Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 13 votes

Attack on Titan | Shingeki no Kyojin

spring 2013 Wit Studio Production IG Action Shounen Post apocalyptic Military

• Please log in to reply
697 replies to this topic

#226 Dammonar

Dammonar

Crusnic 02

• Members
  • 194 posts

Posted 30 May 2013 - 23:38

Tatami Galaxy, Colorful, Eve no Jikan, Mushishi, Mononoke, Seirei No Moribito, Sky Crawlers, Dennou Coil, Mouryou no Hako και τόσα άλλα...

DO YOU EVEN LIKE ANIME?

I never "like" somethin in general.

#227 Kite

Kite

Starting...

• Members
  • 54 posts

Posted 03 June 2013 - 17:57

I never "like" somethin in general.

I Just assume everything is shit until it proves it self otherwise! (quoted from Yahtzee...)

Anyway!
Ep 9 is out and nobody noticed?

Δεν σας κατιγορω... ηταν καπως αδυναμο επισοδιο.
Spoiler: 9

Edited by Kite, 03 June 2013 - 17:59.

Posted ImagePosted Image
Person1: "Εγώ είμαι Otaku."
Person2: "Κι εγώ είμαι ο Τάκης..."

#228 Pirate King

Pirate King

Anime Freak

• Members
  • 429 posts

Posted 03 June 2013 - 18:05

Spoiler:

#229 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2,725 posts

Posted 03 June 2013 - 18:21

Spoiler:

Spoiler:

ySss0UF.jpg

#230 Mika.siam

Mika.siam

Anime Newbie

• Members
  • 33 posts

Posted 03 June 2013 - 18:43

Ρε παιδιά,γίνεστε πολύ σκληροί με τον στρατηγό θα αρχίσει να κλαίει... :blingeye2:

Spoiler:

gif-gato-lixando-a-unha.jpg

#231 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1,740 posts

Posted 03 June 2013 - 19:41

Spoiler:

Fuck logic, το Shingeki εχει παντα δικιο :P
Τελωσπαντων, παραλογο νομιζω το σημερινο επισοδειο απο την μια μερια, παροτι ειχε καποια λογικη απο τη αλλη...Το τελος ομως ηταν ολα τα λεφτα!
Υ.Γ.Αφου δεν τους επιτεθηκε ΓΙΑΤΙ θελουν να τον σκοτωσουνε?Φοβος και τρομος οι Titans...
Υ.Γ.2.Η Mikasa badass ε? :D

Edited by Itachi Akatsuki, 03 June 2013 - 19:43.

mushishi_signature_by_rhearatite-d4jj2om

#232 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 04 June 2013 - 02:48

Spoiler: 9

Posted Image
Posted Image

#233 barbouni

barbouni

Starting...

• Members
  • 6 posts

Posted 04 June 2013 - 14:05

Πότε τελειώνει στο περίπου; Περιμένω να τελειώσει για να το κατεβάσω.

#234 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1,740 posts

Posted 04 June 2013 - 14:43

Θα τελιωσει στα 25 επισοδεια μαλλον!Εχει αρκετο καιρο που θα βγαινει ακομα!

mushishi_signature_by_rhearatite-d4jj2om

#235 kakashi sensei

kakashi sensei

pitsilistis

• Members
  • 746 posts
  • Locationplateia eleytherias

Posted 04 June 2013 - 21:48

το parody παει σε αλλο επιπεδο

Youtube Video

Youtube Video

Edited by kakashi sensei, 04 June 2013 - 22:16.

#236 Mika.siam

Mika.siam

Anime Newbie

• Members
  • 33 posts

Posted 04 June 2013 - 23:20

Τι να πρωτοπώ για το 1ο βίντεο, η επιστροφή της ομάδας από την Akihabara;Ο Άρμιν με το ροζ loli φόρεμα;Ο τιτάνας που κουνιόταν πέρα δώθε με moe φωνούλα;Η Μικάσα που τα πήρε όταν την χτύπησε ο Άρμιν΄και πλάκοσαι τον Έρεν;η απειλή Chikanda και λοιπά κοριτσάκια; Αχ,είναι τόσα πολλά ακόμα γελάω...

όσο για το 2ο βίντεο τρελό,αλλά πιασιάρικο ριμίξ.

Να΄σε καλά @Kakashi sensei,μου έφτιαξες το βράδυ. :riiight:

gif-gato-lixando-a-unha.jpg

#237 TheGunsmasha

TheGunsmasha

Μεθυσμένο τζίνι

• Members
  • 550 posts

Posted 05 June 2013 - 00:05

Kάτι μου λέει ότι το Shingeki θα το θυμόμαστε περισσότερο από τα parody του παρά για το ίδιο στο μέλλον.

