Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Attack on Titan | Shingeki no Kyojin
Posted 09 April 2013 - 19:10
η σειρα θα παει για ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ μισο χρονο.
http://www.youtube.com/watch?v=MBRK2CfcvSQ
http://www.youtube.com/watch?v=uRHjsp7sDgk
Posted 09 April 2013 - 19:19
Posted 09 April 2013 - 23:56
Τα υπόλοιπα τα είπατε, να σημειώσω μόνο πως θεωρώ ότι έχει τα πιο απίστευτα, πανέμορφα και καλοσχεδιασμένα μάτια που έχω δει.
Posted 10 April 2013 - 02:03
Παναγία και Χριστέ μου, τι είδαν τα ματάκια μου πάλι! Με εφιάλτες θα πέσω για ύπνο!
Spoiler:
Seriously??
This is how it's done.
Posted 10 April 2013 - 11:35
http://www.animenewsnetwork.co.uk/news/2013-04-07/attack-on-titan-anime-to-run-for-half-a-year
η σειρα θα παει για ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ μισο χρονο.
Τέλεια.

Just... no fillers, please.

Ερχόμενη από το Manga (και όντας manga fan rather than anime fan), μπορώ να πω ότι για πρώτη φορά πιστεύω ότι το anime adaptation είναι ισάξιο του manga, χωρίς να σημαίνει ότι ξεπατίκωσαν τα panel (γκουχHellsingUltimateγκουχ). Η ατμόσφαιρα του τρόμου και της απελπισίας έχει δοθεί πολύ καλά και αν και δε πιστεύω να κρατηθεί το budget σε τόσο υψηλά επίπεδα όπως στο πρώτο επεισόδιο, είμαι αισιόδοξη. Άσε που μου φαίνεται ότι το character design στο anime σε αφήνει να ξεχωρίσεις καλύτερα τους χαρακτήρες απ'ότι στο manga. But, that's just me.
Η μουσική και η ατμόσφαιρα που έδωσε με άφησε ιδιαίτερα ικανοποιημένη με
Love, love, loooove Shingeki no Kyojin.

Posted 11 April 2013 - 17:17
Οχι πως θα μας κακοπευτε αν ηταν επιπεδου Hellsing Ultimate xDΤέλεια.
Από την άλλη, αυτό σημαίνει ότι είτε θα έχει original ending (like FMA), είτε θα το σταματήσουν απρόσμενα (DGM). Θα δούμε. Πάντως, το pacing πάει αργά, οπότε μπορεί να βγει αρκετό πράμα μέχρι να φτάσει το manga.
Just... no fillers, please.
Ερχόμενη από το Manga (και όντας manga fan rather than anime fan), μπορώ να πω ότι για πρώτη φορά πιστεύω ότι το anime adaptation είναι ισάξιο του manga, χωρίς να σημαίνει ότι ξεπατίκωσαν τα panel (γκουχHellsingUltimateγκουχ). Η ατμόσφαιρα του τρόμου και της απελπισίας έχει δοθεί πολύ καλά και αν και δε πιστεύω να κρατηθεί το budget σε τόσο υψηλά επίπεδα όπως στο πρώτο επεισόδιο, είμαι αισιόδοξη. Άσε που μου φαίνεται ότι το character design στο anime σε αφήνει να ξεχωρίσεις καλύτερα τους χαρακτήρες απ'ότι στο manga. But, that's just me.
Η μουσική και η ατμόσφαιρα που έδωσε με άφησε ιδιαίτερα ικανοποιημένη μεSpoiler:
Love, love, loooove Shingeki no Kyojin.Άντε να δούμε όχι μόνο ένα καλό manga adaptation, αλλά ένα καλό στον τομέα και genre του anime period.
Posted 14 April 2013 - 07:33
Αnyways στα του επεισοδίου
Posted 14 April 2013 - 09:57
Εγώ μια χαρα τo είδα πριν απο λίγο.(Εχει κατεβάζει το τελευταίο cccp ?)Βγηκε το 2ο επεισοδιο αλλα η εκδοση των [gg] φαινεται να εχει προβληματα. Δεν ανοιγε με το mpc με καμια Παναγια. Μονο με το vlc κατορθωσα να το δω. Λαθος η νεα μορφή trolling?
Αnyways στα του επεισοδίουSpoiler:
Posted 14 April 2013 - 11:49
Εντυπώσεις όταν το δω ολοκληρωμένο.
Posted 14 April 2013 - 11:57
Για όσους αναρωτιούνται η περιοχή μέσα στους τοιχους είναι μεγαλύτερη από την Γαλλία (724000 κμ περιπου). Τώρα που έπεσε ο πρώτος τοίχος έχασαν πάνω από 1/3 της περιοχής τους.
Posted 14 April 2013 - 12:41
Edited by GhostPrince, 14 April 2013 - 12:43.
Posted 14 April 2013 - 13:18

Επί του επεισοδίου...
Το (κάπως) πιο ήρεμο επεισόδιο ήταν καλή επιλογή, κατά την άποψή μου, μιας και όταν τα βλέπεις το ένα πίσω από το άλλο, είναι καλό να εναλλάσσεται η ένταση, παρά να μένει στη κορυφή συνέχεια. Είναι και το SnK over the top και over dramatic Απο μόνο του, ε, μια ισορροπία τη θέλει.
BTW, love the ending!

Posted 14 April 2013 - 13:25
Για όσους αναρωτιούνται η περιοχή μέσα στους τοιχους είναι μεγαλύτερη από την Γαλλία (724000 κμ περιπου). Τώρα που έπεσε ο πρώτος τοίχος έχασαν πάνω από 1/3 της περιοχής τους.
Ακόμα και χωρίς το τείχος Maria, η έκταση είναι υπερβολικά μεγάλη για μόνο 1,25 εκατομμύρια κόσμο. Με τόση γη θα μπορούσαν να καλλιεργήσουν ή να εκτρέφουν ζώα και να μην πεινάσει κανένας.
Posted 14 April 2013 - 17:38
Also tagged with one or more of these keywords: spring 2013, Wit Studio, Production IG, Action, Shounen, Post apocalyptic, Military
Anime & Manga Discussion →
Σειρές Anime →
Dororo (2019)Started by Hazuki , 14 Dec 2018 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Saint Seiya: Saintia ShoStarted by Kai , 04 Nov 2018 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →