοι. Και ναι δεν υπήρχε κανένας λόγος να τη θυσιάσουν και τώρα αφού όσο κι αν την κατηγορούν, μπορεί να παλέψει για να πείσει για την αθωότητά της, ο ίδιος της δίνεις αρκετές βάσεις και δεν είναι λίγες οι φορές στο παρελθόν που βασίστηκε σε άλλους. Και επειδή αν είναι ο Berne (Theodore) είναι επιθεωρητής, συγνώμη εδώ που τα λέμε μόνο απειλή δεν ήταν μέχρι τώρα αφού πέρα από το να ασχολείται με την Franziska (Vagelio) δεν προσπαθούσε να στρέψει τα βλέμματα προς διάφορες ύποπτες κινήσεις, και με λίγη παραπάνω προσπάθεια, αν του είχαν δώσει προσοχή νωρίτερα θα μπορούσαν να τον είχαν πείσει για την ενοχή του κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας, έλα όμως που ήταν απασχολημένοι με άλλους. Γιατί αν του δίνανε έστω και λίγη προσοχή, στον γύρω που μας άφησε η Rin Tezuka θα είχαν δει μερικά σημάδια. Θεωρώ ότι η Fabian από την άλλη ήταν μια πολύ ασφαλής επιλογή αφού θα έπλεκε τα πράγματα και θα βγαίνανε και κάποιοι σαν κι εσένα με αμφιβολίες λόγω του θανάτου της.

Δεν ξέρω αν είσαι ανοιχτομάτης ή όχι, αλλά μονόπλευρα τα πράγματα τα βλέπεις σίγουρα και είσαι και είσαι και κάπως ψώνιο αφού ότι ό,τι δεν συμφωνεί με τη δικιά σου οπτική γωνία είναι λάθος και ο άλλος σε δουλεύει. Κάτσε να στεφτείς γιατί κάνανε όσα κάνανε ως τώρα οι δολοφόνοι και όχι γιατί θα έκανες ή δε θα έκανες εσύ τέτοιες κινήσεις. Επειδή εσύ θα θυσίαζες άτομα, φαντάζομαι κάπως έτσι ανέβηκες στο καλάμι σου, είναι ένα τελείως διαφορετικό θέμα. Προσπάθησε να μην σκέφτεσαι μόνο με τη δικιά σου λογική. Αν με πείθει ένα πράγμα ότι είσαι αθώος είναι ότι θα είχες θυσιάσει του μισούς σου συντρόφους ως τώρα για να σωθείς. Επίσης όλο πεθαίνεις και όλο ζωντανός είσαι και μάλιστα βγαίνεις μπροστά και αντιδράσεις δέχεσαι μόνο από ορισμένα άτομα, σου πέρασε καθόλου η ιδέα ότι σε έχουν κάνει πιόνι τους; Όταν θα πέσουν να σε κατηγορήσουν γι' αυτόν ακριβώς το λόγο θα δεις ποιος σε δουλεύει και ποιος όχι. Αυτός που υποτιμά τους δολοφόνους, πιστέψτε με είσαι εσύ επειδή νομίζεις ότι θα έπρεπε να δρουν με τη λογική σου για να φανούν έξυπνοι.

ySss0UF.jpg


#268 GhostPrince

GhostPrince

    夢遊病者

  • Members
  • 2,149 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 31 December 2012 - 15:55

ακιρο , delete it!

Edited by GhostPrince, 31 December 2012 - 16:05.

フカフカ

#269 Kamen Tantei Zura

Kamen Tantei Zura

    Ore-sama

  • Members
  • 836 posts

Posted 31 December 2012 - 16:00

Tezuka Kunimitsu

Posted Image

Χαίρομαι που είμαι και πάλι μαζί σας. Το χθεσινό βράδυ... Εμ. Είμαι κάπως σοκαρισμένος ακόμη, θα με συγχωρήσετε. :emptyonexg1:

Let's not get careless!