Το πρώτο video τα σπάει!!! Ψαγμένο opening! Πάντως έχω πετύχει video στο youtube με το πραγματικό του opening με κοντά 5000000 views μέσα σε λιγότερο από 2 μήνες, αν πάει έτσι θα σπάσει κάθε record για anime opening και δεν είναι καμιά κομματάρα να πείς...

a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb

''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018

#238 Pirate King

Pirate King

Anime Freak

• Members
  • 429 posts

Posted 05 June 2013 - 02:48

Posted Image

όλα από το nnd ξεκίνησαν

edit: Attack on Titan Manga Prints 8.7 Million More After Anime
τρελή επιτυχία

Edited by Pirate King, 05 June 2013 - 03:26.

#239 DoB

DoB

Gintamaniac

• Members
  • 875 posts

Posted 05 June 2013 - 13:34

ΗOLY SHIT!!!! Κι έχουν βγει μόλις 9 επεισόδια απ' τα 25! Αν συνεχίσει έτσι, μπορούμε ίσως να ελπίζουμε πως θ' ακολουθήσει την πορεία του manga και δεν θα έχουμε filler τέλη κι άλλα ωραία παρόμοια. Μακάρι να πάρει κι άλλη season για να το ολοκληρώσει, αν χρειαστεί.

Εγώ πάντως πιστεύω πως την αξίζει την επιτυχία του. Η παραγωγή του anime ήταν φοβερή κι αυτό φάνηκε, ειδικά αν συγκρίνουμε το καταπληκτικό σχέδιο και το animation με το σχέδιο του manga που ειδικά στην αρχή ήταν λίγο πρόχειρο. Και πέρα από αυτά, έχει όλα τα απαραίτητα συστατικά για τη συνταγή της επιτυχίας: Μια πρωτότυπη ιδέα, εντυπωσιακές μάχες, δράμα και κακό, μυστήριο που σου εξάπτει την περιέργεια, κι όλα αυτά μαζί σου κάνουν το κλικ να θέλεις να δεις τη συνέχεια. Πόσες φορές δεν ξέρω, μετά από κάθε επεισόδιο, που είμαι στο παρατσάκ να πάω στο manga να δω τη συνέχεια και κρατιέμαι με νύχια και με δόντια. Και βέβαια ο κόσμος θ' αγοράσει το manga για να πάρει επιτέλους αυτές τις πολυπόθητες απαντήσεις. Εκεί που χάνει λίγο είναι στην ανάπτυξη χαρακτήρων, αλλά είμαστε ακόμα στην αρχή, και μόνο η Mikasa έχει δείξει σοβαρή ανάπτυξη ως χαρακτήρας. Αργότερα μπορεί να δούμε και τους άλλους. Να μην είχε στιγμές που αψηφά τη λογική για λόγους ποζεριάς, και θα ήταν ιδανικό.

Το θέμα τώρα είναι λοιπόν πώς θα το χειριστεί το anime, γιατί μπορεί πολύ εύκολα να γίνει φούσκα και να σκάσει όλος ο ενθουσιασμός. Αν συνεχίσει βέβαια να πέφτει το χρήμα, νομίζω πως θα δούμε καλά αποτελέσματα.

(Το Guren No Yumiya το έχω να παίζει δυο μήνες ασταμάτητα, από τότε που βγήκε. Το 'χω μάθει απέξω. Δεν το κάνω skip ποτέ. Δεν είναι μόνο που είναι τραγουδάρα, εκεί που πέτυχε περισσότερο είναι στη σύνθεση και στο συγχρονισμό των σκηνών, γι' αυτό είναι τόσο δημοφιλές και κάνει και για parody. So. Epic!)

#240 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2,725 posts

Posted 05 June 2013 - 14:45

Χωρίς να θεωρώ ότι η επιτυχία του ήταν απρόσμενη, αν και δεν ξέρω κατά πόσο την αξίζει, υπάρχουν και σειρές με πολύ καλύτερη ανάπτυξη που δεν πουλάνε τότε, μέχρι τώρα δεν μπορώ να βρω κάτι που να δικαιολογεί γιατί τη συγκεκριμένη σειρά τη θεωρούνε κάτι ξεχωριστό. Είναι τελείως διαφορετικό να έχεις μια πρωτότυπη ιδέα από το να ξέρεις πώς να την εκτελείς πρωτότυπα. Πέρα από την ύπαρξη των Τιτάνων σε έναν φανταστικό κοσμο και τα εντυπωσιακά εξαρτήματα που χρησιμοποιούν οι άνθρωποι για τους αντιμετωπίσουν (ούτε κι αυτό ήταν πολύ πρωτότυπο, τα κάνει και ο spiderman αυτά), δεν έχει δείξει τίποτα το ξεχωριστό. Ειδικά οι εξελίξεις των πρώτων επεισοδίων ήταν προβλέψιμες σε βαθμό αηδίας και μετά έχουμε
Spoiler:

ySss0UF.jpg

Also tagged with one or more of these keywords: spring 2013, Wit Studio, Production IG, Action, Shounen, Post apocalyptic, Military