Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Let's Play Castle Risk - "Κλας ιν Γιούροπ v1" Game Thread
Καταχωρήθηκε 21 Οκτώβριος 2012 - 12:51
Χάρτης
GM: Παίζει ο Zeroloke(France) τη φάση επίθεσης του.
Καταχωρήθηκε 22 Οκτώβριος 2012 - 11:19
No time lately! Τα εργαστηρια της java μας εχουν πεθανει! Ειμαστε πολυ μπγοστα εμεις οι Γαλλοι!
Καταχωρήθηκε 22 Οκτώβριος 2012 - 12:42
--
Δεν πέρασαν μερικές ώρες από την κατάκτηση της Βουργουνδίας και η Γαλλία έπεσε σε πολιτικό χάος (όχι ότι είναι και πολύ δύσκολο αυτό). Η αντιπολίτευση ζητησε από την κυβέρνηση του Ζερολόκ να παραιτηθεί, η κυβέρνηση κατηγόρησε την αντιπολίτευση για προδοσία και σαμποτάζ της εθνικής προσπάθειας και συνεννόησης, το φιλο-γερμανικό κόμμα έδωσε συγχαρητήρια στη κυβέρνηση, το Κομμουνιστικό κόμμα (που δεν θα έπρεπε να υπάρχει τότε

"Ως εκπγόσωπος του Γαλλικού λαού, της Ηπειγωτικής Γαλλίας και της αποικιακής κοινοπολιτείας μας... μπλα,μπλα,μπλα... σας ζητώ να ανακαταλάβετε την ανατολική Γαλλία! Είναι ζήτημα τιμής, αξιοπγέπειας και ψήφων στις επόμενες εκλογές! Αν δεν το κάνετε όχι μόνο θα σας κόψω το μισθό, όχι μόνο θα επαναφέγω την θανατική ποινή αλλά θα σας βάλω να τγαγουδάτε το God Save the Queen" όλη την ημέγα! Έγινα κατανοητός;"
"Ουί, monsieur Zerolok", κραύγασαν τρομοκρατημένοι οι στρατηγοί. Και πράγματι, μόλις μπήκε ο Απρίλης, οι γαλλικές στρατιές του νότου επανέκτησαν την Βουργουνδία και ώθησαν τις γερμανικές ανατολικά.
Χάρτης
GM: Παίζει ο Zeroloke(France) τη φάση τακτικής του.
Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2012 - 12:46
Εξαργυρωνω και τοποθετω 4 σε brittany μεσα στο καστρο
4 σε gascony μεσα στο καστρο
2 σε Marseille
σορρυ παιδια για την αργοπορια σε αυτο το γυρο επεσε μεγαλος φορτος στη σχολη ομως!
Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2012 - 13:31
Εκαντοντάδες χιλιόμετρα ανατολικά, ένας Σουλτάνος γελούσε κάτω από τα μουστάκια του.
G.T
Χάρτης
-------------------------------------------
Ο παίχτης Zeroloke (France) εξαργύρωσε τον παρακάτω συνδυασμό καρτών για 10 στρατιωτάκια.

Ο παίχτης Babba (Ottoman Empire) έπαιξε την κάρτα ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΥ στον παίχτη Zeroloke (Γαλλία) και ακύρωσε την παραπάνω εξαργύρωση.