Γυρνώντας πίσω σ' αυτά που πρέπει να ασχοληθούμε, η ψήφος μου είναι προφανής.
Δεσπονίς Franziska (Vagelio) η κίνηση σας ήταν η πιο προφανής και πιο χαζή που θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ. Τα λόγια μου, αν οι δολοφόνοι θα ήταν έξυπνοι να μην το εκμεταλλευτούν ή θα ήταν έξυπνοι να το εκμεταλλευτούν ήταν ακριβώς αυτό που ήθελα να δείξω. Προφανώς θεωρούσα περισσότερο έξυπνο να μην εκμεταλλευτείς κανείς την συζήτηση μου με τον κύριο Jonathan αλλά εσείς και ο κύριος En (OdyMonaxos) τρέξατε κατευθείαν να γίνετε οι υπέρμαχοι της δικαιοσύνης και να στηρίξετε τον κύριο Jonathan. Παρόλα αυτά, κανένας από τους δυο σας δεν είχε καμία σοβαρή κατηγορία απέναντι μου, παραμόνο ο ένας επαινούσε τον κύριο Jonathan για τις επιλογές και η δεύτερη, εσείς δεσποινίς, συμπεριφερθήκατε και συμπεριφορόσαστε σαν το ένοχο κοριτσάκι που γνωρίζοντας ότι έχει διαπράξει αυτό το έγκλημα, κατηγορεί όσους την κατηγορούν και όσους θεωρήσει εκείνη ότι θα μπορούσαν να αποτελέσουν στόχο και πιθανώς να δημιουργούταν ρεύμα εναντίον του. Δεν έχω προσέξει ποτέ εσείς να στηρίζετε την άποψή σας, παραμόνο η λίστα με τους υπόπτους πάντα αλλάζει όταν σας κατηγορούν, αναρωτιέμαι σε ποια θέση βρίσκομαι εγώ τώρα. Και αφού τόσο πιστεύατε ότι είμαι ένοχος, θα ήθελα να τονίσετε τα λάθη μου τα οποία δεν πρόλαβε να τονίσει ο κύριος Jonathan, που για να τα στηρίξετε σημαίνει ότι κάτι είδατε και η ίδια, αν και αμφιβάλλω πολύ για το τελευταίο παρατηρώντας την όλη σας συμπεριφορά από τότε που βρεθήκαμε εδώ.


Πρίγκιπα (ΒΚ), δεν σας είδα να εξετάζετε καθόλου και τα άτομα τα οποία υποπτευόμαστε, παραμόνο ρωτάτε άτομα για τα οποία δεν είστε σίγουρος. Δεν θέλετε καθόλου να ακούσετε αυτά που έχουν να πουν; Θέλετε να ακούσετε την γνώμη μου, την ακούσατε.

Όσο για τον κύριο Brera (Theodore), εσείς αν ήσασταν δολοφόνος και μόνο ένα άτομο σας στόχευε, θα τον στοχεύατε και εσείς; Αμφιβάλλω κύριε ότι θα διακινδυνεύατε την ίδια σας την ζωή. Ως πρίγκιπας, νομίζω ότι θα μπορείτε να το κατανοήσετε παραπάνω. Η σφαγή του κοτόπουλου έγινε για να μην τραβηχτούν βλέμματα, καθώς εκείνο ακολουθούσε μόνο ρεύματα. Δεν νομίζω ότι θα τους συνέφερε να δολοφονήσουν εσάς κύριε, τον Furuichi και τον Brera που θεωρούν με τόση σιγουριά την Fransizka (Vagelio), η οποία πιστεύω ότι πραγματικά είναι ένοχη. Ίσως τους βόλευε να σκοτώσουν εμένα, ή μήπως τα βλέμματα θα έπεφταν στον Ludwig (FAI) ή στον En (Ody);

Και περιμένω την κατηγορία "Εσείς κύριε γιατί ζήσατε το βράδυ;".

