Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 13 votes

Attack on Titan | Shingeki no Kyojin

spring 2013 Wit Studio Production IG Action Shounen Post apocalyptic Military

• Please log in to reply
697 replies to this topic

#256 olesos

olesos

Anime/Manga Veteran

• Members
  • 525 posts

Posted 10 June 2013 - 17:56

E oκ είπα υποσχέθηκα στον εαυτό μου ότι δεν θα έκανα post σε αυτό to thread αλλά η γραμμή έφτασε στο κόκκινο. ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ HATE ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΙΜΕ????Μέχρι και το λουλούδι σχολιάσατε ΕΛΕΟΣ απολάυστε το άνιμε και μήν κλαίγεστε!!!!HATE AWARD GOES TO ANIME.GR ΓΕΙΑ ΣΑΣ

MbcN7u5.png

#257 Hajime_Saito

Hajime_Saito

ドS

• Moderators
  • 2,136 posts

Posted 10 June 2013 - 18:01

Δημοσιευμένη  εικόνα

Ας πάψουμε να συζητάμε στο internet.

LfNX0dh.png

#258 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 10 June 2013 - 18:03

E oκ είπα υποσχέθηκα στον εαυτό μου ότι δεν θα έκανα post σε αυτό to thread αλλά η γραμμή έφτασε στο κόκκινο. ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ HATE ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΙΜΕ????Μέχρι και το λουλούδι σχολιάσατε ΕΛΕΟΣ απολάυστε το άνιμε και μήν κλαίγεστε!!!!HATE AWARD GOES TO ANIME.GR ΓΕΙΑ ΣΑΣ

Hate δεν είναι απαραίτητα, κριτική είναι. Δεν είναι δυνατόν να αρέσουν σε όλους τα ίδια και δεν είναι δυνατόν σε χώρο συζήτησης να σε ενοχλεί το ότι άλλοι λένε τη γνώμη τους.
Στις προηγούμενες σελίδες του θέματος υπήρχαν παιδιά που είπαν ότι έγινε το νέο αγαπημένο τους anime, οπότε όπως βλέπεις υπάρχει ένας πλουραλισμός απόψεων.
Το να μπαίνεις εδώ σαν τον κομάντο και να λες σε μια συζήτηση ότι "κλαίγεστε" επειδή, γκασπ, μερικοί δεν έχουν καλή γνώμη για μια σειρά που σου αρέσει, δεν προσφέρει τίποτα και δεν κάνει καλό ούτε στη σειρά που αγαπάς.
Είναι λογικό να πληγώνεσαι όταν κάτι που θεωρείς υπέροχο σνομπάρεται από αρκετό κόσμο. Τι να πω κ εγώ που μου βρίζουν τα πόνυ;
Κουράγιο και υπομονή, κάποτε θα δουν και οι υπόλοιποι το φως.
Προς το παρόν καλό θα ήταν να μη μιλάς για μίσος, αλλά για απόψεις.

Posted Image

#259 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 10 June 2013 - 19:15

εγω ειδα μονο το 8ο επεισοδιο και μπορω να πω πως μου αρεσε.
μου φαινεται σε οτι αφορα το hype, ειναι το νεο "Highschool of the Dead" μειον το fanservice.
εχει και γελοιες στιγμες, αλλα μεχρι εκει. πρεπει να ειμαι πολυ απελπισμενος να σκοτωσω την ωρα μου για να τη δω ολοκληρη.

Τι να πω κ εγώ που μου βρίζουν τα πόνυ;

τσκ,τσκ,τσκ!
αν ειναι δυνατον!

#260 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,785 posts

Posted 10 June 2013 - 19:41

Spoiler:

Spoiler:

rsrGbGx.gif

#261 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 10 June 2013 - 20:48

μου φαινεται σε οτι αφορα το hype, ειναι το νεο "Highschool of the Dead" μειον το fanservice.

Στο HOTD τουλάχιστον δεν έκανε κανένας regenerate, ούτε είχε angst ή μονολόγους τύπου "ΘΑ ΣΚΟΤΩΣΩ ΟΛΑ ΤΑ ΖΟΜΠΙΑ".
Πιο πολύ μοιάζει στο SAO.
Posted Image
Posted Image

#262 DoB

DoB

Gintamaniac

• Members
  • 875 posts

Posted 10 June 2013 - 22:54

Yes, it wasn't: "Kill ALL the zombies!!!!" φάση. Ήταν περισσότερο: "Show ALL the boobs!!!!" φάση. :P

Spoiler:

#263 Erebos

Erebos

• Members
  • 1,855 posts

Posted 11 June 2013 - 00:53

Σταυρώνω δάχτυλα να μην μπει καμιά fillerια.