------------------
GM: Παίζει ο Osama(Austria-Hungary) τη φάση επίθεσης του.
Καταχωρήθηκε 24 Οκτώβριος 2012 - 11:59
------------------------------------------
Επίθεση με 8 από την Switzerland στην Burgundia
Επίθεση με 14 από την Bavaria στο Rhine
Καταχωρήθηκε 24 Οκτώβριος 2012 - 12:34
Στα γεγονότα τώρα, παρά την ανακατάληψη της Βουργουνδίας, οι γαλλικές αρχές, έκριναν πως η Μασσαλία ήταν πιο σημαντική και υποχώρησαν για να προστατέψουν εκείνη την περιοχή. Φυσικά, οι Αυστριακές στρατιές που ήταν σταθμευμένες στην πατρίδα μου, άδραξαν την ευκαιρία και έφεραν ξανά τη ανατολική Γαλλία στα χέρια των κεντρικών.
Η μεγάλη μάχη έγινε όμως στη Ρηνανία, όπου η κεντρική Αυστριακή στρατιά επιτέθηκε εναντίον των καλά οχυρωμένων αγγλικών θέσεων υπό τις οδηγίες του ίδιου του πρίγκιπα Μέττερνιχ. Η αυστριακή στρατιά ηττήθηκε μεν αλλά η εμπειρία μου με αφήνει να δω πως ο αντικειμενικός της σκοπός δεν ήταν η νίκη. Το αν η επίθεση αυτή είχε επιφέρει κάποιο όφελος υπέρ της μίας ή της άλλης πλευράς, έμενε να το δούμε.
-Gottfried Tell
Χάρτης
GM: Παίζει o Osama(Austria-Hungary) τη φάση τακτικής του.
Καταχωρήθηκε 24 Οκτώβριος 2012 - 13:00
Μετακινώ 10 από την Βιέννη στην Galicia
------------------------------
Εξαργυρώνω τις κάρτες και τοποθετώ και τους 10 στην Βουργουνδία.
Καταχωρήθηκε 24 Οκτώβριος 2012 - 14:27
"Η βόμβα ήταν βρετανική", μου υπενθύμισε πονηρά ο ανταποκριτής από το Λονδίνο. Που φθάσαμε, οι Άγγλοι να βοηθούν τους Γάλλους και το αντίστροφο.
-G.T
Χάρτης
-------------------------------------------
Ο παίχτης Osama (Austria-Hungary) εξαργύρωσε τον παρακάτω συνδυασμό καρτών για 10 στρατιωτάκια.

Η παίχτρια Mono (Great Britain) έπαιξε την κάρτα ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΥ στον παίχτη Osama (Austria-Hungary) και ακύρωσε την παραπάνω εξαργύρωση.

------------------
GM: Παίζει ο John Crabs(Russia) τη φάση επίθεσης του.
Καταχωρήθηκε 24 Οκτώβριος 2012 - 14:37
Δεν καταλαβαινουν οτι δεν ειναι καιρος να ξοδευουν τοσα πολλα. Θα τους δωσω ενα μαθημα που θα το θυμουνται σε ολη τους την ιστορια. Θα στειλω τους Κομαντο μου που πληρωνονται με το υψηλο ποσο μιας χρησιμοποιημενης κολλας χαρτιου, να τους δειξει την αληθινη δυναμη της Ρωσιας.
Επιθεση με 8 απο Λιβονια σε Πρωσια.
Επιθεση με 2 απο Λιβονια σε Poland (σε περιπτωση αποτυχιας τα πτωματα να μην επιστρεψουν ποτε στην πατριδα, δεν εχω ορεξη να πληρωνω μεταφορικα και εξοδα για κηδειες χαμενων)
Επιθεση με 11 απο Ουκρανια σε Γαλληκια.
Και το εμβατηριο της τυχης ......<<<<ΒΟΤΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!>>>>.........
Καταχωρήθηκε 24 Οκτώβριος 2012 - 15:01
Χάρτης
GM: Παίζει ο John Crabs(Russia) τη φάση τακτικής του.
Καταχωρήθηκε 24 Οκτώβριος 2012 - 19:52
Βαζω στο καστρο της Πρωσια τους 3 που ειναι απ'εξω.
(Sorry για το edit, εβαλα λαθος νουμερο)
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από John Crabs: 24 Οκτώβριος 2012 - 19:53
Καταχωρήθηκε 24 Οκτώβριος 2012 - 20:10
Μερικές δεκάδες χιλιόμετρα νότια, ένας άλλος ηγέτης άρχιζε να ετοιμάζει τις κινήσεις του.
Χάρτης

GM: Παίζει ο Babba(Ottoman Empire) τη φάση επίθεσης του.
Καταχωρήθηκε 24 Οκτώβριος 2012 - 21:17

