Spoiler: spoiler s3 e20
"spoiler" xD
Posted 18 June 2019 - 13:46
Spoiler: spoiler s3 e20
"spoiler" xD
that's a dude!
Posted 01 July 2019 - 15:34
Τέλος κι η τρίτη σαιζόν. Γενικά το πήγε καλά αν και είχε κάποια βαρετά επεισόδια όπως ήταν το τελευταίο για παράδειγμα.
Μου αρέσει η ανάπτυξη του Ερεν
Posted 01 July 2019 - 16:49
Edited by Hazuki, 01 July 2019 - 22:38.
Posted 07 July 2019 - 16:39
Φοβερή σεζόν. Καταευχαριστημένος και δεν το περίμενα πως θα έφτανε και πάλι τον καλό του εαυτό το anime. Καθόλου υπερεκτιμημένα τα ακραία ratings των επισοδείων στο imdb.
Posted 14 July 2019 - 16:42
Καλούτσικη ήταν η τελευταία σεζόν, ειδικά ανάμεσα στις υπόλοιπες σειρές της άνοιξης. Είναι κάποια πολύ καλά επεισόδιο αλλά παραήταν σύντομη και έληξε πάνω που φαινόταν ότι θα μπει σε πιο ενδιαφέρον κομμάτι, γενικά έχει κάνει κάποια καλά βήματα συγκριτικά με την πρώτη σεζόν που με είχε απογοητεύσει και γενικά την προτιμώ στα κομμάτια εκτός τιτανομαχιών αν και απολαυστικό animation σε αρκετές σκηνές. Γενικά του ενώ περισσότερους χαρακτήρες τους λυπάμαι, ο Έρεν συνεχίζει να μου κάθεται στο στομάχι, θα τελειώσει η σειρά και δεν θα έχω καταφέρει να τον χωνέψω, το ίδιο και τον πατέρα του.
Posted 04 October 2019 - 22:49
Καλησπερα και απο εμενα.Ειμαι νεος στην ομαδα και αυτο ειναι το πρωτο μου σχολιο σε subthread του site.Θεωρω οτι το aot απο οπου και αν το πιασεις,απο φιλοσοφικης πλευρας που φλερταρει εντονα με τον μακιαβελισμο,απο σεναριου που τα επιπεδα foreshadowing ειναι μνημειωδη,απο μουσικης που ο hiroyuki sawano εχει βαλει την σφραγιδα του στα διαφορα osts,ειναι αναμφιβολα απο τα anime που θα ειναι απο τα κορυφαια της γενιας του.Ειλικρινα δεν μπορω να πιστεψω οτι αυτο το ταξιδι θα τελειωσει του χρονου,και το manga πιο συντομα.Απλα νιωθω τυχερος που βρεθηκα στον δρομο αυτου του "κοσμου".See you in 2000 years from now!!!(και οχι,δεν ειναι το πρωτο anime που βλεπω!!)
Posted 06 October 2019 - 10:11
Καλησπερα και απο εμενα.Ειμαι νεος στην ομαδα και αυτο ειναι το πρωτο μου σχολιο σε subthread του site.Θεωρω οτι το aot απο οπου και αν το πιασεις,απο φιλοσοφικης πλευρας που φλερταρει εντονα με τον μακιαβελισμο,απο σεναριου που τα επιπεδα foreshadowing ειναι μνημειωδη,απο μουσικης που ο hiroyuki sawano εχει βαλει την σφραγιδα του στα διαφορα osts,ειναι αναμφιβολα απο τα anime που θα ειναι απο τα κορυφαια της γενιας του.Ειλικρινα δεν μπορω να πιστεψω οτι αυτο το ταξιδι θα τελειωσει του χρονου,και το manga πιο συντομα.Απλα νιωθω τυχερος που βρεθηκα στον δρομο αυτου του "κοσμου".See you in 2000 years from now!!!(και οχι,δεν ειναι το πρωτο anime που βλεπω!!)
Hanzo εσύ; Αν όχι θα τα λέγατε καλά οι δύο σας. Btw ποιο ήταν το 1ο anime που είδες;
Posted 06 October 2019 - 21:46
η death note η elfen leid,ειλικρινα δεν θυμαμαι,πανε χρονια
Posted 03 June 2020 - 12:56
Τι εννοεις σχεδον excited??? Εγω δεν μπορω να περιμενω!!!!
Καλε μαθαμε τι εχει το υπογειο καιρο τωρα αλλα δεν μας ενοιαζε και πολυ τελικα Τωρα οσο για το αν θα το τελειωσουν δεν νομιζω. Το manga εχει μπει στην τελικη ευθεια αλλα δε νομιζω οτι φτανει μια σεζον για να καλυψει τοσα κεφαλαια. Εκτος και αν πεταξουν πολλα κομματια και φτασουν σχεδον στο τελος και μετα δωσουν και μια ταινια. Προσωπικα προτιμω 2 σεζον αλλα θα βολευτω με ο τι βγαλουν τελικα
When you breathe you Inspire..
When you don't breathe you..Expire...
Posted 03 June 2020 - 15:14
Δυο σκηνές από το manga περιμένω να δω animated, κατά τα άλλα δεν είμαι ιδιαίτερα ενθουσιασμένος.
Posted 04 June 2020 - 09:18
Το animation αναλαμβάνει studio MAPPA, της προηγούμενες σεζόν τα είχε αναλάβει Wit Studio
Posted 04 June 2020 - 20:43
ααα. το ανιμε με τα 3d γραφικα
Anime & Manga Discussion →
Σειρές Anime →
Dororo (2019)Started by Hazuki , 14 Dec 2018 ![]() |
|
||
Anime & Manga Discussion →
Σειρές Anime →
Saint Seiya: Saintia ShoStarted by Kai , 04 Nov 2018 ![]() |
|
||