Το 14ο ep. θα είναι recap. Confirmed.
Posted Image
Posted Image

#264 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1,740 posts

Posted 11 June 2013 - 11:20

olesos Πες τα ρε συ...-.-
Εγω παντως ολη αυτη την δυσαρεσκεια μονο στο ανιμε gr την βλεπω ;)

mushishi_signature_by_rhearatite-d4jj2om

#265 Erebos

Erebos

• Members
  • 1,855 posts

Posted 11 June 2013 - 11:37

olesos Πες τα ρε συ...-.-
Εγω παντως ολη αυτη την δυσαρεσκεια μονο στο ανιμε gr την βλεπω ;)

Ναι ρε συ, το Shingeki είναι universally το masterpiece της γενιάς μας και οι hipsters του anime.gr δεν λένε να το παραδεχτούνε.

/s

Spoiler:

Posted Image
Posted Image

#266 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1,740 posts

Posted 11 June 2013 - 11:56

Ναι ρε συ, το Shingeki είναι universally το masterpiece της γενιάς μας και οι hipsters του anime.gr δεν λένε να το παραδεχτούνε.

/s

Spoiler:

Ασε φιλαρακι δεν βγαζω νοημα με εσενα και απλως προσπαθεις να εισαι εχθρικος, εγω απλος ειπα τι βλεπω ;) Απλως σε πολλους αρεσει!Αν θες να τους πεις ανιδεους, ασχετους με τα ανιμε κλπ πες το αλλα μην νομιζεις οτι παντα εσυ τα ξερεις καλυτερα.
Οπως ειπα αν θες γινε εχθρικος και ειρωνευσου κακο δικο σου...Δες τα οπως θελεις εγω εσενα ειδικα ως εναν hipsterα-hater σε βλεπω :riiight: that simple για να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους :gotit: Σε πολλους αρεσει το Shingeki για να ειμαστε on-topic αν δεν το γουσταρεις μην το βλεπεις φιλε, δεν σε υποχρεωνει κανεις.

Edited by Itachi Akatsuki, 11 June 2013 - 11:57.

#267 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,785 posts

Posted 11 June 2013 - 11:58

λαλ@ign_ratings

Εδώ τα review που κάνει για τα παιχνίδια είναι πουλημένα, στα anime θα είχε κάποιον να πει κάτι σωστό!?
rsrGbGx.gif

#268 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 posts

Posted 11 June 2013 - 12:36

Itachi akatshuki κατάλαβε αυτό,βρισκόμαστε σε φόρουμ.Εδώ πέρα γίνεται συζήτηση.Όλοι όσοι κατέκριναν το ανιμέ προσφέραν επιχειρήματα,κάναν ανάλυση και ξεκίνησαν συζητήσεις με πολύ ωραία πόιντς.Με άλλα λόγια ήταν πολύ πιο σωστοί στα ποστ τους από ότι οποιοσδήποτε έρχεται και λέει "ποοο ολοι μισείτε το ανιμε ενω ειναι τελειο και αρεσει και σε πολυ κοσμο".Αν διαφωνείς με την κριτική που γίνεται γράψε τις ενστάσεις σου και συνέχισε τη συζήτηση,κανείς δεν θα σου πει να μην το κάνεις επειδή διαφωνεί μαζί σου.Αλλά αυτό που κάνεις που κατακρίνεις το ίδιο το γεγονός πως υπάρχει αντίθετη γνώμη από τη δική σου και,ω θεοί,τολμάμε να την εκφράζουμε σε μέρος για συζήτηση είναι εντελώς αντίθετο με το πνεύμα του φόρουμ.Για να μην μιλήσω για το να λες τον συνομιλητή σου "hipsterα-hater".