- Αφέντη, ο Ραντού έφτασε την Πόλη και ζητά ακρόαση.
- Καλώς, Ομάρ, να περάσει.
---------------------------------------------
- Άρχοντά μου, προσκυνώ.
- Γενναίε Ραντού, πες μου, πώς πήγε η αποστολή σου;
- Μάλιστα, Άρχοντά μου. Οι αιμοδιψείς πολεμιστές μας κατάφεραν να καταλάβουν την Ουκρανία και να την κρατήσουν αρκετά ώστε να εντοπίσουμε τις εγκαταστάσεις των Ουκρανών αυτονομιστών στην περιοχή του Τσερνόμπιλ. Οι Ρώσοι φαίνεται πως δεν είχαν ιδέα τι κρυβόταν στη γειτονιά τους.
- Λοιπόν; Τα έχουμε στα χέρια μας;
- Μάλιστα αφέντη. Όλη η έρευνα καθώς και τα δείγματα από τον πρώιμο ορό μετάλλαξης που δημιούργησαν βρίσκονται στα χέρια μας. Καταστρέψαμε τις εγκαταστάσεις και σφαγιάσαμε τους ερευνητές των Ουκρανών αυτονομιστών. Θα τους πάρει δεκαετίες μέχρι να μπορέσουν να δημιουργήσουν οτιδήποτε μεταλλαγμένο στο Τσερνόμπιλ.
- Ωραία. Τότε θα πας στην Μέση Ανατολή. Οι Μαμελούκοι απέτυχαν παταγωδώς και τα κεφάλια των διοικητών τους κοσμούν τη συλλογή μου. Αυτή τη φορά, θα ηγηθείς εσύ της εκστρατείας για την κατάκτηση του Καυκάσου. Πάρε μαζί σου τον ορό μετάλλαξης και φρόντισε οι "ενισχυμένοι" Μαμελούκοι να κάνουν αυτό που πρέπει. Θα τους ονομάσουμε Χ-force.
- Μάλιστα, Άρχοντά μου.
- Αφέντη, είναι καλό να λείπει ο Ραντού από τη Ρουμανία, ενώ οι Ρώσοι πολεμιστές βρίσκονται εκεί κοντά;
- Ανόητε Ομάρ. Πολεμά κανείς με δέκα φορές μεγαλύτερο πάθος για να ελευθερώσει την πατρίδα του, παρά για να την υπερασπιστεί όταν κινδυνεύει. Άλλωστε, οι Ρώσοι είναι δειλοί. Δεν τολμούν να τα βάλουν με τους δαίμονες-πολεμιστές μας.
Ο Ραντού γέλασε δυνατά και ξεκίνησε για μια ακόμα κατάκτηση.
«Γελοίε χοντρέ... Κοίτα να χαρείς τις νίκες που σου προσφέρω. Σύντομα η δύναμή μου θα μεγαλώσει τόσο, που τίποτα στη γελοία σου αυτοκρατορία δε θα μπορεί να σταθεί εμπόδιο στο δρόμο μου. »
Επίθεση με όλους από Μ. Ανατολή σε Καύκασο.
Χωρίς Παλέρμο,
δεν έχει υπογραφή.
Also tagged with one or more of these keywords: war, risk, snob, board game, a cup of tea, no backstabbing, ww1, clash_in_europe, hey apple, hundred years war
Anime & Manga Discussion →
Σειρές Anime →
Konpeki no KantaiStarted by valadorn , 25 Ιούν 2023 ![]() |
|
||
The Community Bar →
Off Topic →
DnD meeting plan discussion: Θέλω να παίξω DNDStarted by pc_magas , 03 Αύγ 2018 ![]() |
|
||
The Community Bar →
Play By Post →
RISK →
Let's Play Risk: The Crusade of Terra MarianaStarted by Black Kaiser , 03 Ιούλ 2017 ![]() |
|
||
![]() |
The Community Bar →
Play By Post →
RISK →
Poll
A Game of Thrones RISK: Battle of Westeros!Started by Black Kaiser , 29 Μάρ 2013 ![]() |
|
|
![]() |
The Community Bar →
Play By Post →
RISK →
Ας παίξουμε RISK - Forum StyleStarted by Black Kaiser , 29 Ιούν 2012 ![]() |
|