Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Αγγλόφωνες σειρές
Posted 28 March 2008 - 09:59
Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.
Posted 28 March 2008 - 10:40
Καλά το Διάστημα 1999 ακόμα και σήμερα το λατρεύω, ιδίως την πρώτη σαιζόν, που για την επιοχή της ήταν λίγο πιο επιστημονική από άλλες σειρές, παρ'όλο που αρκετά πράγματα ήταν τελείως φανταστικά. Η δεύτερη σαιζόν ήταν τελείως διαφορετική με την Μάγια, και πιο εύπεπτη για το Αμερικάνικο κοινό ιδίως. Στην Ευρώπη άρεσε περισσότερο η πρώτη πιο εγκεφαλική σαιζόν.
Posted 28 March 2008 - 13:20
Posted 28 March 2008 - 15:18
Posted 28 March 2008 - 15:31
Έχεις δίκιο Eri αλλά με Dukes και Knight Rider μεγαλώσαμε. Starsky & Hutch, battlestar Galactica, Space 1999, Bionic Woman, κλπ.
Καλά το Διάστημα 1999 ακόμα και σήμερα το λατρεύω, ιδίως την πρώτη σαιζόν, που για την επιοχή της ήταν λίγο πιο επιστημονική από άλλες σειρές, παρ'όλο που αρκετά πράγματα ήταν τελείως φανταστικά. Η δεύτερη σαιζόν ήταν τελείως διαφορετική με την Μάγια, και πιο εύπεπτη για το Αμερικάνικο κοινό ιδίως. Στην Ευρώπη άρεσε περισσότερο η πρώτη πιο εγκεφαλική σαιζόν.
ακόμη και οι dukes ήταν καλύτεροι από το keep in touch

και εγώ μεγάλωσα με keep in touch αλλα την αλήθεια τι λέω δεν μου αρέσει ο hassehof
από εσένα δεν περίμενα να συμφωνήσεις.λιζα ναι ο χασελχοφ ειναι αταλαντος,μπεκρης και παπαρας αλλα οτι και να λεμε με αυτον μεγαλωσαμε.
ο χασλεχοφ ήταν στην ταινία του μπομπ του σφουγγαράκη. άρα είναι θεός. τέλος.
εσύ έχεις πάθει γεροντικn άνοια
και μεταξύ μας προτιμώ τον βιονικό άνδρα

Posted 28 March 2008 - 15:39

Παρεμπιπτόντως, LOST θα ξαναδούμε στις 24 Απρίλη! μπιπ....
Posted 28 March 2008 - 22:17
Λέω να αρχίσω Grey's Anatomy... Καλό είναι;
Posted 28 March 2008 - 22:26
μια ομαδα 5 ατομων εξαπατουν κοσμο
(μονο πλουσιους) ετσι ωστε να τους δινουν λεφτα
καθε επισοδειο εχει και καινουρια απατη
Posted 29 March 2008 - 01:17
Ναι ρε γαμώτο... Τώρα δεν έχω να δω τίποτα.... (Βλέπω: House, Heroes, Prison Break, Lost)
Λέω να αρχίσω Grey's Anatomy... Καλό είναι;
δεν νομίζω ότι εισαι gay αρκετά για να το αρχήσεις
ακόμη και εγώ που ειμαι γυναικα το βρείκα πολυ gay για τα γουστα μου
Posted 29 March 2008 - 03:02
καλο.
δεν τραβαμε βυζια μεχρι τωρα(3ο επεισοδιο) αλλα βλεπεται ευχαριστα.
Posted 29 March 2008 - 03:07
Αλλά μετά τη 1η season.
Η 1η πολύ survivorίζει.
Αλλά εμένα η καρδιά μου ανήκει στο ψιλοχαλασμένο και με τη σχεδόν οριστική επιστροφή της Σάρας ΣΕΝΑΡΙΑΚΑ ΑΘΛΙΟ Prison Break
It crowd έχω και εγώ ένα επεισόδειο καταλάθος.
Τι έγινε της μόδας;
Posted 29 March 2008 - 03:12
εσυ δεν ειχες φαει μπαν επειδη εβριζες σαν μογγολο?Μας είχαν πρήξει όλη με το Lost τελικά είναι φοβερό.
Αλλά μετά τη 1η season.
Η 1η πολύ survivorίζει.
Αλλά εμένα η καρδιά μου ανήκει στο ψιλοχαλασμένο και με τη σχεδόν οριστική επιστροφή της Σάρας ΣΕΝΑΡΙΑΚΑ ΑΘΛΙΟ Prison Break
It crowd έχω και εγώ ένα επεισόδειο καταλάθος.
Τι έγινε της μόδας;
το Lost ειναι καλο.
Αλλα εχει πολλους χαρακτηρες.
Και συν τις αλλοις μεχρι 3η σεζον δεν εχει Μπεν.
Το Prison ειναι για να ναι.
Πλεον.
Το ΙΤ ειναι απλα υπερτατο,αφταστο κλπ.
Posted 29 March 2008 - 16:53
Πολυ καλο ειναι αν και ωρες -ωρες λιγο κλισέ.
Η σειρά δημιουργήθηκε απο τον Chris Carter ,ο οποιος εκανε και τα X-files επισης .
Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.
Posted 29 March 2008 - 17:12
Eγω ελλείψει heroes , Lost , κτλ ,ξεκινησα να βλεπω σε DVD το Millennium . Σειρα που παρακολουθει τα βηματα ενος σουπερ μπατσου που κυνηγαει μονο σιριαλ κιλλερς και δολοφονους που σκοτωνουν με φριχτο τροπο τα θύματα τους. Ειναι αρκετα gory σειρα (καλο αυτο) και πρωταγωνιστει ο υπερ-cult Lance Henriksen .
Πολυ καλο ειναι αν και ωρες -ωρες λιγο κλισέ.
Η σειρά δημιουργήθηκε απο τον Chris Carter ,ο οποιος εκανε και τα X-files επισης .
Το Θυμάμαι αυτό. Ξεκινάει ωραία αλλά στην πορεία κάπου χάνει.
Είχε γυριστεί πριν το 2000 για το τέλος της χιλιετίας που φτάνει.