Το σε πολλούς αρέσει δεν είναι επιχείρημα υπέρ της ποιότητας του ανιμέ και το αν θα το βλέπουμε ή όχι είναι δικό μας θέμα.Με τέτοιου τύπου ποστ είναι λογικό να σου απαντούν ερειστικά.

sc5bab.jpg

#269 Pirate King

Pirate King

Anime Freak

• Members
  • 429 posts

Posted 11 June 2013 - 12:40

Ασε φιλαρακι δεν βγαζω νοημα με εσενα και απλως προσπαθεις να εισαι εχθρικος, εγω απλος ειπα τι βλεπω ;) Απλως σε πολλους αρεσει!Αν θες να τους πεις ανιδεους, ασχετους με τα ανιμε κλπ πες το αλλα μην νομιζεις οτι παντα εσυ τα ξερεις καλυτερα.
Οπως ειπα αν θες γινε εχθρικος και ειρωνευσου κακο δικο σου...Δες τα οπως θελεις εγω εσενα ειδικα ως εναν hipsterα-hater σε βλεπω :riiight: that simple για να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους :gotit: Σε πολλους αρεσει το Shingeki για να ειμαστε on-topic αν δεν το γουσταρεις μην το βλεπεις φιλε, δεν σε υποχρεωνει κανεις.

[mpraf]από τι στιγμή που ένα anime γίνετε "mainstream" τότε ο μέσος ιντερνετακιας κάνει ένα απλό συνειρμό: ξέρει πολύ κόσμος αυτό το anime ξέρει και τον justin bieber πόλις κόσμος, άρα η ποιότητα του anime είναι σαν μουσική του bieber[/mpraf]

__

το 10 ήτανε το χειρότερο επεισόδιο so far

Edited by Tea-chan, 11 June 2013 - 13:09.
Βγήκε αναφορά.

#270 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1,740 posts

Posted 11 June 2013 - 12:54

Itachi akatshuki κατάλαβε αυτό,βρισκόμαστε σε φόρουμ.Εδώ πέρα γίνεται συζήτηση.Όλοι όσοι κατέκριναν το ανιμέ προσφέραν επιχειρήματα,κάναν ανάλυση και ξεκίνησαν συζητήσεις με πολύ ωραία πόιντς.Με άλλα λόγια ήταν πολύ πιο σωστοί στα ποστ τους από ότι οποιοσδήποτε έρχεται και λέει "ποοο ολοι μισείτε το ανιμε ενω ειναι τελειο και αρεσει και σε πολυ κοσμο".Αν διαφωνείς με την κριτική που γίνεται γράψε τις ενστάσεις σου και συνέχισε τη συζήτηση,κανείς δεν θα σου πει να μην το κάνεις επειδή διαφωνεί μαζί σου.Αλλά αυτό που κάνεις που κατακρίνεις το ίδιο το γεγονός πως υπάρχει αντίθετη γνώμη από τη δική σου και,ω θεοί,τολμάμε να την εκφράζουμε σε μέρος για συζήτηση είναι εντελώς αντίθετο με το πνεύμα του φόρουμ.Για να μην μιλήσω για το να λες τον συνομιλητή σου "hipsterα-hater".

Το σε πολλούς αρέσει δεν είναι επιχείρημα υπέρ της ποιότητας του ανιμέ και το αν θα το βλέπουμε ή όχι είναι δικό μας θέμα.Με τέτοιου τύπου ποστ είναι λογικό να σου απαντούν ερειστικά.

Κατακρινω το hating οχι οτι δεν αρεσει σε καποιον και επειδη στο συγκεκριμενο site (δεν προσπαθω να πω οτι δεν ειναι καλο site το ανιμε gr απλως εδω βλεπω πολυ μεγαλεια δυσαρεσκεια), δεν καταλαβαινω γιατι γινεται "σχεδον" μονο εδω αυτο.
Οσο για τον φιλο Erebo δεν περνω τιποτα πισω, σε οποιοδηποτε θεμα εχω μιλησει μαζι του παντα με τους ιδιους τροπους απανταει.Αυτο πιστευω και δεν θα πω το αντιθετο, απλως για να γινω ευγενικος ;)

Pirate King Χεχεχε μπραφ mode on!
Ontopic Το 10ο επεισοδειο εκανε λιγο κοιλια...

Edited by Itachi Akatsuki, 11 June 2013 - 12:57.

Also tagged with one or more of these keywords: spring 2013, Wit Studio, Production IG, Action, Shounen, Post apocalyptic, Military