Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 13 votes

Attack on Titan | Shingeki no Kyojin

spring 2013 Wit Studio Production IG Action Shounen Post apocalyptic Military

• Please log in to reply
697 replies to this topic

#241 DoB

DoB

Gintamaniac

• Members
  • 875 posts

Posted 05 June 2013 - 15:09

Σαφώς και υπάρχουν αρκετές καλύτερες σειρές που τους αξίζει μεγαλύτερη αναγνώριση και δυστυχώς δεν θα την έχουν, αλλά πιστεύω αξίζει να αναρωτηθούμε γιατί το Shingeki No Kyojin συγκεκριμένα γνώρισε τόσο μεγάλη επιτυχία. Η μαντεψιά μου είναι πως αυτό έγινε επειδή ακριβώς ακολούθησε κάποια συγκεκριμένα βήματα που στον shounen κόσμο θεωρούνται συνταγή της επιτυχίας. Οι ανθρωποφάγοι Τιτάνες είναι από μόνοι τους μια προτώτυπη ιδέα, ναι, αλλά παρουσιάστηκαν ακριβώς με τον τρόπο με τον οποίο θα πουλούσαν πιο πολύ. Δεν είπα ότι έχει κάτι το ξεχωριστό, είπα ότι αντιθέτως ακολούθησε πολύ γνωστά σίγουρα βήματα δίνοντας τη δική του πινελιά. Βάλε και το καλό σχέδιο και animation, ήταν αναμενόμενο ότι θα πουλήσει. Αυτό εννοούσα όταν είπα πως το αξίζει: ξέρει τι πρέπει να κάνει για να πουλήσει. Όχι ότι αξίζει σαν έργο τέχνης και καλά, απλά ξέρει τους κανόνες του παιχνιδιού της βιομηχανίας.

Spoiler:
Δε μπορείτε να μου πάρετε την ελπίδα πριν το τέλος! :cry5: (see Psycho Pass)

Edited by DoB, 05 June 2013 - 15:11.

#242 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1,740 posts

Posted 05 June 2013 - 16:00

Λοιπον, ας πω και γω την γνωμη μου για το τελευταιο επισοδειο!Καταρχας, μαρεσε αρκετα, ειχε αρκετη αγωνια σε καποιες στιγμες, αλλα ηταν βαρετο σε αλλες.Το τελος μπορω να πω μαρεσε αλλα οχι οτι δεν ειναι shounen κλισε.Σιγουρα θα ειπωθηκε και στις προηγουμενες σελιδες οτι
Spoiler:
Δεν ελπιζω σε καποια αλλαγη, δηλαδη να γινει λιγοτερο shounen μεσα στα κλισε, γιατι εχει γινει πολυ γνωστο πλεον, και πολυ δμοφιλες, αρα γιατι να χαλασουν την συνταγη?Although η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια :riiight: Εγω παντως θελω να δω τι θα γινει στο επομενο επισοδειο, παροτι το Shingeki δεν ειναι τελειο, ειναι το μονο ανιμε που με ενδιαφερει τωρα τελευταια!

Edited by mono, 07 June 2013 - 15:50.
bleach spoiler tag

mushishi_signature_by_rhearatite-d4jj2om

#243 Pirate King

Pirate King

Anime Freak

• Members
  • 429 posts

Posted 05 June 2013 - 23:36

Posted Image

#244 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 posts

Posted 06 June 2013 - 12:39

Είδα αυτό το ανιμέ επειδή είχα ακούσει καλά λόγια αλλά έχω και γω mixed feelings.Με συναρπάζει το πως μπορεί να είναι τοσο καταπληκτικό σε μερικούς τομείς και τόσο lame στους υπόλειπους.Τα lame κομμάτια τα έχετε ήδη αναλύσει υπέροχα.Βαρετοί χαρακτήρες,κλισέ διάλογοι και τιατνοτεράστια (get it?)κενά λογικής όπως.

Spoiler: Επεισοδιο 5 η 6

Παρ'ολα αυτά δεν έχει τονιστεί αρκετά το πραγματικά αξιόλογο κομμάτι της σειρας.THOSE TITANS ARE FUCKING TERRIFYING!!! :OMG3:

Γενικά δεν το έχω με τα γιγάντια πλάσματα τα οποία μπαίνουν στις πόλεις και τρώνε αβοήθητους ανθρώπους.Είμαι ένα από τα 5,6 άτομα στον κόσμο που χέζονται απάνω τους με το war of the worlds περισότερο από κάθε άλλη ταινία.Οπότε όπως καταλαβαίνεται η σκηνή

Επεισοδιο 2

Spoiler:

Το design τους όμως είναι πραγματικά καταπληκτικό.Όχι του τεράστιου κόκκινου αλλά των μικρών.Δεν ξέρω αλλά μερικές λεπτομέριες όπως το ότι έχουμε διάφορα είδη μαλλιών και μουσιών και προσώπων σαν τους ανθρώπους με κάνει να ανατριχιάζω.Είναι αυτό που λένε πως αν κάτι είναι σχεδόν σαν άνθρωπος αλλά με μικρές αισθητές διαφορές προκαλεί αρνητική αντίδραση από τους ανθρώπους.Ο τρόπος που φαίρονται σαν παιδάκια που κυνηγάνε τη λεία τους ή κάποιες λεπτομέριες όπως
Επ 5,6
Spoiler:

τους κάνει ακόμα πιο απεχθής.Την πρώτη φορά που ειπώθηκε το "i'll kill all those fucking titans" ήμουν πραγματικά "GO GET EM TIGER" κι ας έγινε αργότερα εκνευριστικό.Το πόσο φριχτοί είναι οι τιτάνες και το πόσο κλειστοφοβικό είναι το περιβάλλον κάνει τον αγώνα για επιβίωση απίστευτα αισθητό και δυνατό.Κρίμα που δεν έχει αξιόλογους χαρακτήρες και διαλογους για να το ενισχύσει αυτο.

Αλλά φυσικά και αυτό το στοιχείο χάνει λίγο
Επ.9
Spoiler:

Οποτε τελικα δουλευει σαν ιστορια?Μπα,οχι και τοσο.Αλλα μοναχα για το εκπληκτικο στοιχειο της επιβιωσης εναντια στους φρικαλαιους τιτανες νομιζω αξιζει να συνεχισω να το βλεπω.

ΥΓ.1 Το Opening γαμάει
ΥΓ 2.Δεν βλέπω γιατί είναι τόσο δημοφιλής η μικάσα.Το έχουμε ξαναδεί αυτό 2000 φορές,τι το ιδιαίτερο έχει η συγκεκριμένη? :shock:
ΥΓ3 Μόνο εγώ όταν είδα πρώτη φορά τους τιτάνες τους φαντάστηκα να φωνάζουν
-Διααααα
-Θα σε παγωσω!
? :canthelp:

Edited by Kalamaris, 06 June 2013 - 12:41.

sc5bab.jpg

#245 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 07 June 2013 - 16:50

Spoiler:

qzMHWHd.png

#246 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 09 June 2013 - 09:55

Spoiler: 10

#247 Kite

Kite

Starting...

• Members
  • 54 posts

Posted 09 June 2013 - 18:23

Πολυ αργα πιγε αυτο το επισοδιο.
Δεν πρεπει να καλιπτει ουτε καν ενα chapter απο το manga...
Posted ImagePosted Image
Person1: "Εγώ είμαι Otaku."
Person2: "Κι εγώ είμαι ο Τάκης..."

#248 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 09 June 2013 - 18:33

Πολύ μπλα μπλα και από ουσία τίποτα αυτό το επεισόδιο.

Spoiler:

xbJ3b2w.jpeg

#249 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 09 June 2013 - 19:01

Spoiler:

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#250 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,156 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 09 June 2013 - 19:11

Spoiler:

フカフカ

#251 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1,906 posts

Posted 09 June 2013 - 19:12

Spoiler: 10

Ενδιαφέρουσα παρατήρηση και με πολλές πιθανότητες να βγει σωστή σαν εικασία!

βαρετό επεισόδιο.

#252 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 09 June 2013 - 19:18

Spoiler:

#253 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 09 June 2013 - 19:35

Spoiler:

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#254 DoB

DoB

Gintamaniac

• Members
  • 875 posts

Posted 09 June 2013 - 19:47

Πριν από κάτι μέρες δεν κρατήθηκα, πήγα και διάβασα το manga.

Πραγματικά, αυτό το επεισόδιο παίρνει βραβείο για το slow pacing του. Έφυγε νερό μεν, αλλά τελείωσε κι είχα την εντύπωση ότι δεν είχα δει τίποτα.
Spoiler:

#255 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 10 June 2013 - 17:25

Είδα μαζί τα 9-10. Πολύ κακά επεισόδια. Κακό γράψιμο και άτσαλες συμπεριφορές σε μια απόπειρα να βγάλει βάθος και συναισθήματα η σειρά, χωρίς όμως να "χάσει" χρόνο για την ανάπτυξη του κόσμου της. Ντροπή σου IG. Θα το προσπερνούσα αν τα επεισόδια δεν ήταν τόσο ανελέητα βαρετά με ατελείωτους μονολόγους. Κουράστηκα. Ελπίζω τα επόμενα να μην είναι τόσο dragonball.

Posted Image

Also tagged with one or more of these keywords: spring 2013, Wit Studio, Production IG, Action, Shounen, Post apocalyptic, Military