#270 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

    Aku soku zan

  • Members
  • 1,889 posts

Posted 31 December 2012 - 16:48

Ludwig Herzog von Monh Nahe Liechtenstein


Posted Image


Είναι χαρακτηριστικό του καλλιεργημένου μυαλού να μπορεί να απολαύσει μια ιδέα χωρίς να την αποδεχθεί.(*)

Γι αυτό αγαπητοί μου όσο κι αν δελεαστικό κι αν φαίνεται στον απλό νου, δε θα καταφύγω στο να κατηγορήσω τη δεσποινίδα δικηγορέσα Franziska Von Karma (Vagelio), η οποία στα μάτια μου δεν είναι τίποτα άλλο από ένα εύκολο θύμα για τους δολοφόνους ή μάλλον μία κυρία η οποία ναι μεν είναι αθώα αλλά δεν έχει τη δυνότητα του λόγου του δεύτερου πρίγκηπα Schneizel el Britannia (Black Kaiser) στο να το αποδείξει. Μάλλον θύμα των δολοφόνων και των καταστάσεων ταυτόχρονα με τον τρόπο που έχει προχωρήσει στις πρώτες γραμμές...αχρείαστα κατά τη γνώμη μου. Εξάλλου, το θήλυ έχει το βουλητικόν αλλ' άκυρον(**) έτσι εγώ της συγχωρώ κάποιες ατυχίες στο να προστατευτεί, γι αυτό υπάρχουμε κι εμείς. Έτσι δεν την καταδικάζω, της δίνω μια ευκαιρία.

Εγώ θα στραφώ στη λίστα του κυρίου Jonathan Joestar (Cloud) η οποία πρέπει να είχε πετύχει αρκετούς δολοφόνους για να έφυγε με συνοπτικές διαδικασίες. Θα στραφώ στην ύπουλη κατσίκα Ασπρούλα (Taro), η οποία είχε προσπαθήσει να σφραγίσει την καταδίκη του δεύτερου πρίγκηπα Schneizel(Black Kaiser) την τρίτη μέρα. Εκεί ήταν η στιγμή που μου τράβηξε το ενδιαφέρον κι άρχισα να επανεξετάζω τις προτάσεις του εκλιπόντος κυρίου Joestar (Cloud). Θυμούμενος όλες τις φορές που...μίλησε η κατσίκα αυτή βλέπουμε πως πάντα το έκανε ενώ έχει δημιουργηθεί ένα ρεύμα και μόνο μία φορά ψήφισε πρώτη πρώτη: εκεί που έδωσε την ψήφο της στον κύριο Asakura Hao (Dead Weight). Ήταν προφανές πως από τη στιγμή που εμφανίστηκαν τα αποτελέσματα και η δεσποινίς Rin Tezuka (Lord Leon) ήταν αθώα, όλοι μας θα στρεφόμασταν σ'εκείνον. Μάλλον λίγο πιο ενθουσιασμένη απ'ότι θα έπρεπε, κατευθείαν μίλησε και κατηγόρησε αυτόν που ήξερε ότι θα πεθάνει. Κι ενθουσιάστηκε γιατί επιτέλους θα ψήφιζε έναν δολοφόνο, κάτι που ήξερε εκ των προτέρων επειδή ήταν συνεργός του. Καμία άλλη φορά δεν είχε κατηγορήσει δολοφόνο και τη μόνη φορά που το έκανε, το έκανε υπερβολικά γρήγορα κι ενώ ήξερε ότι ήταν καταδικασμένος. Ούτε καν με τον κύριο Hiramaru δεν κράτησε τα προσχήματα.

Νομίζω κατσίκούλα Ασπρούλα (Taro) ήρθε η ώρα σας να γίνετε γεύμα. Ιδιαιτέρως τώρα που μας τελειώνει το καλό φαΐ..


(*),(**) Αριστοτέλης


setsaito_zpsbkmhagqd.jpg
_____________

Set by Kai




Also tagged with one or more of these keywords: Παλέμο, Δολοφόνοι, Αθώοι, Επιθεωρητές, Η νύχτα πέφτει, Christmas, Vigilante, Γιατρός, loli female elves, Plot